ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

pajaable: Já ti přeji totéž co tvoji výšeuvedení spoluzávisláci a taky úspěšné jednání s pojišťovákem. U toho zas používám svůj košatý slovníček já, když se mě snaží odřít. některé výrazy jsem sama vynalezla a zapisuuji si je, abych je mohla použít i podruhé. Co říct volovi, který mi tvrdí, že i ohořelé knihy jsou funkčni a dají se číst, proto nejsou zas tak poškozené? A buď vůbec ráda, že tě sestřelil v tomto požehnaném století. Za totáče jeden blb srazil mého kamaráda na přechodu, rozmlátil mu nohy na trsátka a jeho advokát ho hájil s tém, že soudruh jel přávě ze zkoušky a vokovické sorbonně, takže byl rozrušen a ať soudce vezme v úvahu, že jde o člena KSČ.... No tak ty bys asi dopadla tak, že jsi poškodila naše zemědělství tím, že jsi mu odňala jednu zdatnou pracovní sílu, o traktoru a zničení lánu žita ani nemluvě.
    Mimošnek: Jak tohle může někdo nazvat mazlíčkem? Mazlili jste se někdy se šnekem-a jak? Možná, kdyby byl zvlášť roztomilý, ale to tenhle mimoň není a nebude.

2. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné ránko přátelé...

Evi
    tak Ti gratuluji, koukám že jsi se podruhé narodila!
    Já jsem se taky takto narodil, už dvakrát.
    Šok, a ten se postupně přelévá v.... (napíšu raději) naštvanost!
    Když jsem však vyděl řidiče (pokaždé žena)
    Tak jsem postupem minut než zchladl motor, vychladl i já...

Říkám si: "plech je plech, vše je to naštěstí jen o penězích"
    Hlavní je, že se nikomu nic vážného nestalo...
    Bolístky přebolí, plech se vymění.

No říká můj kamarád:
    "Život je jako dítě. Nikdy nevíš kdy se pose.."
    Bez kamarádů by byla děsná nuda!
    Že, kamarádi..?

Evi, držím palce...

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Bodré popoledne, farmáři.
    Zase hicuňk, fujky. Já jsem sice teplomil, pocit blaha nastupuje tak při 25°C, ale už po 30°C odchází....:( A nejvíc mě štvou ty vosy. Už začínám chvílemi propadat histerii. Dneska mi jedna zalezla do bačkory, no moc nechybělo....
    Vydržela jsem nesklidit, ale bylo to psychicky vyčerpávající ;) Včera jsem uděla zase kousek Noemky (koně). Další pokračování až po mimozemšťanech.
    Dnes dorazila fontánka pro kočenky (objednáno v pátek večer), to je fofr. Po dlouhém mozkovém hloubání a dloubání jsem se nakonec rozhodla pro jinou než má Pachmina, bo jsem se obávala, že by ti naši blbouni mohli ten kbelíček převrhnout. Je sice o něco dražší, ale nechtěli poštovné a ještě jsem dostala slevový kupón, takže jsem ráno vysolila pošťačce 759 kaček a bylo. Český návod jsem si stáhla z netu, bo jaksi nebyl. Kočky si pítko prohlídly, po chvilce usoudily, že jsou doma i zajímavější věci, jako třeba gauč a mladého postel, a šly si po svém. Snad si na to zvyknou a pochopí, že se z toho dá i pít, a neslouží to jen pro zábavu dvounožcům. Trošku mě zklamali, chlupatci. Ale možná jsou taky jen uvedrovaní a nic je neba.
    Tak se jdu těšit na druhou hodinu. Papa

4. -pechfógl-

Můj počítač mi opět nerozumí. Nemůžu najít gumování obrázků.

Jo, je to všechno špatně, ale není tu někde nvod, jak tu mrchu zmenšit a vymazat ten odkaz?

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Pechfógl - buď bys obr. musela zmenšit u sebe v PC ještě před vložením. Záleží, jaký používáš prohlížeč obrázků. Zkus na něj u sebe v PC kliknout pravým myšítkem, zda ti nenabídne možnost úpravy obrázku - zmenšit - převzorkovat....
    A nebo sem vlož odkaz na malý nebo střední náhled.
    Taky mě ještě napadlo ten obr. prostě oříznout.
    (u textu nevidím problém - taky bydlím u svých koček ;), všichni tak bydlíme :D)

Naposledy upraveno: 11/8/15
  6. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Aká škoda, že nemáme doma primerane veľkú chladničku - tá cicuša perfektne vyriešila problém s prehriatym bytom 8), hneď by som si to aj ja vyskúšala xD.

7. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Pajaable - ani se nedivím, že tvůj slovníček nebyl zrovna nejvybranější. Já jsem povahou talián, takže ode mne by slyšel tolik nadávek, že by se z toho dal napsat i slovníček hrubých výrazů xD. Hlavně že to dopadlo rámcově dobře a jsi tu mezi námi a schopná nás dále oblažovat svými příhodami.

