ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásný večer,
    konečně jsem se prokopala trochu fórkem, dodatečně se připojuji opožděným přáním oslavenkyním:inlove:
    děkuji za Vaše krásné příspěvky k mému příběhu a ano ač smutný osud jednoho broučka o to veselejší každý pokrok ať sebemenší :)

Mamčo, hlubokou soustrast, ale slova moc nepomůžou, přeji Ti aby jsi ustála smutek a dokázala se nadále radovat ze života. Vím, že to nebude pozítří ani za měsíc, ale najdi v sobě sílu pokračovat, stále máš pro koho žít, svou rodinu a taky trošičku pro naší udrbanou komunitu závisláků všeho věku :inlove:

---
    Plochu jsem si aktivovala s radostí, mám na farmě zvířátka, teď času moc není, alespoň na mě počkají až se na ně zase přijdu podívat ;). Pořídila jsem i pár tajemniček, nechám je přes noc přemýšlet, jak moc mi udělají radost... a vyklube se po jedné novince :) vím optimistka ale co už ;)
    Plány na zítřek jsem musela změnit, ten můj drahocenný dáreček manželský zase čaroval s účtem, a jaksi neodešla hypoška, takže z Plzně sešlo, jedeme jen do blízkého Liberce do Zoo a to tramvají :D :mad:Hold jsem sáhla na uspořené peňulky bokem na velkovýlet a dorovnala nesrovnalosti a hypoškou, dětem se omluvila a doufám že to pochopí. Snad na podzimní prázdniny to vyjde a budu moci splnit slib ;)

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Čekala jsem, až budou hotové TS z balíčku na Baha...pominu nespočet juvií xl a ostatních xl
    stromů , skoro půlka (11xl)... 1 rohovník xxl , 4x nektarinkový , amherstie , garcinie , pár delonix xxl,
    pár ostatních xxl stromů , žádný baobab .
    Za 210 FL žádná sláva, ale novinky mám, nektarinku 4x, takže spokojenost.
    Jsem zvědavá na balíček pro farmu až koupím v sobotním šťastném dni. Jednotlivých na
    farmu jsem koupila 10 , ale budou až kolem 2.hodiny a to čekat nebudu.
    Přeji všem štěstí v TS, všem přeji novinky a hlavně dobrou noc.

3. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobré ránko
    Neuvěřitelné....
    Koupila jsem 10 + 10. Odtajnila první na farmě a Vrba.... říkám si tady je něco divného.. nechala 9 neodtajněných ladem a přešla na baha..odtajnila první a nektarinka. To se mi ještě nestalo :) Teď už můžou padnout i XL jabloně a xl kokosáky :D jdu to doodtajnit :D

Edit:
    baha - tak ještě jedna nektarinka :) amherstie a moringa XXL 4z10 bezva (3x juvie XXL, 2 hvězdný XXL a 1 XL) super..
    farma - druhá vrba nepřišla ale zato XXL mišpule a XL mišpule, oskeruše :) takže také 4z10 (3x XXL jedle, XXL hrušeň, XXL buk a jabloň XL vždyť jsem si o ní říkala :D) super ;)

Naposledy upraveno: 29/8/15
  4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Moji milí přátelé , moc vám z celého srdce děkuji za slova útěchy, je to milé vědět, že vás mám. Dnes se sejdeme celá rodina, tak to bylo naplánováno. Jiřík ještě objednal pečenou kýtu, já dort a jeho přáním bylo, abychom se sešli ,ať to dopadne, jak to dopadne. On mi říkal, já vím, že se toho už nedožiju, ale ty to udělej. Přání se mají plnit a to nejen o vánocích. Podle závěti si nepřál pohřeb, ale chce být vsypán na zahrádce na chaloupce pod lískou, kde bude moci v klidu odpočívat, je tam blízko les, ptáci zpívají, zdálky je slyšet jak jede vlak a tady to měl Jiřík moc rád! Krásný víkend vám všem a jsem šťastná, že alespoň takto na dálku mohu být s vámi- Pa Zdena;););)

5. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Dobré ráno, pěkný víkend všem.
    Zdeni - sliby se opravdu mají plnit a určitě se Vám všem na setkání uleví, když budete vzpomínat na vše hezké co jste společně prožili. Vím to, z celé mé rodiny (bylo nás 5) jsem již zůstala sama. Ještě, že mám kolem sebe své milé a drahé. Přesto mně ztráta rodičů i sester dodnes bolí, ale opravdu vzpomínám jen na to pěkné a je hned lépe.

Sazeničky jsem zatím nekoupila. Stále se přemlouvám, ale nevím.
    Kdo koupil, ať při odtajňování jásá nad novinkami nebo chybějícími stromečky.
    Mějte se krááásně a užívejte si života s těmi co máte rádi. Jarka

6. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné ránko sousedé a holky...

Zdeni, já Tě prostě obdivuji, máš moje sympatie a držím Ti palce!
    Já bych to nedokázal, určitě bych se uzavřel do sebe.
    Na takové věci je potřeba velké srdce a spousty přátel okolo Tebe.

