ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Ahojek všem, jdu poděkovat za přání pro dceru a samozřejmě popřát Aničce malířce k jejich společnému svátku ... všechno nejlepší k svátku a ať se daří, vše na co sáhneš. :inlove:

2. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

dododo53 teraz si ma dostala, ja sem fakt píšem tak, aby ste mi rozumeli, a tá krhla sa u nás používa úplne bežne - a konva,alebo konvica, znamená skôr nádobu- napr. rýchlovarná konvica:p

3. mirakoud

mirakoud Expert fóra

skalara - noc bez větrů??? U nás asi ne, na oběd byla černá zabijačková polívka s kroupama a jitrnicový prejt se zelím xDxDxD

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahoj Pajdo361 - prosím tě, co máš na mysli ? - ať víme

Mirakoud - no, já se lekla, jestli není problém s těmi metříky třeba o_O (to by mě mrzelo)
    Kroupy - no, to by mohlo vanout všemi směry xDxDxD U nás bylo dost cibule, tak ty cejchy radši pořádně přikolíčkuju ;)

Naposledy upraveno: 26/7/15
  5. mirakoud

mirakoud Expert fóra

skalara, to jsou určitě ty moje obrázky, co na sobě mají podpis stránek. Pajdo,omlouvám se, nějak mi to nedošlo.

tak na farmě pro dnešek hotovo, taťka už to zapích a zdravě odfukuje, tak ho budu následovat a vlezu si taky do postele. Nashle ráno.

edit: nepovolené obrázky odstraněny.

Naposledy upraveno: 26/7/15
  6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj skalara.v,

myslel jsem to, aby do příspěvků nebyly vkládány obrázky obsahující loga jiných internetových stránek, tedy přesně to co zmiňuje Mirakoud.

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji krásnou, dobrou noc a hezké sny .

Žena: "Co si dáš k večeři?"
    Muž: "Mě je to docela jedno, co uvaříš, to sním."
    Žena: "S tím už přestaň, snad víš, na co máš chuť, ne?
    "Muž: "Jo chuť? Tak to bych si dal třeba smažený hermelín a opečený brambory s fazolkama."
    Žena: "Hele, já tu nemám čas na blbosti, zatímco ty jsi přijel z práce až v sedm večer, já už stačila napsat s dětmi úkoly, uklidit nákup a vyprat prádlo. Tak řekni, co si dáš k večeři."
    Muž: "No vždyť jsem ti to řekl, já mám chuť na smažený hermelín a ..."
    Žena: "Hele, já na to fakt nemám náladu, nemůžeš někdy říct něco normálního?"
    Muž: "No dobře, pak bych tedy měl chuť na bramborák."
    Žena: "V půl osmý večer? Ty jsi se snad zbláznil. A stejně nemáme brambory. Kdyby jsi přišel domu dřív, mohl jsi je koupit!"
    Muž: "Já bych je klidně koupil i v těch sedm, vždyť v supermarketu mají do devíti, stačilo aby jsi mi to řekla."
    Žena: "Proč bys je prosím tě kupoval ty, brambory vždycky kupuju já, odjakživa. Navíc jsme je měli včera, tak je přeci nebudeme žrát každej den."
    Muž: "No já jen, že jsi se ptala na co mám ..."
    Žena: "Nech už toho prosím tě, jseš s tím ...že jsi se ptala... už trapnej. Naposledy se tě ptám, co si dáš k večeři?
    "Muž: "A z čeho si můžu vybrat?"
    Žena: "No to seš celej ty. Já se tě zeptám a ty mi odpovíš otázkou."
    Muž: "No... tak tedy..., co třeba tousty?"
    Žena: "Ty bys byl schopnej mi sežrat toustovej chleba, když víš, že je jedinej, po kterým nemám zácpu? K večeři ti udělám buď špagety nebo ohřeju nějakou omáčku. Konečně se už rozhodni."
    Muž: "Tak ja bych si... asi... dal..., no třeba tu omáčku, tu jsem už dlouho neměl."
    Žena: "Omáčku, jo? A proč si nedáš špagety?"
    Muž: "Dobře, udělej mi špagety."
    Žena: "No konečně, z tebe taky něco dostat. Chceš na ty špagety sýr?"
    Muž: "Nechci, vzdyť víš, že si ho na špagety už léta nedávám."
    Žena: "No to je zvláštní, já se ženu dneska extra pro sýr na tvoje spagety a ty mi nakonec řeknes, ze si ho už na špagety nedáváš. To by mě zajímalo, jak dlouho."
    Muž: "Už deset let miláčku, to jsem tě ještě neznal, když jsem si naposledy na špagety sýr dal."
    Žena: "Takže já ti teď v osm večer udělám špagety. Já je teda nebudu, děti taky ne, takže je budeš jíst sám. A přitom jsi si klidně mohl dát tu omáčku z mrazáku."
    Muž: "To mohl, klidně, proč ne, tak mi ji dej"
    Žena: "No vidíš, kdyby jsi to řekl hned, nemuseli jsme tady půl hodiny šaškovat a já z tebe nemusela tahat co si dáš!"
    Žena: "Tak tady máš tu svoji omáčku. To jsem jen zvědavá, co budu dělat s tím sýrem."

8. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Krásne pondelkové ráno všetkým a nezúfajte nad tým, že začal pracovný týždeň, pretože teraz už budeme mať znovu 6 dní od pondelka pokoj (aj tento pohľad na nenávidené pondelky je získaný od Pollyanny ;)).

pajaable, tak za tento dialóg si zaslúžiš ocenenie, až mi vyhŕkli :cry:od xDxDxD. Nebola to náhodou aj scénka Dvořáka s Bohdalovou? Ak aj nie, tak práve ich dvoch som si pri čítaní úplne živo predstavila a bolo to tým ešte lepšie xD, nie je nad to, keď sa jeden ráno od srdca zasmeje, vďaka :inlove:.

9. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobré deštivé ráno, [​IMG]
    Milka 66, knihu Pollyana jsem taky zdědila, mám všech 5 dílů a četla jsem ji několikrát. Leží doma v knihovně, asi se do ní zase podívám.

Nastal ten správný čas, abych opustila na několik dní chalupu a vydala se do města [​IMG], zjistit, co je nového, zajet do BRD na nákup a účastnit se ve čtvrtek dýchánku s bývalými kolegy, neb jsem slíbila, že přijdu a sliby se mají plnit. A potom hurááá, zpět na chalupu, vnoučata s sebou, ty vyzvednu po cestě.
    Přeju vám krásný den [​IMG] Eva

10. babioli

babioli Stará škola

Dobrý den vám všem přeji. U nás je po dešti. Ještě mi chybí 240 lekvarů a bude hotovo nejspíše zítra ráno. Dnes začíná O+D a tak se snad podaří získat ptakopyska a dekorku co mi chybí do stonku. Přeji vám ať získáte co potřebujete. Ola

11. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dobré ráno akce přátelství hotova,byla super ;)

Farmerama 96+ *** Bahamarama 258+
    říjen 2010

12. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Ahoj, všichni.
    Máme po ránu deštivo.
    babioli, to bude těžké, ba téměř nemožné. To, co potřebuji, se měnit nedá.
    RT si s akcí pospíšil, abychom toho náhodou moc nezískali. Vlk se nažere a kozenka zůstane celá.
    :D:D:D

13. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Také přeji všem dobré ráno, Prosím vás, kde to všichni bydlíte, že u vás už druhý či třetí den prší??? U nás za celý měsíc spadlo tak 20 kapek, jen včera bylo trochu pod mrakem, ale jen ráno, pak už sluníčko a dnes na nás září už od brzkého rána. Ještě že se aspoň noci ochladily.

Přijde blondýna domů a hned začne spouštět rolety.
    „Co to děláš?”, ptá se manžel.
    „No v rádiu říkali, že má být celý den zataženo!”

Manžel říká manželce: „Představ si, že na víkend hlásili až 30 °C.”
    „To není možné! Teď v lednu?”
    „Ale ano. 15 stupňů v sobotu a 15 stupňů v neděli!”

„Venku je tak nádherné slunečné počasí, vlahý větřík," povídá muž manželce. "A ty se tady dřeš s parketama! Měla bys jít raději na čerstvý vzduch a umýt mi auto."

