ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Crower

Crower Vážený autor

Tak co závisláci, pamatujete to první? Taky postrádáte smysl tohohle vývoje jak já? :)))) Jestli se to dá vůbec vývojem nazvat...

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné odpoledne přeje navrátilec k lesnímu životu.
    Všude dobře , avšak v pralese božsky !

Tam i zpět jsem potkávala spoustu adeptů na rakev a místo za hřbitovní zdí. Ono se
    to nepoučí a nepoučí. Kde se v lidech, když sednou za volant bere tolik agrese, to mi
    hlava nebere. Neříkám, že jsem anděl, jsem to bába "fitipaldová" , ale vždy jedu s
    ohledem na ostatní a s vědomím, že si mohu dovolit jen to, na co mám zkušenosti
    a co vím, že zvládnu. Nestačila jsem dnes valit bulvy...plná nebo dvě plné , jako kdyby
    na té silnici nebyly. Jestli jede proti auto nebo ne, ono to předjíždí, pak se musí rychle
    zařadit, tak ti to foukne pomalu s tím svým křápem až do klína....a pak zase jede jak
    raplík. Ale sopti , byla jsem hodná, traktoristy potkala 4x , ale ti jeli střízliví a bez
    úmyslu vidět mě válet se v poli s nohama k nebi.
    Mám již kávičku, odpočívám, oběd jsem měla v restauraci . Nebylo to špatné jídlo,
    bylo chutné, ale domácí papů to není .
    Moje první bylo projít forum a koukám, že šlechtění bylo odloženo na zítřek....že by vědělo
    RT, že jsem dnes cestovala ? :pxDxD
    Jonsdorf ...Radku, ta fotka je nádherná. Fotím již od mládí (to už je mnoho let..jejda),
    ale ta tvoje fotečka je nádherná (nejsi ty náhodou profesionál?), miluji snímky východu
    či západu slunce, i u nás bývá takto krásně.
    viky007 ...doufám, že už je ti lépe ?
    dasa717 ...příspěvek s facebookem nemá chybu !
    mituli ...foukám na dálku ...kolikrát se mi stalo podobně s kůžičkou na prstu, ale nikdy
    z toho nebyla taková katastrofa !

Snad jsem na nikoho z vás nezapomněla, ještě budu pak pročítat příspěvky pozorněji,
    teď už tu mám malé vyzvědače , potřebují vědět, co jsem jim přivezla. Zatím papa...

3. mituli

mituli Polobůh fóra

pajaable-Evi,dekuji,byla jsem u pana doktora a ten mi rekl,ze je to zanet luzka ,pry hluboky,dostala jsem amoksiklav po 12h,a kdyz to do patka nezabere tak bude rezat,no aby toho nebylo malo (spatne snasim urcite leky)tak tenhle lek teda nesnesu,holky ja po prvni tablete prozvracela cele odpoledne,zaludek uz vobracenej jak radionku,zimnici,ze to vypadalo jak moje posledni hodina,hura prezila jsem:oops:

4. Baroland

Baroland Ikona fóra

fóglová,fóglová...a mám tě v deníčku s černou tečkou ! xD

-Jara05-, evik1016 a Madvo tohle ocenili.
  5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

mituli .... u Amoksiklavu patří mezi časté nežádoucí účinky právě nevolnost a
    zvracení. Proto je nejlepší tabletu užít před jídlem či na začátku jídla , řádně zapij.
    Pokud by tvoje potíže nadále po požití těchto antibiotik pokračovaly, obrať se
    na lékaře, který antibiotika předepisoval. Tyto potíže jsou řazeny mezi velmi
    časté u asi 1 z 10 lidí ho užívajících.
    Můžeš být právě jeden z pacientů, který je přecitlivělý amoxicilin, kyselinu klavu-
    lanovou nebo jinou složku přípravku.

Naposledy upraveno: 8/9/15
  6. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

Ahoj, ahoj, ahoj
    trocha sýrů pro zdejší mladice
    kafíčko pro ty co jsou krásné
    automat na nápoje pro skoro slepé a analfabety
    ( klídek tlačítko je 15 x 15 cm, tlačí se celou dlaní)

a trocha sádla pro hladové
    ( dostane se na každého, náklad je 24 tun)

:D:D:D

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG] Ahoj náš drahý Amalku ! Tak si zamlouvám tu kávu . xDxDxD
    A pro hladové místo sádla na chleba , nebyla by pěkná porce masa? Ne, že by chléb
    se sádlem a cibulí nešmakoval, to ne, ale maso je maso.:pxD

8. mituli

mituli Polobůh fóra

:inlove:Amalka-ja bych prosila syry,jestli aspon trosku vidim tak tam jsou pochoutky:p

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

10. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Děkujem Evi...
    Zrovna jsem jí psal že jí pomůžu s PC
    Doufám že odpoví?

