ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lubin1234

lubin1234 Stará škola

Aha, ale nikde o tom nebylo psáno, že znova funguje a ty tu píšeš že jsi dostala žáčky a že jsi se stala mentorem/kou. Tak já nevím. xD

lacrima, evik1016 a pajaable tohle ocenili.
  2. mituli

mituli Polobůh fóra

:inlove:zdravim,nejak nechapu ukol s bobry,to jako musime plnit vsichni tu dalsi cast aby jsme dostali stonek?? ja se blahove domnivala,ze kdyz splnim ty dodavky ,tak je hotovo,vysvetli mi to trosku nekdo,prosim asi si sedim na vedeni:eek:

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Lidičky moji moji zlatí, kamarádi milovaní , asi mě klepne. Za celou dobu mé šlechtitelské
    kariéry se mi něco takového nepovedlo. Z obyčejných bobrů - potápěč .

Nejdřív mě vypeklo kolo štěstí : o bobří chloupek mi utekl bobr zubař...

Jsem zvědavá, jak to půjde dál. Mám běžnou genetiku u všeho jako vždy a pak
    takový skok.

Mluví se zde o mentor systému . Jsem přihlášená od samého začátku a dodnes jsem se mentorem nestala. Nakonec jsem se tady na foru dozvěděla před pár dny, že se budu muset přihlašovat znovu. A opravdu , šla jsem se podívat a už tam nebylo čekej ,jednou se to stane :p, už tam bylo tlačítko "přihlásit se". Jsem z toho nějaká zmatená a znechucená. Již kdysi dávno jsem ještě na starém foru psala, že celý mentor systém je naprosto nespravedlivý...jeden maká jako blázen a mentorem není, druhý se třeba tak moc nepřetrhne a mentorem je. Jeden má tu výhodu dostávat jako mentor dárky, druhý ne. Ne, nezávidím, ale myslím, že RT tehdy mezi hráči udělalo velké rozdíly , podle mě se buď měli stát mentory všichni přihlášení nebo takovou funkci neměli vůbec spouštět. Ale je to můj názor osobní, nikomu ho nevnucuji.

A teď o něčem jiném...počasí...bylo sluníčko, teď je fuj zima a prší.

mituli ...já to pochopila tak, že stonek bude, až se splní globální část úkolu

mamča50 ...gratuluji !!!

Já fakt musela být moc hodná. :p:p

Teď došel ten zubař a bobr v červené uniformě. Prosím farmářský božíčku,
    já budu mocinky hodná, jen mi naděl ještě jednoho potápěče , ať na něj
    také nemusím vypisovat výběrovku . xD

Tak jsem si to štěstí tímto vybrala na dalších více jak pět let dopředu.

Amalku ...proboha , co ti to provedli ? Takovej hódně velkej Amálek a takové
    prťavé afťo !!!xD

Naposledy upraveno: 9/9/15
  4. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

Pjůsej jako hjom
    jsem říkal parťákovi, že ten prací prášek na mytí Máni v myčce není dobrej nápad,
    přesto jí umyl, usušil a Máňa se nám nějak srazila

:cry::cry::cry:

5. mituli

mituli Polobůh fóra

ano,ja to pochopila taky tak,ale co je globalni v tomhle pripade? u ukolu je jeste jedno tlacitko a v to suma hrozitanska,tak to vnimam jako spolecne plneni,ale bohuzel zeje prazdnotou

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

mituli ... a ještě dlouho bude prázdné. Nikdo se zatím nehrne cpát do společného.