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Na jihu Čech od rána zataženo a poprchává, docela i chladno, po těch horkách dost nezvyklé, ale užívám si to.

Do akce už chybí necelá stovka vypadávátek a budu mít hotovo.

Komu schází dekorace Rybářská zábava - ozvěte se poštou ju ;)

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné pondělí přeji , farmaříci!
    Hlásím polojasno,chladno, žene se mračno, černé jako podrážka . Očekává se
    tedy slejvák. K akci - chybí vyskakovadla, jako v poslední době pokaždé, ale času
    dost, do odpoledne těch 200 kousků napadá.
    Dnes budou k obědu švestkové knedle, páč jsou hotové hnedle.
    Už se těším na tu tvarohovo-máslíčkovo-cukrovou patlaninu na nich, to mám
    nejraději a hlavně jí co nejvíc.
    Milka66 ... ten dialog jsem kdysi našla na netu a přiznám se, že ani nevím, jestli
    to byl výkon p.Bohdalové a p.Menšíka, ale spíš si myslím, že ne, v době jejich
    účinkování u nás supermarkety ještě nefrčely. Ale i tak se mi tato scénka také
    zalíbila, obdobné je to u mojí drahé sestřičky, také mají s manželem takové krásné
    výměny a přesto jsou spolu šťastní už 41 let.
    Já mám něco podobného s vnoučaty, v mém případě ale vítězí na celé čáře prckové,
    ukecali by i nosorožce, takže já nemám šanci a poslušně v kuchyni vyrobím vše,
    dle jejich ctěných přání.
    Jdu pracovati, dnes jsem totiž chrupkala do půl deváté, protože jsem v noci nemohla
    spát. Tak jsem se dnes zachovala jako důchodkyně a ráno jsem si protáhla.
    Hezké dopoledne a těšte se....O+D se k nám plíží ..xDxD

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Dobré ránko, závisláci.
    Jak jste se dnes vyspinkali ? Já nic moc, umlátila jsem se až k ránu, načež mě v půl čtvré vzbudila kočka, neb potupně vrhla. Za 3/4 hodiny zvonil tatovi budík :(. Sebrala jsem tedy ty cejchy z balkónu, bo začalo krápat a znovu zalezla. Po tatově odchodu do práce jsem konečně zabrala. No, nezvonila před devátou pošťačka >:( Ale říkala, že taky zabrala někde okolo půl čtvrté a ve čtyry vstávala

Moc toho nenapršelo. Sluníčko se snaží prodrat z mraků, tož jsem zvědavá, jak bude. Potřebuju pověsit další pračku;)
    K obědu bude džuveč (hotov od večera), takže vařit nemusím

17. stepankas

stepankas Perspektivní autor

oli, jestli nutně potřebuješ ptakopyska, pošlu ti ho, mám 4. P.S. Neprodávám, dávám.

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré všem milým lidičkám, počasí bez deště, trochu chladněji , ale jinak příjemně začínající týden. Odpoledne nás čeká O/D. Tak doufám, že se mi podaří také získat ptakopyska, tak jako babioli. Lektvarů mi chybí asi 128, tak to snad taky dokopu. Zasazeno do večera, tak uvidíme, jak se políčka pochlapí a co nám nadělí. Přeji příjemný den a ať se nám v obchodování daří, tak, jak si přejeme a dostaneme, to, co chceme!!!Páček shledáček....;););)

19. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

Ahojek juniorky a junioři, tak jsem zase na chvilenku doma.
    Co nového, nějaký žhavý drb ?
    :p

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Mamčo50 - ptakopyska ti klíďo pošlu (darem). A kdyby někdo potřeboval kiviho, tak též daruji. Minule jsem plakala, že nemám, jednoho jsem dostala darem :inlove: a pak mi dva přilétli z tajemek. A nepotřebuje tu někdo čápa nebo myš ? Či jinou havěť xD
    Ahoj Amálku - žhavý drb ? Tak asi dnešní O/D bude tak nej...
    Ahoj Radku, rádi tě vidíme zpátky :D

Naposledy upraveno: 27/7/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.