Možná mám obojí, ale já se znám.
    Upřímnou soustrast...

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásný víkendový den!
    Tak miláčkové, byla jsem se synem na houbách. Houby, houby, všude jen velké H..ouby !
    Ani prašivka ne. Všechna moje oblíbená místa jsou prázdná. Asi je v noci na ně velká zima,
    i když vlhká půda také nijak není, půl centimetru zaboříš prst do země a sucho. Alespoň
    jsem se prošla, dvakrát mi ujely nohy na těch kotárech a jela jsem po zadku , šlápla jsem
    si ve chvíli, kdy jsem opouštěla les do podpapíráku , takže jsem pro tento houbařský rok
    vylesněná. Domů jsem jela v ponožkách, boty sice očištěné, ale skončily v igeliťáku , s tím
    si do auta nepolezu. Kdybych se přezula jako jindy do gumaček...ale to já ne, chtěla jsem
    mít pohodlí. Ale takový "výšlap lejnový" prý přináší štěstí, tak uvidíme, jaký bude zbytek
    roku, když tři čtvrtiny přinesly jen samé přešlapy.
    Táák , noční odkrytí balíčku na Baha jsem zkráceně popsala a před spaním jsem koupila
    dvě jednotlivky ...baobab a hvězdný XXL. Před spaním jsem odkryla 8 jednotlivek na farmě -
    za zmínku stojí jen rakytník, jinak xl a xxl. Před chvílí jsem koupila na farmu balíček a 8
    jednotlivek, tak se uvidí .

mamča50 ....Zdeni , přeji Ti , ať Ti dnešní vzpomínkové setkání uleví na duši a zůstane
    minimum bolesti ,ale velmi mnoho krásných vzpomínek na společně prožitá léta.

[​IMG] [​IMG]

A mizím do kuchyně , farmeráci !
    Ať se daří při TS !!!!

Naposledy upraveno: 2/9/15
  8. MistrGo

MistrGo Zelenáč fóra

Ahojky děvčata i kluci, mám jenom takový dotaz, měsíc je v úplňku, ale děsivka nikde.
    Byla začátkem srpna a další je v kalendáři až konec září.
    Zdravím moje dobré sousedky a časté přispěvatelky (pajaable i markétku), ale i ostatní závisláky jako jsem já. Alča1946

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zdravím sousedko a vítám Tě také u nás !!!

Děsivka mě také zajímá, v kalendáři není, snad bude v novém , až ho sem modíci
    vloží. Kdysi jsem od souseda dostala seznam děsivek na dlouhou dobu dopředu a
    nemohu ho najít, zřejmě se ztratil, když mi kleklo PC. A stejně , kdopak ví, jestli
    by ještě platil, při těch změnách, kterými farma prošla.
    Přeji Ti hezký den a štěstí při TS. Eva

pajda361 ....jé , pajdo, děkuji....a omlouvám se, nějak jsem ho přehlídla.
    To víš, těšení s vnoučaty a je bába zblblá . xDxD Hned se jdu juknout.
    A už jsem tam byla, viděla, stáhla kalendářík a vejrám, děsivka až na konci
    měsíce. Tak šedé řádky v nebíčku ještě musí vydržet. Já telátko jsem si
    aktivovala řádky v nebi, ale že nemám všechny dekorace, mě v té chvíli
    netrklo a teď mě tam ta šedina leze krkem..:p

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj pajaable,

kalendář na září je už od včerejška na fóru uveřejněn. Bohužel tím na říjen sloužit fakt nemůžeme.

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

:D;):pAHOJTE dnes je mi trošku veseleji, vrátil se vnuk z tábora a uvolil se, že bude spát u mě. Asi mu bylo taky trošku smutno. S mámou mluvil telefonem a táta sem přijede večer. Šel se podívat,za Dastym -pes- a jako já jej slyší i když už není. Kocour pořád stávkuje a nemluví se mnou i když to už vypadalo,že se zklidnil.

Koupila jsem jednu TS na farmu a jednu na BAHA, na farmě vrba:D a na BAHA pityhaya XXL-asi čtvrtá-:(

pajda361 ale mohl bys

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Asi tak za 1 a půl hodinky bude balíček TS + těch 8 jednotlivek na farmě hotovka.
    Jsem napnutá jak guma od tepláků.
    Venku je vedro , děti s mladými v bazénu. Já zdrhla , domů se přihnala uřícená jak
    indiánský náčelník prdá rudel .
    V bazénu řádit nemohu, protože potřebuji vyhojit zádíčka a sedět u bazénu je nad
    moje tělesné možnosti. Paří se mi snad i vlasy na hlavě. Tak jsem to vzdala, zalezla,
    mám zmrzku a kávu a je mi dobře.

