ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Milá Zdeno - vše už asi bylo řečeno a tak se i já připojuji s prosbou aby jsi i ode mne přijala upřímnou soustrast. Jsme tu všichni s tebou i pro tebe.

Přeji ti aby bylo brzy zase o něco líp....

2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

mamča50 - upřímnou soustrast
    Jiří

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Moc vám všem děkuji, je to krásné pohlazení po dušičce, která je ještě bolavá a jsem šťastná, že vás všechny moji milí závisláci mám!!! Je mi a vždy bylo na těchto stránkách moc fajn. Mám pocit, že vás všechny už dlouho znám a je mi s vámi dobře! Krásný den. Zdena

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

mamča: On už je na lepší adrese. A plač, slzičky pomáhají. Teď ještě zbývá důstojně se rozloučit. Tak to zvládni a pak zase přijď k nám.

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojky závisláci.
    Taky je u vás jak v prádelně? Hrůza :wuerg:

Tak jsem si vzpomněla - nedávno jsem byla nakupovat proviant v Kaufu a pořád se kolem mě točil jakýsi mužský. A pořád za mnou. Ať jsem šla kamkoli (i na brambory a tampóny vydržel koukat se zaujetím). Kdybych byla modelka, mladistvého vzhledu, snad bych byla jeho zájmem i polichocena ;). No, tenhle byl podezřelý (už od pohledu) ze zcela jiných úmyslů. Jsem si řikala, že si mě určitě nechce prohlédnout jen zprava. Kabelka ho zaujala, prevíta. Tak se mi pak podařilo odprchat do davu, oběhnout regál a nenápadně se na něj pověsit. Jasně, že tam měl kámoše (byli to dle mluvy UK).
    Tak chci jen říct - až půjdete nakupovat, dávejte si bacha na své věci ! Je tady těch utečenců a všeho možného opravdu dost a né všichni mají kalé úmysly, že.
    Tata včera našel v Kaufu v košíku (dámskou) peněženku. Jak může někdo - nějaká...ženská....nechat v košíku volně peněženku o_O

6. Mikeš

Mikeš Titán fóra

U nás je na teploměru 30 a o dešti není slechu ani dechu. Ten minulý, nad kterým jsem jásal, trval s bídou hodinu
    a už za chvíli nebylo poznat, že sprchlo.
    Žádná prádelna, ale Sahara.
    To by ses divila, skalarko, co všechno člověk může. Je schopen naprosto všeho a zapomenutá peněženka v košíku je jen
    slabý odvárek z toho všeho. Zdravý rozum už se dávno vytratil neznámo kam.
    xDxDxD

Naposledy upraveno: 28/8/15
  7. burds

burds Titán fóra

Mamča připojuji se k upřímné soustrasti.Smrt nejbližších je to nejsmutnější co nás potkává.Ale ty to určitě s pomocí rodiny a všech ostatních zvládneš.Ono když je člověk sám doma a nechodí do práce tak to zvládá hůř než když chodí do práce a je stále mezi lidmi.Bez slz to nejde a nepůjde ještě dlouho.

8. Viky007

Viky007 Baron fóra

A přece rostou - lidičky, manžel přinesl z háječka 4 křemenáče:D:D

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji příjemné páteční odpoledne. Opět nešel net , nevím, co s tím neustále vyvádějí.
    A protože jsem byla neustále vyzývána , abych ukázala "místo činu" , naložila jsem
    zvědavé čumílky do monopostu a jelo se. Sherlock Holmes by se nemusel stydět
    za detektivní výkon, jaký tam provedla vnoučata. Tak jsem domů dovezla ... klíčenku,
    kasičku (do té se dávaly drobné z nákupu), propisovačky, figurku dinosanra jednoho
    z dětí, pouzdro na brýle , několik kusů z gola sady , žetony do nákupních vozíků a dokonce
    nějaké drobné a pár eur. Mě ani nenapadlo tam vůbec jet, ale camprlíci si nedali říct.
    Tak je to uložené prý jako předměty doličné v jejich klubovničce , v krabici.
    Když už mě vytahla ta banda ven, dojela jsem dohamonit paysef a teď si dám kávu
    a odpočinu. Venku je hnus počas velebnosti...dusno i když zataženo, dýchám jak přiškrcená.
    xDxDxD

