ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jana563

jana563 Dozorce fóra

Jara05 přeji vše nej.......hlavně zdraví aby sloužilo a i trochu štěstí je třeba.Jinak všechno ostatní jde koupit.

2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Jara05 :
    Taky přeji vše nejlepší k narozeninám Jiří

3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Juchů, u nás prší a kéž by to vydrželo aspoň do večera.
    Děkuji, že jste mě vyslyšeli, máte to u mě.
    xD

Naposledy upraveno: 25/8/15
  4. stadole

stadole Aktivní autor

Gratuluji k narození.........

5. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj -Jara05 - také si dovolím se připojit k zástupu gratulantů s přáním hodně štěstí a zdraví, úspěchů ve hře i v osobním životě.;)

Madvo - u nás bude pečená krkovička na paprikách a rajčatech s novými brambory ;)

6. maribeja

maribeja Komisař fóra

Jara05 Dovolím se též připojit ke gratulantům,čtu ráda tuto rubriku,však jsem v důchodu již řádku let.

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Báječné odpoledne , pohodu a klid přeji .
    Mám kávičku u PC , sedím si na verandě, pozoruji chlapce řemeslnické,jak
    makají ( za ty peníze si to mohu dovolit). Jsou nakrmení, kávu už také dostali,
    svačinu mám pro ně připravenou, nádobí umyté, tak si chvíli dáchnu. A není
    lepšího odpočinutí, než hačat a pozorovat druhé, jak dřou...xDxD
    Až dodělají a odjedou, čeká mě vyvařování, zítra mají přiletět dovoleňánkové.
    K večeru jim vyvětrám v domečku, ráno k nim přesunu jejich číči , přestlat jsem
    přestlala včera, uklidila, utřela prach, mají vše připraveno k návratu.
    Projdu farmu, popřemýšlím, co s ní. Zatím mám všude stromy, obříky, stáje a
    výrobny, nevím, jestli zatím nechat nebo předělat na políčka. Uvidí se, popřemýšlím.

Také rozvažuji, co uvařit na zítřek. Na dovolence se papkalo vše, jen ne česká
    hamu...řízky a bramborový salát? či vepřo, knedlo, zelo ? ptáčky ? Ještě nevím.
    Co vím, že budu dělat bábovku s čokoládovou polevou, jablečný závin a zmrzlinové
    poháry. Polévku kuřecí s játrovými knedlíčky. Ale o hlavním jídle stále ještě nemám
    páru.
    A když je řeč o zmrzlině, jdu si dát...

Jděte do ofi....nová plocha , deštný prales a za hvězdičky!!!!

8. jana563

jana563 Dozorce fóra

9. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Pěkné odpoledne přeji.
    Všem moc děkuji za Vaše milá přáníčka, jste moc hodní a mám z toho opravdu velikou radost.
    Na novou plochu se všichni moc těšili, tak uvidíme co s tím.
    Ještě jednou díííky. Jarka

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký večer. Po večeři, na zítřek peču maso, zelí se také dusí , nakonec jsem se rozhodla pro knedlo, vepřo, zelo . Ty řízky se salátem nebo ptáčky si mladí stejně vyžebrají v dalších dnech. xD
    Venku je chladno , už sepnulo i topení , hustý.

-Jara05- ... já úplně zapomněla na nějakou dobrůtku k té kytici...už to napravuji ;)

11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný večer, doufáme Jaruško, že jsi si ten dnešní den náležitě užila a nejen ty, ale i my jsme dostali dáreček v podobě deštného pralesa a co je potěšující, že si ušetříme banány na nějaké zvířátka nebo nové plodiny, možná i stromky. Přeji všem milým pohodový večer a krásnou a klidnou noc!!!;););)

12. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Evi - děkuji za dobrůtky, ale kdybys mě viděla, tak bys hned změnila sortiment (ale sladké opravdu mám moc ráda= právě proto).
    Zdeni - den jsem si užila a oslavila (nejenom prací). Ale nemohu říci, že nová plocha (aspoň jak já to vidím) je tou třešničkou na dortu, to tedy opravdu ne. Kéž bych se mýlila a všechny mé obavy byly liché.
    Přeji všem závislákům pěkný večer a zítra na "viděnou".

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

-Jara05-
    Jdi brepto, každý je takový, jaký je a pokud tlouštka nečiní zdravotní potíže, jak říká
    jeden známý " ženská musí být oplácaná, aby ji bylo za co vzít" xD.
    Tak příště se polepším a pošlu brambůrky. :p
    Hezky se vyspinkej..

Deštný prales - já za sebe se na něj těším, teď mám všechny XXL a běžné
    Baha stromy venku z lišty a s pěstováním plodin se nechytám . Co to do
    budoucna přinese, o tom nijak zvlášť nepřemýšlím a proč také..RT si stejně
    udělá dle svého a je na mě, jestli se přizpůsobím a zvyknu si nebo ne.
    Vždyť , když vzpomenu na trh nebo jiné změny..silné protesty a nakonec
    jsem si zvykla, jak jinak také, že.?

