ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, všude je ještě tma, ale nějak mi to dnes nešlo zůstat déle v pelíšku, tak jsem si pročetla zdejší příspěvky a jak tak koukám všude je to stejné. RT se nepředá !!! Se šlechtěním jsem taky už přestala, aby mi zbylo ještě to nějaké SK na příště. Kukačky z dřívější doby konečně zlikvidovány. Ještě tam mám rozdělané nějaké úkoly se zvířátky, ale nějak nestačím chovat a na trhu jsou hrozné ceny, to bych asi za chvíli přišla na buben!!! Přeji krásnou neděli a zase mezi vás zavítám, než mi navečer dorazí mí vegetariáni!!! Pa Zdena ;););)

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ale huš, je neděle, tak co tu tak brzy strašíš, mamčo!:D
    Jo, proč tu straším já, to je jiná historie: Mohl by mi někdo z přítomných odborníků ozřejmit, jakou cenu má doprava pacienta s akutní břišní příhodou do nemocnice rychlou záchrankou a dramatickou houkačkou, když potom trčí tři hodiny na chodbě před ambulancí? Jela jsem jako doprovod s jednou sousedkou a ještě teď mám pěnu u hubinky.:mad:

3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

-pechfógl- pokud jste jely na Bulovku, tak není třeba nic vysvětlovat....tam je to normální....

4. Baroland

Baroland Ikona fóra

pechfóglová,tak za prvé,v suši baru se místo oříšků používají osmahlí šváblíci (křupe to stejně) a za druhé,říkáš s břišní příhodou ?,tak to ji asi na před nechávají vyprázdnit,aby ordinace byla stále sterilní.
    xD

V sobotu jsem byl vyslán do zahrádky "sklidit" jabka.Půl hodiny jsem mrzl,obhlíhal stromy a hledal cože to mám vlastně sklízet.Páni(a dámy),ty stromy snad nikdo neudržoval od tohoto pánbíčka.Nakonec jsem ovoce nabídl klukovi,zda ho nechtěj s partou zkapalnit.Dvakrát to opakovat nebylo nutné,dorazila celá parta,vše otřepali,nadrtili,naplnily sudy a ještě si stačili ugrilovat prasátko.Využil jsem času kdy si mastili huby,sbalil jim trochu té lepší drti a nalisoval cca 10 litrů moštu.Víc stejně nemá cenu.Nedáváme do něj prášek,takže vydrží asi týden,ale lépe chutná.

Naposledy upraveno: 11/10/15
  5. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Vše odtajněno, rozčilovat se nebudu a vlastně ani takový propadák to nebyl: žlutý rybník a vraní úkryt, kohout, kivi, oranžová kozí mlékárna, koně- červení. Stromy: rakytník, kowhai, slivoň 2x, XXL mandle a ořech, XL pomeranč a 4x XL meruňka a XXL meruňka (a to meruňkovici nemám ani ráda).
    -pechlógl- něco podobného jsem zažila, když manžel zkolaboval při vyšetření na Karláku (jeho se to netýkalo, věnovali se mu okamžitě). Pacienti, kteří přijeli rychlou seděli či leželi a čekali, opravdu víc jak hodinu než postupně zapluli do vyšetřovací místnosti. Byla jsem z toho šokovaná, ale asi to je opravdu normální.
    Přeji všem pěknou neděli, u nás ráno mrzlo, ale teď už svítí sluníčko, i když je zubaté, bude určitě pěkný den.
    Večer na přečtenou.

6. -pechfógl-

Čarodějka: Těsně vedle. Byla to má druhá oblíbená - NNF. Tak tentokrát jsme jeli RZ, aby nás vzali přednostně. Předtím jsem ve vlastní věci dělala Jánošíka, že dojedu tramvají, a seděla jsem tam až do chvíle, kdy jsem zaťukala na dveře ambulance, ukázala jsem jim tmavé konečky prstů a fialové rtíky a skomíravě jsm se zeptala: Myslíte, že jsem v pořádku? Pak mi bylo vysvětleno, že když mi bylo tak špatně, měla jsem si zavolat sanitku, protože pak bych měla přednost. No, časově to vyšlo tak nastejno. Asi zase ošetřovali Schwarzeneggra.xD
    Baro, tak ty jsi jablečák? U nás finišujeme s mirabelkovicí, brzy brzičko si pro ni pojedeme a pak zase svedeme lítý boj, na kolik promile to máme naředit. Hlasuje se od 30% (1 hlas-prababička), 40% (moje babičkatá maličkost), 50 % (snacha-ta ovšem kalkuluje s desinfekcí ran a pořádným vaječným koňakem). Zbytek rodiny je pro to, nechat to na 70%.:p

7. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

-pechfógl- na Františku bych si nenechala ani zalepit puchýř - jednak je to tam akce na půl dne a druhak bych se bála, jestli to přežiju...to je taky nápad, jet zrovna tam - smajlík ťukající si na čelo tu není, tak si aspoň představ....

