ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Baroland

Baroland Ikona fóra

Pitrýsku,to ti maminka neříkala,že nemáš brát boží jméno nadarmo ?
    Nevím proč mě stále vzpomínáš,ale vím,žes to byl ty ,kdo si "stěžoval" v Debatě na vznik toho vlákna,jenž a to jsou tvé slova,nemá s hrou nic společného.No a protože nám zde modici začali utahovat šrouby,jelikož prý chodí na podporu stížnosti,dovolil jsem si na jednu takovou "stížnost" dát odkaz.
    Jako nic proti tobě,ale jak se vykecáš,ze skutečnosti,že ti na jednu stranu vadí vlákno které není o hře a na druhou do něho píšeš,ať si zde píšem o čem chcem ? Na -slušnost odpovědět -to nesváděj,nikdo se tě na nic neptal,přišel jsi sem sám.

Dva v nebi.A jaká byla poslední slova na které si pamatuješ ? Ta manželčina,prý jestli mě necháš řídit to nové auto,budeš úplný anděl .

Naposledy upraveno: 8/4/15
  2. m2707

m2707 Znalec fóra

Dobré ráno:D,
    venku je pošmourno a koukám, že tady se nám to začíná také nějak kabonit. Přátelé, jsem od přírody usměvavý tvor, dost málo kdo mne dokáže vytočit, tak, abych se začala mračit. Nechci se proto začít mračit ani tady. Proč také, že? Někteří lidé jsou prostě od přírody bubáci a možná mají i vztek na ty, co se usmívají, protože to oni neumí, a stěžují si a žalují celý život a místo toho, aby se jim ulevilo, tak jsou z nich ještě větší bubáci:p. Na takové lidi se usmívám ještě víc. Nedovedete si představit, jaký to má efekt. Používám to v práci na pokladně, když tam takový "bubák" přijede s nákupem a chce se mermomocí s pokladní hádat. Nasadím přesladký úsměv č.10, jsem milá, pozorná a bubák se může vzteky po..., protože není nic, co by mi vytknul a odjíždí od pokladny ještě více bubákovitější, protože plán vytočit pokladní a pohádat se s ní, mu nevyšelxD.
    Takže doufám, že nějaké stížnosti na podporu, že se nechováme podle pravidel, nás tady nerozhází, lechtivé vtípky si budeme posílat mailem a budeme se chovat slušně a dle svého věku i rozumněxDxDxD a tím spoustu lidí naštveme a odradíme je od vstupu sem. Komu se tu nelíbí, ať sem nechodí,že?
    Jinak se snažím celý život držet podle hesla- nejhorší srážka je s blbcem- a proto se snažím se jim vyhýbat.xDxD
    A teď k farmičce, aby někomu nevadilo, že jsem vlastně farmu ještě nezmínila.:p
    Akcičku " Skákavé velikonoce" končím s přebytkem cca 400 držáků na kytice, i když jsem mlela kytky pro zajíčky ještě dlouho po dokončení úkolu. Jsem tedy ze tuto akcičku docela spokojena, i když jsem byla o víkendu mimo domov a v po a út jsem byla v práci. Dala se v pohodě udělat, nebyl to žádný adrenalin;). Víkend budu mít pracovní, tak je fajn, že je šlechtění, protože to mi nezabere moc času.;)
    Zatím papa a hezký den Moni
    jééé já zapomněla na vtípek:

U lékaře doma zvoní telefon a kolegové ho lákají na karty. Manželka se ptá, kdo volá.Lékař odpoví, že pacient, těžký případ, už jsou u toho 3 lékaři.:D:D:D

3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Pitrýsek - asi tak, jako já tobě. Hele, nedělej tady našim "stařenkám" a "stařečkům" dusno, jo.
    Do teď tu měli pohodičku a dobrou náladu, o které se tobě ani nezdá, tak jim to laskavě nekaz.
    :D:D

4. m2707

m2707 Znalec fóra

Mikeš- my si tu náladičku ale zkazit nenecháme nikým a ničím :p:p:p

5. dododo53

dododo53 Expert fóra

Tenhle je vošklivoučkej: Sedí děda v hospodě, je před závěrečnou, tak si dá ruma. Pak si uvědomí, že ještě do druhý nohy, mezitím to z té první vyprchalo - zkrátka do zavíračky udělá těch rumů asi šest. Chce vstát, nejde to. Zkouší to znovu a znovu, nohy neposlouchají. No nazdar, a bába doma bude mít kecy, kdy že jsem to přišel! Vyburcuje všechny síly a plazí se domů, opatrně odemkne, vklouzne do postele s tím, že to krásně zakamufloval. Ráno s ním bába cloumá a ječí: Dědku, ty jsi se včera v hospodě zase nacamral, co? Dědouch se brání, že ne. A bába na to: Nekecej, ráno tu byla hostinská, že sis v hospodě zapomněl vozejk!
    (Pro ty, co se jim to bude zdát surové: Jsem na vozejku.;))