Jo a aktuální básnička na dobrou noc.
    Trochu hororová ale přeci!

Bobřík v lese stromy kácel, seknul se a vykrvácel.
    Marně stíná pěstičky, nemá krevní destičky!

Všem přeji dobrou nočník...

Jo a vítej Amálko.
    :D

Naposledy upraveno: 8/9/15
  11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Jonsdorf ... jé, to jsi zlatíčko , také doufám, že se bude moct připojit a společnými
    silami zprovozníte zlobidlo počítačové. Jsi moc hodný. :inlove:

Uvažuji o tom, že v případě, že mi dojdou zásoby bobrů , vyšlu jejich
    zástupce na veřejnou sbírku , aby se do hromadného rance nějací dokoupili.
    xDxDxDxD

12. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky milí závisláci a závislačky, milí senioři a seniorky ( nevím proč , ale tento název se mi líbí více ),
    tak vaše bába (jako já ) měla den jak víno .
    Dopoledne celkem klídek , ale kolem poledne to začalo .
    Vypravili jsme se na veterinu pro léky na preventivní odčerveni. Čekárna kupodivu prázdná , nevěřícně jsem koukala,
    zda jsem nevlezla někde jinde , což je mi podobné, takže odbyto za pár minutek.
    Dále jsem potřebovala do DM . Dojedeme , koukám, vybíleno ... no opravdu se tam malovalo , takže zpět k supermarketu.
    Praktikujeme to tak, že vezmu káru a než si ji naložím zbožím , manžel venčí hafany na louce za obchodem , pak
    "kluci" čekají v autě a moje drahá polovička dorazí do obchodu .
    Dorazil a povídá auto smrdí , však uvidíš sama . Jen jsem polkla , vykulila oči ... nějak jsem nepochopila .
    Dojdeme s károu k autu , já koukám jak tele na nová vrata a Maiki měl místo bílého kožíšku hnědý . Inu , chlapec se rád válí v trávě .
    Překulí se tam na záda a mrská sebou jak žížala . Zbytek si asi domyslíte ... hold tam chodí ty pejsky venčit kde kdo .
    Takže hajdy domů a šup do vany .
    Nemyslete si, že trampoty dnešního dne byly vyčerpány .
    Odpoledne jsme vyrazili na menší procházku , kluci musí absolvovat svůj "očuchávací" okruh. Po návratu domů ,
    zjistil děda , že místo klíčů od bytu , šoupnul do kapsy klíče od auta a dveře jen zabouchl :eek:
    Druhé klíče i mobily pochopitelně doma , okno zavřené a na dveřích bezpečnostní zámek , do kterého se jen tak lehce
    nedostanete .
    Naštěstí nám sousedka zavolala zámečnickou pohotovost ... práce i s opravou trvala 3 hodiny .
    Co vám budu povídat , prochladlí a hladoví jak psi a psi jak vlci a odlehčeni o 1200 Kč jsme zasedli k horké kávě
    a k nějakému tomu "kusanci" .

Ještě , že ti bobři začnou až zítra , protože by se mi určitě "křenili" jako já teď sama sobě při povzdechu
    "ještě, že ten den už končí"
    :p
    Tak a teď se jdu naložit do vany ať se zahřeju a šup do pelíšku .[​IMG]
    Přeji dobrou noc a já doufám, že nebudu mít ještě k tomu všemu nějaké obdobné divoké sny.

13. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Tomu sa teda povie "deň blbec" ;), ale napokon všetko dobre dopadlo a zostáva dúfať, že to bol tohtoročný posledný takýto úžasný deň. S tým váľaním psíkov v tráve mám tiež osobnú skúsenosť a to nezabudnuteľnú. Vyšli sme si na výlet autom k Dunaju, široko-ďaleko nikoho, tak sme psiská (ratlíkov) pustili z vôdzky a pekne pomaly sa posúvali, nech si stihnú prečítať psie správy a vyňuchať, čo ich zaujíma. Za najzaujímavejšie naša Ciluška vyhodnotila nejaké rybie pozostatky v tráve, dosť ďaleko od nás - to aby sme jej v tom nestihli zabrániť, a s pôžitkom sa tam vykrbáľala. Ten smrad bol príšerný! Pri aute sme ju vyšúchali čím sa dalo, otvorili všetky okná a nasledujúce tri týždne bolo doslova za trest ísť niekam autom - držalo sa to tam napriek všetkým čistiacim a vyvoniavacim pokusom. Doma išla milá Ciluška pekne do vane a po treťom vykúpaní už smrdela pomerne znesiteľne. Inokedy som im dovolila spať pri nás (malý hrejúci psík pod paplónom pritúlený k boku - kto to zažil, vie o čom to je) ale tentoraz sme uplatnili kolektívny princíp trestu a obe psíčatá spali vo svojich pelieškoch v kuchyni. Po týždni som mala pocit, že to bol hlavne trest pre mňa - strašne mi pri zaspávaní chýbali, ale stačilo privoňať si k tej potvorke a všetko bolo aj na ďalšiu noc jasné ...
    Želám krásne sny o bobríkoch ;).

14. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Tak jsem se konečně k vám dostala. Ano, šlechtění je odložené a mně to nevadí, protože návštěva odjede až ve čtvrtek.
    Mituli - pan doktor řeže rád a dobře, neboj. A držím palce ať jsi brzo fit.
    -pechflógl- - díky za Tvůj recept, moc jsem se nasmála
    Radku - kdo umí, umí ... docela by mě zajímalo co Ti nejde??
    Milena1952 - vítej na palubě
    lacrima - opravdu máš za sebou zajímavý den, škoda, že není šlechtění to by byla smršť :D:D:D
    Všem přeji dobrou noc. Jarka

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

lacrima .... tak to byl den "hlupec" . Nezávidím...ale i důchodci a závisláci mají občas
    "své dny".
    Jdu už také do hajan , tělo si to žádá. Ráno vezu děti do školy a pak bude práce dost
    a dost. Hezky se vyspěte , ať máte dost sil zdolat bobry. :p

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

lacrima: Tak to s tím tchořím parfémem naprosto chápu. Můj pejsánek ho chodí natankovat k Planetáriu, tam je za křovím takové příhodné hnojiště (ono je známé pod podobným názvem, ale zde je ta nedělní škola, takže...). Občas si pořídí věneček kolem krku a jelikož je chlupatej, stojí to za pohled i počich. Jenže malér je dostat ho z tý Stromovky nenápadně domů. Zdejší dámy jsou poněkud choulostivé, docela stačí, když se pokouším propašovat domů syrečky - hned nahláisí nesnesitelný zápach ve výtahu... Takže lítám se smrdutým psíkem do setmění, pohledem do oken zjistím, že už všichni sedí u televize, rychle proběhnu vrátnicí a ženu nás oba do sprchy.xD

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Jaruško, to je dobře, včerejšek skončil a dnes bude určitě lépe. krásné dobré ráno všem milým závislákům. Honem jsem pročetla, co jsem včera nestihla. Vítám po delší době Amálka, dala bych si kousek sýra i ta kávička by bodla, ale musím na odběry, tak musím na lačno. O to více se budu těšit, až se vrátím, uvařím si kafíčko a přečtu nové!!! Krásný den a pa pa Zdena;););)

18. babioli

babioli Stará škola

Dobré ráno a hezký celý den přeji vám všem. Vidim že jste toho včera zažili dost a pejska máme taky, je to Český straký pes a jmenuje se Athos. mamča50 tobě přeji ať ti odběry dopadnou co nejlépe:). Přeji hezký den a prima šlechtění s co největšími přeskoky. Ola

19. Baroland

Baroland Ikona fóra

Huráá máme BB,tak snad získáme aspoň tu oranž výrobnu o kterou nás RT v odměně ošidil. Škoda,že do Akce nemůžou zasáhnout tisíce nově přihlášených hráčů,(co by taky jiného v Evropě dělali,že?), nemaj levl,mohl být společný úkol lehce zvládnut.

lacrííí choď je venčit kolem rybníka,nic nemůže nahradit rybičku,týden odpočívající v trávě.xD

V německé škole probíhá ranní prezentace.
    Muh Amad Ke Lim
    hir
    El Ham Ali
    hir
    Mich Ael Ma Yer
    ticho
    MICH AEL MA YER !!
    v zadní lavici vstane bledý chlapec a povídá" To budu asi já,ale čtu se Michael Majer."

20. megi1967

megi1967 Rádoby autor

Krásné ráno všem. mamča50 ať ti to vyjde vše ok. Do úkolu s bobrama a do šlechtění se pustím. Stále je BB moje nejlepší akce i když to co z toho vždy vyleze už tak nejlepší není, ale zkrátka to miluju :D Dneska pouze umyju nádobí. Uvařeno mám....Bramborovou kaši, smažené rybí filé a okurkový salát. ;) Všechny vás moc zdravím a přeju všem jen ty nejlepší šlechtěnce. Ahojky Lída ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.