7. Jituna

Jituna Velmistr fóra

Ahoj mituli,
    ty samozřejmě plníš jen své osobní úkoly. Vše, co dodáš do osobních úkolů, se automaticky započítává i do globálních úkolů. V závislosti na tom, kolik splníš osobních úkolů a kolik všichni dohromady uděláme globálních, dostaneš odměnu. Dostaneš tolik globálních odměn, kolik budeš mít splněno osobních a zároveň bude splněné globálních. Tedy prakticky: a) jestliže splníš méně osobních úkolů, než bude splěno globálních (např. 2 osobní, 3 globální), dostaneš odměnu za 2 globální. b) splníš stejný počet osobních, jako bude globálních (např. 3 osobní, 3 globální), dostaneš odměnu za 3 globální. c) splníš více úkolů osobních, než bude splněno globálních (např. 3 osobní, 2 globální), dostaneš odměnu za 2 globální. Tedy když to ještě shrnu, jelikož jsem v civilu matematik, ze dvou hodnot (osobní, globální) vezmi to menší číslo a tolik dostaneš globálních odměn ;)
    Kdyžtak hoď očko ještě na Diskuzi - Dychtiví bobři, pokud jsi ještě nekoukala :)

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Dnes večer mám opravdu poprvé při BB radost, celkem se daří , já snad ani neusnu. xD Nejen zubaři, ale z obyčejných Grafka.

9. dohousli

dohousli Rádoby autor

Ta akce mi připomněla mou neteř, která, když byla malinká, bezvýhradně milovala písničku Když jde malý bobr spát - samozřejmě už tím všem lezla na nervy. Knížka už se jí tolik nelíbila. Nicméně, když nebylo po jejím, courala jak vocásek za námi a asertivně opakovala: Bobl spát, bobl spát, bobl spát.... až jí to někdo zazpíval nebo ji plácl přes zadeček (to když byl přepracován). Toho se zalekla, ale asertivní zůstala, jen přeladila: V televiz slon, v televiz slon, v televizi slon.....
    No a mně to teď pořád bzučí v hlavě. Čím to asi bude, čím, čím, čím?

10. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj milí závisláci a důchodci,
    před chvílí jsem se vrátila z cest. Docela mě pobavila dálnice z Prahy do Plzně a Rozvadova. Mám dojem, že jsou rozkopané silnice a dálnice po celé ČR, ale D5 jednoznačně vede. Je zajímavé, jak je člověk tou farmou postižený, při té pomalé jízdě jsem mohla vzpomínat na vás západočechy a říkala jsem si, co asi děláte.
    Ahoj Jituna, vítám tě tady a věřím, že sem budeš chodit tak ráda, jako my ostatní
    Viki, přeju ti, aby tě to moc nebolelo, ale tohle stále se měnící počasí ti asi nedělá moc dobře
    Jonsdorf Kája je moc krásný a dudlík mu sluší, je roztomilý, ale dcera měla úplně stejného psa, byl to miláček, mazlil se s náma a v druhém okamžiku byl schopný zaútočit i na velkého psa, natož na sousedku.
    Jana 563 gratuluju k 97 a doufám, že tam taky někdy dolezu.
    Amálka1970 - už víme, proč jsi se neukázal, ale to sražené auto tě omlouvá
    Akci jsem dodělala a tím pro mě taky skončila.
    Mám toho pro dnešek dost, jdu do vany, pak do pelechu a zítra mě čeká opět jedna zábavná cesta, tentokrát na východ, na chalupu.
    Tak se tady mějte krásně. Eva [​IMG]

11. mituli

mituli Polobůh fóra

no asi global nebude,pole je stale bile,šlechtim,ale je to genetika tak toho necham,jojo -smula se mi lepi na paty,dosel mi letak z makra a kocici zradlo za hubicku,tata rozhod,ze teda pojedem do Liberce,pred Libercem mi teprve docvaklo,ze karta do makra je doma v jine šrajtofli,tak otocit a domu,pak,ze nejsem letadlo ,to je semnou porad neco,napisu ježiškovi o novou hlavu pa a dobrou