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dobré ráno všem. Barolande jsi úplně mimo, čti od začátku znova. Nevadí mi vaše založené vlákno ani jsem si na podporu nestěžoval. Nadneseně se smajlíkama jsem napsal názor do diskuze o hře, že mi vadí zahlcené vlákno ptákovinama. A kdo to dělá? Stačí si ho projít.
    A nic o božím jméně jsem nepsal. A kdo ví kolik je mi let, že soudí. Vy jste se k důchodcům přihlásili, tak můžu být konkrétní (a to je i pro fuggera)
    Mikeš
    Žádné dusno nedělám jen diskutuji a ty mě znáš, že si troufáš tvrdit něco o nepohodičce?
    Záměrně píšu sem a ne do vnitřní pošty neb od tebe se dalších nechutností dočkat nehodlám (tady si to nedovolíš).

Přišel jsem sem a napsal. Proč? Logicky, kam jinam když ve "hře" byl můj příspěvek o důchodcích, tak se určitě někdo z nich ozve. A kde? V tomto vláknu. Tak jste si smlsli a tu pohodičku si užívejte nic jiného vám přát nemůžu, protože já na rozdíl od m2707 blbce jen tak nepoznám, tak se mu nemůžu vyhnout :)

pajaable
    Takhle dopadne člověk, který napíše v diskuzi o hře pravdu :cry::cry: (dostane takových nálepek, o kterých se mu nezdá) tak a nebudu psát na fórum, nebudu se smát, nebudu nakonec ani hrát :D:D

micinka tohle ocenil(a).
  7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné dopoledne, přátelé. Přišla jsem k PC až teď, sklidila a melu poslední kytice. Ještě těch pár nacpu zajdům a končím, začnu stodolu zásobovat něčím jiným. Akce byla opravdu na jedničku, tentokrát až na nějaké menší technické problémy palec nahoru. Vůbec by mi nevadily akce podobného charakteru.
    K tomuto vláknu. Mám pocit, že je tu velká snaha nás provokovat, aby byl důvod toto vlákno uzavřít.
    Jedinou radu mohu mít, a to, ignorujme a neodpovídejme na rýpavé příspěvky, nekažme si dobrou náladu, která tu do včerejška panovala. Ono to rejpálky přestane bavit, když uvidí, že jsou pro nás nepodstatní. Možná by jim pak pomohlo založit si vlastní vlákno , vlákno rejpálci.Mějte krásné a slunečné dopoledne, přeji již dopředu dobré chutnání ...já zalezu, celou noc mi bylo zle a teď bych spala a spala. :p

8. m2707

m2707 Znalec fóra

Přesně tak,jak říkáš Evi. Nereagovat je nejlepší, vždyť tak jsem to i myslela ve svém příspěvku. Takžéééééé jedeme dááál xDxDxDxD.

Před písemkou ve škole:
    "Doufám, že vás neuvidím nikoho opisovat"
    Z poslední lavice se ozve:
    " Také doufáme"
    xDxDxDxD

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

A neusnu, ještě tedy melu poslední kyti, více už nebudu. V nejlepším přestat, dostala jsem před chvílí další Orion a jedno Borneo.
    Já mám nové PC héééč, takové jistě nemáte ...xDxD

10. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Příjemný den lidičky...:)
    důchodci závisláci jsou prostě boží...:) Umí to rozbalit a posunout ještě o stupeň víc. Vaší debatu čtu a jsem moc ráda, že tu něco takového je povolené.
    Farmu jsem překopala a asi budu ještě pokračovat...:DChybí mi něco málo přes 7 500 000 BZ do 97 levelu, tak úkol pro mě je jasný. Do konce měsíce postoupit...:) a zjistit, že letos 100-tý level nedám ani s vidlema a ani bez nich...ale mohu se pokusit a naděje umírá jako poslední.
    Mějte se prímově....pááá

11. Baroland

Baroland Ikona fóra

Co k tomu dodat ?
    Večer napíše,že už ho tady neuvidíme a ráno je tu jak na koni.
    Diví se,že je trestán za "pravdu"...vždyť každý dobrý skutek musí být potrestán.
    A zase bere boží jméno nadarmo, zas mě jmenoval.
    xDxD

Lidi nešilte,není nic snadnějšího,než si z dlouhé věty vybrat jedno slovo,náležitě ho rozvinout,patřičně přetočit a pinknout zpět.
    Zvláště,když tuto upravenou větu přebere někdo jiný,přetvoří k obrazu svému a tichou poštou pošle dál.
    Je zde fórum !!!
    Není špatný,nebo dobrý názor,myšlenka či nápad ! Je jen potřeba brát každý příspěvek jako by byl myšlen ze srandy - a to i kdyby nebyl !!!
    Jen tak si tu můžem nezávazně plácat játra,aniž by se rozvinul monolog nějakého vysvětlování za nepochopenou "urážku"

pajaable a kde máš chladič ? vždyt se přehřeje základní deska a spálí ti tiskárnu.
    :p

