ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

mituli ... je to strašné, ale zaplať bůh, že to nebylo u tebe

Co se " hopsandálka " týká - měla jsem ho 2x , jednou už nevím za co jako odměnu
    a jednou jsem zakoupila...už bych nikdy nekoupila, páč byl lakomý, dárky nestály za nic.

2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

pajaable přece si nebudeme kupovat zajíčky...no ne xDxD

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

čarodějka ... víš, že se říká, že má člověk vyzkoušet všechno ...no ne? xDxDxD

4. čarodějka007

pajaable vyzkoušet to jo....nebo vycvičit a pak vyzkoušet ;) .... ale ne za naše prachy :D

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

No, zatím ho nevyzkouším (i když barák prázdný) , zadara ke mě nechce a peníze
    já zas už do něj nevrazím...neosvědčil se k mé spokojenosti .xDxD

Jdu do sprchálkova a spát. Mimoníci asi také šli chrnět , možná ne, možná jsou někde
    na flámu, ale čekat nebudu.
    [​IMG] [​IMG]

Hezky se vyspěte , odpočiňte si a ráno papa..

6. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Tak nejen že nezaprší, ale už jsme bez vody i v baráku. Naštěstí jen dočasně, protože když jsem jela z práce domů, z VAKu vrtali něco zrovna na křižovatce u nemocnice, což znamená, že bez vody je i špitál. Takže to musejí opravit nejlíp už včera, nemocnici vez vody nechat nemohou. Kdyby šlo jen o nás. obyčejné smrtelníky, začli by to opravovat až zítra někdy v poledne. Opláchnout své upocené tělo jsem si šla ke studni na dvorku - jako RusalkaxDxDxD. Jestli mne někdo ze sousedů zahlédl, bude z toho mít špatné sny:p

Už z toho sucha začínám vidět fatamorgánu.
    Tak si dopřeju trochu chladivého pohledu a šup do postýlky.
    Dobrou noc!!!

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

pajaable, všechno, co jsi popisovala u pracovitého důchodce, jsem dělávala a navíc k tomu chodila na 8-15 hodin do práce, až jsem se sesypala. Teď razím heslo: Ulov si sám a konečně dělám, co se mi zlíbí. Tedy i užitečné věci, jen nad sebou nenechávám práskat bičem.
    Bouřka? Jak se jí bojím, brala bych, ale ne na sucho. Dneska jsem měla naději, protože jsem docela spolehlivý barometr - a když odpoledbne padnu za vlast, znamená to, že se něco chystá. Probudila jsem se k večeru a jestli s něco odehrálo za mé nepřítomnosti, mohla to být jen bezvýznamná přestřelka, solidního nic. A ulice jsou suché.
    Ale zase mám radost, zvítětzila jsem nad zdravotní pojišťovnou, která mi musela vrátit neprávem zúčtované peníze. A v antikvariátu jsem sehnala knihy, které jsem předtím sháněla pět let. Asi se něco děje, když lidi tohle prodávají (žádná beletrie).Syn mi říká, že to bude náramný dědictví, pár tun potištěnýho papíru. Ale mně to dělá dobře. A na oplátku mu říkám: Co budeš po večerech dělat, až elektřina půjde jen tři hodiny denně?

8. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

skalara.v - vieš, ono je fain na pohovore necítiť sa ako trubka, horšie je , ak pri pohovore cítiš, že trúba je ten, čo s tebou hovorí... Stalo sa synovi mojej bývalej kolegyni: na pohovore do zamestnania s čerstvo získaným diplomom bakalára, ktorý pchal dotyčnému do ruky ako prvý, sa ho ten spýtal, či má maturitu... čakateľ na zamestnanie si rýchlo rozmyslel pracovať u takého drúka>:(

Srdečne vás všetkých zdravím. Zase som na chvíľu doma, pri slušnom internete, tak môžem nielen čítať, ale aj niečo napísať. Za tú dobu čo som nepísala, ste to tu dobre roztočili. Na recepty si budem musieť zajtra založiť knihu. Vyzerajú úžasne.Len kedy to všetko variť a zavárať? V týchto horúčavách sa človeku pri šporáku páči najmenej. Na chalupe to ešte ako-tak ide . Kamenný dom - maximálna teplota v kuchyni 25 stupňov, ak je von 37, ale tu v meste je to hrozné. V mojom veku po byte behať nahá nechcem (aby mi neušiel manžel - veď veľa chýb zakrýva vhodne volený odev) a oblečenej je mi dosť ťažko. Takže doma pár dní a naspať na chalupu.:wuerg:
    Čo sa týka recyklomatu - všetko úplne nanič. Len BS a grajciare, jedna dekorka , no a samozrejme stonka. Ide ma poraziť...:cry:

9. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Právě v tuhle hodinu jsem ukončila lovení padajících hvězdiček. Za každou jsem měla pro někoho přáníčko. Škoda, že se obloha zatáhla a nemohla jsem přáníčko nadělit všem na světě. Ale věřím, že se alespon některá splní.

