ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobré ráno,
    janajenka - čarodějka007 je naše klubová lékařka a ví co říká. Já bych ji poslechla, protože má 100% pravdu.
    Měla jsem jednou zlomenou pravou ruku a protože mám levou ruku na to, abych vypadala souměrmě, museli za mě kolegové v práci všechno dělat a když už je to přestalo bavit, tak jeden hoch, který má otce chirurga, mi tu sádru pilkou na železo rozřízl. Jenže ta ruka se stejně nedala použít, protože byla taková zvláštní. Dnes mi funguje normálně.
    Kombajn se mi taky moc líbí.
    Je zase krásný podzimní den a tak jdu se psem ven, mějte krásný den. Eva

2. janajenka

janajenka Perspektivní autor

Pěkné slunečné poledne.
    Všem moc děkuj za účast,už jsem dorazila ze špitálu,RTG dopadl dobře,pan doktor mě uklidnil-taky by na operaci nešel-kontrola za 14 dní.Moc děkuji i čarodějce-jasně , že kdyby se to tam hnulo,tak bych na operaci sice nerada,ale šla.Ale já nemám sádru, mám ortezu , tak mám celé tělíčko jak v krunýři,ruku pěkně přikurtovanou,ale zase se to dá sundat a mohu se celkem dobře vysprchovat.Sundat to umím,jen s tím navlíkáním mě musí pomáhat moje zlatá vnučka,to nezvládnu.Ale při předešlé kontrole mě poralila doktorka jak cvičit prsty a hlavně ten loket.Tak to dopadne ,když si jeden ustele na skoro rovném chodníku-až na tu díru co jsem přehlídla.
    Kombajn na stonek je super a nový mazlík datlový zraje na poli.
    Ručičky,nožičky a ostatní marodové se rychle uzdravte;)
    Krásný den všem

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné poledne, také jsem dorazila domů, sluníčko nádherně hřeje, tak odpolední siesta (pracovní) na zahradě. Sono krčních tepen nic neukázalo, odpovídající věku a proti tomu prý není léku. 29.9. jdu ještě k neurologovi, ale asi budeme muset podstoupit nějakou jinou cestu, protože to motání hlavy, když si lehám a nebo vstávám je hrozně nepříjemné. Musím vždy chvíli zůstat sedět, abych opravdu neupadla. Někdy mi to úplně otočí žaludek. Pan doktor na sonu říkal, že by to také mohlo být od ucha, tak uvidíme, co se v úterý dozvíme. Jinak nebeský kombajn je prostě nebeský!!! Moc RT chválím!!! Tak odpoledne potom koupím nějakou tu TS a budu si přát ledňáčka, na pásovce si nedovolím ani pomyslet. Všem přeji pěkné odpoledne a šťastnou ruku při odtajňování!!! Pa pa...;););)

4. flexka

flexka Hrabě fóra

Tak mi zase jedna sousedka dočervenala, už za ni mám (doufám) náhradu, celkem mě to mrzí, že i vyšší levely kolem 80-90 přestávají hrát. Taky přemýšlím, jaká je výhoda se na farmě vdát/oženit. Farmář, který mně tuhle hru ukázal, už nehraje a tak jsem farmářsky rozvedená vdova. Nicméně jsem v tom extra výhody neviděla. Spíš bych potřebovala nějaké rozhazovačné sousedy, protože už nepamatuju, kdy mi přistálo nějaké SK! Ale na druhé straně jsou i fajn sousedi a byla by škoda je vyměnit jen za hmotné statky :inlove:.

A mám na vás malou prosbičku, hraju na PC, noťásky mě neoslovují, jenže čas od času bývá o stůl v rodině boj a nechtějí mi věřit, že sklizeň je nejdůležitější, lumpové.>:( Tak bych uvítala nějaký návrh na tablet, kde by farma obstojně jela a prostě by byl jen a jen na farmu. Co nejlevnější variantu, nejlíp sehnatelný z druhé ruky někde na aukru nebo bazoši, abych si ho mohla přát k Vánocům. Předem děkuji za návrhy.