8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj ve spolek,
    tak když Vás tak čtu, tož mně napadá, že můžu být ještě spokojen s tou nemocnicí, kde už pár dní pobývám, sice o ní lidi zde též mnoho dobrého neřeknou, ale co jsem na svých toulkách republikou zpozoroval, tak tento jev se vyskytuje snad všude. Pokaždé narazím na zaručenou informaci, že ve vedlejším městě je nemocnice určitě lepší.

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezkou neděličku a spousty sluníčka , takového, jaké je dnes u nás, přeji všem.
    Je opravdu hezky a zřejmě naposledy. Dodělají se dnes poslední úpravy venkovních
    prostor , nasadí se na zimu okenice a můžou i padat trakaře.
    Nemocnice a v dnešní době? Pokud něco je, necháváme se odvézt do Plzně, do fakultky
    na Locháči. Do klatovské by mě nikdo nedostal a do Stoda už vůbec ne. Pražské už
    řešit nemusím , už tam nejsem. xDxD
    Užívejte krásného dne a s výrokem jednoho již nefungujícího "rosňáka" mír v duši, se
    s vámi zatím loučím a přijdu se na vás zase juknout. ;)

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné poledne všem milým , těm, co jsou po obědě, dobré zažívání a ostatním dobrou chuť k nedělnímu obědu. Před obědem jsme se byly s dcerou a vnučkou projít, koupit měkký chlebík, aby školáci zítra měli na svačinu. Bylo nádherně, sluníčko svítí, nebe modré ani mráčku. Trochu chladněji, ale jinak nádherný den. Musíme si ho ještě užít, než přijdou ty plískanice!!! Vidím to na dobrou kávičku a potom uvidíme co s načatým odpolednem!!! pa pa Zdena;););)

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký obědový či poobědový čas a dobrou chuť opozdilcům.
    U nás sbaštěno , kávička na stole a půjdu ven, dokud je tak krásně.
    Vítr studený, ale na pouštění draků perfektní. Tak se vyřádíme.
    V kině místo reklam opět označování , šupito tam!!
    Ač je to nemístné říkat, když je tak krásně, těším se na večer ,
    jedeme na večeři a mě těší, že nemusím stát u plotny ...:pxDxD

12. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Pajaable, nebodaj prišlo pozvanie od nového pána veterinára?;) Stále niekde beháš vonku a malé líštičky nespomínaš, ani ďalšia fotka nepribudla, a tak sme sa tešili na líščie príbehy:sleepy:. No nič, hlavne že sa máš dobre - súdiac aj podľa vítacieho ružového mačiatka
    (č.723, je veľmi milé :)) - uži večer a ak to bude zverejniteľné, môžeš sa aj tu pochváliť xD.

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Evi, krásné odpoledne a užij si večer, vždyť si to za svoji starost o potomstvo zasloužíš! Pěkný den i všem ostatním milým závislákům!!!;););)

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné odpoledne. Byla jsem s dětmi na louce, draci létali nádherně, ale je tam
    ziminka i když svítí sluníčko. Nos mám jak rampouch.
    Děti mají krásnou , zdravou barvičku .
    Děvčata, přiznám se, liščata jsem neviděla znovu , jen jejich pečovatele, ale to
    je jiná kapitola..:p
    Jdu si dát kávu, upeču něco dětem na zítra do školy, pak si musím vybrat něco
    šmrncovního na sebe a dát se do pucu a večer razím do velkoměsta trochu si
    vyrazit z kopýtka. :p
    Milka66 ...novinky zatím žádné, lištičky přibývají na váze, zatím je neodvezl
    nikdo pryč, jen já je neviděla. Nebyl čas , ten si pro sebe vyhradil táta lišák. xD

15. -pechfógl-

čarodějka: Chápu že si ťukáš, ale mně tam obvykle přivážejí v tak zuboženém stavu, že se neubráním. Je to naše spádová nemocnice. A to ještě v sanitce brečím a slibuju závozníkům tisícikorunové útraty, když mě odvezou někam jinam, třeba i mimo Prahu. Takže oni hned na příjmu nahlásí, že jsem taková ta pošahaná. Vrcholem bylo, že mě nechodící, pohyblivou jen do půli těla propustili , neb z jejich hlediska jsem zdáva a pak se rozhodli, že mě převezou do LDN. Když sem protestovala, že to nemohou, zfetovali mě jak medvídka z Bogoty a stejně mě tam prskli. Trvalo mi tři mesíce, než jsem se odtamtud dostala (mimochodem furt jak ten medvídek, protože jsem měla dost nesnesitelné bolesti).

16. jana563

jana563 Dozorce fóra

Se starým lišákem? ;)

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

jana563 ...jak jinak :pxDxD.. i když starý? no, o něco mladší než
    lesní žínka..:p

18. -pechfógl-

Hlavně že to není nemyslivec.

19. Madvo

Madvo Mistr fóra

Hezký, mě se to líbí.

20. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj závisláci,
    přeju vám krásné odpoledne, je krásně a tak jsme courali venku, potom jsem posbírala ořechy a teď se jdu na vás mrknout.
    pajaable, užij si krásný večer s panem Liškou a těším se na další pokračování.
    Ostatním přeju krásný podzimní večer. Eva

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.