ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, zima jako v márnici, páru ještě nepustili, tak začíná barák rychle vychládat. V noci pršelo, mlha.. no hotový podzim!!!
    Snad se sluníčku podaří vykouknout a bude hned lépe. Odpoledne přijdou vnoučátka (menší) na návštěvu. Adélka měla svátek, tak to oslavíme dodatečně. O víkendu byli v legolandu, tak si to tam pěkně užili, jenom potom se počasí trochu zkazilo. Přeji pěkný den a nenechme si ho nikým a ničím zkazit!!!
    pajaable, cukeťáků se dočkali i zeťáci, pekla jsem skoro dvě hoďky. Co bychom pro své bližní neudělaly, že? ;););)

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Jéje , cožpak o to, já bych se i chlubila, vždyť jsem ženská a ježibaba k tomu,
    ale copak můžu , když zatím není čím? Hlavně, že jsem zaplatila , zboží není. xDxD
    Ale zítra bude.
    Tak jsem udělala alespoň červený bobří chlívek, když není na trhu potápeč.
    Všude bobři , tak jsem dělala kontrolu stromů kolem vysazených, jestli mi je neožrali.
    Je to pár desítek hodin, co jsem psala, že šlechtím vyšší šlechtěnce za účelem prodeje
    a že je nakonec neprodám. Vždyť jsem to říkala, začínají na tržišti zapáchat a za
    chvíli mi je hodí zpátky, že už jsou moc proleželí . xDxDxD
    Odpoledne se oteplilo , vylezlo sluníčko , ale už je zase ziminka. Jsem zvědavá na to
    krásné počasí , které slibují.

3. farmarkaL

farmarkaL Rádoby autor

Apropo....
    Už jste to tu určitě probrali, ale máte taky takovu radost z nové plochy na Baha? jak jsem sem vlezla po třech měsících, tak jsem koukala jako z jara...nová plocha, znovupřihlášení na mentora, spoustu nových stromů který jsem teda prošvihla, ale co..svět se nezboří a to ani ten virtuální :)
    Pajable- gratulka k novému autíčku..ať slouží hoooodně dlouho :)

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

burds , máš kouzelný podpísek. Tuto Sněhurku jsem měla moc ráda. Jako děti jsme si ji prohlížely v anglické knížce po mamince. Co tam psali, tomu jsme nerozuměly, ale moc se nám líbily obrázky. Bagíra je šikulka!!! Krásný večer a pajaable , ať Ti ta noc rychle uteče a dočkáš se svého nového miláčka!!!;););)

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

farmarkaL ...děkuji a mamča50 ...tobě také.

Nová plocha je fajn , jsem za ni moc ráda.
    A co nový řádek v nebi,ten Kempinkový balíček ,budete kupovat?

Musím si udělat čaj a zachumlat do deky. I když se topí, začíná mě bolet v krku a je mi zima.

6. farmarkaL

farmarkaL Rádoby autor

Kupovat nebudu :( stonek mě nějak moc nebere...radši šoupnu nějakou kačku do BB :)
    já se jdu dát do kupy a mažu na noční....tak ať se mě dětičky neleknou :)
    přeju krásnou dobrou noc a pokud bych zítra zaspala tak už teď hodně štestí na BB ať to skáče co to dá :)))

7. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Zdravím závisláky, pěkný večer.
    Dnešní den = výlet do Litoměřic, počasí nezklamalo, lidí na výstavišti velice málo, tak se celá naše skupinka dobře bavila. Vrátili jsme se až po setmění, ale nemělo to chybu.
    Viki - šetři se a nepřeháněj ani to farmaření. Ať se Ti BB vydaří.
    burds - podpisek opravdu krásný
    mituli - jedna paní povídala, že v Pasekách teda houby nejsou, ale v Harrachově ano
    farmarkaL - tak ať se Ti mezi námi daří, vítej zpět na farmu
    pajaable - ať Ti ten nový kaktusový krasavec slouží a nepotká nikdy žádného traktoristu, který je také závislý, ale ne na farmě.
    Radku - bobr nemá chybu. Hornická pouť bude určitě príma, škoda, že to je k vám trochu z ruky.
    Mějte se krásně, zítra ať se Vám při BB všem daří. Jdu do hajan. Jarka

Naposledy upraveno: 11/9/15
  8. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Dobrý večer. Právě jsem dočetla všechny nové správy. A přidám taky trošku do mlýna. Od včerejška začaly dny blbec. Jeli jsme s manželem nakupovat a kousek od domova se nám zastavila auto. Ještě , že to bylo asi 50 m. od servisu. Hned nám to opravili a asi po půl hodině ,lehčí o 1500 Kč jsme mohli pokračovat. Dneska odpoledne se zadívám na akvarium, které jsem včera čistila a koukám, že je tam málo vody. Bodejď ne, byla na koberci. No, čekám, co mě čeká zítra. Do třetice. Sjedou se děti a vnoučata. Bude nás tady asi 14 . Držte mi palce:);)

