ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lumat85

lumat85 Analytik fóra

pajaable: děkuji moc, už jsem promáznutá :D

mituli: beru claritin a do teď jsem mazala panthenolem, o perfemovaném mýdle vím, na to dávám bacha. Jen mě překvapilo, že se může tato mast používat po ozařkách. O tom mě na onku ničehožnic neřekli, a že jsem měla kůži jako papír a praskala do krve. No teď už tuto radu naštěstí nepotřebuji, ale švagrová je v akutní léčbě, tak poradím alespoň jí.

Naposledy upraveno: 22/7/15
  2. mituli

mituli Polobůh fóra

lumat85,klidne si k te masti vezmi zirtex,tlumi svedeni a je faj,taky pouzivam,tou masti se mazu na noc po osprchovani,ale jenom cistou vodou,jake-koli mydla s parfemem to drazdi,je to hruza,celi zivot nic az ted na stary kolena takovy hovadiny pa

3. lacrima

lacrima Ikona fóra

[​IMG] Přeji všem pěkné odpoledne ,ahojky,[​IMG]
    tady je na padnutí, hotová sauna. Chlupáči jsou natáhnutí na zemi, mimo pelech, jak žížaly a já se kroutím j
    ak žížala před monitorem. Akce splněna už včera a zároveň také i Bobřík trpělivosti , protože hra se mi stále seká a seká , sklízím na 10x ,kombajn už chrčí v posledním tažení, asi tak jako já. Chodím tady vás číst , je to jako odreagování , ale napsat jsem už nezvládla .
    Tedy napsala 2x , ale nedopsala . Zlobí mě totiž i klávesnice , v pořadí asi už čtvrtá , kterou jsem odrovnala ,vidím to na novou .
    V podivuhodných stájích se mi zadařilo , chytla jsem ptakopyska i ledňáčka , takže spokojenost. K mému údivu jsem tentokrát koupila jen 10 TS , což mi teď připomnělo , že odměny z akce TS i TJ odpočívají stále v inventáři. Za chvilku sklízím fenykl a pokud
    opět nezapomenu , tak půjdou na plochu.

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Nakrmeno, posláno do..pryč. Néé..jako slušná hostitelka jsem se slušně rozloučila,
    popřála hezký den a když to bylo za vratama , oddechla jsem si. Teď poklidíme
    venkovní jídelnu a tradááá ... [​IMG] smočit tělo .

lumat85 ... není zač, doufám, že to pomůže, i když samo hned první namazání není zázračné. Já už to sem někomu psala, myslím, že zrovna pro mituli :
    Celkové antihistaminikum (např. tablety Zyrtec, Xyzal) volně prodejné v lékárně, případně předepsané od lékaře ,zklidní alergickou reakci. Berou se, dokud vyrážka nezmizí. Pokud vyrážka mokvá, pomůže tekutý nebo obyčejný dětský pudr. Pozor, neměl by být parfemovaný, aby nedráždil.
    Jakmile vyrážka zaschne, pokožku promazávat. Vyzkoušený je např. Bepanthen, který pokožku zklidní. Zároveň se snaž předcházet vysoušení pokožky (mýdlo, chlor apod.).

lacrima.... velká gratulace k ledňáčkovi a ptakopyskovi

5. mirakoud

mirakoud Expert fóra

tak já trubka sedla dopoledne k počítači a konečně taky otočila papírový kalendář na tento týden. A copak to na mě juklo!!!! Za 5 minut mám být u doktorky. Tak rychle vypnout počítač, dopumpovat kolo a hurá na polikliniku. Takže ranní přesazení se nekonalo a teď honem doháním na velkých polích se SH a Zuziným. Teď se odtud nehnu, musím to uhlídat přesně 3 minuty před koncem i tak jsem musela koupit jeden obr. košík, protože by mi ještě pochybilo cca 100 šípků. To mám za to, že se mi nechtělo bourat mýtinu. Nakonec jsem to stejně musela udělat.
    Na oběd byly dneska karbanátky s bramb. kaší a okurkový salát. Večeřet už budu jenom meruňky.

Kočka k praseti: „Já vím, co z tebe bude, až vyrosteš!”
    „Tys četla můj horoskop?”
    „Ne, kuchařku!”

EDIT - UF, hotovo!!!

6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné odpoledne a poobědovou siestičku. Tak jsem to zvládla s odřenýma ušima. Stáje a stromy na ploše, tak uvidíme, co nám horké odpoledne přinese. Nejlepší bude skočit na chvíli do bazénu a pak jít na ten vychlazený meloun do ledničky. Tak ještě jednou mějte se zde pěkně. ;););)

7. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Čítam, čítam, občas sa chechtám, niekedy sa aj očká "spotia" (niektoré z vás majú tých životných krížov na ramenách až-až) a hlavne čerpám dobrú náladu zo zvieratkovských tém a nadhľad nad protivenstvami, čo občas prídu ako nezvaní hostia.

