ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Jestli je naše vlákno, někomu trnem v oku ať jsem nechodí a nečte naše příspěvky a je to. Blíží se nové akce tak budeme mít nové téma diskuzi, už se na to těším. Ráda to tu pročítám a mám vás ráda ;)

2. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Jak píše Julinka,někdy člověka prostě trápí mrakomor a reakce pak také vypadají jako bouřkové mračno.Nechme to být,ono si to sedne.Jinak jsem od přírody rovněž pozitivní jedinec.Přezdívka bubák není od dělání bububu,ale od vzhledu jednoho z našich pséků.Takže nechodím prudit k pokladně holky co tam makají;)No a z vajíčkových tajemniček tedy ovšem nic moc- lišta.Co už taky,že?Teda,ale docela mě štve,že poslední dobou RT kulišácky dává slevu na stroje secí i žací týden před akcí.To se mi vůbec nelíbí.dřív jsem koupila stroj na 48 hodin a když se dařilo,tak byla část akce hotová.Teď by jeden musel koupit 3x tolik.
    U nás už trošičku vylezlo sluníčko,teď už bude určitě jen lépe a radostněji.....:)

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Já vás miluju :p nevadí mi vaše vlákno, ale nevhodné příspěvky a zahlcování vlákna v diskuzi o hře (akci) :):oops:

Naposledy upraveno: 9/4/15
  4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zlatíčka moje, když se nám tu Pitrýsek tak hezky vyznal , snad mu dáme ještě šanci ...co? Odpouštět se má . ;)
    Ale, jak začne zlobit , dostane na holou ! xDxD
    A makám a pěstuji do stodoly, paysef jsem nechala docvaknout, aby bylo na zakoupení florenů na kopi sazeniček, já jsem děsný maniak, novinku musím chtít ..xDxD

5. m2707

m2707 Znalec fóra

Miluji od RT hlášení, kdy a v kolik začne úprava farmy. Jednou tak, podruhé jinak. A z člověka se stává jasnovidka- bude farma mimo provoz či nebude?
    :mad:
    Hned jakmile jsem vlezla na farmu, letím do mlýna, co pan mlynářRT namlel či jak mi vylepšil mlýn. A co nevidím?:oops: No nic nevidím:D Tak hurrrrá na forum a tam se dozvím, že je opět změna času úpravy. Nesnáším kromě bubáků(vyjímka je bubák1960);) také nespolehlivost. Když něco řeknu, tak to má také platit.:mad:

6. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

Moni (m2707), to máš za to, že patríš k tým, ktorí všetko čo sľúbia, myslia úprimne a vážne a to isté očakávajú aj od tej časti ľudstva, ktorá sľúbi čokoľvek, len aby mala pokoj a aby ich už s tým neotravovali. Vôbec sa netrápia nad tým, že tárajú do vetra. Ja som naopak milo prekvapená, že hoci som na to upozornenie úplne zabudla, tak sa nič nestalo a mlyn mi v pokoji domlel objednávky. Ale je pravda, že v tomto smere som trénovaná, aj brat aj syn patria k tým sľubotechnám, tak som si zvykla.

7. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

m2707 :
    tak se na RT tak nečerti, sliby se mají především plnit o VÁNOCÍCH, jsem jen 1 den po VELIKONOCÍCH
    :p

8. m2707

m2707 Znalec fóra

Ale já se přece Amálko1070;) nečertím. Jen jsem nemlela, abych náhodou o něco nepřišla a takhle jsem měla mlecí prostoj. A vůbec, sliby se mají plnit o vánocích, ale slovo se má držet vždy( tedy slovo chlapa, ne RT)xDxDxD

9. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

A to buď ještě ráda, že neprošla ta Česká akce, která nás čeká příští týden, v původní verzi. 8) Měla být právě o důchodcích-závislácích. Kubík měl mít velkou skládku odpadů, ve mlýně se mě mlít odpad, ten by se dodával do popelnic, které by vyskakovali z políček osázených akčních plodinou stará hučka a kabát. Hlavní odměna měla být dekorace Hlouček důchodců u kontajneru, velikosti 20x20, dávající každých 30 vteřin 0,0001 BZ nebo BBZ podle umístění. 8)
    A ti nejpilnější hráči na závěr akce mohou nalézt i velmi potřebné

Naposledy upraveno: 8/4/15
  10. Baroland

Baroland Ikona fóra

Enem naivní dítě,bo důchodce muže eště věřit kašpárkovi. xD no,možná že i pokladní :D:inlove:

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak, teď jsem z toho jelen nebo "jelena" ? Údržba mlýna se přesouvá na zítřek a Renzo kvůli posunuté údržbě také.....já si to jdu přečíst ještě jednou, nějak mi to mozek nechce vstřebat. xD

Už jsem informovaná, už jsem znovu dočetla :p...on se Renzo přesouvá jen v čase. xD Co by kdo chtěl, důchodkyně....xD

Jejich revírem je Kaufland, jejich tempo je vražedné.
    DŮCHODCI!!!

Naposledy upraveno: 8/4/15
  12. m2707

m2707 Znalec fóra

Teď mi přišel poštou vtip od pajaable. Lidi, potrhat jsem mohla.xDxDxDxDxDxD škoda, že tu nelze sdílet.:(

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte Česká akce o nás a pro nás-i ostatní samozřejmě- to by bylo něco. Už se nemůžu dočkat. Popelnice nám sice vyvezou zítra ale za týden něco nasbírám a bude hotová razdvaxD:D:p

14. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

JJ bude železná sobota a když vydržíte, tak i zlatá neděle. Jen jediné, co se nám nepodařilo je dosáhnout po dobu naší akce uzavření super-hyper-mega a jiných marketů.

15. m2707

m2707 Znalec fóra

No pajdo, to je ale veliká škoda;). Kdo to má stíhat? Víš, jak jsem nervní, když sedím za kasou a vím, že bych měla sklízet?;) A potom tě tam začne prudit nějaký bubák, no to je na ChocholouškaxDxDxD

16. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Zase bubák?Ty jedna.Zítra valím na akci do Penny,já té pokladní ukážu...:pTa dekorka s houfem důchodců by se mi líbila.Mám dost služeb v akčním termínu,doufám,že to nebude pěstovačka tisíců akčního kvítí.Aby nám tu národní akci neosladili,vlastně asi jo.Je tam někde zmínka o cukru.

17. m2707

m2707 Znalec fóra

bubák1960- ještěže nejsi z Prahy, to bych to pěkně od tebe schytala;) Dekorka a důchodci by bylo dobré, jen by musela být přes celou obrazovku, abychom ji pořádně vidělixDxDxD
    A ještě se vracím k připomínce o našich vtípcích.Farma je určena především dětem, jasně chápu, ale kde ty chudinky mají brát peníze na kombajn,tajemničky, floreny apod.?To asi už na podpoře nikdo nenapadnexDxDxD.

18. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

Milý RT bude mi to stačit na pomocníky v České akci?
    Babka mi víc nedá.
    :cry:

19. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Už jsem se lekl že prudím já o_O,ale to byl asi jiný bubák:D

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No, tu dekorku bych asi, se slzou v oku teda, nechala v liště. 20x20 bych asi nikam nenacpala xD. Ale zase ty zisky, no, těžké rozhodování o_O
    (Leda by nám na ní dali další plochu ;))
    Amálko, ty si řízek teda xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.