ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré pozdní sobotní ráno všem milým! Oslavovali jsme včera navečer, začalo se pěkně mračit, začal foukat pořádný vítr, bouřilo a nakonec spadlo jen pár kapek, takže ráno jsme museli zalévat, protože květinky věsily hlavinky. A vedro pokračuje. Dnes bude zdravý oběd - pstruh na másle a brambory a okurkový salát, abychom vytrávili na neděli na svíčkovou. Půjdu pověsit prádlo a připravit hostinský pokoj pro zítřejší návštěvu. Tak všem přeji moc pěkný víkend a trochu toho deštíčku nám všem Pa a Radkovi, velké poděkování za informace ohledně WIN10. Já jsem taky pořádný amatér v této oblasti. Páček shledáček Zdena.;););)

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Bodré podoledne, závisláci.
    U nás slunečno, 26°C ve stínu a asi nekáplo. Spala jsem jak zabitá. Přesně jak píše Monča. Ráno vstanu, měla bych být odpočatá, ale cítím se spíš jak přejetá buldozerem. Večer jsem patlala to vepřové v mrkvi, takže uvaříno je, budu to muset jen trochu dochutit, zdá se mi to takové nijaké. Půjdu pověsit prádlo a pozalévat kytičky, bo jsou nějaké splihlé.
    Všem Haničkám přeju všechno nejlepší k svátku
    Zajda stále nedorazil. Na druhé farmě mě nadělil 10x sůl :(

3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

skalara.v po mně taky ušáci plivou sůl a kadí zelené kapky (ale málo) :D. Zajímalo by mě, jaké známosti mají ti, co dostali chlívky....

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak třeba ten 14. den taky dostanem :D

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Něco se děje - na teploměru teprve 30°c, a to je skoro poledne. A já jsem v slzách- včera se ženil můj nevlastní vnouček. Dědeček se toho nedožil. Mohl mít vnoučata i pravnoučata, ale všechno to odmítl, trouba jeden. Jen já z něj mám deprese.

6. anna32173

anna32173 Vycházející hvězda fóra

Ahojky není pravda že na jihu Čech nezapršelo na Blatensku byla bouřka a pěkně nám zapršelo a už se i vzduch pěkně zchladil,jsme moc rádi,nyní je polojasno,ale není takové horko.Jinak stonek mám na všech farmách,ale zpívající tulipán ne a ne ahojky

7. Viky007

Viky007 Baron fóra

Jen rychlá informace, v kině jsou opět buňky

8. babioli

babioli Stará škola

U nás na severu se rozpršelo a snad to chvíli vydrží a něco naprší. Recyklátor už nehraji, nechám si baterie na příště. Příjemné odpoledne přeji vám všem.

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

U nás polojasno, chvílemi pálí slunce, chvílemi pod mrakem, vzduch celkem humus.
    Jak byla půda rozpálená a napršelo , teď se to odpařuje a vzduch je jak v prádelně.
    Kolem dokola se tvoří větší kupovitost mračen, místy zbarvené i bouřkově, tak snad
    něco přijde.
    K večeru přijedou příbuzní z německé strany hranic , tak musím bebí nebebí něco
    dobrého připravit k pohoštění. Sice říkali, že nemám nic dělat, ale co bych to byla
    za hostitelku, nechat se obskakovat.
    Recyklomat se mnou nekamarádí , tak já s ním do večera také ne.

10. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Tak jsem děvčata a kluci udělala poslední pokus na vyvolání deště. Umyla jsem okna a na dvůr pověsila prádlo.
    A ejhle - zabralo !!! Prádlo jsem tak akorát dosušila a přišla krásná bouřka s kapkami jako hrách. Zapršelo asi tak půl hodinky a opět se nebe rozjasnilo, tak jsem pověsila ještě další várku prádla a uvidíme, co to přinese. Trošku se zatáhlo, ale asi to stihnu zase dosušit. Velký podíl na dešti má určitě Pajaable, trvalo to trochu dýl, ale nakonec ty uprošené mraky dorazily.
    [​IMG] Hned se líp dýchá.

Naposledy upraveno moderátorem: 15/8/15
  11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

U nás jen ty mraky, pak si tři blesky (vypadla síť i TV signál), pak spadlo šest kapek a nic o_O
    Tak furt čekám a čekám...

