ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Drazí moji farmářští přátelé , hned v úvodu vám na sebe prásknu, že jdu spát . xD
    Ze sazeniček byly XXL stromy , Kowhai, Buddhova ruka, novinka ne , tak paysef leží v šuplíku a nedobila jsem konto. Jak psala dasa717 vnoučata jsou vždy na prvním místě , akorát, že já jim už nemám co koupit, co by neměla. Proto jim věnuji spoustu času .Když jsem zdravá, beru je ven, jezdíme za zábavou, hrajeme stolní hry, čteme si knížky, čumíme na pohádky ,jezdíme na lyže, v létě řádíme na vodě, prostě se jim věnuji co nejvíce mohu. Razím přesně toto : Největší dárek, který můžeš někomu dát, je tvůj čas, protože když někomu daruješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš. A to je právě nejdůležitější na světě , dát dětem svůj čas. Většina dětí tento luxus, který my babky co jsme tady dětem věnujeme, ani nepozná. A to je škoda.
    Už jsem dokecala, jdu vzít antibiotika a zalehnu. Hezky se vyspěte..dobrou. Eva

2. dasa717

dasa717 Aktivní autor

:)pravda pravdoucí pajaable :)
    Čekám už jen na rajčata a pak šup do postele. Sazeničkami (4 z každého) se nechám překvapit ráno. Utratila jsem poslední zásoby fl.,tak snad něco bude.
    Všem dobrou Dáša

3. slootr

slootr Baron fóra

pechfógl: Tak teď teda fakt nevím, jestli to sem patří. Jestli tě přestěhovali na gymplu ze Štěpánský na Petřiny, tak to bylo Nad Alej. Kterej rok, prosim tě? Protože mě tam přestěhovali taky, ale z Turbovky. Vím, že jste nás nesnášeli, ale to už je promlčený, ne? :)

micinka, m2707 a Simissek tohle ocenili.
  4. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Koupila jsem 5 sazeniček na Baha, světe div se 3 XXL - pistáciovník, pitahaya, hvězdný a 2 novinky = baobab. V mém levlu, za koupi 5 sazeniček, nechtěla jsem věřit svým očím. TeĎ jsem koupila ještě 5 sazeniček na farmu a ráno uvidím, ale domnívám se, že štěstí už mám vybrané. Tak ať se Vám také poštěstí něco podobného.
    Dobrou noc.

5. Simissek

Simissek Pilný autor

pajaable - Evi, moc krásně si to napsala. Babča zatím tedy nejsem, ale mám dvě malé děti (téměř 12 a 5,5 let). Snažím se také být s nimi co nejvíc to jde. A hrozně mě štve, když mám odpolední, tak je víceméně celý týden nevidím - jen ráno, než je odvezu do školy a školky. Už proto si hledám jinou práci. A tak, když je volno, vyrážíme na výlety po okolí, různé výstavy, nebo jen tak na procházku. Hlavně, že jsme spolu. A když vyrazí jen s tátou třeba na ryby, na houby nebo fotbal, to jsou blažený - hlavně malá. A já jsem pak blahem bez sebe, když peru ty zablácený věci.... xD.

Naštěstí těch akcí bude u nás letos dost - Tachov slaví letos 900 let od první písemné zmínky a Plzeň - Evropské hlavní město kultury 2015. Určitě bude z čeho vybírat.

Dobrou a klidnou noc všem Simona

6. stepankas

stepankas Perspektivní autor

Slootr: 1977. Ředitel Vocelka-mimořádnej hňup. A já neměla tenkrát ráda nikoho - zvláště cestou z Vinohrad.

7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Sazeničky koupím až dnes,po zakoupení pár florenů na akci Mega den BZ

micinka, lacrima a pajaable tohle ocenili.
  8. Baroland

Baroland Ikona fóra

Na štěstí/na neštěstí,mě vnoučata nestojí nic.Jedna se množí kariérou a druhej přes třicet let nevystrčí z mamahotelu ani nos.Tím pádem mě zbejvá pár šupů na podporování svých vášní.I když do farmy vrazím sotva promile celku,dovolil jsem si pár TS koupit.Přeci jen....to očekávání...že ? Jak se říká,když pánbů dopustí i motyka spustí,taky znám - naděje umírá poslední.No,ta má zesnula dnes ráno.Možná vyrostla nějaká xxelka,ale oskeruša žádná (ddto na Baha).Toš i tu motyku musím vzít do rukou já a jí aspoň okopat kruhy do obilí,ať maj Pysci co žrát.
    A vy vysvětlete vnoučatům,že nemohou mít všecko a mazejte koupit TS,nebo mě v O/D nebudete mět co nabídnout. :D

Naposledy upraveno: 11/4/15
  9. mituli

mituli Polobůh fóra

No Baro aspon neco k usmevu hned po ranu-DIK-to ma stavu:music:strasej bourkama ,tak uvidime jestli to bude zase snih nebo voda,tady v Kerkonosich jeden nikdy nevi co Krakonos vymysli:inlove:kdo kupuje at se dari

10. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

mituli, plánujeme kolo, tak nestraš, že nám Krakonoš nebude přát. Zatím je vidět jak Kotel. tak i Lysá - budu věřit, že to vydrží a po cestě neumrznu.
    Jak jsem dopadla na Baha včera, jsem už psala, a na hlavní těch 5 sazeniček zatím "zraje", dám určitě vědět jaká radost nebo zklamání z toho vzešlo.
    Pěkný den všem a ať se Vám sobota vydaří jak si přejete.

