ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babioli

babioli Stará škola

Příjemné zářijové ráno a hezký den přeji všem. Tady svítí sluníčko a tak se školákům půjde hezky do školy. Vám ostatním přeji bezva den a prima hru. Ola

2. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobré ráno,
    skončily nám prázdniny, letošní se opravdu vydařily a já jsem se domluvila důchodcema, že se sejdeme na koupališti, jezdíme tam všichni na kole, hrajeme tenis, řádíme ve vodě a popovídáme si a na závěr si dáme jedno malé pivo a jedeme zase domů. Samozřejmě si beru s sebou tablet, abych mohla začít sázet lekníny a papyrus.

Mějte krásný den [​IMG] Eva

3. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné ránko Sousedé...

Tak jak se vede?
    Doufám že jste v pohodě?
    Já dnes měl mít původně pracovní den.
    Ale když je toho prvního i Kája mně ukecával.
    Vzal jsem do ruky telefon a zavolal do práce "dnes nepřijdu!"

Prckové mají o týden delší prázdniny, tak se bude konat výlet do M. Lázní.
    Zoo-koutek, malá Amerika a jasně že koupání.
    No Bůh ví co vše dnes stihneme?

Že tu nebudu na akci?
    No proč bych měl?
    Není tam vůbec nic co by mne lákalo.
    Tajemné ve hře nesnáším!
    Hra vám šoupne co ona chce a co má předprogramováno.
    Já jen budu držet palce odvážlivcům co se nechají zlákat na nejisté ceny.
    Prosím tedy své sousedy aby "sluneční hodiny" neposílali.
    (Stejně prý nejdou!)
    Děkuji...

No a těm nepoučitelným držím palce.
    :)

No málem bych zapomněl!

Karel vás všechny zdraví a drží tlapky!
    Učí se zavazovat tkaničky!
    Zadarmo ho živit nikdo nebude!
    :D

Krásný den přejeme všem i těm kteří budou sedět doma.
    My ostatní si bereme farmu do kapsy!

Naposledy upraveno: 1/9/15
  4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno všem milým, prvňáčkům šťastné vykročení do školy, rodičům jenom samé radosti a žádné velké starosti, ale to se jen tak říká, život ukáže, že je nakonec vše jinak. Dnes našich 5 vnuků taky napochoduje, dva se ještě flákají někde u moře v Chorvatsku, ale už se jim to také blíží. Vrací se ve čtvrtek. Letošní prázdniny se opravdu vyvedly. Přeji příjemný den a hodně vypadávátek, ať akci zvládneme a nedostáváme nějaké nesplnitelné úkoly.
    Radku, roste Ti Karel II. do krásy. Je kouzelný. Pa Zdena;););)

5. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdeni...

Kájovi to budu rád tlumočit.
    Jenže ještě neumím štěkat jako on.
    Zaštěkal jsem tedy o něco silněji a on utekl pod kytky do ložnice!
    :eek:
    Vážně ho to budu muset naučit.
    Štěká jak když někdo šlápne na gumovou kačenku!
    No ale nemám strach, vyroste!

Ráno měl už kilo! (PARÁDA)
    Ale chvilku na to udělal bobek a už ho zase neměl!
    Teď posiluje! Pojede na výlet.

Všem přeji krásný den a štěstí ve hře...

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nemůže už být krásnější, než je, Radku. Chytřejší, to ano, ale do titulu už mu zbývá jen pár milimetrů. To šlápnutí na kačenku ovšem vydává moje kočka, když blinká. Což dělá často a s chutí, aby mě upozornila, že jsem jí dala do misky nesprávnou stravu (pribináčka apod.) Ale Kája - já bych chodila kontrolovat, jestly se nedusí.;)

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné 1. září a školáčkům krásný 1. den školy. Nám rodičům a prarodičům přeji
    dostatek mravní síly a pevné nervy.
    Celá naše tlupa se vrátila před chvílí...myslím, že školu by klidně mohli otevřít jen
    kvůli nám , bylo nás jak much. xD
    Na děti se čekalo, měly jen dvě informativní hodinky a to nemá cenu jezdit domů.
    Tak jsem ty dvě hodinky prokecávala střídavě s lidmi, které známe, s přáteli , s
    vedením školy a semlelo se vše od svateb , co se komu narodilo, až po pohřby a
    která že se zase rozvedla nebo má jiného mužského. Taková venkovská drbací
    všehochuť. Informací mám teď tolik, že to bude můj mozek třídit ještě nejméně
    měsíc. :p
    Odpoledne se jede pryč, což moc velkou radost nemám, páč prošvihnu začátek
    akce a tablet brát nebudu. Já to pak doženu. Jdu dodělat papů..mějte krásný den.

Jonsdorf ...Kájovi slaďoučkou pusinku...je úžasný !

