ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

Tak zlatička,takhle ma vypadat začatek dne,děkuji za pěkné přivitani hned je to veselejší,jak psala Jruška byl přimrazek to už je začatek podzimu,mame o vikendu pout a bude zima,tak jdu schanět něco k snědku a na kolače bo přijedou haverlanti se svejma haverlantama a bude jich jak máku,dnes už přijede Sima s vnukem pač musi na kontrolu s tim kotnikem,špatně se ji to hoji,tak mam starost,přeci jen je to už dlouho ,tak nam prosim držte palečky pááá

2. janajenka

janajenka Perspektivní autor

Krásné ráno všem .
    Pajaable ,když se daří , tak se daří .Hloupost a nezodpovědnost druhých nijak neovlivníme . Nové autíčko nabourané jednou blbkou by vytočilo každého,útěchou budiž to ,že to neskončilo úrazem.Sláva že jsi zpět .
    A ty kuřátka zlatý,ty jsou k nezaplacení.Minulý týden mě jedno NAPSALO že má kamaráda a taky bych mu mohla poslat jednu výrobnu angorské vlny.Kuřátko je ve 14 levelu a od té doby mu statečně klesá teploměr :D.
    Pěkný den přeji všem

3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Taák se mi to líbí. A je zase všechno tak, jak má být (že jo, pajaable).
    Jezusku, ženský, čeho všeho vy jste schopny! To je samá přestavba a samá rekonstrukce,
    ani se nestačím divit. Jen žasnu.
    Krásné horské dobrodružství, ať to fičí!
    xDxD

4. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Ježíš,teď jsem se lekla.Čtu příspěvek od Jary a padly mi oči na slovo bubák,tak jsem se lekla cože ten bubák vyvedl a je to mrak.To se mi ulevilo,že jsem někde něco nevymamlasila.
    Pajaable,zdokumentuj to vozidlo pořádně ať má pojišťovna řádnou událost a vyplázne nějaký groš.Jestli budeš taková čekanka jak já na vypořádání s Čezem tak spíš obrosteš mechem.Dodnes tu naší škodu na elektronice Čez zkoumá.To bych tu konferenci odborníků nad našima rádiama chtěla vidět.:wuerg:.Jenže oni neví,že se nevzdáváme a spravedlnosti musí být učiněno zadost.Už jen ten fakt,že hrajeme roky farmu by měl přesvědčit zainteresované,že máme výdrž.:)

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Já a moje cactusovka jsme doma . Udělali nám pár výstavních snímečků , chtěla
    jsem se optat zda chtěj dělat i nahoře a dole ( pro správný výklad - nahoře : z rampy
    nabacaný kufr nafotit , dole : spodek autopjudýlky z kanálku nafotit). Aby si někdo
    třeba nepřeložil tak, že se chtěla baba nestyda fotit pro pánský časopis.. xD

No, ale ani jsem se ptát nemusela, chlapec byl vnímavý , nadělal foteček spoustu.
    Jak se k tomu ovšem postaví odborná porota v pojišťovně škůdkyně, toť otázka,
    a další otázkou zůstává, co na to moje pojišťovna, když mám havarijní pojištění.
    Já myslím, že ten likvidátor změní zaměstnání , až mu na stůl připlují opět moje
    nacionále. :pJinak jsem dostala dvě nabídky ...k sňatku nééé . xD
    Nechat opravit a prodat s prodělkem a dost velkým, nebo nechat vše vyměnit a
    ponechat si " pichláčka". Tak mám o čem přemýšlet.

Jinak, jak vidím, nikdo nechybí , jste tu všichni, to jsem ráda. Jen ta naše Moni stále
    absentuje.
    Kožíšku můj heboučký , Mikeši náš,mě se také líbí, když jsme tu všichni a hlavně
    ty jako zástupce mužné části. ;)

Přeji dobrou chuť k obědu a hezké odpoledne.
    V kině reklamy !! A asi si ze mě dělá RT legraci - všechny na koupi auta.xD

6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

mirakoud, ať se Ti vše podaří, tak jak jsi si to naplánovala. Já jsem taky plánovala, že zeď bude hotová, ale rozbil se bagr, tak až ho opraví, tak to přijedou dodělat!!! To mám velkou radost, ale co se dá dělat. Výměníkovku dnes zaměřili a příští týden ve středu už budou montovat a napojovat, tak snad alespoň toto klapne, tak jak má. Slunko svítí, občas mráček, ale na motýly už to opravdu není. Akce v běhu, vše v poklusu tak ať se nám daří a v klídku si vychutnejme kávičku!!!;););)

7. Madvo

Madvo Mistr fóra

Hezký den milí závisláčci, tak už je to tady, jak bývalo a to mě těší. Akorád Kája se nám neukázal, jak povyrostl a Anička nic nenapsala o dětičkách. Já jsem si dnes pochutnávala na pečeném hokaidu a jsem tak nacpaná a jdu zažívat. Mějte se.

8. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Pajaable, možno bude dobre nechať si terajšieho kaktusíka - svoje si už prežil a ak sa dá dať do poriadku za primeranú cenu, aspoň si ho budeš bezpečne poznať. Na tom zverejnenom autíčku ti to ohromne svedčí a nebol by div, keby tie ponuky boli aj o inom než riešení čo s autíčkom;).
    Madvo, robíš mi chúťky obrovské - pečené hokaido je božské :D a akurát včera som doniesla zo záhrady tekvičky, tak si poobede doprajem tiež túto mlsotku.
    Kája určite podrástol, keď mu tak chutí papať a čoskoro pošle aktuálnu fotečku (ak sa mu náhodou foťák nedostal do paciek - a hlavne zúbkov).

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Madvo ...pravdu díš ! Kája možná prohání někde psí slečny a pak odpočívá, a anickamalirka
    má jistě tuze práce . Budeme je muset vyvolávat ..:p

Já dojedla segetínek s knedlou, dám kávu a pak razím do vsi.

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

pajaable, ujišťuji tě, že tahle bába nestydatá, co píše tyhle řádky, by se pro pánský časopsi klidně nafotit nechala, kdyby to dalo na nové (tedy jakékoli pojízdné) auto.;) Podle toho vtipu:
    Přijde Sára za Kohnem a říká mu: Kohn, musíme koupit naší Mirušce do pokoje záclony, ten chlívák odnaproti ji šmíruje, když se převlíká. Kohn se zamyslí a odvětí: A víš ty co? Vyměníte si pokoje a záslony si ještě rád koupí on.
    Jinak jsem dneska docela nenaložená. Matka se rozhodla rozvracet rodinu tím, že jednotlivým členům sděluje, co o nich ten druhý říká. Tedy co ona si myslí, že říká.A čile konverzuji s bankou, proč peníze, které jsem převáděla z účtu na účet v téže bance, dodneška nedorazily - a že mě nezajímá, že byl víkend a svátek, už je středa a svátek nesvátek, v neděli a pondělí mi přišlo oznámení, že mi z účtu strhli 0,19 kč a 4,48 kč, takže transakce probíhaly i o víkendu.

11. mirakoud

mirakoud Expert fóra

tak jsem si dnes udělala zbytek dopoledne a kousek odpoledne čas jen pro toto fórum a konečně se dolouskala konce. No přátelé, co se tady dělo...... Ale jsem ráda, že vše dobře (relativně) dopadlo a jsme tu všichni zdraví a čilí jak jen to jde, dokonce i nováčky tu máme, tak je taky zdravím a ať se jim s námi líbí. Pajaable, no ty to teda válíš. Tak snad už máš vybráno a na dlouho.
    Naše rekonstrukce šlape podle plánu, kluci řemeslnický jsou šikovný, sehraný, tak to vypadá, že do dvou týdnů bude vnitřek hotov a budou se mrcasit už jen venku na zateplení. Takže nastoupí úklidová četa a pak položit lino a koberce. To by mělo být hotovo během dalších dvou týdnů (termín objednání těchto služeb to dřív nedovolí), o víkendu pak nastoupí mladší mužská část rodiny na nastěhování nábytku zpět do pokojů a usazení kuch. linky. No a pak pak už bude jen na mě, jak dlouho si budu hrát s ostatním. Jako první půjdou dolů z půdy peřiny a hrnce, bo spát a jíst se muší. A až zaplatím řemeslníkům budou naše pracně našetřené penízky fuč. Ale budeme mít krásné bydleníčko. A na nějakou pěknou dovolenou snad zase díky přivýdělku k důchodu našetřím.:p;):)
    Tak se tu mějte krásně a až zbyde čas, zase se ozvu.

12. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky, viděli jste kalendář,

Festival světlušek, asi budu chodit pouštět draky. Mam 2 louky, tak to nemam šanci.

Klárka

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak jsem se také dívala a zjistila jsem , že mám 70 kusů světlušek. Nějak jsem na ně zapomínala a na trhu skoro nejsou a byly hodně přes 2000 krejcarů. A louky mám 3, tak jak skončí akce, tak honem budu muset nějaké napěstovat. Tak uvidíme Klárko, kolik jich po nás budou chtít! Ale za pokus to bude stát, uvidíme co nám za to dají! Krásné odpoledne od kávičky...Pa pa Zdena;););)

14. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Čauky po obědě.Tak jsem vyhnala mladou ať konečně poseče tu hrůzu před barákem(3 neděla nesekaná travina):wuerg:a ta porfora ani neblafla,myslím sekačku.Ještě je v záruce,loni jsem jí dostala k narozkám.Dostávám velmi praktické dárky.Na Vánoce jsem si přála elektrický prozeřávač na stromy.Takže tráva neposekaná,já nakrknutá a bude se reklamovat>:(asi se kazítko rozbilo dřív než mělo.
    Mirakoud,tak to buď ráda,že ti rekonstrukce maká podle plánu,protože u nás se sprcháč v koupelně a s tím nutné předělávky konají již měsíc.Pán tvorstva nemůže ani projít dveřma jak je nafučenej,protože on to k životu nepotřebuje a nikdy,ale opravdu nikdy do toho sprcháče nevleze.Tak až ho tam načapám,je s ním konec8)Každý den se máme na co těšit.Jeden den se pověsilo zrcadlo,další umývadlo,potom následovala malá přestávka ať si baby moc nezvykají.Teď už jsme v očekávání na instalaci zástěny.Ta si spokojeně hoví ve škatuli v rohu koupelny.Asi si musí zvyknout na nové prostředí.-.-
    Pajaable,to je fajn,že se focení povedlo.Doufám,že z toho uděláš vernisáž.:)

