ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

pajaable - si veľmi zlatá. Ďakujem. Ostatné holúbkom.:inlove:

Tu prší a už sú problémy s netom. Ťažko sa prihlasuje, niečo dokonca nejde robiť. Preto to toľko trvalo. Ani toto nejde odoslať, bojím sa, že budem mať niekoľko tých istých príspevkov pod sebou.:wuerg:

2. burds

burds Titán fóra

Hurá povedly se výměny.Mám už dvě chybějící dekorace a stonek z té příšerné rybí akce už běží.Dnes tu byla dcera ,slavili jsme Anuščin svátek.Míček s princeznami jsem naštěstí sehnala a ještě dostala přáníčko s písničkou o bobrech kterou miluje.Dcera říkala,že moc děkuje,že jí to bude řvát celý zbytek dne.K obědu jsem udělala file se zeleninou a sýrem/zapečené/.Obě holky byly spokojené a já mám dneska štastný den.Tak at se vám všem den vydaří tak pěkně jako mě.

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný podvečer všem milým závislákům, průtrž nás vyhnala domů a bylo jako by se čerti měli ženit. Ale teď je po dešti, modrobílá obloha, sluníčko se chystá na kutě a já jdu udělat ty lívance, na které se těšíme. Přeji příjemný večer ať se daří ve výměnách i v obchodování. Pa pa ....a zítra nashle ;););)

4. lacrima

lacrima Ikona fóra

Je po dešti , lijavec to byl řádný , ale už není po něm ani památky .
    Opět všude sucho , žádná loužička .
    Nakukovala jsem do trhu ...můj bože , na mém trhu jsou králíci kolem cca 2 600 ,- a holubice vyprodána.
    Šla jsem nakouknout do Farmoracula , jestli něco nového tam není . Jsem si říkala nějaký holoubek a králíček se tam objeví ,
    aspoň ikonka a ... nic .
    Za to kočičkami se tam jen hemží a to jak čtyřnohýma , tak můj ty světe i kytičkami kočiček . Ty jsou i v nápomocných košících.
    Hmm, kočičky a porostou nám v létě ? Inu , bláznivá farma , co se divím, že ?
    To vypadá na Světový den koček či Mezinárodní den zvířat , ne ?

5. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj milí přátelé,
    konečně se hlásím z Prahy, kam jsem se propracovala po strastiplné cestě, po rozkopaných silnicích, převážně rychlosti 50 km/hod.[​IMG]
    Ale už jsem doma, hned jsem naladila počítač a spěchám za vámi. Pokračuju v akci, ještě mi chybí přes 100 lektvarů, ale to už je brnkačka. Jdu zjistit, co se děje v O+D. Přeji vám, abyjste vyměnili vše, co potřebujete.
    [​IMG]Ahoj Eva

bludička 49 - tobě ty nové šaty sluší, je to krásné

Naposledy upraveno: 27/7/15
  6. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Zdravím všechny závisláky,tak nám tu na jižní moravě taky konečně zapršelo,pršelo už včera večer a dneska dvakrát.Šla jsem odpoledne s pejskem z veteriny a zrovna začalo pršet,tak jsem si tu půl hodinovou cestu domů krásně užila.Miluju déšť.Malá si zalezla do tašky,zakryla jsem ji ručníkem a jen sem tam vystrčila noc,aby se podívala jestli ještě prší,ale byla spokojená,že nemusí šlapat po svých.Navečer se zatáhlo ještě jednou a byl to takový správný šupec,pršelo asi půl hodiny a najednou přestalo a začalo svítit sluníčko,které vykouzlilo na nebi dvě krásné duhy.Bylo to moc hezké.Teď to vypadá,že se k nám opět blíží nějaké tmavší mraky,tak uvidíme,jestli ještě zaprší.Hlavně,že v noci se už dobře spí.
    Akci už mám hotovou jen na vedlejších farmách chybí kolem 100 lektvarů,ale ty v pohodě napadají.
    Moc děkuju evoku za její dárečky,díky ní jsem si mohla aktivovat řádek z rybářské akce.