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak jsem dobobřila. Z domova jsem do světa tulení vyhnala moře bobrů, spousta jich
    spadla do jámy úkolu a jsem skoro z tisícovky na čísle 0 . Do zítřka se z obsazených
    ploch něco vydoluje. Jediný bobříček , majinkatý , z dobrých poměrů,slušně vychovaný,
    přítulný a hravý , navoněný, zůstal v mém osobním vlastnictví a toho nedám !!!
    Tak jdu hajat .
    Zítra odvezu děcka školou povinná a jedu pryč , ani se po domově neohlédnu, láká mě
    daleký autosalon a náhrada za mého miláčka " kaktuse" , o kterého jsem přišla,
    když měli mladí bouračku . Doufám, že bude tak hezký jak ten původní a že se skamarádíme.
    :p
    A až dorazím domů, tak znovu rozjedu bobří milostné hrátky.
    Přeji dobrou noc, sladké sny a krásné ráno .

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré , ale chladné ráno. Včera za celý večer se mi nepodařilo se dostat k mým milým závislákům. Stránka vždycky spadla.
    Pajaable, moc gratuluji, tak jak je vidět štěstíčko se umoudřilo a také Tebe navštívilo!!! Odpoledne přijde vnuk, tak snad dneska už ty cukeťáky vyjdou. Přeji všem pěkný a úspěšný den. Tak , jak rychle teplé dny odešly, tak hrozně rychle se ten podzim blíží i když mu ještě pár dní schází do jeho nástupu. Lípy, na které koukám z okna jsou skoro zrzavé. Tuto barvu nemám ráda. Mám ráda teplé barvy podzimu. Mějte se krásně, třeba skládejte básně a budu se na vás těšit! Pa Zdena;););)

14. Madvo

Madvo Mistr fóra

Krásné čtvrteční šlechticí ráno přeji všem. Tak jsem prošlechtila 500 SK, akci splnila a taky měla úžasný přeskok, ze základních bobříků - neaderbobr. Jsem plně uspokojena a pro tentokrát stačí, i když šlechtění patří k mému neoblíbenějšímu farmaření. Dodáváte do globálních úkolů?
    pechfogl - pozdravy Punkvě a okolí jsem vyřídila a ti je opětují. Šli jsme poslední úsek před Macochou, kolem takového listnatého lesíku, já samozřejmě hledím po houbách a já doopravdy uviděla, dubáka, měl sice nemocnou nohu, ale za stromem byl mladší brácha a úplně zdravý. Pak jsme měli hodinu volno, tak jsem se snažila, ale už zbytečně.
    Plánujeme jet na houby do Kaplice - jihočeši rostou?
    jana563 - gratuluji k postupu a přeji hodně dalších úspěchů farmářských i osobních.
    Paní doktorky Vám moc děkuji za Vaše moc užitečné rady, lékaře jsem navštívila a oči jsou už téměř v pořádku.
    Všem, kdo šlechtíte, přeji pořádné přeskoky a všem hezký den.

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak si představte, že i takové staré pistolnici selže kolt. Když už jsem nasyslila - i s pomocích dobrých duší, které utrácejí za SK - tři sta kousků a 500 boříků, došel mi ve finále parfém. A peníze na nový. Momentálně jsem v takovém amoku, že bych brala snad i blahé paměti Živé květy.
    pajaable: Já interesuju, ovšem, tak nesměle a nenásilně..... :D

Naposledy upraveno: 10/9/15
  16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zdravím srdečně všechny. Před půl hodinkou jsem dorazila domů , kávička na
    stole a musím trochu orazit a pak pojedu pro děti do školy.
    Do rána při šlechtění žádný úspěch, asi jsem svoje štěstí vybrala jen jednou a
    to včera.
    pechfógl .... parfém k tobě letěl, ale ten jeden tě nespasí, chtělo by to zainteresovat
    pár závislých . ;)

Madvo ...gratulace veliká ! To je opravdu úspěch. Jsem ráda, že se zrakem vše v pohodě.
    mamča50 ...děkuji moc. Včera se štěstí asi opravdu unavilo, dnes již odpočaté šlo o
    farmu dál. xD
    Přeji všem ty nejúžasnější a nejdelší přeskoky ..papa.

17. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné dopoledne sousedi...

