ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Madvo ty obklady - to ať tě ani nenapadne!! Pokud je infekce bakteriální, ničím lepším než mléčnou bílkovinou už je uctít nemůžeš, pak se budou množit jak o závod :cry:

-pechfógl- ušetřím tě....sice to do Holešovic nemám daleko, ale slíbila jsem pomáhat nemocným a trpícím, ne je týrat xD
    EDIT: jak se znám, dostavila bych se i s "lékárničkou" (30 až 40%) a ráno bychom potřebovaly doktora obě dvě xD

skalara.v jak to tady čtu, babky neposedné a neposlušné....taková hromadná "terapie" by možná nebyla od věci ;) nabacat vám Kramerovou dlahou, abyste věděly co by bylo, kdyby...

Naposledy upraveno: 6/9/15
  2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No, ona i taková hůlková masáž může mít u některých pacientů pozitívní a blahodárné účinky xD
    (tím samozřejmě nemyslím pechfógla ;))

3. Madvo

Madvo Mistr fóra

čarodějko, moc ti děkuji za tvou péči, protože ty obklady jsem chtěla na noc udělat. Ale spojila jsem se s dcerou a dostala informaci, že vnučka má problém s očičkem, takže jsem to chytla asi od ní, ale rozhodnutí nechám na lékaře. Dala mě nepoužitou oční vodu, tak si dělám výplachy.
    -pechfógl- tobě taky děkuji, vím, že jsi to myslela dobře.

4. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Madvo, skorosousedko ,ať jsi brzy zdravá :)

Holky, já teď dostala od pantáty k narozeninám nový notebook :D a funguje na něm mezerník, jupíí...už do něj nemusím třískat, nebo po sobě číst a rozdělovat slova....jé, teď vám toho napíšu....to bude fofr...jdu mu za odměnu udělat štrůdl. I když na Aniččiny růžičky si netroufnu( páč jsem ten postup nepochopila, já musím vidět), ale i ten normální mu bude určitě chutnat...dceři ještě udělám slaný( pak si může nabalit proviant a jet domů)
    Pá, jdu k válu;)

Jo a ještě jsem si mohla konečně pustit animaci zvířátek...starý notebook to nezvládal....čučím na ně jak malá holka a mám radostxD

5. čarodějka007

Madvo pokud je to infekce od vnučky, tak tě pánbu potěš....v těchto případech je to většinou tak, že děcka se z toho dostanou za pár dní, ale nám dospělým trvá mnohem déle zbavit se těch "dětských" kmenů

6. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

lumat 85 všechno nejlepší k narozeninám, hodně zdraví a štěstí a ten notebook si užij, hlavně na farmu. Eva

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Lumat - taky gratuluju. A jestli chceš zešílet definitivně, udělej si k avataru i podpis - já ho mám po dvou letch a přiznám se, že první dva dny jsem sem psala jen proto, abych viděla, jak se krásně vyjímá....xD

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Lidko - všecičko nejlepší k Tvým narozeninám :inlove:

9. Milka66

Milka66 Veterán fóra

:inlove:
    Do zástupu gratulantov sa radím,
    našej Lidke, oslávenkyni farmárskej fandím.
    Farmička v novom hábe,
    zvieratká rozpohybované,
    to bude radostné farmárčenie,
    akcie tiež pôjdu skvele.
    Veľa zdravia - žiadne strasti,
    bez problémov noťásek užívaj si.
    ;)

10. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Děvčata moje milá, všem vám moc děkuji....jste skvělé, díky

Štrůdl hotov v několika verzích a nohavicích, vyžehleno, uvařím si kávičku a budu čučet na zvířátka a až půjde pantáta do vany, tak si na chvilku pustím i zvuk.

Božinku, jak málo mi v mém věku stačí ku štěstíxD

Pěkný večer

11. Viky007

Viky007 Baron fóra

Lumat - i já se připojuji s přáním všeho nej a nej k narozkám
    Viky

12. Baroland

Baroland Ikona fóra

Madvo,ty máš ale štěstí v neštěstí. Z obrazárny by jsi nic neměla,Macocha se dá i z blízka osahat. :D

13. Madvo

Madvo Mistr fóra

lumat- i já se přidávám a přeji hodně zdraví,štěstí a pohody. Ty máš hodného pantátu. Užívej si dárečku.

Naposledy upraveno: 6/9/15
  14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte musím se s vámi podělit o horor, protože jinak bych měla infarkt. Dastyho-pes- už nemám jak si někteří vzpomenete a už týden si dělám starosti o kocoura, vyvrcholilo to samozřejmě v pátek odpoledne. Přestal úplně žrát pil jenom trošičku, nevstával ani na čurání, prostě to udělal pod sebe.Dnes ráno snědl misku kočičí konzervy a dál ležel a brečel. Před hodinou jsem šla do popelnice, vystřelil jako šíp na dvůr a zmizel. Na volání nereaguje. Uvidím jestli večer přijde.

lumat85 všechno nejlepší a užij si dáreček

15. čarodějka007

dasa1143 neboj se, on se vrátí až bude mít hlad....venku najde nějakou fešnou kočku, zapomene na kamaráda a až bude postrádat pohodlí a krmení od paničky, dostaví se domů ;)

16. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

lumat85- velká gratulace k narozeninám.
    A já se domnívala, že jsem divná = také mně k radosti stačí málo (to se týká mé farmářské závislosti ), ale na postranní pohledy od dcery jsem si zatím nezvykla. Ještě, že druhá dcera hraje farmu , aspoň mám v rodině jednu spřízněnou duši.
    U nás celý den velice chladno a prší. Snad, (slibované) babí léto bude aspoň pár dní, abychom si užili trochu tepla (a že ho letos málo nebylo, ale už se mně po něm stýská).
    Přeji všem pěkný večer.

17. babioli

babioli Stará škola

Ahoj všem. lumat85 vše nejlepší k narozeninám a hodně štěstí v životě i na farmě.
    Madvo tobě přeji brzké uzdravení. Vám ostatním přeji hezký a pohodový večer. Ola

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji hezký večer. Pražáci odjeli , trochu smutním , ale zálesáci mě dlouho smutnit nenechají.
    Venku je strašná zima, silný vítr , jak jsem je byla vyprovodit, málem jsem zmrzánkovala.
    Teď mám horký čaj a čtu nepřečtené příspěvky.
    I já se přidávám mezi narozeninové gratulanty .

Přeji ti, abys měla v životě vše, co si budeš přát,
    ať máš svou lásku komu dát, ať tě má každý rád,
    ať najdeš na cestě životem vše, co potřebuješ ke štěstí,
    ruku, co v žalu tě pohladi, rozum, co v nouzi poradí a přátele, kteří tě nezradí .

19. jana563

jana563 Dozorce fóra

Lumat k narozeninám.... všechno co si přeješ.Taky si pro radost občas pustím animaci a připadám si jak holčička.

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Lumat,krásné narozeniny a radost z dárečku a ať Ti slouží nejen pro radost!! Krásný večer všem milým, dnes jsme nesekali, protože pršelo a bylo mokro, tak jsme se sebrali a šli navštívit naši nejmladší vnučku a užili si krásné odpoledne. Tráva nám trochu povyroste a pak ji pokosíme. Snad nám nezapadne sněhem, protože dnes to tak fučelo, že by se jeden ani nedivil. Dobrou noc a zítra páček shledáček. Zdena

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.