ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Mikeši, zdá sa, že tvoje želanie je pre RT prikázanie - už je augustový kanlendár na svete a 1.-2.8. je Děsivka a potom hneď Kočičiky :D.

PS: -pechfógl-, to bude asi tým, že nám chcú dopriať oddych, dovolenky a pod. bez toho aby sme o Děsivku prišli ;).

2. Viky007

Viky007 Baron fóra

Milí závisláčci
    už jste někdy zažili Recyklomat? Je v kalendáři, co to je?

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Recyklomat je moc fajn, semele se v něm co jde a vyjdou docela dobré dárečky, možná že by se to ještě vyhledalo na starém foru :music:

4. Simissek

Simissek Pilný autor

Evi (pajaable) - vůbec se neomlouvej, já ji taky neobjevila :cry:. Děkuju moc za snahu i za dáreček. Oči mám taky vykoukaný, tak zase příště o_O.

Nějak se nám ochladilo, máme tu jen 19 st. a začalo opět pršet :(. Ani ven se nedá jít, alespoň na procházku.
    Na zítra mám pro prcky naplánovanou návštěvu místního muzea, kde je výstava stavebnice Merkur a konečně se dojdeme podívat na tu výstavu pohádky Císařův pekař. Než nám ji ukončí (9.8.) :)

A na děsivku se těším, minulý měsíc mi utekla díky dovče. Snad se mi podaří dodělat nějaký úkol. Trošku jsem to ze začátku flákala a teď to doháním xD:p

Tak a teď jdu prolustrovat ledničku a ulovit v ní něco, co by se dalo udělat k večeři. Vůbec mě totiž nic nenapadá. K obědu byly ovocné knedlíky, tak to bude muset večeře proběhnout kolem masa :music:

5. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Viky007 a evoku57 - to bylo kdysi dávno, co padaly dobré dárečky. Ale kdo ví,
    co bude padat teď? Za určitou protihodnotu jakéhokoliv zboží, která myslím byla
    odstupňovaná a kterou vložíš do stroje, ti něco vypadne z daného okruhu věcí.
    Vzpomínám si, že jsem nejvíce šrotoval plody stromů.
    Tentokrát tam narvu všechny bobry a oranžové koně.
    :D

Naposledy upraveno: 29/7/15
  6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Lumat85: .. [​IMG] moc přeji .. takové krásné sluníčko :inlove: a hlavně ať rychle roste a bude pomáhat na farmičce xD :D .. stačí když se plácne na "net" trochu přesnídávky, no asi je brzy :D , tak pfuj trošku mlíčka, které zavazí v bříšku xD ... se moc těším na vnoučátko, ale je ještě asi dost čas (pro moje kvítečko) [​IMG] no koho mám rozmazlovat a učit těm správným nápadům? .. a neřestem? .. si asi ještě počkám o_O ... holky vám docela závidím :p ...

7. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj a hezký podvečer,
    lumat 85 [​IMG] gratuluji k narození miminka Janičky, užívej si to.

Já jsem právě přijela z cest a hned se vrhám za váma, ještě jsem si ani nepřečetla, co bude za nové akce, ale už se na ně těším. Na farmě mám vše hotové, tak jdu zjistit, co mám pěstovat.
    Mějte krásný večer Eva

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný podvečer, deštík nás vyhnal ze zahrady domů, tak si trochu odpočineme, dáme kávičku a něco k snědku. V kalendáři jsem se dočetla, že na víkend jetu zase děsivka, tak doufám, že tentokrát ty úkoly už dotáhnu do konce a něco napěstuju, protože jsem úplně vybrakovaná. Recyklomat měl i dobré dárečky, no uvidíme co bude nabízet tentokrát. Záleží také kolik budeme mít baterií, abychom ho mohli nabít. Vím, že jsem měla štěstí i na Hopsálka. Bude to zase nějaké zpestření. Krásný večer všem milým.;););)

9. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

No tak na recyklomat jsem opravdu zvědavá...když byl naposled, hrála jsem teprve asi 14 dnů a do stroje nebylo co hodit. Ale ve stodole se mi válí 470 baterií, třeba nebudou ještě prošlé :p

10. mituli

mituli Polobůh fóra

Ahoj zlaticka,v poledni pauze jsem dala na plac staje z ukolu a mam--cervene ovce,bobr++,vlka,mysi,myval,cervene vcely,a 4x kiwi,takova poptavka po nem byla a ja mam plnou listu kiwaku,nojo s krizkem po funuse

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

V kině se "vypichujou vočička!" - tedy počítají buňky, t.j. zase jedna akce, které nerozumím, ale trefuju to, jak se dá.

12. Simissek

Simissek Pilný autor

Tak v kině jsem "vydělala" pár bodíků. Ještě před "očičkama" jsem vyplnila anketu.
    Akce už je od rána hotová. Na polích zasazeno, zvířena poklizená, nakrmená....všude klid :)

"Letuško, nezdá se vám, že letíme příliš nízko?"
    "Ani ne, proč?"
    "Ale nic, já jenom, že za oknem dovádí delfíni."