10. babioli

babioli Stará škola

Příjemné dobré ráno a klidný den přeji vám všem. Mikeš já opravdu chtěla Hopsálka, zatím jsem jej měla vždy když byl recyklátor a ty drobné dárky co dává mám ráda. Já mám ráda dárky i od Kubíká i vaše příspěvky tady jsou pro mně dárkem. Tady na té polosamotě je to zpestření dne. Mějte se moc hezky. :)Ola

11. čarodějka007

Lubica, Oli...holky nezoufejte a zkoušejte dál, on se ten recyklomat určitě umoudří. Já na své farmě moc štěstí nemívám, ale z recyklomatu (zkouším ho poprvé) mám komplet řádek i parfumerii a dva zajíčky. Ještě budu zkoušet jestli vydá i kowhai a nějaké SK, ale jsem ráda i za cokoliv jiného - a na rozdíl od spousty farmářů vítám i ponožky, protože je používám na obrstromky a jedinou oskeruši a baobab, tak jich nikdy není dost :)

12. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobré ráno,
    tak jsem včera místo toho, abych sklízela baterie, odjela na výlet a řádek je zatím v nedohlednu.
    skalarko budu ti držet pěsti, aby ti to vyšlo s tou prací
    Mějte krásný celý den. Eva

13. Mikeš

Mikeš Titán fóra

babioli - já proti Hopsátkovi mám jen to, že mi ty dary nosí tajně a ani nevím jaké.
    Už šest dárků jsem nezaregistroval a ošidil se o to nadšení z nich.
    Jen mě překvapilo, že sis jako jedna z mála všimla, co ti nadělil.
    xDxD

Krásný den všem.

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný den všem, obloha vymetená, sluníčko svítí, mraky v nedohlednu a čekání na deštíček bude dnes asi zase marné!!!
    Danka722 velká gratulka, 100 je prostě 100.Tu mám ještě v nedohlednu. Zatím jenom 98 to jistí.
    Madvo , Tvůj životní náhled je mi blízký a souhlasím s ním.
    skalarko, moc Ti držím palce, aby Ti vyšlo, to , co si přeješ, pak je člověk spokojený a hned je mu na světě lépe.
    pajaable, na dálku foukám bolístky a doufám, že den ode dne to bude lepší. Ty jsi velká bojovnice a optimistka.
    Tak ať se nám daří a vše zlé ať se nám vyhne!!!;););)

15. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Dobrý den.
    skalaro.v- držím palce aby Ti práce o kterou stojíš, dopadla. Neměla jsem štěstí absolvovat jakýkoliv pohovor. Do práce jsem nastoupila po maturitě a po 40. letech odešla do důchodu. Domnívala jsem se, že bez "fabriky" nebudu moci žít, ale není to pravda a důchodu si užívám plnými doušky, hlavně aby ta má tělesná schránka vydržela.
    V recyklomatu jsem si vybrala hned 3 hopsálky a mám stejnou zkušenost jako Mikeš, co za dárky nosí, nevím, protože se mně zatím nezobrazil ani jeden. Zapnula jsem si ráno infookno zobrazující dárky, tak jsem zvědavá, zda budu mít štěstí a zjistím co jsem od nich dostala.
    mituli- nakonec na chvíli pršelo i u nás, je zvláštní, že jsem nezaznamenala hasiče a na televizi se nedívám, tak jsem ani nevěděla, že u vás zase hořelo.
    Jsem ráda, že akci jsem mohla odložit. Mám před sebou balení - jedeme na víkend do Rožnova a pak se přesuneme na Slovensko - už na nás čeká Slovenský Ráj a moc se těším, i když počasí se má zhoršit. Můj drahý plánovač dovolených má připravené suché i mokré varianty a určitě to bude moc pěkné. Tak jen doufám, že akce, které se na farmě připravují, budou časově nenáročné, abych aspoň nějakou z nich byla schopna splnit.
    Krásný den a Ti, kteří ještě loví z recyklomatu stonek nebo dekorace ať mají hodně štěstí a podaří se jim to na první pokus.

