ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahoj holky a kluci :) moc ráda Vás čtu, jen je málo času a nestíhám, ale jste fajn a mockrát mi na večer, když nakouknu spravíte náladu :p.
    Jsem se snažila nakouknout, jak vlastně ta věta má být po přečtení -pechfogl- ale upozorňuji, že jsem měla lepší kamarádky, než je čeština :D .. moje sluníčko ex-mistr v jazycích ( i český), by mi poradilo, ale je daleko :(.

... [​IMG]
    .. by musel být novosled věty jinak postavený ... třeba

tak jsem se dostala k tomu, že věta na ofi je správně napsaná ..... pořídit si novou řadu na magickém stonku ke Dni přátelství. ... jak je věta položena, by to mělo být správně .. :)
    Tak jsem se asi dobře neuvedla a budete mě tady chtít? :eek: .. kdybych se občas přidala do Vašich skvělých diskusích na odreagování? :p eva

Naposledy upraveno: 20/7/15
  2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojky farmáři.
    Venku ve stínu máme velmi příjemných 25°C. Vítr stále fučí. Jestli v noci sprchlo nevím, spala jsem jak zaříznutá. Kdyby mě odnesli i s postelí, tak nic nevim.
    Koukám, jak to mají v Hamburku pěkně vymyšlené. Krásně jsme se vyplácali z peněz při honbě za nanukem a šup, už je tady řádeček. Nene, já nedám [​IMG]
    Půjdu si udělat kafíčko a pak vyrazim do kuchyně na ty špagety
    A mám poslední tajemno na ploše, tak jdu vyhlížet toho v tom modrým hábitu [​IMG]

3. mituli

mituli Polobůh fóra

evainfo,kdyz nas nebudes prudit tak samozrejme te chceme;),Evi dekuji za recept,vypada to nadherne,tak a ted ke stonku-asi koupim ,me se ty dekorky moc libi,jsem hrozna taky musim mit kazdou ptakovinu,mam jeste tenhle tyden volno a pak sup do prace,budu mit na krku asi 110 sportovcu asi 14dni,to je od rana do noci,tak snad to preziju ve zdravi,hezky den a pa

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Dovařeno, dosmaženo, snědeno a uklizeno, žádné z pížďat se nezranilo, i když se to
    občas v kuchyni motalo. To mám nejraději, když přilítnou z venku a babííí, něco bych pojedl/a
    a přilítnou jak cvoci , aby se jeden bál, že se zraní. Vařit s očima i na zadnici, to je hrůza.
    Jedu pak na poštu a nakoupit, dorazím sice později, ale vše doženu .
    evainfo ...každý člověk se srdcem na dlani je přece všude vítán a upřímnost se cení.

A nový řádek...nebudu kecat, to je věc, kterou prostě chci...no, co se mnou ...dobiji paysef.
    Však jsem v předešlém příspěvku avizovala, že trucuji jen do další akce. Mohla já tušit, že si
    RT tak pospíší ?

5. flexka

flexka Hrabě fóra

Trošku jsem to tu zanedbávala a pár stránek dozadu si pročetla, ale i když je to fajn počteníčko, tak celé jsem to za "absenci" nezvládla, je moc horko...
    Pro -pechfógl- s čubičkama je to jen o hlídání, sprej funguje a nefunguje, část psů jsou asexuálové a jsou rádi, že nemusí na fenku nic zkoušet (většinou ti s tituly z výstav a PP) a pak spreje fungují a pak jsou ostřílení vesničtí voříšci, co mají děti v 5 okolních dědinách a ti se dostanou všude, vyrobí 6 štěňat přes plot, rozervou bezpečností dveře, podhrabou se vybetonovaným kotcem... a žádná jim neodolá.
    Existují injekce na oddálení doby hárání (dávají se před vypuknutím), ale i když opravdu nějakou dobu fenka nehárá (ve výjimečných případech už nikdy), zvyšuje se významně riziko zánětu dělohy a to jde o život.
    Nejlepší je kastrace, příroda prostě programuje tvory k žraní, vylučování a množení se a pokud se někdo ohání tím, že je kastrace nepřirozená, tak i to, že fenka nemá furt štěňata je proti přírodě. Kdo kdy viděl v přírodě, aby samice nerodila jak o život? A jelikož ti přírodní lidičci přece nebudou huntovat fenku a bude rodit možná jednou, tak samo se hormonální poměry v těle přepnou do pozice nepřirozené a následkem je v lepším případě falešná březost a v horším zánět dělohy. Zvlášť starší fenky pak mají velké potíže operaci a zároveň otravu zevnitř zvládnout...

Kalhotky jsou jen pro slušně vychované fenušky - ty moje je vždycky dají na stranu zubama, když potřebují, když se blížím, tak zase zpátky. Už jsem to dávno vzdala... fleky čistím a bedlivě hlídám a těším se na věk cca 8-10, kdy je dávám nejpozději kastrovat. Už pomalu šetřím, mají 7 ;)

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Oba pejsci jsou podvraťáci a v jejich "rodokmenu" figuruje několik jezevčíků, ti se prostě vetřou všude. Kašpar je sice blb a za osm let se mu nepodařilo založit rodinu, ale Ťapinka nás už jednou obšťastnila. Teď už je jí deset, takže by to mohlo být i životu nebezpečné. A hlavně, nechci, aby se to stalo za mé péče, to bych si už rovnou mohla hodit mašli, jak by mě matka deptala. A co kalhotky? Máme krásné - růžové s jahůdkama....:p
    evainfo: Asi jsem to neformulovala dobře. Nevztahovalo se to přímo ke stonku, ale k celé akci, tedy šestidenní Den přátelství.