7. mituli

mituli Polobůh fóra

Ja akci asi udelam s odrenyma usima,od soboty mame na hotelu sportovce a jsem tam s malou odpoledni pauzou cely den,oni s prominutim zerou jak mlaticky,no a jak jinak nez ze chteji to co se uz dneska doma moc nevari--svice,rajda,rizoto,na cesneku atd...,tak jsem udolana ,jeste tydem,snad to vydrzim pa

8. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Pěkný večer závisláci....
    bludičko: jako kdyby jsi popisovala počasí u nás, asi nebudeme moc daleko od sebe
    akci s Listerinem mám hotovou, kolem sedmé jsem dolítla z práce a šup,šup do vzducholodi, tam se mi podařilo ukořistit jednu rybářskou dekorku, tak ještě jednu musím sehnat a stonek snad bude.
    Teda ale řeknu vám, já se v té vzducholodi vždycky královsky bavím...ten nepoměr nabídek a poptávek....si říkám, jestli je to dítě,nebo vych.cánek. Mám ale obavu že b bude správně.

Pokud někdo něco sháníte , nebojte se napsat, buď mám, nebo nemám, je to jednoduché....pá, jdu hledat tu poslední dekorku:p

EDIT: tak už ji mám, už nic nesháním...zítra budu pokračovat jen tak pro zábavu

Naposledy upraveno: 27/7/15
  9. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

lumat85 a odkudpak jsi?Já jsem z Veselí nad Moravou.

10. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásný večer :) jdu jen pozdravit ;) Lehce jsem prolítla vzducholoď ukořistila 4 ptakopysky a jedny růžové krůty - ty jsem neměla a asi to pro mě končí :) Nějak tentokrát nemám elán ;) ale uvidíme co zítra že jo :D z farmy mě už chybí jen vrány v růžovém a poslední dvoje šlechtičny husí a kukaččí. Na baha růžovou zatím nehodlám shánět, ale nikdy neříkej nikdy :D

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Teda přátelé, už jsem úplně mrtvá. Jdu chrupkat. Takže dobrou. Nechte si něco hezkého zdát a zase ráno, raníčko...Papa

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak a jdu do hajan. Lovila jsem lovila, i jsem konečně dodělala akci , doskákaly
    modré flakonky, tak jdu, už sotva koukám. Takhle dlouho už jsem nebyla u PC
    ani nepamatuji . Jak jednou přilepím kukadla na vzducholoď, čas uteče strašně
    rychle. Dobrou...

13. babioli

babioli Stará škola

Dobré ráno a příjemně prožitý den přeji vám všem. Akci jsem dohrála a teď už jen sehnat poslední dekurku od rybáře a jsem spokojená. Ola

14. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

vďaka OaD sa mi podarilo skompletizovať ten nešťastný rybársky výhonok, ktorý mi pridelil bedničku a z nej vyskočila mandragora, ktorých mám cez 50tisíc a cukor, ktorého som nasyslila cez 45 tisíc. Tak si vravím, kam som sa to pachtila, ale nevadí, stonka je komplet. A tiež sa mi komplikovane síce, podarilo získať toho vtákopyska. Už sa čvachce na divej lúke, exot jeden. Tak po dobre vykonanej práci si zaslúžim kávičku. Inak priateľská stonka aktivovaná, už len odtajniť tie posledné TS. Len aby sa mi tie bobry nespikli proti osamelému vtákopyskovi....
    Tak nech sa darí všetkým!!!

15. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobré ráno milí závisláci,
    akci mám hotovou, tak se můžu do další na farmě jen poflakovat a pěstovat si, co se líbí.
    [​IMG] Spala jsem dlouho, přiotrávená místním obvzduším, ale není kam spěchat, uvařím jen něco k obědu, venku je zatím docela chladno, tak uvidím co dál, vidím to na lenošení a farmaření.
    Mějte krásný den a všem, kteří při O+D získali to, co potřebovali, gratuluji. Mně se podařilo doplnit rybářský stonek [​IMG] jsem spokojená. Ahoj Eva

16. Simissek

Simissek Pilný autor

Ahojky lidičkové milí :),
    hlásím se opět z Tachova, máme tu 20 st. a střídavě zataženo a sluníčko. Včera to tu bylo jak aprílové počasí, ale alespoň napršelo a snad porostou i ty houby :music:.
    Celou sobotu jsme byli u našich, slavili jsme mamky narozky. V tom větru jsme se nažili péct buřty, ale nakonec jsme to šoupli na gril, u ohně se nadalo, jak moc to foukalo.
    Včera jsem měla běhání kvůli nové práci, dát dohromady všechny papíry, co potřebují, na poštu kvůli rejstříku a dnes ještě musím na prohlídku k doktoru. Ale sláva, mám práci. A dokonce se po 10 letech, co jsem byla střídavě na mateřské, v obchodě nebo ve skladu, vracím do kanceláře :D. Budu dělat jen od 7-15,30, a budu moct být víc s dětmi, než když jsem dělala na směny a třeba je celý týden pořádně neviděla.

