ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

Děvčatka a klučiku---manža slibil houby zitra,tak uvidim jestli uvidim:D

2. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj všichni,
    burds, první, co mě upoutalo je, že máš krásný nový podpis, Bagíra77 je šikulka
    Já houby sbírat neumím, nebo spíš je nevidím, ale mám je moc ráda. Dává mi je můj zeť, který jich vždycky přinese domů hodně a potom se s náma bratrsky dělí.
    Nějak mi tady dnes schází pajaable, ale ta určitě někde jezdí ve svém novém autíčku a až dojezdí, přijde nám to vyprávět.:D
    Tak hezké odpoledne Eva

3. farmarkaL

farmarkaL Rádoby autor

Ahojky farmáři :)
    hlásím se skoro po třech měsících...změnila jsem práci a nějak bohužel nebyl a farmu čas:-(
    ted koukám jako blázen BB dvakrát pár dní po sobě? copak se děje?vyšlo to ale moc pěkně- zítra až dorazím z noční se pustím do šlechtění.....

4. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

farmarkaL
    Tři měsíce bez farmy?
    Tak to tedy vážně nejsi závislá-k!
    Choď sem a brzy se staneš jako pomalu každý!

:D
    No ne, sousedi?

Sedí závislák a závislačka u modemu a jsou připojeni na BBSku.
    Najednou se na obrazovce objeví: "NO CARRIER."
    Chlapec se něžně přitulí ke své dívce a sladce pronese:
    "Rychle, něco si přej, padá spojení..."

PS: burds gratuluji k podpisu.
    Bagíra77 (Richard) umí!
    Jeho podpisy jsou jedinečné a neopakující-se.
    ;)

Naposledy upraveno: 11/9/15
  5. burds

burds Titán fóra

Jonsdorfe to je fakt je prostě šikulka

6. farmarkaL

farmarkaL Rádoby autor

Jonsdorf- farma mě moc chyběla :-(((
    ale začala jsem pracovat v Německu na intenzivní péči a měla jsem plus mínus 21 směn..takže jsem byla ráda, že se mezi prací vyspím...
    ted se mi to uklidnilo, takže už zase budu na farmě co to půjde :)

7. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

farmarkaL

Tak to chápu, moje (někdo) pracuje také v NSR.
    Naše rodina šprechtí prakticky celá a to se vždy hodí.
    No ony ty jejich "ojro" jsou dobré, hlavně v přepočtu.
    :D

Já je tam jezdím jen utrácet.
    ;)

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Slunečné a pohodové odpoledne všem!
    Od rána , možná už od nočních hodin nešel net. Nejdřív na mě šla depka , vypila jsem
    dvě kávy , nervozita stoupala a když dostoupila vrcholu, šla jsem volat a hromovat,
    což dnes nemělo kýžený efekt, protože to bylo něco závažnějšího. Nicméně jsem se
    také konečně dočkala a už jsem ve svém živlu.
    Takže evik1016 ...kéž by tvá slova byla opravdu tak ....nemá ještě babka afťo, nemá.
    Ještě ho zástupce autosalonu nedovezl . Mám prostě dnes pátek velmi špatný. :(
    Na druhou stranu , když nešel net , makala jsem na zahradě a připravovala některé
    rostliny a stromky na zimu. Navařila jsem , upekla kachnu , k tomu dva druhy zelí,
    knedlíky , dokonce i štrůdl jsem zmákla a čekám. Net je v provozu , autíčko nejni...
    Až ho ale doveze , to bude radosti , div se z toho bába nezblázní ...ne, to byla jen
    legrace. Jen už jsem nervní, telefon nebere a dosud nedorazil. Možná na moje fáro
    někde balí děvčata. xD
    burds ....ten tvůj podpis zaujme hned při prvním pohledu, moc krásný . Bagíra77 je
    prostě kouzelník, však já jsem na své delfínky a mořského koně nesmírně pyšná.

Jonsdorf ...Kája je den ode dne krásnější a něžnější.
    A abych nezapomněla, ten bobří obrázek, co zde inzeroval Jonsdorf(Radek), ten si fakt najděte,
    budete se řezat smíchy hodně dlouho.

sopti .... fotičku dám, jen co auto přivezou, přeberu ho, vyzkouším ho...;)

9. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahojky všem,
    Pajaable -a co to bude za značku ,,utíkadla'', tak celý život se psy byla označována auta, pes nasedne a ono to s ním krásně utíká a ještě se dá při tom štěkat na ostatní.
    Zdravotně :cry:, pánev dokud nesedím na tvrdém v pohodě, dnes 1,5 hodiny na dřevěné lavici na očním a pak verdikt - zakrvácení do přední oční komory, opar na rohovce, jestli se to bude opakovat =operace a skleněné oko, naštěstí jsem na toto oko úplně slepá, tak to tady do sebe postupně vstřebávám a jdu si lehnout s tou pánví do klidu a čekat na zítřejší BB

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Viky007 ....neradostné zprávičky o tvém zdravíčku , opatruj se, odpočívej.
    "Utíkadlo" bude stejné, jako jsem měla předtím, než se s našimi mladými sešrotovalo.
    Citroen C4 Cactus . Je to boží afťo , jen jsem měla přání , místo automatické převodovky-
    manuál. Automatická nadělá dost hluku , s manuální je auto tiché. Paradox.
    Ještě ho nepřivezli, už jsem jak na trní.