11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jelikož jsem hodně rozčarovaná z mlýnu, jdu si od farmy na dva dny odpočnout na chatu a užívat si dětí a vnoučka. To bude lepší zábava ;) Mějte se tady prímově

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné sobotní dopoledne přeji. Ráno u nás začalo slunečně, postupně se zahalujeme do mlžna a nevidím to ne hezké a slunečné odpoledne. Na farmě dnes moc nevegetím, ani na foru ne (je to poznat, že nejsem tak ukecaná), není ta pravá nálada, což je u mě , coby farmmaniaka, co říct. Na noc jsem opravdu sazenice nekupovala, až teď pár kousků. Dopoledne trávím zajímavěji. Povídáme si s vnukem, on je hotová chodící encyklopedie, dnes máme na pořadu dne mikrochirurgii , v čemž zase vynikám já, tak mám alespoň na chvíli pocit , že nejsem při hovorech s tím mým chlapcem až tak blbá. xD
    Ven ještě nemohu, stále se potýkám se záněty, do toho k dutinám ještě uši, tak jsem zalezlá.
    Po obědě mám domluvenou schůzku se všemi spolubydlícími vnoučaty a budeme hrát Dostihy a sázky.
    To bude zase legrace. Přeji dobrou chuť k obědu , hodně štěstí v tajemničkách a hezky prožité odpoledne. Eva

13. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

Milé, chytré, krásné a zkušené důchodkyně dovoluji si Vás pozvat do soutěže Naše bankovky, pro Vás to jistě bude hračka.
    :)
    Soutěž: >>zde<<
    PS : můžou i důchodci
    ;)

micinka, pajaable a lacrima tohle ocenili.
  14. Baroland

Baroland Ikona fóra

Je toto možné ?
    Sotva vytáhnu paty z baráku,oni udělají měnu ?
    Amálku,ještě že tě mám.....já stále tisknu tu zastaralou.

Takže kdyby jste někdo chtěl znovu vytapetovat,klidně písnite,pár tisíc archů těch obrázků vám pošlu.
    Nojo,ale za co teď nakoupím ty TS ??

15. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

Barolande takový drobný jsou k ničemu :p frajeři a frajerky jedou byznys jinak :D
    Na pár rohlíku a trochu mlíka to ráno stačí. 8)

16. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky , já to vidím tak, že takové bankovky využijí jen poslanci , protože jedině tak stačí menší krabice .
    Nedokážu si totiž představit, jak by to vypadalo, kdyby po parlamentu kde kdo tlačil nějaký plošinový vozík .

Přijde poslanec s výplatou domů a začne bankovky vytahovat z tašky.
    Žena se na to zděšeně kouká a povídá: "Prosím tě, co s nimi mám pořád dělat?
    Vždyť už jich máme plné skříně a šuplíky. Já už to nemám kam dávat!"
    A poslanec povídá: "A to si představ, jak to musí vypadat v rodinách, kde pracují oba!"

17. Baroland

Baroland Ikona fóra

Amálku - tím se platí u tebe v pojízdném stánku ? Šibni do koní a uvidíš co ti dají o pár km dál. ;)

Aby sis nemohl stěžovat,že to už nestihneš,tak popojeď ještě kousek a tady máš jednu platnou. Bude stačit tak akoráte na jednu tvou buchtu.

Naposledy upraveno: 11/4/15
  18. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

Baro pořád drobné, drobné a drobné :p
    Na císařské Německo po 1. světové válce nikdo nemá, tam už se dokonce tiskli jen jednostranné platidla a ani se ve finále nepoužíval číslovač. Peníze vydávala města, dráha, banky, záložny :D

micinka, lacrima a pajaable tohle ocenili.
  19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Pětitisícovka je pro mně něco jako miliónová bankovka - když už mi s ní nějakej poťouchlík vyplatí důchod (stačí mu na to jedna), nikde ji nerozměním.:p

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji hezký večer. Koukám, že jste to zde rozjeli ve velkém stylu ....nějaký pětník by se také hodil .xD
    Já byla celý den v zajetí zlata , to bylo také žůžo , ta moje zlatíčka se mi věnovala, stařence churavé celý den. ;) Bylo to prima a legrace bylo dost a dost. Největší sranda byla, když přišel syn a říká : " Maminko, nevíš, kde jsou náhradní klíče od kotelny ?" Já věděla, však jsem je zapomněla dát, kam patří , ale jak jsem byla v dobrém rozmaru, napadl mě krásný výrok -wiolan- , použitý zde na foru při akci..prostě mi tak vyskočil z huby a říkám " hledej Šmudlo!" . V tu chvíli kolem mě vše řvalo smíchy, mladá utíkala vedle do pokoje a jen hýkala, protože už se nedokázala smát s grácií .xD Prostě jí nával smíchu docela pohltil. Celý zbytek dne se tím bavila vnoučata a asi u nás tento památný výrok zdomácněl. xD Nikdy této dobré duši nebudu dost vděčná za to, že svým humorným komentářem zajistila dnes u nás doma takovou švandu (bývá i jindy, ale teď to stálo za to). A kdyby se syn v té chvíli viděl v zrcadle , asi by se nepoznal. Měl tak vykulené oči, jak to ode mě nečekal, že vypadal skorem takto.xDxD

Jinak sazenice jedno velké NIC , jen to, co už mám . Balíček nekoupím a nekoupím, tentokrát se budu muset bez novinek obejít. :p Poklidný večer všem.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.