Tak jak jde šlechtění?
    Já za sebe a několik málo sousedů musím napsat že píp!
    Jó, kde jsou ty časy že to padalo aspoň občas.
    :sleepy:
    Jinak gratuluji všem vybraným a šťastným co jim padá!
    ;)
    No jo, kombajn na šlechtění je stále někde ve hvězdách.
    Protože tu máme daleko nutnější věci co nám vadí.
    Že?
    :D
    Já to taky do včerejška nevěděl!
    Tedy věděl, ale navádět vás nebudu, to se nesluší!
    :D
    Všem přeji veselou hru...

18. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Pěkné odpoledne, přátelé.
    Šlechtění - ukončila jsem včera po 3 otočkách, přeskok byl na zubaře = dobrý, ale to bylo vše. Tak chovám dál bobry a něco z nich dám do globálních úkolů, abych nebyla za hladovce (ale možná, že budu za blbenu).
    -pechfógl- ten jeden nevytrhne, ale aspoň to
    pajaable - ať máš s autíčkem šťastnou ruku
    Radku - už se nedivím, že mně to nepadalo, když ani Tobě, tak pak komu??
    Viki - doufám, že už Ti je lépe a Tvé problémy budou brzo zapomenuty
    Mějte se krásně, všem přeji příjemné a veselé hraní.
    Ještě jsem zapomněla - krásně svítí sluníčko, tak opět je další důvod k radosti.
    Jarka

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Pohodové odpoledne .
    Dovezla jsem zlobiče domů , hned dostala od jednoho z vnoučat sprdunk, že když jedu pryč, mám vypínat PC, co kdyby se něco stalo a začalo hořet. No, jo, no, jsem spěchala, tak jsem uznala, dítko pochválila za všímavost . Hrůza hrůzoucí , i na stará kolena jeden chudák důchodce musí poslouchat. :p
    Množení bobříků už nic moc , včera mi udělal radost ten potápěč a grafky a tím to zřejmě skončilo.
    Počasí...od rána zima, když jsem jela silný vítr, v pralese silný vítr, chvílemi déšť, slunce slabé, skoro nehžeje, když jukne na chvíli. Topí se , horkou kávu mám, vlněné fusky,tak je mi dobře. ;)

-Jara05- děkuji...vybrala jsem si, přivezou zítra nebo v sobotu. Tak , já věděla, že chci to samé, co předtím..mého kaktuska..A za blbenku nebudeš, neboj, až došlechtím, také ještě naházím. Nebude to moc, ale něco ano.

Naposledy upraveno: 10/9/15
  20. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Čakala by som, že BB je akcia v pohodičke, ale to by som nesmela mať môj kompík so zničujúcim zmyslom pre čierny humor. Ráno som naplnila tulidomky a využila len ružové želé, doobeda chodím pomáhať rodičom a tak mi to vyšlo, že som si u nich tulidomky vyprázdnila, opäť naplnila a po príchode domov som stihla ešte raz chov otočiť, ale už som musela dať po voňačke do každého, aby som stihla koniec BB. Desať minút pred koncom, veď odskokom na toaletu sa nič nemôže pokaziť, ma pri návrate čakal blikajúci kompík, že pripojenie stratené, po opätovnom pripojení ma hneď odhlásilo z hry a až tri minútky pred koncom sa všetko vydarilo a tulidomky som vyprázdnila ešte v lehote. Takže napokon bol z BB akcie taký adrenalín, že až ... Inak, šľachtila som hlavne kukučky, podarilo sa získať ďalšie hviezdičky za splnené úlohy a už len 39 ich chýba na získanie novej plochy pralesa. Najlepší preskok sa podaril z obyčajnej kukučky na včeliu, párkrát sa zadarila punková a inak už len tie nižšie. Dúfam, že víkend prinesie podľa obyčaju dlhšiu BB akciu, pri bobríkoch je celkom slušný počet hviezdičiek do chystaných stálych úloh, tak tých 39 hviezdičiek by do týždňa mohlo priletieť.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.