ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak, upečeno, dětem jsem dala nastranu na sváču, něco víc rozebraly a na
    babušku ke kávě zbyl od každého loupáčku jeden kousek. Dělala jsem dva druhy,
    z toho jeden sypaný skořicí.
    Kafíčko vypité, loupáčky spapané...musím se předjíst, abych se při večeři necpala
    jak nemoudrá....xDxDxD

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer, byli jsme uklidit venkovní nábytek, na posezení už to opravdu není. Pěkně to tam foukalo, věřím, že draci létaly pěkně vysoko, byl to opravdu pěkný podzimní den. Museli jsme domů, protože malá Miška se nám vyráchala v sudu, jak chtěla pořád zalévat. Popřeji vám všem krásný večer a i dobrou noc, za chvíli dorazí vegetariáni. Pa zítra!!! Zdena ;););)

3. house

house Rádoby autor

Já naopak kašlala na zdravý životní styl a zúčastnila jsem se rodinné žraničky v jedné nezmiňované čínské restauraci. Tam je fantastický už začátek: Objednáváte si pro osm lidí neskutečnou horu žrádýlka (no bohužel jsme všichni záživní) a čínská servírka vám to krásnou pražskou češtinou zopakuje. Než to všechno přinese, uzavíráme sázky, jestli si to fakt bude pamatovat. Zatím se nespletla nikdy. Kromě toho, že vám na závěr přinesou panáka švestkového vína, si během poletování zjistí, kdo vlastně slaví a přinesou dárek. Už dvakrát jsem vyhrála hlavní cenu, protože čínská modrobílá váza se nelíbila nikomu, jen mně (ale já mám velikánskou spotřebu váz, vždycky všecko rozflákám). No a naše kočička holčička dostala k osmiměsíčním narozeninám třapec s rolničkama. Rozebrat ho jí trvalo asi deset minut. A taky stihla vybalit většinu dárků. Papíry si nacpala do kočárku a mašle se pokusila rozžvejkat. Takže jsme ji deportovali na přilehlou orientální zahrádku, aby řevem nerušila žranici a tam se uhejkala ke spánku. Po dvou hodinách to bylo zase sluníčko nejrozmilejší a uchechtaný.

4. Baroland

Baroland Ikona fóra

pechfogl,teď jsem trochu zmaten.Na onu instituci nadáváš a přesto se tam necháváš vozit kdykoliv ti dojde dávka ? :oops:xD

pajaable,já bych byl na pozoru..sladký řečičky,ruce šmátralky a jak liščata dorostou,zbudou ti jen oči pro pláč. :p

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Pomalu se doobléknu a pak papa....
    Přeji hezký večer a krásnou dobrou noc.

Baroland .... "mamitati" ,neboj, dám si pozor. :pxDxD

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Baroušku - snad je to jasné. Já s problémem, dokud to lze řešit neinvazivně, k léaři nejdu, protože je mi jasné, že skončím v NNF (býval to prý na středověk dost osvícený špitál). Tím se zákonitě stane, že zkolabuju, oni mě odvezou a já nesmím říct ani -píp-. Předávkujou mě spíš tam, abych neremcala a nevyžadovala transport třeba na Kladno. Informovaný souhlas jsem jim nikdy nepodepsala, přesto se v každé lékařské správě tvrdí, že ano. No, abych je zas tak moc nepomlouvala, jsou oddělení, kterých se to netýká, třeba všechny JIP, chirurgie a ortopedie, o neurologii si nejsem tak jistá, ale interna - no to je děs běs-obě oddělení. Samozřejmě záleží na tom, jestli pan primář dochází spíš do práce než na golf a jestli stížnosti na personál šmahem smete ze stolu nebo tomu věnuje trochu té pozornosti, kterou si odpustí při rautech, které pořádá v historických prostorách. Pacienti s úžasem přihlížejí z oken.

7. irísek1960

irísek1960 Expert fóra

Zdravím závisláky,chodím sem víc číst než psát,ale dneska mě zaujal příspěvek pajaable - mohu se prosím optat ve kterém městě či vísce vegetíš? (já jenom třeba jestli nejsi sousedka a já vím prd)Ale teď dobrou všem,ráno vstávám do rachoty.

8. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Všechny vás zdravím. Dnes byl krásně barevný den. Jela jsem z Plzně do Mýta a cesta byla prostě nádherná. Ty barvy, které se odrážely v slunci. Nedá se to ani popsat. Tajemné stáje a sazeničky se moc nevydařily. Skončily v liště. Tak snad příště. Tajně jsem doufala v želvu a lednáčka. Přeji všem krásný večer a Evičko, držím palce.

9. -pechfógl-

Milenko, i já jsem kdysi doufala v želvy. Dobří přátelé mi kunýřky poslali při OaD. Takže se mi zákonitě vylíhli další tři. Ozvi se a z dopísku vynechej to O - platí jen to D.

10. lacrima

lacrima Ikona fóra

Zdravím , uf dnes už zase nějak "přetahuji" , ale nezůstaň tady nocovat, když se blíží postup do dalšího levelu, že ?
    Takže hups - Baha 280.Lv je tam, banány na kupce a já zhasínám ,

přeji DOBROU NOC a hezké sny.

11. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Pěkný den z mrazivých, ale krásně jasných, Krkonoš. To bude opět nádherný den, před tou hrůzou, kterou na nás co nevidět Krakonoš chystá.
    Tak honem dodělat farmu a hurá na zahradu, abychom stihli všechny agrotechnické lhůty před sněhovou nadílkou. A doufám, že letos ho napadne hodně - už kvůli vodě, je jí v místních studních pomálu.
    lacrima- gratulka k postupu
    pajaable - Evi, věřím, že večeře dopadla tak, jak sis představovala
    mituli - Hanko, jak se Ti daří? už je lépe? a co ruka???

Mějte se krásně a užívejte si krásné, říjnové, pondělí.

12. Jituna

Jituna Velmistr fóra

Hezké ráno závisláci,
    sice ještě není úplná zima, ale na mě začíná jít zimní spánek, už se mi podařilo ráno zaspat... Nejsem takový pecivál, ale budím se se sluncem, což je v zimě trochu problém... :sleepy:
    Takže všem přeji, ať máte dostek energie nejen na farmaření! ;)

13. -pechfógl-

Jituno, pořiď si kočku, ta tě vzbudí v půl šesté bez ohledu na to, že jsi třeba po flámu a venku tma jak v pytli. Ona chce svou snídani. A ty ještě ráda vstaneš, protože ti stojí na hlavě.

14. Jituna

Jituna Velmistr fóra

-pechfógl-, mám dvě xD Mainskou mývalí a křížence Britské krátkosrsté. Jo, ta mývalka když chytne ráno hlad, tak mě zalehne (8 kg) kouše do ucha, to je pravda, ale někdy se zavrtá do pelechu a nevystrčí šňupák a to je pak vše ztraceno...8)

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré chladné ráno, -4 to dnes jistila, střechy na altánku celé bílé. Odpoledne musíme už uklidit oleandry, kdyby snad v noci bylo ještě chladněji. Kluci dorazili, dnes odešel do školy jenom jeden, druhý zůstal doma, pěkně nachlazený, teplota, tak snad to bude jenom nějaké to nastuzení. Maminka odjela, tak je to na mně!!! V 8 dojdou elektrikáři, budou připojovat výměníkovku. K obědu bude těstovinový salát, raději bych si dala nějaký dobrý masíčko, ale vařit na dvakrát.... to to vydržím!!! přeji krásný vstup do nového týdne a zase odpoledne pa pa . Zdena;););)

16. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Dobré pondelkové ránko všetkým :). Síce chladno, na zasklenej lodžii je 9 stupníkov, teda vonku je minimálne ešte o tri menej, ale po zamračenom a daždivom víkende máme slniečko. Vidno, že je pracovný deň - na fóre to začína žiť. Konečne som odtajnila posledné TCH z akcie - potešili korytnačky, tak tým z minula už nebude smutno a pristáli aj ružoví moriaci. Rybárik sa znovu nekonal, zato kohúti prišli traja - najpažravejší tvorovia, ale v lište im bude zatiaľ dobre. Včera som sa posunula do nového levelu a už sa blíži aj ďalšia méta v remeslách - čoskoro bude tretí stupeň v pekárovi aj marmeládach. Remeslá zo stromu zatiaľ neotváram, hviezdičky šporujem, čo keby boli potrebné na ďalšiu plochu. Aj výrobne som vytiahla von z lišty, koncomesačná akcia vyzerá byť podobná ako nedávno Dary bohyne.

17. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Přeji vám krásný den, pokud je tak pěkný jako u nás?
    Ráno jsem ale musel rozmrazovat skla u auta.
    Paní zima už vystrkuje drápky.
    A jiné už to myslím nebude a to na dost dlouho.
    :(
    Bude to chtít udělat výlet za sluncem, jenže to je finančně náročné.
    Ale co člověk pro sebe neudělá, ne?

Farma se dá obhospodařit odkudkoli a tak se nenechme omezovat.
    Vytáhl jsem myslím vše důležité a tak teď hurá na nákup.

Karel zdraví, pojede se mnou, tak držte palce.
    Přeji všem farmářům prima vstávání a ať se daří holky!

18. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Zdravím všechny z poněkud předčasně nabílených (trochu) a chladných končin.
    pajaable - ten letkis, který skotačíte na obrázku s panem Lišákem, už dávno vyšel z módy.
    To já bych tě vzal pěkně do kola a naučil ladnější taneční pohyby, to bys koukala!
    xD

19. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Krásné ráno,
    u nás svítí sluníčko a je hodně chladno, ale pohled z vytopené chalupy je to nádherný.
    lacrima gratuluju k postupu na Baha
    mamča50 vařit vegetariánské jídlo bude asi náročné, ale to zvládneš, já už 4 roky jím slinivkovou dietu, abych nemusela vařit 2 jídla
    Kája kup si něco dobrého na zub
    Mějte krásný dem a ahoj Eva

20. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Evi
    zdravím...
    Tak snažím se snažím, no Karlovi to mluvení asi nepůjde.
    Když na něj mluvím tak jen otáčí hlavu sem tam.
    Ale nic kloudného z něj zatím nevypadlo!
    :D
    Ani zezadu!
    :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.