7. evainfo

mituli: určitě neprudím, protože nemám žádný důvod :) a naráz s tou zajímavou větou mě napadlo, že k vám vklouznu [​IMG]

8. Crower

Crower Vážený autor

Vypadá to že můj účet byl po letech převeden do jiné hry, jiné rozumné vysvětlení nevidím :D :D :D

Tohle video stojí za zhlédnutí :) 5 let staré video :)

9. mituli

mituli Polobůh fóra

Crower,co by za to jiny dal,rano se probudit o pet let mladsi;)blazniva farma-blaznivy zivot,Evi vitej

10. Crower

Crower Vážený autor

No já zase tak starej nejsem :) :) :D

11. Baroland

Baroland Ikona fóra

Tééda vy si žerete ! Až se mě u huby pěna tvoří.Tady to jsou jen samá prostá jídla.Co si asi tak lze představit pod - papas arrugadas,mojo verde, mojo rojo, mojo de ajo, mojo de azafrán,Gofio,Sopa de verdura,Gaspacho,Conejo al salmorejo,Churros de pescado,Patatas con pimientos nebo tumbet.Tak zůstávám nejvíc u ryb,popř.králíků,neb v ovoci a zelenině jsou nebezpečné vitamíny a mléčné výrobky nejím.
    xD

12. evainfo

To video vypadá vážně supr, hlavně ten začátek .. kravín a pracující na polích .. před naběhnutím Farmeramy xD .. že sem nezačala hrát dříve a o co jsem přišla :D ..

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Báro - miluju naši prostou kuchyni. Jak by mi hodili na talíř něco, co by mi mohlo sežrat hranolky, to bych šla asi do mdlob :wuerg:

Jinak ta modrá mraženka nedorazila, místo toho mám dalšího zlatého bobra [​IMG]. Se na to vypjdnu, velebnosti....[​IMG]
    Asi mě z toho šoupne. Bobr sem, bobr tam, co já s nima udělám o_O

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zdravím všechny vespolek. Právě jsem před chvílí dorazila, fofr sklidit a zasázet.
    Po sklizni 135 tř.paprik a čeká mě pěkná makačka. Zítra tu nebudu asi celé dopoledne...
    no, semlelo se mi to dost nepříjemně do téhle rychloakce. Ale budu bojovat do posledního
    heknutí.
    Teď si jdu zachladit a namazat bebí...bodla mě vosa (ale asi to byl vosák) , a vybralo si
    to "horní"část mého těla a rovnou do podprsenky. A že to bolí. Dám obkládek.
    Pak dám kávu a odpočinek , pak dětem večeři a snad bude chvilku klid.

15. burds

burds Titán fóra

Konečně jsem se sem zase dostala.Než jsem to všechno přečetla tak to chvilku trvalo ale tady je vždy hezké počtení.S hovězím ragu jsem měla úspěch mňam,mňam.Děkuji za recept.Snažím se zvládnout pidiakci snad se to podaří.

16. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Crower ...jen tak pro zajímavost, jaký teď máš level, po té změně? xDxD

....já jen tak uvažuju...nedávno tu psal bbowling, co má jako dál dělat, když dosáhl všech cílů, které si ve hře dal - toto by mohlo být zajímavé řešení xD

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Zdravím všechny
    k večeři borůvkové knedlíky, to zas je kalorická bomba, nu což, snad to vyběhám na procházce se psem.

Rozpěstováno, ale dál jedu na polích 2x2 se superkem i zuzkou, ať to přibývá. Čas nás bude tlačit, tak to raději popoženu. Všeho ve stodole dost z obrstromů, tak to najde aspoň uplatnění.
    Padátka už mám splněné - 272 kousků.

Držím všem palečky, ať to jde samo
    a Evče - pajaable foukám na dálku bebíčko ;)

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Crower - to byly zlatý časy, když se na Farmě ještě farmařilo, co? Dvě plochy, občas povodeň - teďi si nepamatuju, jestli se jim podařilo rozpohybovat toho záškodníka...
    Jinak, děti moje, ohne sranda - čubinka hárá o sto pět, kvůli kalhotkám s jahůdkama mě kousla, dostala na zadek a pak jsem dvě hodiny brečela studem a pes se naučil otevírat dveře. Asi zamířím k ledničce, kam jsem se předzásobila podle nesmrtelného vzoru Kaolina. Protože teď trčím s čubou zavřená v pokoji a pevnost, potqažmo její čest, hájím z posledních sil. Sprej Stop love dochází, asi přejdu na pepřák a až i ten dojde, budu rozstřikovat aspoň osvěžovač vzduchu. Citrónový.:cry:

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný večer všem milým, dřív jsem se nedostala, RTG dopadl dobře, nožku mohu zatěžovat a berličky odložit. Dnes bylo pěkně, tak jsem musela zalít zahrádku, kytičky žíznily, po tom včerejším větru jsem musela zahrádku trochu dát do pořádku. Poražené květináče a omlácená kvítka. Vichr to byl pořádný, ale bez kapičky vody. Sudy už budou zase žíznivé. Vyoadátka na punč už jsou a rozpěstováno také. Tak to snad zvládneme. Krásnou dobrou noc a pa zítra!!!;););)

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Makám a snažím se dohánět dnešní zmeškání.

Výplň horního dílu spodního prádla už mi po obkladech trochu splaskla a už to ani tak nebolí.
    evoku57 ... děkuji , pofoukání asi zabralo.

Opět se zatáhlo, ale ani nekápne .
    Všem, kdo chodí spinkat dřív než my noční sůvy, přeji hezkou dobrou noc a sladké
    sny.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.