Viky007 ...nekecánkuj, fakt? Jéžkova bodlino, tak se pojedu zítra podívat. Díky za informaci. :inlove:

10. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

mamča50 Přijmi také ode mne upřímnou soustrast a pochopení ve své bolesti.Věř,že vím o čem mluvím,přebolí to časem,ale vzpomínky a smutek ti už zůstanou navždy,ale postupem času Ti vnoučata nedovolí o tom moc přemýšlet a i to bude jen dobře a Tobě ku prospěchu. Drž se děvče statečně.Lída

11. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Tak mi zase ubyl jeden soused, no nic, počkám, však on se někdo zase přihlásí. U nás je taky vedro, ale takové to tropické. (Že by za to mohl ten tropický prales?) Už dopoledne to na mě dýchlo a připoměla jsem si loňskou dovolenou, když jsme vystoupili z letadla - bylo to taky takové. Zataženo je, ale jestli z toho něco spadne, nevím. Po obědě jsem usnula jako špalek, což u mne není zvykem, tak možná jo.

Někomu rozbíjí auto někdo druhý - my si na to stačíme sami. Manžel dával basu piva do kufru, nějak neodhadl vzdálenost a basou praštil do světla. Díra 10 cm v průměru, tak jsme jeli hned do servisu a tam jsme zjistili, že nejde vyměnit jen ten plastový kryt, ale musí se měnit celé světlo. Tak nás to pivo vyjde na 2 tisíce :oops:. No co, peníze budou a my tu nebudem, a když nejde o život, jde o .. však víte o co.
    Jo a k narozeninám mi nakonec popřál ještě večer, a to díky vnučce, která mu psala, aby mi vyřídil přání. No a moje dcera si dočetla můj stesk na FB a tak volala hned ráno - prý na to myslela už včera;), ale přijela s malým z města tak utahaná, že se jí nechtělo ani mluvitxD - jó známe svý lidi xDxDxD

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Opravdu teplíčko až k zalknutí a já se dala do gruntování a vydrhla jsem koupelnu, záchod a hlavně v koupelně sprchový kout. Ten dělám opravdu nerada a můžu se pak hned osprchovat, jak ze mne leje. No čiré sklo, co Vám budu vyprávět, kdo ho máte, víte o co jde :DxD, zítra ještě vyluxuju, vytřu a bude zase na nějaký den pokoj. V neděli mám v plánu něco dobrého upéct, bo kluky už delší dobu odbývám a nechtělo se mi v tom horku zapínat troubu :p. Je sice stále teploučko, ale já si to raději užívám a nepřipouštím si to k tělu, protože vím, že za chvíli se mi bude po teploučku stýskat a budu bekat, že už tu máme zasejc zimu, fujavici a sychravo :sleepy:. Jsem víkend sama doma, tak si ho udělám takto pracovní, ale na farmičce si teda i tak vyhraju, na to čas najdu vždycky 8). To je pro mne největší pohoda si dát kafčo, nožku přes nožku a bušit do klávesnice či klikat myší xD. Když bude uklizeno, bude také víc času na akci, která začíná začátkem týdne, už se na ni moc těším, vypadá to na nějakou novinku, tak snad nás RT překvapí -.-

Pište přátelé, ať mám také co číst a mám tu největší pohodu, musíme si to tady užívat :inlove::music:

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Také máte zmrzlé tlamičky? Já ano. Ke kafíčku jsem do sebe nasoukala obrovskou
    misku zmrzlinky , cca to vydalo na celé balení nanukáče. Fuj, jsem ale nenažraná !
    Ale udělalo mi to dobře , jejej.
    Před chvílí odešla návštěva...velmi dobrý známý , bývalý celňák. Říkám, že se některý
    den půjdu podívat po houbách a on, že prý nemám chodit sama, že prý se po okolí
    pohybuje nějaký "odhalovač baloňáku" . Samo, jak je to běžné asi všude, vnoučatům
    zůstala lžíce se zmrzlinou stát těsně před pusou a hned kdo a kde a co dělá? Nic jim
    neuteče. A toho starého srandistu nenapadlo nic jiného , než , že se na Šumavu nastěhoval
    mědvěd z ciziny a na každého houbaře vždy vybafne a rozhalí baloňák, aby ukázal jaké
    má svaly. No, já byla málem turch...takovou pitominu jim napovídal. Starší na mě mrká,
    ten ví o co gou , jen ti menší jsou u vytržení a že ho chtějí také vidět a kdy prý do toho
    lesa pojedeme. Tak se nedá říct , že mi kámoš pomohl, spíš naopak.
    A teď pořád jen...jak ten medvěd vypadá, a jaký má ten baloňák a jaké má svaly, a proč
    nosí kabát, když chce ukazovat svaly, proč si ho nesundá....mě klepne. xDxDxD

14. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Evka (pajaable), verím, že ani výskyt úchyla v lese ťa neodradí od výletu za hubami. A ak ho stretnete, ešte budeš musieť deťom vysvetľovať, že ten ujo baloňáček ukradol méďovi a svaly nemá také aké on, tak ich nemôže ukazovať - ale niečo ukazovať musí xD.
    A ak sú dietka po svojej "bábi", tak si ten chlapík niečo užije :pxD.

Dnes som bola na trhu, známej "Miletičke", zisťovať či naši počerní spoluobčania už nenosia na predaj nejaké huby. A zatiaľ ani noha :eek::(:cry:, manžel bude pri večernom telefonáte sklamaný, lebo on je tiež taká duša hubárska, od chaty má len na skok na "strelnicu", kde to zvykne byť celkom úrodné, ak je ich čas. Chodievajú tam aj tí naši tmavší a preto trhovisko je superindikátor ;).

15. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Milá Zdenka - práve som dočítala tú Tvoju smutnú správu. Pripájam sa k želaniam úprimnej sústrasti. Zdeni, plač, nariekaj, vyplav ten najväčší žiaľ. Potom bude lepšie... Je dôležité vyliať svoje city, aby sa duša ukľudnila...
    Ľubica

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak mi nádherně zavařil milý kamarád a nakonec jsem musela hledat medvěda odhalovače.
    Raději jsem ho upravila, aby dětem nevypadly bulvy...xDxD

Do toho lesa se těší a medvěda se nebojí. Zachránila mě snacha, děvče moje zlaté...řekla -
    nikam se nepojede, dokud tady nebude bezpečno ! Byly protesty , ale zavelela odchod domů,
    do koupelny, navečeřet a spát a nediskutovat. xDxD
    I mě málem sklaplo..xDxDxD

Lubica ... jo,jo, nevěsta je šikovná holka ;)

17. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Evi, vidím že ste celkom zohratá rodinka, čo nezvládneš dokonale Ty, vyrieši nevesta:D

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

mirakoud: se chci také opožděně připojit a přeji nej a nej a ať si Ti splní vše o čem si sníš :p ..
    .. nějak nestíhám na forumu všechno přečíst a projít .. no snad mi neunikla zase nějaká dobrá mňamka .. vaříte tu skvěle a když dojdu večer z práce, se kouknu sem k vám a jsem hned najezená xD

mamča50: kdybych uměla říci něco aby to bolelo méně, budu si s Tebou moc ráda povídat do nekonečna :sleepy: .. pláčem se Ti uleví a určitě máš kolem sebe lidičky, kteří Tě mají rádi .. nejsi v tom sama a to je dúležité :) :p

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak papání na zítřek : budu dělat buchtičky se šodo a jako dezert meruňkový koláč.
    Vše na přání , prosím pěkně.

Na FB jsem našla něco moc hezkého, ale mít tohle na rybníčku, asi by pro mě
    přijeli z blázince. xDxD

čarodějka007 ...ráno ano, ale v létě, když je ráno krásně teplo. Jak píšeš, už je chladno , i my tu máme ráno mlhu, kosu , to na houby nepůjdu ani omylem. Jo, stárnu a pohodlním.
    A tady mohu i odpoledne a běžně nepotkám živáčka (až teď na toho mededa),
    prý...xDxD
    Ale teď vážně i bez toho mededa odhalovače. Prý se tu potulují přistěhovalci,
    říkal to dnes kamarád, že prý je tady v okolí vyhodili převaděči a už jich pár
    policajti pochytali v lesích. Není to moc příjemná zpráva , jsme tady dost osamoceni.

20. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

pajaable na houby se chodí ráno a to bude v lese bezpečno - přece jen už je ráno chladno, takže medvěd nebude mít kvůli čemu rozepínat baloňák ;)xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.