ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

S mlýnem mám nyní také stálé problémy. Stonek k Valentýnovi asi odložím jako nepotřebné zboží a dekorky dám na plochu. Mlýn mně víc stojí než mele a to se blíží šlechtění. To jednoho zamrzí.
    Pěkný večer všem.

Naposledy upraveno: 8/4/15
  2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No, na mlýnu prý makaj, tož uvidíme, co vykoumaj. Je po akci, tak se necháme překvapit. A doufám, že to bude změna pozitivní ;)

3. Baroland

Baroland Ikona fóra

Na českou akci jsem náležitě připraven,na úkol se vrhu v národním kroji. Dalo to práci ho sehnat,musel jsem oběhnout několik domorodců -pamětníku, ale mám jak vytahané tepláky (ty modré,tlusté,ve vnitř žmolkaté), tak i hučku zmijovku.Škrpále sem vytáh z místní strouhy a k večeru někde něco čórnu, prostě, nemusím se stydět reprezentovat lid český.

Jen s těma pár grošíky na pomocníku bude trochu problém,marně sem slídil ulicema s očima k zemi upřenýma.Nikde ani vorel,důchodci všecko vyzbírali.V nejhorším případě oželím humra k večeři a skočím k místnímu krmelci.Jistě tam něco v kontejneru k snědku najdu.
    8)

4. m2707

m2707 Znalec fóra

Amálko- ty vždy něco plácneš a je to perlaxDxD
    Baroland- poradím ti. Každý den se vyhazuje prošlé zboží u marketů nebo u pizzerií. Tak to zkus tam:p

Amálka-tedy tam máš ale dobrůtky. Chtěla jsem si je zvětšit,ale nejde mi to.:(

Naposledy upraveno: 8/4/15
  5. Baroland

Baroland Ikona fóra

marketů ? pizzériíí ?? néseš ty z Prahy ??? tady najdu tak max. liščí noru,možná kousek dál v lese medvědí brloh :D

6. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

Tak trochu Vám poodhalím svoje kočenky. Jak já je miluju.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Každý týden 70 vesniček a 100 spokojených babiček.
    Taková je Amálka šikulka.
    ;):):inlove:

7. Baroland

Baroland Ikona fóra

Teda Amálku ! tebe uživí necelá babka a půl z každé vísky ? To je teda pěkně škubeš. xD Co na to říkaj jejich vnoučata,kterým musí utrhovat od huby ?

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Baroland
    Ať nemusíš tak moc hledat....já si tam pár kousků vybrala..hlavně to hadrové křeslo je bomba. S jídlem je to hořší..promiň, už nic nezbylo.

9. hullk1

hullk1 Stálice fóra

• Zbytečné zahlcování fóra. Pajda361
    :D

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Modré, tlusté, vevnitř žmolkaté...xDxDxD
    Ale jestlipak mají gumu pod patu ?

11. m2707

m2707 Znalec fóra

Jeden na dobrou noc:

U lékaře.
    Aby jste se vyléčila,musíte jíst jedno vejce denně.
    Ale já vejce nesnáším.
    Řekl jsem jíst, ne snášet.:D:D
    Dobrou noc:inlove:

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nepochybuju o tom, že se vydáme z posledního kombajnu, vždyť jsem vlastenci, žejo?!

13. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky m2707 , to mi připomnělo mrkvovou dietu a také , že není kolečko jako kolečko.

Silně obézní paní navštívila dietologickou poradnu.
    Lékař ji prohlédl a doporučil ji mrkvovou dietu : "Aby jste rychle zhubla , musíte jíst jen 3 kolečka mrkve 3x denně
    a za týden se dostavte na kontrolu ".
    Za týden paní přijde , sotva projde dveřmi. Doktor spráskne ruce a ptá se , jestli dietu dodržovala .
    Paní povídá : " Přiznám se , že moc ne ... víte pane doktore , to první kolečko jsem vždy snědla, to druhé stěží,
    ale to třetí nikdy nedojím ".

P.S. Ponaučení : diety nebrat a když tak jedině tu bodovou . Sbodnout na co přijdete.

