ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný a pohodový den, sluníčko už svítí naplno a sklizeň běží dobře, lipka už roste a budeme se snažit o další. Jenom to kolo štěstí mně nějak nefandí, chybí mi už jenom tulipánek a za celých 25 otočení jsem ho neviděla ani jednou. Já zapomněla už asi odkvetl!!! A jedem dál Pa pa ;););)

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Žlutík (tak mu říká vnučka) svítí , je krásně , jen ten vítr kdyby nebyl. I bych už také vylezla ven,
    ale po tak dlouhé nemoci ?...nevím, nevím, možná to zkusím.

Námořníci přivezou na palubu kozu. Kapitán se jich ptá:
    kapitán: ˝Co to má bejt?˝
    námořníci: ˝No, koza…˝
    kap.: ˝Za co ste ji vyměnili?˝
    nám.: ˝Za plechovky…˝
    kap.: ˝Kde bude spát?˝
    nám.: ˝V kajutě…˝
    kap.: ˝Dovedete si představit ten příšernej smrad?!˝
    nám.: ˝Ále, to vona si zvykne !˝

3. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Ahojte zlatíčka...:)
    přeji všem krásný den a úspěšné dokončení české akce.
    Zatím pěstuji a pak dodám vše najednou.
    Vaše vtipy k zasmání...:)
    páček

4. lustr71

lustr71 Zelenáč fóra

takže,českou akci nestíhám,nemám suprhnojivo a kupovat ho nebudu, budu ráda když se dostanu přeskokama na strom Lípa:oops:radči si pujdu zrýt svou zahrádku,začal mě tam řádit ,,zmetek krtek,,:( jinak je dnes krásné počasí na sázení jak zaděláno:Dostatním farmařum přeju krásné sázení v české akci:)

5. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Tak pěstění jde v pohodě, pár úkolů už splněno, tak teď na opravdovou zahrádku, taky potřeba vypěstovat něco, co je opravdové a k jídlu, nikoli jen k zábavě. Svítíčko sluní, tak vyhrneme rukávy a jde se na to.

EDIT: vnovis - nevhodný vtip se sexuálním podtextem! Informace jsem zde již uváděla, že se tu takové vtipy ani obrázky vyskytovat nebudou.

Naposledy upraveno moderátorem: 15/4/15
  6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Dneska místo kafíčka postavíme vodu na čajíček, protože ten lipový nás uklidní a dodá hodně síly do další práce. Dvě lipky vysazené a na třetí se chystám. Pěkný den a pa pa.....;););)

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné odpoledne. Dvě lipky také na ploše, na třetí zaděláno. Pěstování jde jak po másle..to bude asi tím, že je to česká akce :D.
    Hotový mám celý 1.úkol, u 2. stříbrný a zlatý, pak všechny stříbrné do konce a v 6/6 stříbrný a zlatý a troštuji se na diamantový. Postup i na Baha , venku hřeje ňuníčko, tak co si přát víc.

Ať se vám daří ..:inlove:

Policajt zabil svou tchyni. Před soudem se obhajuje: ”To mi přikázala moje žena !” ...”A jak to vlastně bylo ?” ...”Šla nakupovat do města a řekla mi: Na gauči spí maminka, kdyby na ni sedla moucha, tak ji zab !”

8. Baroland

Baroland Ikona fóra

Konečně jsem našel spřízněnou duši která si se mnou zašla odpálit pár míčků.Chvíli jsme ničili driving a pak hurá na fairwai. Přiznám se,po zimě nic moc. Sice jsem mezi dvěma sadbami chmele stihl všech 18 jamek,ale 16 nad par,je jaksi mimo mou hru.Aspoň jsem si užil sluníčka,kdybych si vzal kyblíček,tak i báboviček na písečku.

Granátky padaj nějak podezřele dobře,to bude snad poprvé,kdy budu mít padátka dřív než kytííí.

Ptá se jeden žralok druhého.
    "Proč na ty lidi vždy tak dlouho útočíš,než je sežereš ? "
    " Kámo" odpoví druhej." Oni totiž mají mnohem lepší chuť,když je necháš vypráznit"

9. stepankas

stepankas Perspektivní autor

A - mí důchodci se flákají po jiných vláknech.
    Tak heslo do příštích dnů: Čekají nás špatné časy, budete si muset utáhnout opasky.

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Noční příprava farmy hotová, ráno sklidím, zasázím a..jedu pryč. Asi ráno hodím všude chmel, to
    bude tak akorát, až přijedu bude zralý.
    Jo, pokud by někdo potřeboval radu, jak na kytičky, prosím zde perfektní návod :

Dnes se vás tady několik neukázalo, nějak se flákáte , to je tedy úroveň...xDxDxD
    Tak jo, mějte se krásně,jdu chrnět a vám všem přeji dobrou noc.

11. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Dnes tu bolo fakt smutno. Ja som mala povinnosti, aj keď som sem nahliadla,nik tu nebol.Musela som sa venovať mojej Yoršírke Lillinke. Trápia nás kliešte,tak sme navštívili zverolekára.Dúfam, že ju opatril dobre - za ten peniaz. Ale napriek všetkému, som si prečítala príspevky a ako vždy, som sa fain zabavila.

12. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Krásné sluníčková ráno všem přeji. Akce zdárně pokračuje, lípy, vlčkové a stonek je doma. Ještě pár plodin napěstovat a čekat na granáty, až se jim uráčí vyskočit. Času je dost a dost, dnes jdu naposledy do práce a dva dny volna přede mnou. Mějte se krásně a uživejte si sluníčka.