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Dnešek je plný protivenství. Nejdřív začala blbnout krhla, pak i počítačř. Ani jeden nespolupracují. Kočka se m rozhodla vyštípat z postele a když jsem si to nechtěla nechat líbit, začala ji demolovat. Prostěradlo použila jako škrabadlo a když jsem ho sundala, začala vytrhávat z matrace molitan. Dostala na vocásek, tak zalezla. Já začala domlouvat počítači, kterému nejde dát na zadek, ohlédnu se a ona sedí na pešině, chladnokrevně se mi dívá do očí a používá ji jako kočičí toaletu. No - dotěďka nevylezla. Otázkou je, jako co používá tu knihovnu. Doufám, že jen jako čítárnu.:D

15. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Milá Jarka, pripájam sa ku gratuláciám, Prajem veľa pohodových ďalších rôčkov, mnoho zdravia a šťastia. To šťastíčko je prepotrebné, veď vieš, tí na Titaniku boli, bohatí aj zdraví... Len šťastie im chýbalo...A tak Ti ho ja prajem v živote i v hre. Nech sa Ti splnia všetky sny.
    Pechfógl, to vieš, nie kadždý deň je ružový. Tvoja mačenka ho tiež asi mala sivastý, tak sa podelila s tebou. Neboj, zajtra to bude zase kóšer.
    Pajaable, máš 100% pravdu. Na každú novinku si treba zvyknúť. Ale aj ja sa na prales teším, lebo Bahama je fakt malá a nároky na plodiny sa stále zvyšujú. Aspoň bude kde chovať a pestovať, aj keď to samozrejme bude vyžadovať viac času. Len ma trochu máta ten výraz "dažďový", dúfam, že tam nebude pršať a sušiť nebudeme hnojom, ako to bolo kedysi na farme. Túto časť som fakt nemala rada.:cry::cry::wuerg:

16. -pechfógl-

Mě deštný prales štve, už jen proto, že Korálový ostrov je už asi rok "již brzy" a takováhle neoriginální pitomina jde udělat hned. Navíc je Bahamarama už zralá na osamostatnění. Takhle máme vlastně dvě farmy v jedné a přitom na Farmeramě už pomalu není kam umísťovat stál nové dekoračky, stromy a chlévy.

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Já se tak nějak k tomu, aby se Baharama trhala od Farmeramy stavím negativně.
    Ze zkušenosti vím, že jedno či druhé by člověk za chvíli začal opomíjet. Vím to,
    protože jsem aktivně hrála i FantasyRamu a z důvodu časové tísně, kdy se věnuji
    více farmě, ta fantasy upadá. Takhle člověk udělá farmu i baha v rámci " JZD", prostě
    automaticky odmaká obojí, ale jak by přišla akce a třeba na obojím, nešlo by to
    stíhat. A že není místo ? To přece záleží jen na RT , kolik místa nám umožní mít a
    s tím, jestli je farma s baha vrámci celku nebo samostatně to nemá co dělat.

Maso upečené, zelíčko hotové, zvládla jsem i bábovku, tak na zítřek mám o práci
    méně. A tak moc se těším na vnoučata, to bude vyprávění a rámusu. ;)

18. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pechfogl, oni to určite nerozdelia. Ide o to, že by si musela hrať dve hry s podobným zameraním a veľa ľudí by jednu určite vylúčilo. Tým by RT stratil hodne peňazí. Sama som istého času hrala Farmeramu aj Fantasyramu. Aj keď fantasy bola graficky veľmi pekná, musela som to nechať. Jednoducho na to nebolo času a teda som sa venovala len Farme. Keď vznikala Bahama, tak som si povedala, že táto mi žily netrhá a vykašlem sa na ňu. Len oni to potom začali tak prepájať, že som na to lietadlo, ktoré vtedy na Bahamu lietalo, jednoducho naskočila. A teraz, keďže je to súčasťou hry, som rada, že pribudla ďalšia plocha na pestovanie. A RT to uprednostnil pred koralovým ostrovom preto, že to nevyžaduje také náklady a takú genialitu a znovu to prinesie peniažky. Veď bude viac pľacu na pestovanie a preto kúpime viac tajomničiek, či už stromov, alebo zvierat, ktoré určite plánujú pridať.:oops::oops::oops:

19. -pechfógl-

Fantasyramu jsem s těžkým srdcem taky opustila a jak tak koukám vedle, trošku skomírá. Ale stejně si myslím, že Bahama, která byla zpočátku samostatně neživotaschopná, jede na úkor Farmeramy. Protože jsem bába elektronicky nevzdělaná, myslím, že nové plochy dost dobře přidat nemohou, protož by to jejich něco (servery?), už neutáhly.

20. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pechfógl - mimo iného - náš krásny - nový podpis a avatar.:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.