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

flexka:Já jsem si koupila svého mazlíčka u CZC - rozbalené zboží. Už mám tuhle elektroniku poněkolikáté a ani jednou jsem kupodivu nenarazila, ba dokonce jednou vyhrála foťák. Ale podobně to mají i u jiných e-shopů (myslím to rozbalené nebo lehce ojeté zboží, chce to jen srovnat si ceny).

A když už jsme u těch mazlíčků, už jsi viděla parádně sjetou kočku: Já už jo. V létě jsem koupila šantu kočičí - hluboké pohrdání a nezájem. A včera, najednou, mi sundala z věšáčku usušený svazeček, vyválela se v tom a co vydávala za zvuky, to jsem ještě neslyšela. Zorničky jako špendlíčky. No a dneska sedí na okně, hlídá si květináč a má v něm zabořenej čumák.

6. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdravím přátelé...

Ahoj flexka.
    Prvně Tě upozorním že na tabletu farmu nespustíš.
    Flash player na kterém hra jede už není výrobcem podporován!
    Ale řešení je, je zde i když neúplně rozepsáno v sekci technické.
    Z bazaru určitě tablet nekupuj!
    Proč?
    To Ti prozradím přes skype.
    Dnes zakoupíš nový a cena nepřesáhne 2000kč!
    A pokud bydlíš poblíž hranicím NSR vyjde ještě o několik stovek levněji.
    Pak odzkoušej rady v technické sekci nebo raději kontaktuj mou maličkost.
    Řešení je velmi lehké a zdarma.

PS: MarySimbol, ano, ano...:)

Naposledy upraveno: 25/9/15
  7. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím MarySimbol, vidím, že rozumíš jazyku čeština, tak tě poprosím naposledy. Toto fórum je určeno česky nebo slovensky mluvícím hráčům. Dodržuj tedy prosím pravidla zdejšího fóra a piš v jazyce fóra.
    Děkuji danda-vnovis

8. flexka

flexka Hrabě fóra

Děkuji moc za nabídku pomoci, pošlu na Jonsdorf holoubka a nechám si poradit, jsem v tomhle směru jaksi bez zkušeností a informací, protože mám doma šikovného spolubydlícího, který v PC vyměňuje vnitřnosti, instaluje různé OS a tak nějak akorát hlásím potíže a on je odstraňuje. Zato jako uživatel už jsem celkem cvičená na různé podrazy jako třeba Enlightment, či jak se jmenovala ta prázdná obrazovka, zlatý chameleon suse, který v tom běhá včil 8)

jj, pechfógl, viděla, kočky jsou v tomto extatickém vytržení tak šťastné, že jim to někdy závidím a hlavně pak nemají absťáky a vedlejší účinky, umí si to zařídit

Jinak jsem přešla na koupi repasovaných a použitých věcí, páč věci jako lednička, myčka atd. ve spodní a střední cenové relaci jsou prostě k ničemu a za 2 roky se kazí, tak různě vychytávám Miele, Liebherr od takových těch bastličů, co to někde seberou ze skládky a opraví a za zlomek ceny to pak u nás doma slouží. ;)

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Máš recht, děvče. Nejvíc miluju poškozený povrch za třetinovou cenu. Takhle jsem před dvaceti lety koupila lednici Minsk a furt jede jako tank, ne a ne se jí zbavit. Je holt konstruovaná na sibiřské podmínky.:D

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno všem milým. Je trochu pod mrakem , ale snad nebude pršet. Dnes je naplánovaný tenisový turnaj na památku Jiříka. Chtěl ho uspořádat při svém životním jubileu, ale bohužel se ho nedožil, tak synové se rozhodli, že ho uspořádáme in memoriam. Bude to těžké setkat se všemi, se kterými jsme se často společně vídali a stýkali. Držte mi palce ať to zvládnu. Jinak při prvním odtajnění byli jenom chameleoni a mýval. Ale vnuk měl štěstíčko: hned pásovec a ledňáček. Tak jsem dala ještě 2 TS, tak uvidím, až se odpoledne vrátím!!! Krásný a dlouhý víkend všem!!! Pa pa Zdena ;););)

11. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Také všem přeji pěkné, sobotní, ráno. Tady na Moravě, mlhavé, ale naděje, že se vyčasí, stále ještě je.
    mamča50 - věřím, že vše co se týká Tvého Jiříka zvládneš, i když Tě to bude stát hodně sil. Domnívám se, že by sis pásovce určitě zasloužila, třeba se Ti už na armě líhne, držím palce.
    Všem ostatním přeji aby též, pokud si koupí TS, získali vš co si přejí.
    Krásný den.

12. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Pěkné ráno,odtajněno.Čáp,vlk,ježek.Modrý pták nikde,natož obrněnec.Tak jsem ještě pustila chlup a něco přikoupila.Tož se uvidí co z toho bude...:p
    U nás je pošmourno,konečně by mohl někdo odpoledne navštívit kotelnu a přitopit.Nebo koupit burčák.Po tom je taky teplo.To je dobrotka.:)Doufám,že se to počasí umoudří a bude jasno,protože chci civět na ten strašidelný červený měsíc.Tak ať nevstávám ve 4h zbytečně.

13. babioli

babioli Stará škola

Dobré ráno a hezký sobotní den přeji vám všem.Užijte si co nejlépe dnešní den a ať vám z podiv. stájí vyskakují jen zvířátka jaké potřebujete. Ola

14. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak já se zde ve hře na štěstí nespoléhám.
    A šel jsem po jistotě.

Tak že dvakrát.

Ale vám všem přeji úspěch, tak jako ho má moje farm. manželka.
    No snad se pochlubí!
    :D

Dnes beru prcky-psa a ostatní a vyrážíme směr NSR, snad nebude na hranicích zdržovačka jako před pár dny.
    Jedeme lovit delfíny do Tropical Islands.
    Snad nechytím jen vlka jako můj kamarád!
    Přeji všem krásný den a dobrou chuť k snídani.

PS: Doufám že vám svítí dostatek světlušek?​

Naposledy upraveno: 26/9/15
  15. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobré ráno,
    dnes ráno jsem byla hodně mile překvapená, protože z deseti stájí, které jsem odtajnila, byl 1 ledňáček a 3 pásovci a to ostatní bylo nezajímavé, ale to mi nevadí, protože mám to, co jsem chtěla.
    Slunce nesvítí, ale na déšť to nevypadá, je chladno a já nikam nejdu. V noci se vrátí mladí a musíme to tady po našem čtrnáctidenním působení dát trochu do do původního stavu. Večer zajedeme na rozlučku s klukama do pizzerie a pak se uvidí.
    Přeju vám krásnou sobotu. Eva

16. burds

burds Titán fóra

Já šla také na jistotu.2 pásovci,2 růžové stáje a nějaké červené.,želvy,kivi,ptakopysk,vlci.Prostě vyplatilo se.

17. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

-pechfógl- : lednice jak lednice, ale ta spotřeba bude jistě úžasnáo_O

18. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Ahoj všichni. Nerad ruším, ale neztratila se nám čistě náhodou pajaable?
    Kam se nám asi zatoulala, že by šla za lepším?

Edit
    bubák - myslím, že to není jen dnes, ale už déle.
    Třeba jí odpojili elektřinu.
    xDxDxD

Naposledy upraveno: 26/9/15
  19. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Čekám ještě pár minut na odtajnění stájí,co to asi bude?:eek:Něco žlutého?
    Pajaable dnes drží bobříka mlčení,tedy nepsaní.Je to divné,většinou s ní začíná den na farmě.:)

20. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Hezký den.
    Tak mi to nedalo a přeci jsem na noc koupila 4 TS a po dlouhé době se mi ten modrásek objevil a i ten pásovec.Že by se štěstí už unavilo?;)Ale kvůli tomu ani nepíši,jen bych chtěla poděkovat té závislačce,co dala ten recept na polévku z červené řepy se sýrem.Tak jsem ji dnes zkusila a nemá chybu,jen jsem trochu té řepy dala i do ní a přidala tu smetanu-je to mňamka,díky Lída:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.