ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

pozerám, že je len málo šťastlivcov s novinkami z TS. Ja som sa dušovala, že nepodľahnem, ale nešlo to úplne dodržať, tie starecké držáky jednoducho nefungujú už tak dobre ako kedysi, kúpila som len jednu tú tajomnú potvoru. Samozrejme, že z nej vyliezla 2. marhuľa XL (čo iné, keď mám už 3 marhule XXL). Tak ja radšej odtiaľto vypadnem, aby ma to nepokúšalo ďalej, lebo mne sa novinky veľkým oblúkom vyhýbajú už zo zásady.
    Všetkým prajem krásny zvyšok jarnej nedele, užite si to

2. hela3452

hela3452 Pisálek fóra

dasa717 - s tím hnojištěm jsem si to také tak myslela, ale ono je to trošku jinak. Pokud máš svoji kapacitu 300, tak pokud si ho stáhneš třeba na začátku akce z trhu, tak se ti tvoje zásoby nenavýší na 1200, budeš mít pořád jenom 300. Mám to vyzkoušené, ale nakoupit si ho můžeš do aleluja, tam je kapacita hnojiště bez omezení. ;)

jj je to blbý, ale je to tak!

Naposledy upraveno: 12/4/15
    micinka, Simissek a dasa717 tohle ocenili.
  3. dasa717

dasa717 Aktivní autor

Amálko(u) děkuji za odpověď :)
    Ahoj Hela, máš to vyzkoušené, že vlastní hnůj se ti nepřipočte? dik :)

lacrima tohle ocenil(a).
  4. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj hela3452, ak si z trhu sťahuješ späť svoje ponuky, tak sa ti hnoj pripočíta. Obmedzenie platí iba na vlastnú produkciu hnoja po prekročení limitu ako píše hráč Amalka1070

lacrima, mituli a dasa717 tohle ocenili.
  5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahojky a hezké odpoledne. Mláďata s rodiči odjela do města, mám volno a nudím se.
    Jak psala dasa717, film "Ženy v pokušení" je prostě bomba , koukala jsem večer , viděla jsem ho již několikrát, ale pokaždé se válím smíchy. Průpovídky v podání paní Balzerové jsou prostě k nezaplacení.
    Co se týká hnojiště, také si občas na trh ukládám svoje zásoby a pokud mi je nikdo nevykoupí, před akcí si je beru zpátky. Normálně se mi přičtou , jen z každého vykydaného chlívku pak hnůj už připočten není...mizí někde v éteru..;)
    Sazenice samo nic a celkem mi to kazí náladu. Ještě se mi nestalo, abych novinku neměla..ale co, jednou to musí být poprvé xD, svět se kvůli tomu nezboří. Balíčky nekoupím, zas až takový příznivec RT nejsem ..i když pár takových hráčů se najde, jak jsem četla. Ale to je jejich věc. A jak jsem řekla, tak jsem dodržela, kupon s tisícovkou je stále v šupleti xD, jen dojedu konto na farmě do stavu 0 FL a počkám, jak se RT postaví k Magickému stonku a turbomlýnu. Nebude adekvátní oprava nebo odškodnění, nebudu dobíjet .

V bytě zvoní telefon. Otec tří dcer jej zvedne a v telefonu se ozve mužský hlas: "To jsi ty, žabko?"
    Otec odpoví: "Ne, u telefonu je majitel rybníka!"

6. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Hezké nedělní odpoledne,tak jsem koupila pár tajemniček na každou farmu asi 6 a 6 jak mě vycházely floreny,ale úspěšnost tak jako ostatní. Co stojí za řeč,na jedné farmě 3x lokvát a 2x slivoň (neměla jsem) na Baha samé xxl a xl,na druhé mě nejvíc potěšila xxl jabloň,ta mě chyběla xD,na Baha amhersie (neměla jsem) a na třetí samé xxl a xl.Vždycky kupuju tak jednu dvě ,no tentokrát jsem se rozjela,ale opět zabrzdila a moc dlouho nic nekoupím.Jak to tady pročítám,tak u vás taky nic moc.Abych kupovala kvůli novince balíček,to mě ani nenapadne,to ji klidně oželím.Však ony se časem objeví v nějakém úkolu jako odměna.S chlívkama to tak bývá.

Mami, chceš vědět, kolik máme pasty na zuby?
    "Kolik?" zeptala se maminka.
    "Vystačí přesně od vany v koupelně až ke skříni v obýváku."