Pechfógl - tý kočce závidím, taky bych tam nejraději vlezla ;)

Mám dorecyklováno, dala jsem něco ze svých zásob, nublobaterie byly z dřívějška, obláček už je obsazený, takže dopěstuji co jsem investovala do recyklomatu a vypadávající nublobaterie si zase nechám na příště.

8. -pechfógl-

Moje řeč, už dlouho navrhuji, abychom si tu nebo někde vedle zřídili slovníček nepřístupných výrazů. Naše krásná řeč tím bude náramně obohacena.
    pajaable, neber si to osobně, ale jakou máš rodinu? Ta moje se ke mně staví následovně: Sotva vytáhneme paty, babička zase vyvede nějakou hovadinu.
    Což mi připomíná, že jedné mé skorovrstevnici sebrala rodina kolo, protže už je stará a mohla by se na něm zabít. Následující týden babička vyrazila na nákup pěšky a porazil ji bagr.

9. babioli

babioli Stará škola

Ahoj zkusila jsem recyklovat a mám velkou radost. Získala jsem parfumérii, moji první a 1 dekorku. Přeji vám štěstí a ať vám vyskočí to co si přejete. Ola

10. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce recyklomat hotov ;););)

11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný horký podvečer. Tak asi z 380 baterií: 2 dekorky, chybí řádek a ta za 10 baterií. A k mé veliké radosti jsem obdržela také parfumerii. Babiole také k ní gratuluji, vím, že jsi měla taky velkou radost, tak jako já. Tak děvčata a chlapci, ať nám to padá. Krásný večer a budu dočítat až ráno. Teď jdeme na chvíli do vody a na 6 přijde upracovaný vnuk z brigády na večeři. Tak páček shledáčeek moji milí!!!;););)

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji krásné pozdní odpoledne. Jsem zplavená, než jsem dojela domů, málem jsem hladem
    humříla. Půjčila jsem si synovo auto, co dostal k nedávným narozeninám, jízda pohoda.
    Můj "nebožtík plecháček bobeš " doufám promine, jestli to slyší ve vrakářském nebíčku.
    Děkuji za slova útěchy vám všem, pomohlo to, když jsem tu tak samojediná a není
    komu se vykecat. Díky!!
    V nemocnici dopadlo kontrolní vyšetření dobře, jen pravé rameno je trochu a bude delší
    dobu bolestivější, ale než se vdám,se to zahojí. xDxDxD
    Pojišťovák byl dnes docela v pohodě, jen kroutil hlavou nad tím, že mi pojišťovna ještě
    nevyplatila předchozí pojistné události jak za dům, tak za auto, ve kterém v době,kdy
    je smetl další z adeptů na kastraci, seděli mladí. Tak už u nich budu mít 3 pohledávky.
    -pechfógl-
    Rodina... moje rodina bude spíše držkovat, že jsem jim nedala vědět. Jenže já zase vím,
    že dát jim vědět, přeruší dovolenou a letí domů, takže se to dozví, až po dovolené.
    Ale jinak by mě nehlídali, oni ví, že jezdím po celé Evropě běžně a bez nehod, ale to tak
    bývá...pak člověk veze guláš kamarádce a nabere ho násoska za volantem.
    Já vím, že ten se z toho nevzpamatuje jen tak brzy. Na místě mu vzali doklady a ještě
    mu bába sprostě nadala. xD

mikešku...když jsi tak hezky přítulný, to já budu bourat častěji...:inlove:

Recyklace ...parfumerka, recyklační buňka, stonek, 25 000BBZ, 50 000BZ,mrkvovka,
    krejcary, SH, dýňovka, pomocníci ...
    Jdu něco slupnout a ještě čekám kluky poldovský, volali, že přijedou něco dosepsat,
    tak se musím hodit do gala, přece je nepřivítám v negližé. xDxD
    Zatím se mějte a děkuji všem a děkuji , že jste.

13. Mikeš

Mikeš Titán fóra

pajaable - pro krýlepána, jen to ne, to by už nemuselo dopadnout dobře
    a ke komu bych se já pak tulil?
    Ale toho guláše byla určitě škoda.
    xDxD

14. mituli

mituli Polobůh fóra

pajaable-Evi,boze,proc radsi nelitas na kosteti,den nejsem na prijmu a hned jobovka,zaplet buh,ze jsi cela,:inlove:,moc pozdravu a uz nezlob,tak ted k akci--stonek zdolan,baterie v cudu a mam klid ,vsem preji at se dari ,davejte na sebe pozor/!!!!!!

15. -pechfógl-

Tak mi v tom krásném počasí odešel můj oblíbený kuchyňký pomocník, sekáček. Asi nebyl stavěn na tropy. No a dilema: Opravit nebo koupit nový? Mám za to, že opravy už jsou dneska tak drahé, že se nevyplatí, ale zas je mi ho kluka líto.