12. mirakoud

mirakoud Expert fóra

A co takhle zkusit ty okna? Nezabralo by taky????xDxDxD
    Jinak i to druhé prádlo jsem usušila, venku už zase vedro, nedá se nic dělat - jdeme na pivo :oops::pxD

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Okna raději moc neotvírám, bo jsme ihned zamoření vosama. Dneska jsem to zase málem schytala. Seděla na kolíčku, sviňucha ohavná. Moc nechybělo. Octa máme dost...zbylo od okurek ;)

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Mám hotové a připravené pohoštění , sebe jsem také uvedla do stavu hodného
    pohledu a čekám, až hosté dorazí. Vzala jsem si o prášek navíc, bolel mě šíleně
    ten nabouchaný kyčel, tak doufám, že až to začne působit, nebudu blábolit
    fantasmagorie. Kdyby jo a pak jsem se dlouho neozývala, odvezli mě do cvokhausu.
    xDxD
    Uklizeno také je, však jsem měla pomocníky:

[​IMG] [​IMG]

A kolo štěstí se konečně slitovalo.

Jen recyklace nepokračuje stále ku prospěchu mého duševního zdraví, protože se
    nemohu radovat z hopsa hejsa hopsaldálka.

mirakoud ... jé, to jsem ráda, že ta čarodejnická škola nebyla absolvována
    zbytečně a peníze za ni vyhozeny nadarmo xDxDxD. Zato zde je na padnutí
    posledních 8-9 hodin. Mraky si dělají z vysušeného zálesáka prskačku a obkrouží
    nás , pak se blbě zakření a zmizí. Asi si myslí, že to jednou stačilo. :p

15. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

skalara.v: vosy to je jen dorost ,-D Ale v tom vedru bez kapky vody, co je tady už 2 měsíce v kuse se daří i "adultu" :-D Ve dne okna zavřený ať tu nemám 37 a večer jak otevřu, tak mám tance s utěrkou :-D Já vím..... musím doladit sítě do všech oken, nechodit ven a hlavně být po tmě :-D)

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Mě řachla i po tmě, vůbec jí to nebylo blbé o_O. Tance s utěrkou pořádáme též, dokonce i synchronizované. Plácačky jsme zlikvidovali už asi tři, budu muset poslat nákupčíka k ťamanům ;)

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Plácačky došly, rákosníci je odvezli na Mácháč a tam se dobře prodávají. My máme všude sítě, ale občas se některé potvoře podaří prolétnou dveřmi a pak začíná honička, ale já vždy zvítězím! Včera, když jsme seděli venku, tak to se pěkně rojily, ale jak se objevil ten malý deštík, který ani nezalil, tak zmizely a byl alespoň od nich pokoj. Dnes se to tady mračilo několikrát, ale nic z toho zase nebylo a teď navečer svítí sluníčko, jako kdyby ani nechtělo na kutě. Přeji krásný a klidný večer bez nezvaných návštěvníků!!!;););)

18. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Tady v Rožnově opět večerní bouřka a prší. Celý den bylo pěkně, teplíčko. Byli jsme na Pustevnách, viděli Radegasta i došli na Radhošť. Z kapličky se linul zpěv smíšeného sboru, docela efektní.
    Ulovili jsme i několik kešek, pro jednu musel manža do koruny vzrostlého smrku, docela akční. Je šikovný, nespadl, ani si nic neudělal = co bych si tam já (děvenka starostlivá) bez něho počala.
    Zítra se přesouváme už na Slovensko, jenom jsme zvědaví jaké počasí budeme mít. Snad nám to tam neproprší.
    Kdo bojuje o hopsálka ať to nevzdává. Manža dnes vyměnil dokonce 3 hopsálky, nechtěla jsem tomu ani věřit, to asi proto aby mně nemusel ty moje závidět.
    Přeji všem pěkný večer.

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Návštěva napapkaná, pije kávu na verandě, tak jsem si hupla k PC (šla jsem pro úmyslně
    šlehačku ) , abych se podívala, co vyrábíte.
    Máme zataženo, jestli sprchne snad jen čert ví , ale je venku příjemně.
    Tak se zatím mějte pěkně. Papa..

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já jsem orosená jak dvanáctka :( Tlak mi lítá nahoru dolu. Něco přijde ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.