13. Simissek

Simissek Pilný autor

Ahojky přátelé závisláci,
    celý týden zlobil počítač - já myslela, že už ho prohodím skrz zavřené okno. Pořád se zasekával, sám od sebe restartoval a sem tam se rozhodl, že prostě nenaskočí. No ještě že nejní nějaká akce a na plochách se prohání zvířena a kvetou stromy. Těm nějaké to zpoždění nevadí.
    Dnes, když jsem se snažila asi po 10-té nastartovat ten křáp (to bylo jedno z těch slušnějších slov, co jsem na něj použila), napadlo mě, že jsem byla minulý týden hodně aktivní a snažila se z něj vysát prach a vyčistit větráky. No a samozřejmě - povytáhla jsem si nějaký kabel. Teď to snad bude v poho. Ani jsem se raději doma nepřiznala :D

Za chvíli vyrážíme na zahradu k bráchovi, uděláme díťatům rozlučku s prázdninama :)
    A ještě předtím stihnu odtajnit sazeničky na ostrově....tam se z prvních 6 nevyklubalo nic zajímavého, tak jsem koupila dalších 5. To na farmě mě hned z prvních 6 potěšila vrba.

Mamča50 - Zdeni, opožděně upřímnou soustrast, myslím na Tebe a posílám na dálku sílu to všechno zvládnout.Hodně síly k překonání toho jediného, co nemůžeme v životě změnit.

14. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

MistrGo Také Tě zdravím,nejsem na Slapech,protože vnučka chytla poslední týden angínu a tak si prodlouží prázdniny a babča hlídá,neb mladý už měly naplánované aktivity a nechtěla jsem jim to překazit.Stačí,že si to Markéta (vnučka) nemohla užít.Snad ještě není všem slunečným dnům konec.Jinak sazeničky jsou u mě katastrofa,žádné novinky se nekonají.Ale já už si pomalu zvykám,ani minule jsem neměla a také bez nich farma jede Lída

15. Viky007

Viky007 Baron fóra

Dobré odpoledne,
    tak těch pár ,,zlatých" hub se dosouší na akumulačkách, schválně zapnutých kvůli nim, sušička zůstala v Praze,mi dva naprosto přehřátí, ale manžel šílenec vyráží zítra ráno do hlubokých krkonoš. lesů obhlédnout terén, samozřejmě s jedním z bojových psů. Tady byly dřív doly , vchody uzavřené ale dnes na vás kouká ze vchodu báňský vozík. Já pokud jsem mohla chodit do lesa, tak jsem do těchto prostor, kde byly houby, chodila s tou největší psí bestií smečky, která mě byla ochotna pouze v těchto situacích tolerovat a poslechnout,jinak mě pokousala kde mohla, ale jeho pomoc se mi párkrát moc vyplatila. Už pár let spí za chalupou pod rododendronem.
    Jinak s TS jsem na nule, nic, co již nemám, škoda.
    P.S. Gratuluji té intuici před měsícem, že šlechtíme bobry.
    Hezký večer
    Viky

F87,B177

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Úplňky byly v červenci dva, takže na srpen nevyšel žádný, jestli nejsem pidlovoká (jako že jsem) a vv září až cca 28. Takže by to asi bylo v cajku.
    Co se sazeniček týče - já vám, děti, nevím. Koupila jsem celé dvě, nezapamatovala si, kam jsem je mrskla a pak sklidila kombajnem. Takže mám novinku-nemám novinku-našili-nenašli?

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Mám sto a jednu chuť ho také rozbít. Jsem tak nakrknutá, že mě z toho až pálí žáha.
    Balíček na farmu , že já ho vůbec kupovala, já kopyto. 18 xl stromů a samé takové
    vybrané jako jabloň, hruška, buk, kdoule atd. Také jsem hodně dlouho neproklínala Rt
    tak, jako dnes. Tolik peněz a jen ta černá vrba, ani mišpule xxl tam nebyla. Jen humus.
    Jestli bylo dřív v balíčku tak kolem 8 xl stromů, tak postupem času RT pěkně začalo
    šidit. Já jsem zvyklá si za svoje peníze koupit kvalitu a očekávám, že balíček by ji
    měl poskytovat, ale je vidět, že ne. Asi opět začnu stávkovat a přestanu Rt dotovat.
    Já si musím dát něco slaďoučkého na nerva nebo to se mnou šlehne. xD
    Vám, ať se zadaří.

18. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Úplněk je právě dnes kolem 21 hod. A nejspíš bude zase jasno a měsíc bude svítit jako blázen. No jo, je ve znamení Panny, tak aby mohli ti pracovití Panáčkové a Panenky pracovat i v noci :) Já mezi ně nepatřím, chválabohu spím jako dudek úplněk neúplněk.

19. stadole

stadole Aktivní autor

Také jsem se ulakotila na balíčky........a výsledek 2 novinky jen proto,že jsem je musela dostat....takže příště......se na to asi......někdo kupuje po kusech a má více než z balíčku....to se mi zdá nefér.......příště si to hoooodně rozmyslím koupit.nekoupit....

20. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Zakoupila jsem taky několik sazenic a bohužel nic, jen to, co jsem už měla, žádná novinka. Balíček kupovat nebudu a tak jsem už skončila s překvapením. Ale prožila jsem s manželem docela příjemné odpoledne na koupališti, poprvé bez vnoučat a užili jsme si to už v klidu a pohodě, takže mě nějaké sazenice nemohou rozházet. Eva

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.