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

pajable - Evi, hlavně že jsi jakštakš celá, to je důležité, na plechy prdánkuj, to se spraví, zdraví je přednější. Přeji ti, ať už nikoho takového autem nepotkáš, stačilo ;)

Včera koupačka v bazenu, dneska v řece a bylo mi docela fajn, pěkně strávené dny. Teď na 4 dny odjíždíme na chatu, snad tam bude příjemně. V sobotu slavíme vnoučkovo první narozeniny, které má právě dnes, na to se také moc těším a od neděle budu zase tady s Vámi. To bude počteníčko.
    V recyklomatu mám stonek, dvě dekorky a jak získám tu třetí, to netuším. Ještě zítra ráno budu mít tak 1-2 pokusy a pak až neděle a pondělí. Doufám moooc že Recyklační buňka padne, jinak šedý řádek nechcu :cry:

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký večer. Jako první zpráva - kino, buňky, 3x 15 KB !!!!

Děkuji znovu, vám, nejlepším závislákům na světě.
    mikeši .... kocourku, neblázni, je horko, jsem rozpumrlíkovaná , že když vlezu
    do bazénu odpařuje se kolem mě voda, jak syčím... xDxD teď do toho
    tvoje tulení . A skoro hodinku mě svojí přítomností oblažoval tááák pěknej polda,
    oh , prý přijde na návštěvu ...ale pak dodal, že s manželkou :wuerg:, budou se jí prý
    líbit moje rododendrony xDxD.
    Trouba, neví, o co přichází xDxDxD.

A mám tichou domácnost , zrzounek se mnou nemluví. Ona se zřejmě dnes , když
    jsem nebyla doma probrala z honící se agonie, zjistila, že jsem zmizela a pak jsem
    tady měla mužského (poldu) a jí se nevěnovala, tak dělá děsně uraženou a že prý se
    mnou nemluví. Ale dlouho jí to nevydrží, je to vlezka, tak za hodinku se přijde vtírat.
    Čerstvě uražená kočka: a PC je její oblíbená trucovna

Recyklace - v dalším přistála nálepka, želvomat, vlčí doupě, několikrát BZ a BBZ.
    -pechfógl- ... podle mě se dnes nechat opravovat nevyplatí, jedině, že bys měla známého, který udělá opravy za hezký úsměv...pár jich zmám, ale jsou trošku
    náročnější, chtějí vždy něco dobrého upéct :p. Koupila bych nový .

18. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Šmajrá lidi, já jsem tomu dnes zase dala korunu :D
    nechala jsem si udělat novou hlavu ;) mám to červenozelené, prostě pecká :)))) Manžel na to hlesnul a kde máš kus černé aby jsi byla festová fanynka FK Jablonce :D. Po příjezdu od kadeřnice jsem si vytočila komplet dekorace i se stonkem a jako bonus mou druhou parfumerii :) padlo na to asi 4000 růží a 450 baterií :) to co jsem chtěla mám, teď halabala budu zkoušet SK a hopsálka ;) O to větší rdost je že to mám za s sebou jelikož odjíždím v sobotu brzo ráno na kratší dovolenou :) na hranice Čech a Moravy ;) s tím naším nejmladším synkem (autismus) to je tak akorát... To zase bude zážitků :)

19. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Zdravím, recyklomat vyzkoušen, bohužel chybí recyklační buňka - (nevím proč mám 3 hopsálky, ale parfumerie potěšila). Co se dá dělat. Nyní musím počkat až dopadají nějaké baterie a snad se zadaří a stonek zkompletuji.
    pajaable - Evi -jsem moc ráda, že Tě humor, i přes pochroumanou tělesnou schránku, neopustil a opět nás bavíš. Hned mi je veseleji.
    Ať se recyklace daří a všichni máte to co si přejete.
    Doplňuji, vrátila jsem se do recyklomaru kde bylo ze sklizně 45 baterií a jeden pokus stačil na recyklační buňku = stonek zkompletován a akce je ukončena.

Dobrou noc.

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

A mám po bateriích a schází jedna dekorka. Nevadí, snad se jí dočkám, až baterie
    nahamoním.
    Kočka vtěrka ještě nemluví, tak dlouho ještě netrucovala...to bude tou pánskou
    návštěvou. Ale posun tady je, na PC už neleží hlavičkou ke mě, ale pootočila se. :p
    Naprdlankovaná je ale fest...

anickamalirka ... náhodou ti to sluší

-jara05- ...já jsem praštěná bába, povětšinou samá sranda , můj syn říká , že si
    nechám na smrtelné posteli číst vtipy a z rakve se na něj jednou budu tlemit, jak
    měsíček na hnůj.

A asi už po padesáté koukám na tu francouzskou ženštinu , co tak ráda lásky užívá
    a ani mi to nepřijde...dá se na to koukat donekonečna. :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.