14. gosi62

gosi62 Pisálek fóra

Ahoj! O tom, že farma pomůže když jseš nemocný a na dně, něco vím. Momentálně jsem také v inv. důchodu, rakovina také není jen tak nějaká nemoc, že. Hraju už dlouho, dlouho před nemoci, jedu jen na tom, co je zadarmo, řekla jsem si , že prachy do toho strkat nebudu, a to dodržuju. Když máš chuť pokecat - ozvi se.

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Farma již připravená na noční směnu , já jdu také na šichtu, ale do postýlky. Přeji všem krásnou a nerušenou noc.

jednoho smíška :
    Povídají si dva důchodci: "Mám problémy se zuby. V noci mě často tak moc bolí, že nemůžu spát. Stává se vám něco podobného?"
    "Mně? Ne, já a moje zuby spíme odděleně."

16. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Po ránu super počtení,lepší než Dikobraz.K tomu národnímu kroji - můžou být i ty modré spartakiádní trentýrky s gumičkou v nohavičce?A cvičky jarmilky.To byl taky trošku národní krojík.Dnes se chystám na tu akci do Penny,ale je to kamufláž bo musím koupit tajně platidlo na tajemničky.Rodina to nemusí vědět.Mysleli by si,že jsem závislák.Národní akci zatím neřeším,protože nevím cože po nás budou chtít.Zatím jsem dala napást slípky,protože mám hladové plazy a na trhu jsou slepice v ceně a já jsem skrblík.Tak já jedu a zatím se bavte,protože kdo si hraje,nezlobí......:)

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Moc a moc všechny zdravím a přeji krásný den.
    Na stromečcích plody ještě nedozrály, tak sklidím alespoň Baha a dám si snídaňu..

Víte, jaký je rozdíl mezi francouzským, švédským a českým důchodcem?
    Švédský důchodce vstane, posnídá ze švédského stolu, vezme raketu a odejde do klubu hrát tenis.
    Francouzský důchodce vstane, dá si francouzskou bagetu a camembert a odejde do klubu hrát golf.
    Český důchodce vstane, vezme si švédské kapky a francouzské hole, a jde do práce.

18. žufánek

žufánek Rádoby autor

Lidičky moji zlatí,tak po dlouhé době se zase ozývám.Akci jsem zvládla úspěšně,byla pohodová,ještě jsme stihli najet 835 km,byli jsme vnukovi na svatbě na Bílou sobotu,kde sliboval,že si nevěstu vezme v multikině NISA v Liberci.Byla to krása a ještě krásnější bylo ubytování na České chalupě v Bedřichově.Pohádkově zasněžené hory a strašně se to klouzalo,ale sobota se vydařila i sluníčko se na nás usmálo,potěšila mne na pokojích WIFI,že jsem tu moji farmičku měla stále u sebe.V neděli jsme odjížděli.ale hledali jsme auto,bylo celé pod sněhem,snad se v noci ženili i čerti.Vrátili jsme se okružní jízdou přes severní Čechy,východní Čechy a střední Čechy až úplně dolů na Jižní Moravu.Doma je doma,jupíííííí,už mi je zase dobře v mém pohodlí.Tak farmáři a farmářky holínky na nožky a jde se makat,páček a hezký den.

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak to jsem se fakt zasmála: Svatba vnuka by mě položila na lopatky (až bude moje maturovat, bude mi 80 - prvořadý cíl = dožít se jejího maturitního plesu), i to, že bydlím v Bedřichově, ale nejvíc bych ocenila, že celou dobu můžu hrát Farmu. No, Varun může bejt klidnej, když má takovýhle hráčský zázemí!

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak jsem koukala na ofi k Tajemným sazeničkám. Už je nabídka pěkně očesaná, z tolika stromů jich je ke koupi jen pár .... že by bylo snadnější dostat novinku ? xDxDxD
    Ale těším se, mám ráda to napětí, pak to vztekání a doufání, že když přikoupím, konečně to vyjde. Balíček na jistotu mě tak neláká..to není žádné vzrůšo !;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.