11. mituli

mituli Polobůh fóra

pajaable-Eviku vsak se dockaš,ale ja ti na posledy radila at si koupiš koště:D,aspon se snim všemu vyhneš

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jsem hooodně unavená ale šťastná - vnouček po dvou dnech odjel a nevím, zda mám být ráda či plakat. Moc si ho užívám, ale je to záhul s ročním mimčem. Dnešní noc taky nic moc, trápily ho prdíky, tak jsem nevyspalá jak po flámu. Ale víkend přede mnou, tak se snad zregeneruji a budu se těšit zas na příští návštěvu jak malá
    xD

Ještě jsem Vás nestačila přečíst, co je tady toho nového - jestli má někdo narozeniny, tak vše nejlepší, pokud má někdo nějaké trápení, držím palečky, aby to nebylo na dlouho a mohli jste se zase tady s námi pobavit a zasmát
    xD:cry: až budete mít slzičky v očích, to je ten nejlepší smích pro zdraví a pohodu Vás všech:inlove: - jako při vtípku od Jansdorfa xDxDxD

Naposledy upraveno: 11/9/15
  13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

FarmarkaL: To je tím, že nepracuješ v domovině. Mně si na intenzivce ochočili tak, že zatímco oni pracovali, já se válela pod kyslíkem a pěstovala jim virtuální kukuřici (to je fakt a nemocnici radši nejmenuji).
    Jonsdorf: Vypadá sice jako sladkej, ale podívej na ty oči. Už teď je jasný, že nemá potuchy, jak moc (ne)vyroste, zatím si myslí, že je irskej vlkodav.
    Pajaable: S tou pojšťovnou: Chce mě zřejmě připravit o syna, protože ten když se vrátí z diskuse, je na odpis. Jde o to, že se ho snaží přesvědčit, že asi tři roky staré auto, které mu nabořila jedna podnikatelka, je na odpis a dostane za něj pouze zbytkovou hodnotu, což je cca 50000. Mnou navrhované pomsty jako postavit jim ten vrak před instituci, zalejt betonem a zapíchat do toho kaktusy, on neakceptuje. O yperitu a semtexu odmítá diskutovat vůbec.

14. farmarkaL

farmarkaL Rádoby autor

-pechfogl- : no já jsem u dětiček a celkově to tady funguje jinak no...a protože jsem zvyklá fungovat na 150 procent, potřebovala jsem čas, abych se zajela :) každopádně myslím, že ten čas už je tady :-D a už se jentak nevzdálím :)

15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

pechtogl schvaluji semtex i yperit, zalití betonem by nemuselo mít skutečný exekt, co kdyby se někdo podhrabal?:D;):p

16. majojo

majojo Rádoby autor

V Černobylu ten beton vydržel už 30 let..... Ovšem ten asi nebyl pojištěnej.

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

pechfógl ... pojišťovny , toť kapitola sama pro sebe . Těch peněz ročně, co z nás
    vycucají a pak se škubou.
    Děvčata, já preferuji jiný způsob - žumpa. xDxDxD

Dealer auto nepřivezl. Už jsem se mu i dovolala a prý nestíhá, tak zítra.
    Přemýšlím, jestli nemám otevřít ten poklop na žumpě a zítra ho v tom okoupat,
    za to, že mi dnes připravil smutný večer. :p

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Na druhé straně - co bys s dealerem takhle navečer dělala? Akorát mu naservírovala perfektní pohoštění a pak koukala místo na telku z okna, co ten tvůj novej mazlíček před tou garáží dělá, jak se mu u tebe líbí....

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Mňo ... s tím dealerem asi nic , on má přítele . :p Ale jinak je s ním legrace ,
    docela jsem se bavila na několika jednáních v autosalonu. A jeho přítel je také
    sympaťák. Jen mě mrzí, že to nevyšlo dnes ...tak budu čekat do zítřka.
    Jen doufám, že do zítřka nenatáhnu brčka ...xDxDxD

mituli ... i já bych si to košťátko koupila, ale nemají žádné kvalitní ,
    tak budu drandit na Cactusu . Koště nebo kaktus , to máš jedno..xDxD

20. burds

burds Titán fóra

Pajaable jsem zvědavá jestli ti ho zítra přivezou.Asi k tobě autíčko nechce třeba si to rozmyslí a přišupajdí co nejdřív.Neboj brčka nenatáhneš budeš tu ještě hodně dlouho a autíčka si užiješ.Hlavně nám ho brzy ukaž to víš jsme zvědavé babky.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.