9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Milena1952, den blbec končí dnešní půlnocí a zítra si to v kruhu rodinném užij!!! Vše dobře dopadne. Dobrou noc a zítra páček shledáček!!! Zdena;););)

10. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

mamča50 - a do třetice se mi porouchala myčka. Ale ta se pak rozeběhla, tak to jsem udělala asi já. No, máme obě už leta .;) Přeji všem hezkou dobrou noc:)

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojky závisláci,
    konečně jsem se k vám zase dostala a přečetla si všechno, co se vám přihodilo :inlove:. Vůbec nestíhám. Hrůza o_O
    Rozšířily se naše řady a to je dobře ;) Tož vítejte v našem klubíčku ;)

Trochu jsem bobrovala, něco naházela do přehrady...Ale nějak ta zelená barvička nestoupá. Je to bída. Asi na to lidičkové pečou. Ani se jim nedivím, teda. Tyhle hromadné úkoly mě taky neberou. Chtěla jsem se na to vykváknout, ale nedalo mi to. Však to znáte...
    Mituli - mám to s tím kuchtěním stejně ;) Omáčky vařím zásadně v pětilitrovém hrnci xDxDxD
    Včera jsem dělala džuveč - rovněž pětilitrový hrnéček o_OxD Já to prostě jinak neumím. Včera tata viděl v kaufu zavařovací hrnec a začal nadšeně pokřikovat, že to je to pravé na gulášek xD
    Evi - gratuluju k novému kaktusu. Určo se ti bude v noci zdát:D. Udělej nám zítra fotečku, ju :)
    Nad Kempinkem uvažuju, asi si ho koupím. Bodíky potřebuju převelice.

Milena1952
    - mám obyč molitanové filtry a klasické membránové motorky a pro sichr používám zpětné ventily (pokud ti teda neteče ve spoji). No, zítra (či v neděli) mě čeká údržba tří akvárek. Nějak to poslední dobou zanedbávám :(
    Tak papa všichni a krásné sny. Jdu chrupat, bo mám obrovský spánkový deficit. Kájovi pusinku na čumáček ;)

12. novafarmicka

novafarmicka Rádoby autor

A u nás je zítra den horníků..........program vložit neumím,ale bude určitě fajn......dobrou....:music:;);)

13. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobrý večer,
    Jonsdorf(Radku) a novafarmicka užijte si zítra hornické slavnosti. Kája jde taky?
    pajaable tak jsme marně čekali s tebou na to nové vozítko, budeme se těšit zítra na fotku. Přeju ti všechny cesty bez nehod.
    Viki007 moc ti přeju, abys překonala ty bolístky, které momentálně máš.
    Zítra se přesunuji ke Kolínu. Mladí odlétají na dovolenou a já budu 14 dní fungovat v domácnosti dcery. Budu mít na starosti 2 chlapce, každého v jiné škole, psa, kočku a několik slepic, vaření, praní a o ostatní povinnosti se chci podělit s vnuky.
    Zatím ještě vyrábím SK, abych mohla vyšlechtit nějaké bobry, ale myslím si, že se ke stonku nedopracujeme.
    Přeju vám klidnou noc a ahoj Eva

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak jsem si udělala ten čaj, zabalila se do takové televizní deky babičky ..už něco pamatuje, ale
    tak hřejivá a z příjemného materiálu se dnes nesežene ...no a zatvrdla jsem.
    Probudila jsem se teď, udělala farmičku a jdu se umýt a spát.
    K těm slavnostem...v Boru u Tachova měly asi včera začít Loretánské slavnosti. Je to sice
    trochu z ruky, ale nevím, jestli bude hezky, asi po obědě pojedeme se na chvíli podívat.
    Přeji všem dobrou noc a krásné vstávání do sobotního rána.

15. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Pěkné brzké ránko sousedi...

Tak mám konečně hotovo.
    Nemyslím tedy na farmě, tam není hotovo nikdy!
    Ale dodělal jsem jedno PC pro zákazníka.
    Koukám na hodiny. No protáhlo se to trochu.
    :D

Evíku já už se Karla ptal.

Nic ale neřekl.
    :(
    Prostě půjde a hotovo, přesněji vezmu ho do ruky a jdeme!
    Dnes toho hlídání bude víc.
    Budou zde i bráchovo prckové.

Samozřejmě vám sem dám pak nějaké fotečky.

Všem přeji prima vstávání...