Naposledy upraveno: 2/9/15
  8. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Ahoj holky ,-) Tady je to samej Karel a Roza strašně žárlí (žertík). Tak mě ukecala abych jí dal foto na zdejší Dogbook jak "spinká" (regulerně chrápe :-D )... prej jestli je taky sladká a k pomuchlání? ,-) Za týden slavíme 6 měsíců a 30kg. Narozdíl od Radka mám strach že vyroste a už se na tu válendu nevejdeme :-D

9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj je taky krásná, hezky jí to vysvětli. Kája je miloučkej trpaslík a Roza nádherná psí slečna.;):p

10. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

dasa1143: Neboj tomu ona moc dobře rozumí. Hlavně venku když někoho potkáme, tak si takticky počká aby jí musel pochválit a pohladit ,-) Ale když jí doma říkám, že si má uklidit hračky v "pokojíku", tak najednou neslyší :-D

EDIT: Tak mě ještě napadlo, když už jsme u těch hraček... nemáte někdo tip na opravdu kvalitního peška co něco vydrží. Pokud ano, tak prosím info sovou. Ale opravdu osobní zkušenost... oni všude píší, že je pevný atd...., ale ta kvalita už není co bývala a nechce se mně jí kupovat 30ks na měsíc ,-) Díky.

11. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásné odpoledne :)
    První den mého "nulťáčka" (nultý ročník tzv. přípravka ve speciální třídě pro autisty) máme úspěšně za sebou :)
    Sice vstup do budovy se odvíjel v protestanském duchu, přes drobnou "rvačku" před třídou :D ale po zjištění, že se ve třídě může hrát s hračkami a je volná zábava, tak v tu ránu už maminku nepotřebuji :D

Těším se na zítřek, jak to bude probíhat ;) a samo s sebou i na akcičku na farmě ;) Andulííí

12. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Anička, nádherný synček!:D Veľmi želám celej rodine, aby sa mu darilo a robil vám radosť každý deň.
    A vôbec všetkému nášmu farmárskemu dorastu prajem úspešné začatie nového školského roku - u nás až od zajtra.

Psíci sú rozkošní - ťažko by bolo vyberať víťaza :inlove:.

Casey, a nejaké foto z minula nemáš? Polročná fešanda je už malá dáma, chcelo by to niečo z "detstva". Čím to, že psíci sú na každej fotke nádherne fotogenickí a my ľudia ... škoda reči xD.

13. Kašpárek

Kašpárek Rádoby autor

Casey: No a předpokládám, že ještě povyroste, co? Jak velkou máte lednici? (myslím na maso - jeden můj kamarád, ale to už jsem tu psala, má brazilskou filu a míval garáž a auto. Auto už dávno prožrali a z garáže teď je psí garsoniera s dvoudveřovou lednicí asi na půlku krávy).
    Co se peška týče - já mám vždycky po ruce nějakou dobrou radu: Co takhle ve sportovních potřebách pro lidi? Matně vzpomínám, že jsme na tělocviku mívali peška z volské kůže(asi jako žíněnky a medicinbaly, kterým jsme se radostně mlátili a doma pak těžko vysvětlovali ty podlitiny.

14. jana563

jana563 Dozorce fóra

No s třiceti kilama bych si Casey netroufla žádný muchlování,ale je nádherná.Má kožíšek jak samet.Je na ní vidět že je opečovávaná a milovaná.

Jo a pešek......zkus zauzlovaný horolezecký lano.

15. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Krásni havkovia, no viem ešte o jednom, čo páničkovi začal prepínať telku, tiež nádherný.
    A či už podrástol?;)

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Horolezecký lano? Slabota. Utáhnou sice koně či auto, ale horolezci ani auta je obvykle nekoušou. Spíš lodní lano (na Labi je málo vody, takže se jich tam po březích musí povalovat spousty) nebo to šplhací - opět má noční můra z tělesné výchovy.

17. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Milka66: Tady jsem ti narychlo sfoukl pidi koláž fotek když jsem si ji bral (cca 8 týdnů věku) a 2 dny po. Jsou tam i ségry + mamina a otec. To víš že by bylo fotek habakuk, ale nechci to tu zaflákat a dostat žluté ovoce ,-D

Kašpárek: No jo, jenže mi jsme na tělocvik chodili "za cara klacka" a pochybuju že dnes ve sportovních potřebách budou vědět co je pešek ,-) Ale dík za tip.... podívám se.

Jinak různý lana má.... šlo mně konkretně o toho peška.

DANKA722: Jestli myslíš toho krasavce od kuželky, tak ten má teď zaracha. Nechtěl chodit brzo spat a pořád si přepínal kanály pro dospělý ,-D

18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Teď jsem se vrátila z rehabilitace a ještě mne jich čeká dalších 14. Přečetla jsem Vaše příspěvky a radost mne pohladila.:inlove:

KLUCI: pejsci nádherní, mám doma taky jednoho, zkoušela jsem dát fotku, ale nepovedlo se - budu ještě zkoušet. Dám fotku ve štěněcím věku a farmářskou ;)

http://www.pictu.cz/image.php?di=LAI6

Aničko - užívej si suprového kluka :music:

19. Viky007

Viky007 Baron fóra

Dobré odpoledne všem,
    Casey: ta tvoje krásná slečna je bordina nebo bulmastif, molosoidy poznávám špatně, já jsem jen přes šarpeje.

Kdybych uměla vložit fotky,taky bych s radostí poslala. Odchovala jsem 60 štěňat a některé fotky jsou krásné, ale já počítač. analfabet se to nějak musím přeci naučit

20. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Viky007: Tohle je bullmastiff. Bordinu jsem měl 9 let předtím. Foto jsem dával ZDE.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.