15. lubin1234

lubin1234 Stará škola

No.. já mám jenom 120 světlušek a 1 louku. :cry:po akci dám (možná i v průběhu akce) dám louku a budu chovat. :)

Naposledy upraveno: 30/9/15
  16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já mám vybílený konto z minulých akcí, jeden chlívek a zatím žádný motiv k podnikání. To by musela být setsakra pěkná nálepka do alba, aby mě to rozpumpovalo.
    Jinak, co se banky týče, mé nářky uspěly (příště už by to byl teroristický útok), Takže mi na interbankovnictví naskočilo, že mi strhávají 400,- za nějaké penále (o tolik o víkendu narostly mé dluhy z 0,19 a 4.48). Chtěla jsem je rovnou poslat... až jsem si všimla, že mi jaksi opomněli sdělit, že na mé konto přibyla částka x-Kč. takže to spláchli v jednom.

17. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Prosím, kde jste četly něco o světluškách? Nemůžu to najít.

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Jsem ze vsi doma, baštím zbytek bramborového salátu , řízek a chleba.
    V Prostřenu by ze mě měli psotník a Polreich by mi za to nálepku nedal.
    xDxDAle , já to miluji. A nemusím mít ani ten řízek, stačí jen ten salát
    a krajíc chleba...na to jsem ujetá.
    Světlušky...vyplácala jsem je na výrobu krmiva pro pavouky. Nu co, v
    liště je 30 chlívků, po akci nebo ke konci povinného pěstování je vyhodím
    na jednu plochu . Teď jich mám já ostuda jen 15 kousků . :p

Nikomu, kdo maká na přestavbě či nadstavbě , či snad opravě nebo kýho čeho,
    nezávidím. S letošním podzimem se cítím nějak totálně umlácená, že mě čeká
    ještě práce na zahradě ve mě vyvolává tentokrát nechuť. Jestli on na mě neleze
    zimní lenonechucuspracus. Ale ukecám se, poprosím se a dodělám přes víkend
    zahradu, dopřipravím vše k zimnímu odpočinku . Však si to stromečky, kytičky
    a ostatní plodnice zaslouží. Zazimuji slepice a králíky , nastražím pasti na vetřelce
    z polí se houfující do tepla naší stodoly , a nakonec uklidím pejsovi zimní bydlení,
    povleču mu čistě pelíšek a jak začne větší mráz , bude mít domeček připravený
    k zimnímu bydlení.

Počasí aktuálně : fičí, skučí, sluníčko slabota, už se k nám nastěhovala natrvalo
    ziminka.
    Podpisy: Prohlížela jsem několik stránek. Krásné nové podpisy od božského Bagíry77
    i od bohyně astrid888 . Jsou oba tak šikovní , slovy nelze vyjádřit.

Milena1952 ....jdi do ofi Oznámení a najdi si v Kalendář akcí 2015 měsíc říjen.
    Tady je kalendář ...já si obrázek vždy stáhnu do PC, abych nemusela hledat akce
    na foru. Když potřebuji informaci o datumu akce, mám info hned na ploše.

Informace pro toho, kdo si nevšiml jako já : v ofi je změna ... prodloužení O+D - od 1.10. 10:00 hod. do 3.10. 22:00 hod.

Pozeptám se - také máte toto v sezonních dárcích? Pochopila bych, že jsou to
    zvířátka k příští šlechtící akci, ale ke koupi za FL? Hledala jsem nějaké info na foru a nějak se mi nedaří nic najít.

Naposledy upraveno: 30/9/15
  19. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky.Zdravím závisláčci.
    Dlouho jsem tu nic nenapsala,ale chodím čísti Vaše písmenka.
    Pajaable-no právě tu surfuju a hledám coto,coto. Je to omyl nebo nám zapomněli něco sdělit? Hlavně k čemu jsou. To byly šlechtící produkty.A teď nejsou k ničemu. Ale proslýchá se v Orákulu,že by se zas měli hodit.

Světlušky.No jo ale nikdo neví,jestli se budou dodávat.Akce je až 20.10. Zatím to vypadá na dárečky od světlušek.U mě na trhu taky ani jedna,leda že by někdo věděl víc,než my ostatní.

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Našla jsem nyní ve Všeobecných dotazech - v Jiných dotazech :

V tuto chvíli máme pouze takové info, že informace ohledně nabídky dárků budou podány zítra.

Že kachně a jehně bude při šlechtící akci je jasno, ale že půjde koupit?
    Necháme se překvapit, co se dozvíme zítra.

Děkujeme sopti, však již víme a jako hodné holky počkáme ...;):p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.