V blázinci se ptá návštěvník ředitele, podle jakých kritérií rozhoduje, zda někdo tu bude zavřen nebo ne? Ředitel vysvětluje: "My napustíme vodu do vany, dáme kandidátovi lžičku, hrneček a kýbl a požádáme ho, aby vanu vyprázdnil." - "Aha, rozumím, normální člověk vezme kýbl, aby to šlo rychleji, že?" - "Ne, normální člověk vytáhne špunt. Chcete u nás pokoj s balkonem nebo bez?"
    - Já beru pokoj s balkonem.....xD

Od časného večera mi třeští hlava (asi z toho usilovného přemýšlení co k večeři). Jdu se zvodorovnit :sleepy:

13. lacrima

lacrima Ikona fóra

Přeji všem pěkný pozdní večer , ahojky ,[​IMG]

-pechfógl-
    díky moc za tip. Běžela jsem do kina jak o život , dalo mi to 68 KB a také jsem dospěla k závěru,
    že buď jsem stará a nebo blbá . Hmm, vypadá to , že obojí dohromady , protože nevím ani , co to je, ani co mám dělat a ani
    co jsem vlastně v tom kině dělala . :D

Ahojky lumat - veliká gratulka , hodně štěstí , hlavně zdravíčka, ať se má k světu maličká.

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Taky jsem šla na to promítání. Body mám tedy doma, to jo, ale vůbec nevím, co to bylo.
    Simissek - taky beru ten s balkonem ;)
    Jdu sklidit, zasadit kočky a králíky, možná nějakou myš. A musím juknout na ten kalendář. Nebyl čas, jela jsem oblažit svou přítomností naši bábí.
    Recyklomat možná i pamatuju, bo mám 8 baterek. Nedával on se tam také nějaký prach či co ?

15. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Aj ja som hneď utekala pozrieť do kina, či je ešte voľný lístok, ale už mali vypredané :(. Tak som si aspoň ušetrila na noc trápny pocit, že neviem, čo po mne tá vypichovacia úloha vlastne chce ... xD.

Všetkým želám krásnu, chladivú a pokojnú noc a pekné sny o mickách, čo nás čakajú budúci týždeň :inlove:.

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Už jsem na to přišla: Kolik buňek vidíš na obrázku. 1) žádnou, 2) méně než deset 3) více než deset.
    Milka 66: Musíš být drzá jak lázeňská veverka - oni sice tvrdí, že mají vyprodáno, ale když tam přijdeš znovu za chvíli, nějaký ten lísteček se přece jen najde.

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG] [​IMG]

Vždy po O+D jsem totálně vycindaná. Oči pálí , těéélo bolí ...xD
    Zítra mám volno, z babičkovských povinností jsem uvolněna, mladí
    jedou s dětmi na výlet a já budu spát a spát a jen tak ráno vstávat nebudu.

-pechfogl-
    Děkuji za upozornění na kino body , připsáno, po dlouhé době zase pár FL
    a nejsou za pežulky z mojí peněženky.xD
    Jdu směr koupelna, a dnes vyjímečně ne k lednici, ale rovnou do pelíšku.
    Venku je zima, měsíček svítí jako lampička a hvězdičky mu dělají
    společnost.
    Hezky se vyspěte , přeji dobrou a nerušenou noc.

18. mirakoud

mirakoud Expert fóra

• Nepovolená reklama. Nepoužívej grafiku obsahující reklamu na jinou společnost. Pajda361
    Tak tu mám od pondělka dceru s prckem, takže na farmu moc času nezbývá. Ale úkol splněn, díky vám jsem teď ještě jukla do kina a posbírala nějaký ten bodík. Zítra mi už zase odjedou domů a tak bude trochu méně rozruchu. O děsivku přijdu, protože v sobotu vezeme brigádícího vnuka domů a vracíme se v neděli. Nedá se nic dělat, budu holt plnit úkoly zase až za měsíc. :cry:

**** odstraněna grafika obsahující reklamu. Pajda361

Naposledy upraveno moderátorem: 30/7/15
  19. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Dobré včasné ránko, milí závisláci! :) Akcia Priateľstva je za mnou a podarilo sa mi ju spraviť úúúplne celučičkú 8):D- veruže som na seba hrdá a s akciou veľmi spokojná. TCH síce po odhalení potešili len raz a to vtákopyskom :)(síce už jeden u mňa bol, ale tohto som chcela podarovať), ostatné som už mala aj po dva kúsky. V začiatkoch však aj to poteší - aspoň sa tie zvieracie úlohy ľahšie splnia a na ďalšiu akciu OaD už budem môcť niekomu zo začiatočníkov aj ja pomôcť chýbajúcim chlievikom.

20. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

Ahojte ľudkovia :) Chcem sa opýtať kde by som našla nejaké info , že čo to je recyklomat??:inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.