16. mituli

mituli Polobůh fóra

Jarus,preji peknou dovolenou,hezke pocasi a davej na sebe pozor,na Slovensku jsou medvedi;)

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Děvčátka, děkuju za držení palečků. Dneska nás čeká cesta do Jablonce na tu rezonanci. Jestli bude hic, tak potěš koště. Moc jsem toho nenaspala, bo ve dvě v noci budíček, že mi odvezli dítě z práce rovnou do špitálu, neb tam z toho vedra zkolaboval. Zatím nevím nic, ráno jsem mu volala, má za sebou RTG a je na kapačkách. Tak po vizitách zkusím něco vyšpízovat, ptž nevím, jak by se dostal z Jilemnice na Horka, kdyby ho pustili. Auto má u fabriky, no a mi jedem po obědě do pryč. To bude ještě zajímavé :(

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásný den všem závislákům.
    Vstala jsem brzy ráno, že zaleju zahradu...no, nezalila, musela jsem zapnout
    čerpadlo a zavlažování, ač nerada, ale prostě jsem nebyla schopná makat, tělo
    bolí . No, naklepaná stará roštěnka ..xDxDxD Nakrmila jsem zvířenu a byla
    ráda, že jsem dolezla, sprchla se a zalehla. Nevařím, je lednice plná všeho možného,
    udělám si studený , obložený talíř.
    Hopsálka nedostanu a nedostanu, recyklace naděluje stále krejcary. Tak "mecheche"
    se zajíčkem nebude. Já se na to pšouknu, poslední dobou jsem bita na všech frontách.

skalara.v ... držím palečky a v duchu jsem s tebou , vše bude dobré.
    -Jara05- .... krásné dovolenění a návrat bez úhony přeji .
    mamča50 ... děkuji, foukání bolístek pomáhá ;)

-pechfógl- ...vše bylo myšleno s nadsázkou. Já, když nebudu chtít, nic dělat
    nemusím,ale chci. Nemohla bych se flákat a jen koukat, jak mladí dělají. Jednou
    udělám já, podruhé oni, nebo děláme společně, tak to má být, pomáhat si.
    A grunt ..na tom je práce od nevidím do nevidím . xDxD
    Jen jsem se smála tomu, že být důchodce, neznamená mít flákárnu ...xDxD

A teď něco pro dnešní oslavence . ALENKA dnes svátek slaví.
    Původ a význam jména
    Alena je oblíbeným ženským křestním jménem, které má však značně nejasný původ. Někteří vědci jméno spojují s mužským protějškem Alan s významovým překladem jako „svornost“ či „soulad“. Stejně jako v případě mužské varianty Alan by pak jméno mělo hebrejský původ. Další teorie však jméno spojují se jmény generejskými. Údajně má jít o odvozeninu jména Magdaléna (mang-alena). Význam jména by se pak dal překládat jako „věž“, z původního „magdala“. Z obecného označení „magdala“ byl odvozen také název města na břehu Generejského jezera. Magdalena či Alena se tak dá významově vykládat i jako „původem z Magdaly“, „z Magdaly přicházející“. Jméno Alena však bývá spojováno také se jménem Helena, které se překládá jako „pochodeň“ či „světlo v temnotách“. To však stále ještě není všechno. Existují i názory, že jméno pochází z ruského jména Alexandra, resp. její domácké podoby Olena.

Vše nejlepší všem farmářským Alenkám !

19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

pajaable - milerád bych ti jednoho ušatého Hopsálka z těch mých,
    zvlášť teď, když máš rozlámané celé člobrdo, poslal, aby sis ho mohla užít
    a měl ti kdo foukat na bolístky. Jenže ... . Neplač holka, nenaříkej,
    určitě se ho dočkáš.
    :D:inlove:

Edit:
    pajaable, podívej se, prosím pořádně. Jestli to čirou náhodou nezvoní
    už ten Hopsandálek.

Naposledy upraveno: 13/8/15
  20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Mikeši , děkuji. Ty jsi takové naše kočičí farmářské zlatíčko ! :inlove:xD
    Co se týče "hopsandálka" jsem v klídku, přijde, nepřijde, je to fuk.
    Hlavně, že mám splněno, řádek aktivní a teď už jen v pohodičce pokoušet
    štěstí. Zatím chodí jen krejcárky, také není špatné. Děkuji moc, zlato.

Vedro, nedá se už vlastně mluvit o vedru, je to výheň.

Z toho horka se zbláznil i zvonek, ječí a přitom nikde nikdo. xDxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.