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký večer . Tak jsem tu a poslušně hlásím ....už jsem konto vynulovala ! xD A také prosím hlásím tisícikorunový paysef je stále pohřben v šupleti . Ani se mi ruka necuká , přestože vím, že zanedlouho sazeničky končí . A nedám a nedám ... já to do 22. hodiny vydržím (doufám) . xD

Uživateli nejde zapnout počítač. Zavolá opraváře. Ten přichází, těžce vzdychne, něco si mumlá pod nos, asi desetkrát se otáčí na židli, vleze na chvíli pod stůl, kopne do počítače a úspěšně zapne počítač.
    Uživatel si myslí: "Je to prostě šaman! Je to bůh."
    Opravář si myslí: "Ten idiot se pořád točil na židli, až se mu na ni namotal kabel ze zásuvky. Tiše nadávám, rozmotávám kabel, zastrčím zástrčku do zásuvky, odkopávám počítač co nejdál pod stůl, aby to zase nenamotal a zapínám ho. Je to blb."

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Odpovědně se připravuji na nadcházející akci, vypsala jsem si úkoly, ze kterých lze ještě vytřískat pár hodin pomocníků - abych jim ty prachy nedala a nedala. No, moc toho už nezbývá.... (Kdyby měl někdo zájem a laskavý modík dovolil, můžu ten seznámek pověsit sem, pokud už to někde není - v tom případě jsem lama a dřela jsem se zbytečně).:cry:
    Pan primář na chirurgii je známý tím, jak bleskově střílí při vizitě diagnózy od boku pouhým pohledem na pacienta. Tak se při velké vizitě přižene do pokoje, spatří pacienta s bílým obvazem na hlavě. Autonehoda? Prohodí. A asistent uctivě: Ne pane, maharádža.

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Odolala jsem, do 22.hodiny vydržela a konto zůstalo na nule. Penízky ušetřené a já bez novinek..xD
    A také žiju a docela jsem v klidu. Jindy jsem rozházela 600-800 FL a teď jen , co bylo na farmě, cca asi na 60 sazenic a není z toho stejně nic. xD Na Baha stoprocentně, tam jsem již odkryla a..jen xl stromy a na farmě slivoň (asi 9.) , mandle xxl , a pak zase xl plevel. Jedna jediná sazenice , která jako poslední zakoupená vyčistila konto, bude na odkrytí na farmě asi za hodinku, ale to už nečekám, musí vydržet do rána.
    Docela jsem se pobavila i na kole štěstí, na můj level opravdu skvostné odměny, jako kdyby žádné nebyly.
    Těch 980 BZ , to je darda, to mi v postupu rozhodně pomůže. xD

Tak se mějte krásně, já jdu do hajánek. Přeji dobrou noc a ráno krásné probuzení.

10. jana563

jana563 Dozorce fóra

Taky jsem nakoupila jen za to co mi uprsklo kino.6+6.Na farmě všechno lišta a na Baha jen hrozen moře xxl.Takže jsem taky bez novinek a v klidu;).
    Dobrou noc:inlove:

11. -pechfógl-

Dobré ráno všem, teploměr na 10°C- aspoň u nás v Holešovicích. Udělala jsem si po ránu inventuru zvěřince a zjistila jsem že to zásadní mi chybí: slepice, kozy i prasátka - co kdybych je náhodou už zítra potřebovala?

12. m2707

m2707 Znalec fóra

Dobré ráno,
    shrnutí tajemniček- 250 fl= 100,-kč a za to jsem dostala spoustu stromů( lokváty ani nepočítám). Z novinek baobab a kowhai. Oskeruše ani omylem. Ale tady se právě pozná závislák a hráč typu"musím to mít hned". Nedávno byla novinka lokvát- tenkrát mi nepadl ani jeden a nyní? Plno. Takže stačí vydržet,necpat nikam moc peněz a ona oskeruše jedna přijde příště;). Do té doby nasyslím kowhai a baobab. Mimochodem baobab se mi strašně líbí:) Na zítřek jsem zvědava, protože opět cestuji do Plzně, ale jen na otočku s dcerou k doktorovi. Nevím tedy, kdy začnu s akcí, pokud tedy bude zítra. Víkend mám volný, takže ten to jistí a akcička bude splněna bez shonu a stresu.:p
    Hezký den:inlove:

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Dobré ráno. Poslední odkrytá sazenice na farmě Buk XXL. Fiasko . Ale je zajímavé, jak až moc mě to nechává v klidu, to jsem nečekala , vzhledem k tomu, že doteď mi nesmělo nic chybět. Zřejmě jsem ve svém nitru hodně nakrknutá na podrazy ze strany RT .
    Pomalu připravuji vše na zítřejší akci , zvířat je dost, stodola také v poho , snad bude také dříve ofiko.

14. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Od 15.4 budu 10 dní v nemocnici,beru si tam tablet,ale nevím jestli tam bude Wifi.česká akce je v ohrožení

Farmerama 96+ *** Bahamarama 233+
    farmařím od 5.10.2010

15. mzeleznikova

mzeleznikova Perspektivní autor

ahojky přeju krásný slunečný den akce paráda konečně dostanu vlka :)

micinka tohle ocenil(a).
  16. majojo

majojo Rádoby autor

Johnny - několik praktických rad: Zjisti si, jestli tam mají signál. Zjisti si, jestli tě budou ochotni připojit. Zjisti si, jestli to tam vůbec někdo umí - a až dostaneš připojení, pak jim teprv zaplať. Sázka na jistotu je připojení přes operátora - dá se zaplatit na měsíc. Ovšem je to podmíněno tím, jestli tam vůbec mají signál. Jinak ti přeji příjemný pobyt, příjemný personál, žádného vola primáře a brzké uzdravení.

17. Simissek

Simissek Pilný autor

Krásné pondělní poledne :)
    U nás je zamračeno, vypadá to na déšť, krásných 12 st. a opět fouká (alespoň bude schnout prádlo na balkoně).
    Z tajemných sazeniček na farmě na mě nakonec jukla novinka oskeruše, slivoň (moje první), pinie XL a XXL, lokvát a pak XL a XXL stromky.
    Na baha to bylo bez novinky, ale vyklubal se tamarind, rohovník, amherstie, 4x budhova ruka (asi se doslechli, že se mi líbí Buddha :D)

No u Píďi to bylo horší - toho vysloveně nakrkli - koupil si 5 a 5 sazeniček. Na farmě 4 XXL bez a XXL meruňka, na baha 2 XL a 2XXL pistácie a budhova ruka (za tu je rád). Prý už si nekoupí nikdy nic (ale hned jak dorazí nějaké TS nebo TCH bude škemrat o florenky)

Díky měňavému počasí a nemoci dětí jsme trávili víkend doma. S malým jsme se učíli báseň od Erbena Kytice (z toho taky moc nadšenej nebyl), hráli jsme dostihy a bláznivá kuřata....

Na českou akci jsme připraveni, zásoby ve stodole jsou, tak jen napěstovat akční kvítí a pochytat vypadávátka.... Odměny jsou taky dobré - hlavně Luky se těší na vlky-ty ještě nemá a já mám jedny. No snad to klapne. Od středy mám odpolední.....

Johnny - také přeji brzké uzdravení a příjemný pobyt a pohodový personál :)

No a teď jdu žehlit, to co uschlo přes víkend, aby rodina nemusela chodit ve zhužvaném a byli jak ze škatulky :D ;) (tahle domácí činnost mě vůbec ale vůbec ani trošku nebaví :wuerg::cry:

18. -pechfógl-

Vona ho nebavila Kytice? Jestli Mateřídouška, tak to chápu, i když bych mu zítra vysvětlila, že je to akční rostlina ( to ho nerozbrečí ani Zemřela matka a do hrobu dána? Já při tomhle vždycky řvala jak želva).. Ale taková Polednice nebo Svatební košile, to už jsem měla šestiletému potomkovi co vysvětlovat (snaha matičky, aby se nebudil hrůzou, přišla vniveč, ještě si v tom drn mrňavej liboval).

19. bmv2596

bmv2596 Perspektivní autor

- pechfógl- A jak to ty dětičky najednou přejde. Příjde mi na mysl rčení - Malé děti skáčou na klíně, no a ty velké po srdci-. Nemyšleno jako stížnost, jen, že to tak rychle uteče. Nu a na akci se těším. Budou konečně vlci a samozřejmě LÍPY.

Naposledy upraveno: 13/4/15
  20. Simissek

Simissek Pilný autor

-pechfógl- - no právě, že se učili to Zemřela matka.... - mé lehce předpubertální dítko (v červenci mu bude 12) by bylo raději, kdyby se jich učitelka zeptala jak se jmenujou trpaslíci z Hobita, nebo parta Avengerů, na kouzla z Harryho Pottera, příšery a bohy ze souboje Titanů a Pecyho Jacksona (i když ty možná využije v dějepise) ..... nějaká básnička, k čemu mi to bude (slova syna) - jako kdyby mu ti trpaslíci a spol. někdy k něčemu byli xD.
    Když byl i nadále otrávenej, řekla jsem mu, že já až umřu, určitě se nevtělím v drobnolistý kvítek, ale v nějakou Hydru a budu ho strašit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.