Akciu som spravila tak nováčkovsky - niečo áno, niečo nie ... ale vcelku som spokojná, nabudúce to už bude snáď len lepšie. Dnes sa mi vráti z chaty moja drahá polovička a tak sa idem venovať kuchyni, nech je načas večera (kuracie prsíčka v horčicovej omáčke s ryžou a marhuľovo-ríbezľová bublanina). Horúčava aj tu stále trvá, v bytíku krásnych 30 stupňov, ktoré vydržia aj cez noc napriek krížovému vetraniu a to si viete predstaviť, aké to je spanie - skôr by som to prirovnala k mdlobám, z ktorých ma vyslobodí až budík o 4:30, lebo je čas vyraziť do záhrady a zresuscitovať budúcu úrodu. A to veru nie je špás, keď mám k dispozícii len 10-litrovú konvu a potok. Dve hodinky pri tom utečú ako tá vodička v potoku.

Krásne odpočinkové poobedie všetkým praje Milka.

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

lacrima: Já jsem si pořídila tu silikonovou klávesnici, co se dá svinout a polejt kafem, je trošku svítivě zelená, ale furt je to lepší než růžová varianta.
    Kolik je na slunci, to nevím, ale už pomalu teču po schodech. Voda vysychá, bůhví čím budu večer zalévat. Ani psi nechtějí ven a vypili už kýbl vody. Jen ta sexuální aktivita toho mýho troubu ne a ne opustit. Na to, aby za tímhle účelem vstal, je pomněrně čilej a ochotnej.

9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mikeš, čtu tvůj příspěvek ze včerejška a týrání zvířat to určitě je, nejvíc si to vychutnáš, když máš oba doma. Jo jo, kdo chce kam, pomozme mu tam!:D:sleepy::)xD

10. lacrima

lacrima Ikona fóra

Tak teď mě ten náš "medvěd" úplně dostal.
    V bytě ticho , jen ventilátor běží a najednou slyšíme nějaké chroustání .
    Z počátku jsem ani nezkoumala co to je , protože "kluci" tady mají ty bílé buvolí kosti a také dřevěnou činku .
    Pak se kouknu , kde ten malý pinďa je , protože často mívá roztodivné nápady a tropí nějakou neplechu, kterou člověk nečeká .
    No co myslíte "hlodá " poličku u konferenčního stolku .
    Dostal lehce po čumáčku ,ale za chvilku akci opakoval, jako by se nechumelilo .
    Manžel poradil namazat okraj poličky hořčicí nebo pepřem. Pepř se mi zdál drastický , zvolila jsem hořčici .
    Lehce mázla , ... malý očichal a utekl, v tom se medvěd znuděně protáhnul, zívnul , okraj stolku očuchal , řádně oblíznul , oblíznul si 2x celou tlamu, podíval se na mě očima , jako "podruhé by jsem prosil i párek a do misky" a zpět zalehl.

-pechfógl- , za hodinku jedeme s medvědem na stříhání , tak se v mezičase kouknu , co u nás nabízejí .
    S kávou už mám zkušenost také ....;)

11. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

Musím aj ja pridať o mlsnom jazýčku našej Ronky, z útulku prichýlenej kríženky dačoho neurčitého s vlčiakom. Pila som na dvore kávu, ja mám rada tradičného turka s mliekom. A ako som dopila a držala nedbalo šálku v ruke a pozerala dakam inam, tak zrazu v nej cítim akýsi pohyb. Pozriem sa, čo sa to deje a to Ronka vylizuje svojim dlhotánskym jazykom zo šálky "soc", kávičkárka jedna.
    Keďže pre mňa je káva spoločenský nápoj, tak teraz už mám večnú a vďačnú parťáčku na kávičkovanie, len či jej ten kofeín neublíži...

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Odtajněné stáje: červené kačenky, žluté kravičky,ježek, krtek a nesmí chybět zlatí bobříci. Ze stromů nic neobvyklého, na baha až za 3 hoďky, tak uvidíme , řekl slepý a jak to dopadlo? Vedro venku nepolevuje, jenom těch bílých mráčků přibylo, ale na deštík to nevypadá, budu muset s konvičkou se projít a trochu zalít. Mějte dobrou náladu, pak jde všechno lépe. Pa pa...;););)

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zdravím rozhicované farmáře. Už je v ofi info k akci Přátelství , tak račte juknout.
    Zrovna jsem tam psala, že se mi akce líbí i odměny, jen to růžové želé už mě nebaví.
    Já ho tedy vůbec nevyužívám, jestli někdo ano, ví asi proč...ale že by ho museli cpát
    do všech odměn, už nevím, co s ním. Sousedé to nechtějí, prodat se to nedá, jen se válí
    v liště. Ale jinak se mi akce líbí.
    TS , ať již stromy nebo stáje - jedna velká pohroma , ať již farma nebo baha , samo
    nescházel ani bobr ++.
    Venku vedro, šplouchala jsem se ve vodičce, teď je čas na kávu.
    A trochu toho zchlazeníčka ....tak šup tam! Bacha na žraloky!

14. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

hubabuba1968 to není horkem, ale lakotou .... lakomá Barka nedá za ptakopyska 25 000 krejcarů xDxD, tak mám na pár dnů venku dobytek...

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG] [​IMG]

Začalo foukat celkem dost, ale déšť se nehodlá spustit. Zataženo, zamračeno a jestli
    se nám to zase vyhne, tak mě klepne. Už ten déšť cítím , ale nekápne a nekápne.

Týý jóó, ono fakt ani nekápne. Jde to těsně kolem nás, bouří a nad námi
    jako kdyby to vysyčelo.
    Pošlete sem někdo pár kapek, vysouším se ..xDxDxD

16. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Dobrý večer, opustila mě radost z farmaření. Určitě to překonám, ale teď mně všechno štve.
    Na novou akci jsem se dívala, akční se určitě napěstují v pohodě, ve stodole vše potřebné v dostatečném množství. Mohl by být problém s vypadávátky, ale je na to dost času, tak snad z dlouhodobek a s pomocí dárků od mých drahých sousedů, jich bude dost.
    Ale stejně mně to teď nebaví!!!
    Ještě, že tady jste Vy a po přečtení všech příspěvků se nálada o pár stupňů vylepšila. Dííky za to Vám všem.
    Přeji pěkný večer a dobrou noc.

17. lacrima

lacrima Ikona fóra

Juchuu
    [​IMG] přesně takhle koukám na tu průtrž co právě teď k nám dorazila .
    Jdu vytáhnout ty "tajemničky" , na které stále zapomínám
    a všem přeji dobrou noc .

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jara05 - tyhle splíny mívám taky. To zas přejde ;)
    No u nás ani nekáplo :(. Už jsem z toho nějaká ududaná. Ložnice je vyhřátá jak pícka. Se nedá ani spát. V dálce na obzoru (na západě) se blýská. Já čučím na jasnou oblohu, no. Kde jsou ty mraci, kruci o_O Chlupáči jsou celý den natažený, ani se nehnou. Dokonce nesomrují ani u lednice, chouďata.
    Asi zkusím ten dešťovej tanec, třeba to zabere. Přidá se někdo ?;)
    [​IMG] Bo jestli nepřidá, dopadne to takhle: [​IMG]

19. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Bóže lacrima, jestli nekecáš, tak ti to děsně závidím. U nás celý týden ani kapička a předtím to bylo vždy jen na ukázku tak deset kapek a konec. Dnes jsem si na vlastní náklady koupila do kanceláře ventilátorek, protože chodím psát papíry k večeru a mám tam vytopeno tak 30 - 35°C, vzduch se ani nehne a ze mne leje, že mám na židli loužičku, jako bych se počůrala. Dneska s tím ventilátorem jsem to zvládla bez problémů, akorát jsem si k němu dala lísteček, že je to mé osobní vlastnictví, bo šéf nejen že nekoupí, ale byl by schopen mi ho znárodnit - šetřílek jeden ;)xD.

No a jestli brzy nezaprší, dojde voda ve studni a zahrádka chcípne žízní.

Skalara - přidávám se - už jsme dvě xDxDxD

Člověk se plazí po poušti z posledních sil a najednou vidí studnu. Zařve: „Voda!“ Ze studny se ozve: „Kde?“

Po poušti se z posledních sil plazí žízní vysušený poutník. Tu narazí na dalšího, který je na tom obdobně, jenom už se přestal plazit a začal hrabat v písku jámu.
    'Myslíte, že narazíte na vodu?' pesimisticky poznamená první žíznivec.
    'Ne,' smířlivě zavrtí hlavou druhý, 'dělám si hrob!'

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak půjdu spát. A nezapršelo...sice je vzduch cítit vodičkou, ale nespadla ani kapka.
    Jdu se osprchovat , spapkám něco , bříško dostalo hlad.
    Hezky se vyspěte a u koho prší - nebuďte škrti, pošlete něco k západním hranicím. Děkuji.

Říká paní Horáčková po dovolené: „Manželovi se ty italské památky nesmírně líbily. Když nám ta naše mladá průvodkyně ukazovala jednu zvlášť zajímavou vykopávku, zaslechla jsem ho, jak si mumlá: Tu bych bral, tu bych bral...”

Skončil pobyt jednoho turnusu, když si náhle právě skončivší rekreant vzpomněl na zapomenutou věc. Vrátil se ke svému bývalému pokoji, který byl zamčen, protože už jej zabydleli novomanželé. Z pokoje se ozývalo: „Čí je to kolínko?”
    „Moje!”
    „Čí jsou to prsíčka?”
    „Moje!”
    Bývalý rekreant už to nevydržel, zabouchal na dveře a zvolal: „Až přijdete na ten deštník, tak ten je můj!”

„Tak jsem byl vloni v Alpách - manželka otěhotněla. Předloni na Kanárech - žena otěhotněla. Rok předtím na Šumavě - zase otěhotněla!”
    „A co s tím budeš dělat?”
    „Pro jistotu ji letos vezmu s sebou!”

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.