13. m2707

m2707 Znalec fóra

Dobré ráno,
    ano máte pravdu,včera jsem tu vůbec nebyla- musím také občas do práce, neboť můj směšný důchod mi zaplatí pouze nájem a na jídlo atd. si musím chodit vydělat.
    No a teď k farmičce.
    Že začala pozdě mi tentokrát nevadilo,protože jsem byla mimo Prahu. Začala jsem pěstovat jen s hodinovým zpožděním. Všechny stříbrné splněny, 1. a 2. úkol celý. Jedna lípa už roste a za chvíli už budu sbírat první plody na lipový čaj;).
    Pajaable- Evi, ty jistě už také sbíráš a piješ lipový čaj, když ta potvora nemocinka ustupuje, to je dobře.
    Baroland- pravidla golfu jsem nikdy nepochopila, takže jamka sem, jamka tamxD

14. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Dobré krásné ráno - dnes to bude na plavky :) Farmička odsýpá, odpoledne zase skočím něco udělat na zahrádce a pak budu relaxovat a dobíjet energii ze sluníčka.

Potkají se dva a ten jeden spustí : "Nazdar kamaráde, tebe jsem dlouho neviděl. Ale jak to vypadáš? Býval jsi takový červeňoučký a teď jsi bledý a vyhublý. A jak se vlastně máš Zdeňku?"
    "Ale já se nejmenuji Zdeněk."
    "Neblbni, tak ty už se ani Zdeněk nejmenuješ?"

15. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

jaaaj, no veľká škoda, že tie české granáty nerodia granátovníky, mám ich 8 a to ešte 2 xxl a 1 xl, len by som ich pozuzila a už by to frčalo. Inak krásny deň prajem, u nás v záhorskej Bratislave je už teraz v tieni skoro 19 stupňov, len aby nás z toho nemeglo....

16. stepankas

stepankas Perspektivní autor

Tak já už nevím. Pouštěla jsem se do akce s nadějí na vlky (a to vlastencetví, samozřejmě). Teď jsem sklízela, krmila - a hele, ono mi to hlásí, že nemám krmivo pro vlka. Kde já jsem k němu přišla?
    vvanilka: Jednoduše, jako u nás v Praze: Sundej ponožky a jdi do kraťasů.

17. majce38

majce38 Vycházející hvězda fóra

Tak nevím, jestli to dám. Teď jsem se vrátila z chalupy, musela jsem nechat vyčistit, a opravit studnu, akce na 2 dny, takže návrat před chvilkou, jen vás všechny pozdravím a jdu na to, honem rozpěstuju a uvidím, jak to půjde, lípu , vlčka i ježoura bych měla moooc ráda u sebe. Jo, a na chaloupce už jsou šneci a ožírají, co zeleného,a mladého najdou / takže mne vynechají, aspoň že tak / !!/

18. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Majce38 - věřím, pokud budeš chtít tak část akce určitě zvládneš. Máš pravdu v tom, že slimáci na zahradě sežerou vše zelené, ale na mé zahradě si pleveli ani nevšimnou, potvory slizký. Už jsem s nimi také zahájila další marný boj.
    A tady na severu máme teplo, ale sluníčko se už schovalo. Tak běžím na reálnou zahradu než začne pršet nebo, jak slibují, sněžit (ale to snad až o víkendu).
    Akce pokračuje dobře, čeká předposlední otočka majoránky a poslední otočka chmele. Granátů mám také tak akorát, není co řešit. Zítra ráno bude vše dokončeno a farmička zase najede na běžný provoz.
    Přeji všem krásný den a užívejte si sluníčka, kdo ví kdy se k nám zase vrátí.

19. Simissek

Simissek Pilný autor

Krásný slunečný den :)
    venku je tak krásně a já za chvíli vyrazím směr fabrika - jediné co mě na tom těší je to, že už jen dnes a zítra. Včera jsem oznámila, že chci zkončit a naštěstí mě pustili hned. Od pondělí nastupuju do místního obchodu, jako prodavačka. Odpadne mi dojíždění 40 km denně.

Granátků do akce mám zatím 387, všude zasazeno - docela to odsejpá.

Tak bojům se šnekama a slimákama zdar (prý pomáhá sůl), užívejte si sluníčka a teplíčka :)

20. Baroland

Baroland Ikona fóra

Ležím zabalen v hřejivém župánku,sluníčko mě ohřívá kůži kam látka nedosáhne a slastně vrním.Znáte přeci ten nádherný,uvolňující pocit po masáži (ano! po masáži ! to druhé by mě scenzurovali), který přichází na konec. Ten mráz a zárověň horko co přejíží po zádech a všech ostatních svalech...uf...Ještě dva dni se budu rochnit ve zdejší vodě,to to uteklo....Odvoz už mám objednán,tentokrát žádnej vrtulník,na můj vkus je moc hlučnej,zpět pěkně po tichoučku a posledních pár km se projdu -tedy dle počasí žejo,nechci zas chytit ňákej bacil.
    S tou Baha to neukormidlovali,super chmel mám hotov a majoránka,ani mrkef tam pěstovat nejde.Co tam jenom dám?,ať využiji Mjs..
    Granátků mě chybí cca stovka a tu trošky majoránky sfouknu do zítřka. Pěkně to vyšlo,aspoň můžem přes víkend někam vyrazit.

Jede ve vlaku vojín,lampasák a dívka s matkou.Najednou tunel a Plesk!, po vyjetí si lampasák tře tvář a myslí si "No toto,vojcl si sáhl a já dostal facku"
    Dívka " já se nakláním dopředu a on políbí matku ! "
    Matka " to je dnes vojsko ! sotva je tma už si na holku dovolují"
    Voják " ještě pár tunelů a já mu tu zelenou hubu rozbiju"

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.