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Baroland... ježkovo oko !...pravdu díš ...no, co naplat, asi budu reklamovat ! xD

micinka, Simissek a -Jara05- tohle ocenili.
  13. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Krásný den všem, bude takový jaký si ho uděláme, i když se někdy ostatní snaží nám ho znepříjemnit. Nedejme se.
    Akce už je také minulostí, doplňuji zásoby tulipánů a orchidejí na mnou požadovaných 10.k. A těším se na další.....

14. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Pitrýsek - můžeš tady prskat oheň a síru, kolik chceš. Myslím, že tu nikoho nenaštveš a ani se tě nikdo nelekne.
    I kdyby ses snažil, jak chtěl. Howgh.
    :D:D

m2707 - jako bych to býval tušil. (?) :D
    Ano, maminko, to bylo naposled, už nebudu.
    xDxDxD

15. m2707

m2707 Znalec fóra

Evi, tvoje nové pc nemá chybuxD Snad se mnou nebude cloumat závist?xDxDxDxD

Mám prosbu pro ostatní farmářky a farmáře, i když na farmičce řepu nemáme:(:
    Znáte někdo nějaký mňam recept na červenou řepu?
    Kromě krému z červené řepy s nivou, zapečené nivy s balkánským sýrem a nastrouhanou syrovou červenou řepou s trochou majolky( může být i sojanéza).
    Tyto 3 recepty dělám kolem dokola a ráda bych inovaci:p:p:p.

pro Mikeše- čím více budeš P. odpovídat, tím více bude prudit. Nech ho být, buď nad věcí.

A ještě jeden o zajíčkovi:
    Jde zajíček po lese a potká liščata. Ptá se :
    - Máte maminku doma ?
    - Nemáme.
    - A máte tatínka doma?
    - Nemáme.
    - Potvory zrzavý, potvory zrzavý..xDxDxD

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak tenhle já znám v nepřípustné verzi.;)

17. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Asi budu divná pro mnohé z vás, ale na druhou stranu se mi nelíbí, když je člověk za svůj názor na veřejným foru až tolik zatracený, ne-li vypuzený...
    I on se chce vypovídat a třeba nemá komu, hraje si hru, napíše své stanovisko jak to vidí on sám, dotkne se téma, kde se nesejde s odezvou a pak se to na něj valí z jedné strany na druhou a i kdyby se chtěl zavděčit, tak pomalu nemůže, jelikož dostane cejch od nás hráčů, kteří se s jeho názorem neslučují.... A kdo jsme vlastně my hráči...stejní jako je ten, který napíše svůj názor, který nám zrovna nevoní pod nosem... Jednou souhlasíme a jednou se nelíbí. Jsme jenom lidi.

18. Simissek

Simissek Pilný autor

Krásné odpoledne,
    jupí podařilo se postoupit do lvl.88 8). I díky BZ, kterých bylo dost a dost (ani jsem je nepočítala). Nakonec jsem s touto akcí spokojená.

U nás je zataženo, zima - a obě díťata pod peřinou. Skolila je viróza. To ze mě musí mít v práci radost. V březnu jsem byla chorá 3 týdny doma, pak týden v práci a teď zase tohle :p.

Jinak moje heslo zní - Udržet si úsměv a dobrou náladu za každou cenu. Sice to nevyřeší žádné problémy, ale nakrkne to spoustu lidí, že stojí za to si je udržet xD:D:p.

Ne vždy to jde, ale jak píše Moni (m2707), když se to podaří, ten pocit........že se mu to nepovedlo a on je ještě víc nakrklejší......

A víte proč nemůže šnek běhat?.............................................Protože by mu vlály oči :D

19. lott_lott

lott_lott Stará škola

Julinka11
    Julinko, už víckrát jsem si všimla tvých názorů, je radost potkat, byť virtuálně, někoho jako jsi ty :)

Sice nepřispívám, ale vtipy si chodím přečíst, díky všem za ně xD

20. m2707

m2707 Znalec fóra

Julinka11- znáš toto? Co nechceš, aby ti dělali druzí, nedělej to ani ty jim. Tím nemyslím tebe;).
    A už fakt bychom mohli zanechat příspěvků na téma, co kdy a kde o našem důchodcovskozávisláckém vláknu někdo napsal..
    Zasadila jsem dlouhodobky a odcházím z farmičky. Doufám, že až se vrátím, mlýn bude dělat klap,klap,klapity,klap a pomele jako po másle. Mám turbíka a musím mít umleto na šlechtěncexD.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.