Také bych chtěla dodatečně (ostuda jedna) popřát našim Aničkám, Andulkám - holky, všechno nej nej nej k Vašemu nedělnímu svátku ;).

Tak jdu dodělat obídek, díťata si "objednala" bramboráčky.... Do akce mi chybí už jen něco málo přes 100 flakonků modrého lektvaru (myslím, že už ani baba Kropáčková nedá, bo jí musí docházet zásoby)

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Simissek - móc děkuju :inlove:a gratuluji k práci :D. Já se též pokouším, bo ta rasovina, co dělám, je pro zdravé, mladé chlapy. Čeká mě brzy pohovor. Třeba to vyjde. Akorát mi do toho vlezly ty bolavý záda, což je trochu problém. A rezonanci mám až 13. srpence. Takže nevím nic. No, ono to nějak dopadne, že jo.
    Řádím ve vzducholodi a měním, co se dá :D I dvoje bobry jsem dostala xDA růžové krocany :inlove: Je to psinaxD Tak zas jdu. Papa

18. mituli

mituli Polobůh fóra

Ahoj devcata,dnes ta banda sla na vylet tak jdu k plotne az odpoledne,koukala jsem na vzducholod--no hruza,nenazranost nekterych farmaru nezna mezi,jinak je pekna zima,tyhle teplotni skoky mi nedelaji dobre,hned mam rymicku,jinak se mete doufam vsichni fajn,tak zase nekdy pa

19. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Pěkný den, přeji. Bohužel ta má vnoučátka mě zaměstnávají tolik, že nemám čas ani si jít přečíst Vaše příspěvky. Určitě to napravím. Bohužel i OaD jde mimo mě.
    Kdyby někdo z Vás měl zbytečnou Rybářskou zábavu, snad se domluvíme. Ale růžové stáje které jsou za ní požadovány, bohužel, nemám. Prosím, když tak pošlete holoubka. Díky.
    Přeji všem pěkný den a hodně radostí při výměnách. Mějte se krásně.

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zdravím, mávám, tisíce pozdravů vám všem!
    Je chladný vítr, sluníčko si s mraky hraje na honěnou , jednoznačně jim do toho
    kecá místy silně nepříjemný fičák.
    Nakonec jsem spala jen tak na půl oka, po dlouhé době to byla noc za všechny
    stříbrňáky. Ráno vyskočit, nastartovat skoro spící závoďáka a za doprovodu
    našeptávajícího mého vnitřního já , které mě navádělo vypšouknout se na vše a
    zalézt zpátky do peřin, jsem jela pro známou, odvezla ji na krev a na prohlídku
    a teď už mám v sobě druhou kávu a spala bych klíďo píďo , káva nekáva , práce
    nepráce.
    Projdu vzducholoď, jestli tam nebude dekorka pro souseda. Já jí měla, ale žebrala
    sestřička, tak co by člověk pro rodinu neudělal...už je to také obstarožní babka a
    vyčítala by mě to ještě za 10 let..xDxD, tak teď nabízím ve vzducholodi staré,
    také těžko sehnatelné dekorky z akcí za "rybářskou zábavu", ale úspěch mít nebudu,
    nenažranost tohoto národa se projevuje i tady... jo, dekorku daj, ale chtějí za to
    růžové butiky, nebo růžové továrny na jídelní hůlky... nejsem blázen, to ani náhodou.
    V BB nemám úspěch, všechno vydřu jak otrok a šlechtěnci jsou stráášně drazí.
    Ještě zkusím nějaké nabídky učinit...
    A co vy? Nikdo po babušce jagušce ničevo nechce...tedy, co by měla?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.