ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No tady je to jak před výbuchem Vesuvu. Kouřmo a divno.
    V noci jsem se probudila, protože mi cukalo v prstíku. No jeden případ tady byl, tak jsem se podrobila osobnímu vyšetření. Výsledek mého zjištění byl šokující: Lidi, já ze spaní "klikala na myš!"xD
    baroušku: před výbuchem Vesuvu bývá cítit síra, u mně doma zatím nikoli. Zarároveň upozorňuji, že s odérem síry se zjevuje čert. Nechtěj, abych to dotáhla do konce.
    čarodějka: dík za trochu té morální podpory. A co se toho venkovského odéru týče - když si vybavím jeho rozličné valéry, nevím, jestli to mám Barolandovi přát.

Naposledy upraveno: 20/9/15
  2. Baroland

Baroland Ikona fóra

To "tady" je zde na četu,nebo u tebe doma ? Takové zásadní informace by jsi měla blíže specifikovat. Smrádek u tebe mohu ignorovat,ale sem se přihlašuji dosti často.
    xD

3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Baroland to "tady" bude nejspíš tady v bahně velkoměsta :D...nevypadá, že by bylo nějak hezky a slunečno. Ovšem vy na venkově máte nejspíš lepší podmínky :D

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné nedělní dopoledne všem milým, u nás oblačno, sem tam nějaká ta přeháňka, ale jiné už to dnes asi nebude. Polévka se vaří, obídek se chystá, na 12 přijdou mladí na oběd, tak si uděláme pěkné odpoledne. Všem přeji krásnou neděli a ať nám to padá. No nevím, zda se ten zlatý řádek podaří, dnes jsem už zbourala stromy na baha, protože se mi stále nedostává kytiček!!! Tak uvidíme, zda se pohneme dopředu! Pa pa Zdena;););)

5. mituli

mituli Polobůh fóra

Mila čarodějko007-už ani venkov neni ušetřen ruznych pachu a smradu,a je tu pěkna zima(krkonoše)včera byla přezden pohoda,pak zašlo sluničko a bylo to na zimni bundu,akci neřešim,co bude to bude,farmu jsem překopala,ale těch modrych mrch se mi stale nedostava --pěkny nedělni oběd a pohodu vam přeje hanina

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký dopolední čas.
    Ráno jsem udělala farmu a znovu zalehla. Nějak ne a ne se nachlazení zbavit. Zimnice ,
    tak jsem zalezla a pomohlo, už je mi lépe. Snad to není předzvěst stařeckých let , to
    bych se na to fakt vyflákla, já má jiné plány a ne být každou chvíli v pelíšku....tedy v
    pelíšku ano, ale jinak. xDxD
    Tak, zlatíčka, nepadá modrá kytička. Zřejmě to bude nastupujícím podzimem. Asi místo
    kytinky mělo padat listí. :p
    U nás ráno zataženo, pak na chvíli sluníčko a teď je to na střídačku , každou chvilku
    má navrch někdo jiný, ale mračnobubu začíná převládat. Za chvíli půjdu ohřát papů,
    pak sklidím a zjistím, že zase pudajda nepadala a budu přemýšlet, co hodit na pole.
    Přeji dobrou chuť k obědu ( mám plněné paprikové lusky) , spoustu padátek a hezké
    počasí.

xDxDxDxD

Tak jsem zase vyměnila blikající kuřata a blikající jsem opět dostala. To je humus!

V kině reklamy !

Naposledy upraveno: 20/9/15
  7. bacccara

bacccara Zelenáč fóra

ocenuju to tu ještě nebylo já důchodkyně už jsem

8. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

bacccara no tak to sem určitě patříš, tak ahoj, vítám tě. Eva

9. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Přeju všem pěkné po obědě.I houbovým provokarérům.:)Venku je krásně,přesto že slibovali škaredě.Vylezla jsem na kafe ven a bylo to super.Sádra sice zavazí,ale už s ní ovládnu i vysavač.Už může být jen lépe.Snažím se jak blázen,pěstuju dlouhodobky a furt to nepadá.Takhle stonek snad ani mít nebudu.:oops:

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezké odpoledne všem !
    Počasí ...chvílemi jak na Sibiři , chvílemi Miami . Perfektní podnebí pro rozvoj chřipek a
    angín. V pondělí budou leckde polikliniky plné.
    Akce ... stále měním a hledám tu vhodnou rostlinu, která by byla tak hodná a dala modřičky.
    Kuřata ... půjdu asi pro krumpáč a lopatu a až bude vhodný čas je pohřbím (opět a již potřetí).
    Aktuální zdravotní stav .... opět prskám , smrkám , hekám , čaj mi vylézá i ušima a jak ho
    vidím, obrací se mi žaludek. Takže, ač nepijan , jdu na grog.
    :pxD

11. čarodějka007

pajaable zkus křen ;), dej si ho s jablíčkem, jako příloha je "vhodné" nějaké maso

....a ty kuřata - no on snad někdo sliboval, že budou funkční? :D

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

čarodějka .... už jsem měla , přesto nic moc. Vzhledem k tomu, že křen já baštím
    normálně , tak to účinek nemá. :p Už mám grog , už to znám, když nic "zdravého"
    nezabere , toto ano. Nu , co, jednou za čas můžu být také násoska. xD

13. mituli

mituli Polobůh fóra

pajaable-ahoj Evičko,moje stařenka mi koupila při nachlazeni Bocmana,tak se to jmenuje ,je to vyloženě jen na grog a da se to ,grog ja nemam moc rada,ale tohle mi chutnalo a pěkně jsem se zpotila což je u mě problem(spotit se)tak to zkus pa

14. čarodějka007

pajaable, já bych si tedy naordinovala spíš svařák nebo horkou whisky s citronem....je to na tobě, na každého funguje něco jiného

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Děvčata , děkuji. Grog, to je to, co zabere u mě, ale využívám jen v krajním případě.
    K tomu ještě vypiji sklenici šťávy z citronu . Že mám po tom citronu sevřené snad vše,
    asi nemusím moc zdůrazňovat. xDxD
    U nás už leje, vichřice . Koukám, že moji milovanou břízu to ohýbá pomalu až k zemi.

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Teď jsem se vrátila z chaty, kde jsem byla od čtvrtka, sklidila dlouhodobky a stromy a hned poskočila na bahamě 278 l. a hlavně na farmě do levelu 100, jupííííííí z toho mám obrovskou radost xDxDxD

Dnes večer přijede malý drak i s maminkou o berlích, tak budu zase mít co dělat a na farmu se dostanu jen občas :inlove: ale vždy večer nebo přes poledne, když bude spinkat si Vás přečtu:inlove:

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

18. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Evíku moc moc gratuluji[​IMG]

19. Janké861

Janké861 Stálice fóra

evoku57
    také se připojuji ke gratulantům a přeji Ti hodně dalších úspěchů.

20. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Přeji všem pěkné odpoledne. -evoku57 gratuluji k postupu na farmě. To je tedy číslo. Mám co dohánět.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.