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

burds: Tak na houby pro invalidy mám dva recepty - jeden funguje na 99 procent: Koupit násadu žampionů. Pěstuji je ve tmě v bývalé boudičce pro PB bombu v lískách, naplněných slámou, koňským hnojivem a zeminou. Skládám na sebe a pravidelně sbírám. Jenže - co je to za houbu, žampion. Tu druhou jsem zavedla letos - koupila směs rozličných hub a zasela ji pod jehličnany, kam pravidelně ukládám posekanou trávu, aby tam vzniklo prostředí na podhoubí. Letos bohužel bylo moc sucho, i když jsem vlhčila, očekávám, že se, doufejme, něco vyklube teď v září. Ovšem procházku do lesa to nenahradí.
    pajaable: Tím mazlíkem jsem samozřejmě nemyslela toho deyalera, i když nevylučuji, že jestli ochutná tvé pohoštění, zůstsne rovněž parkovat před garáží -přítel sem, přítel tam. Jo, a ještěě malý dotázek, co děláš proti škrábání v krku? Aby to fakt pomohlo? Ráno se probouzím jako zombie a když chci zavolat na kočku, má z toho bohapustou srandu.
    Milena1952: S tím akvárkem mohlo být hůř, jeden chlapeček z naší rodiny byl sám doma, když ruplo 300l akvárko. Kluk šikovnej, aby rybičky nvyhynuly, přitáhl z koupelny do pokoje hadici a vodu doplňoval až do příchodu šťastných rodičů, kteří pak řešili čtyři vytopená patra pod sebou - klouček si jaksi neuvědomil, že voda nejen přitéká, ale i odtéká. No, hlavně že zachránil všechny rybky.
    ¨Jinak, dnes jdu u Alberta do finále s dětskými knížkami. Potřebuju nakoupit osm užkových baterií, jelikož tam provozují jen Duracel, stovku mám jistou, druhou doženu nákupem potřebného zboží jako kapesníky, kočičí žrádýlko a akční potraviny. takže získám dalších sedm nálepek na pohádky. (Pro nezasvěcené: 200 Kč nákupu = 1 bod, 7 bodů = 1 knížka. Akční potraviny = body navíc, tento týden za akční = 2 body navíc- což lehce zmáknu nákupem žvejkaček a zeleného čaje). Takže moje holčička maličká bude mít fungl nové knížky klasických večerníčkových za cenu, o které se nesní ani Bakalovi, 1 knížka=cca 1400Kč). No, my chudí si můžeme dovolit rozhazovat, že. (Ale abych se přiznala, pracovalo nás na tom 8 + neznámí sponzoři, kteří mi ty bodíky u pokladny nezištně darovali, protože je nějaká Víla Amálka nezajímá).

Naposledy upraveno: 12/9/15
  17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno z uplakaného Ústí. Zamračeno, poprchává, 10 stupňů..... no prostě ideální počasí pro dnešní půlmaraton. Ten začíná odpoledne, tak se to třeba vybere, ale moc to na to nevypadá. Pokud bude takovéto počasí, tak mrknu jenom na PC, budou to přenášet online. Letos zeťák neběží, mají utkání ve fotbale, tak nemám komu fandit. Také je to k něčemu dobré, potřebuji ještě dovyklidit místnost, kde mi mají přijít namontovat novou výměníkovku, tak mi držte palce ať to zvládneme, ještě než začne pořádná zima.
    Kája, je prostě Kája a je kouzelný. Já mám doma jenom rybičky a ty jsou nenáročné. Když jsme chtěli cestovat, tak jsme nemohli mít zvířátka. Je to potom velký závazek. Přeji krásnou sobotu, všem Maruškám vše nejlepší a ať si to užijí a všem milým závislákům pohodový den!!! Pa pa Zdena;););)

18. megi1967

megi1967 Rádoby autor

Krásné sobotní ráno šem. Na kladensku svítí slunce, ale je zima :) Na šlechtění vše připraveno, uvařeno je od včerejška....hovězí vývar s drobením, hovězí na houbách s rýží a ještě jsem udělala palačinky.:) Takže dneska pouze umyju nádobí, bude se též opět něco balit kvůli stěhování a na milovaný BB jsem připravená, tak snad to bude padat co nejlíp xD a budou samí neandrtálci :p Všem Maruškám k dnešnímu svátku vše nej, nej a holky, pořádně si to užijte a přeju nádherný, ničím nerušený den papapa závisláčci. ;)

19. Jituna

Jituna Velmistr fóra

Hezké ráno všem!.
    Přeji pro dnešek příjemné šlechtění!! ;)
    megi1967 ty mi teda děláš chutě! Přemlouvám ledničku, co mi dá k snídani..

20. burds

burds Titán fóra

Pechfogl ty houby pod jehličnany nejsou špatné.Pokud bude v Úvalech existovat nějaký obchod kde se to koupí tak zakoupím.Žampiony by v mém bytě nešly chyběla by ta tma. Ta v tomto bytě existuje jen v noci a do koupelny by se chudáci nevešly.Nedají se ty houby koupit přes internet nevíš ? V Úvalech moc obchodů není.Nejvíce mi chybí kniha tu musím řešit přes internet.Krásné ráno a hodně úspěchů při šlechtění.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.