ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Zdravím všechny závisláky.Tak nám tu teď trochu zapršelo,ale jen tak ani ne 10 minut,takže nic moc,z jedné strany pršelo a z druhé svítilo sluníčko.Snad ještě zaprší,je tu hrozné sucho.Jinak koupila jsem na každou farmu tři TS a víc kupovat nebudu,protože nevypadlo nic kloudného.Já zítra nevařím,zůstalo nám ze dneška -kuře na paprice. :)

2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

pajaable možná by kluci a holky z RT potřebovali atlas zvířat - nějak ty ptáky nedokážou rozlišit ;)

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

U nás je strašný vítr, černá obloha a televize stávkuje, stále hledá signál a Černí baroni se někde toulají éterem. Tak doufám, že to naskočí. Hlášky z tohoto filmu mám moc ráda. Krásný večer a pa pa, zítra budu až později, nestihnu začátek akce, musím na 15 k lékaři. Už jsem tam dlouho objednaná. Tak doufám, že to potom stihnu! Moc času na akci není!;););)

4. Madvo

Madvo Mistr fóra

Přeji všem pěkný večer, Tak jsem zjistila, že TS budou končit a koupila ještě 3 stáje, ještě je odtajnila za fl a světe div se - překvapení - oranžová koza, bobr a japonský kapr. Ještě, že to končí a doufám hodně dlouho nebude!
    U nás jsou nesnesitelná vedra. Já mám po dvou operacích srdce a toto počasí mě ničí. Téměř nevycházím z domu a chodím se osvěžit sem, pohledem na delfínky. Jsou krásní.
    A co budu zítra vařit brambory a rybu - asi sumce - udělám z něho steak. Je hodně tučný. A samozřejmě rajský salát. Rajčátkům se daří.

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG] Samé dobrůtky budete kuchtit. Takové špagety já ráda , rybičku
    s brambory - mňam , kuře na paprice přímo zbožňuji.
    Budu muset "počekat" až budu zase samojediná a pak si uvařím každý den dle svojí
    mlsné tlamy. Myslím, že -pechfógl- tady vzpomínala bramborový guláš a ten já moc ráda.
    A nemusí být s uzeninou, narvu tam třeba i maso, co zbyde a je to také lahoda.
    Nebo kyselku si udělám či bramborové placky ...

6. mituli

mituli Polobůh fóra

Tak na zitra bude u nas hrachova kase,zastreny vejce a kysela okurka,pak bude hrmit i u nas v obyvaku:music:koukame na černy baroni,ale venku to vypada,ze se budou čerti ženit,snad to nevypadne Evi,prosim recept na zakusek diky

7. anna32173

anna32173 Vycházející hvězda fóra

Ahojky tak u nás budou kuřecí nudličky v těstíčku,brambor je horko tak moc ani s manželem nejíme,jinak u nás na jihu ani kapka vše sežrané od sluníčka ani tráva žádná,mladí mají tábor pro děti a mají tam koně a musí jim dovážet vodu,neboť koryta v potoce vyschly.No a TS žádná sláva,ale zkusím ještě 2 jsem nepoučitelná,z 15 byla žába a růžový kravín jinak do lišty.A hrozně se mi seká farma a vykukuje stále cedule plugin nereaguje už nevím co mám čistit tak zatím papa

8. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Ahojte moji milí,
    zase som sem dlho nepísala, ale čítala som skoro stále. Veľa vecí ste tu prebrali - o akože priateľoch, ktorí pri prvej mrzutosti zaradia spiatočku - v lepšom prípade, a v tom horšom Vás ešte poriadne okydajú...S týmto má problém hlavne môj manžel. Vždy mu vravím, kamošov si vyberaj takých, o ktorých sa v zlom pčasí môžeš oprieť - a nie takých, ktorí sa opierajú o teba neustále - ale to viete - chlapi... Anička, neboj, čím hustejšie sito na priateľov nájdeš, tým lepšie. Neprejde ním ich síce veľa, ale tí čo prejdú, budú stáť za to. S tými budeš môcť počítať v dobrom, aj v zlom, na ich pleci sa možeš vyplakať, ale aj zasmiať. A Tvoje dieťa je pre teba poklad v akom-koľvek stave. Tak ako si Ty bola pre svojich rodičov. Každé dieťa má svoje muchy, aj tie úplne zdravé... A mnoho krát hrdosťou svojich rodičov na ne sa stanú nezvládnuteľné - čo je horšie, ako inteligentný autista, ktorý má svoje muchy, ale milujúca rodina sa s nimi vyrovná a vychytá ich.

Naposledy upraveno: 19/7/15
  9. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Ženy,vidím,že těch různých životních osudů je tu tedy nepřeberně.O to víc si vážím každého kdo je schopen i přes nepřízeň osudu zůstat člověkem a nežehrá na život,že mu naložil nespravedlivě.Jsem ráda,že toto vlákno pajaable(jestli se nemýlím)vytvořila.Je to tu o životě,se vším co přináší.:)
    Z jiného soudku,toho žracího,ten je tu oblíben.Hlava rodiny ráno odkráčela pomoct s něčím kamarádovi s tím,že se vrátí až po obědě.Byla jsem sama doma,tak si říkám,hážu nudu na vaření a jen jsem si do pekáčku dala brambory s paprikou a zalila smetanou s kořením.Pěkně jsem si je upekla.Po obědě se přižene mistr světa a chce oběd.Tak ten teda na ty brambory čuměl a ještě měl hubu nataženou až na zem.Žádný maso.No co už,má nahlásit,že chce obědvat doma.
    A to ještě dcera neví,že nějaká kočka vytáhla z jezírka karasa a ukousla mu hlavu.Pachatel nezjištěn,oběť uklizená.Doktor Plzák měl někdy pravdu když kázal:zatloukat,zatloukat........musím někde splašit náhradnici:oops:

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Bubáku, zakladatelkou byla Moni.
    Jinak (k těm kaprům) mi vyprávěl kamarád, jak na zahradě pěstil v jezírku koi kapříky, na kšeft. Prý jich tam měl dost. Ale pak přiletěly kachny......

11. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Čo sa týka varenia - vaše recepty som využila, aj so svojim vylepšením, máme radi hodne štipľavé jedlá - hlavne ja - a chili papričky nechýbajú takmer nikde. Ale urobila som aj halušky s bryndzou (dostala som fajnú liptovskú - originál), len sa po nich zaprášilo, aj keď boli so slaninkou a s mliekom. Ten môj ma teraz tlačí do rýžového nákypu - má prísť vnúčik - ale on ho miluje a ja ho nerada robím, lebo je to kopa riadu a času, no uvidím. U nás hic poriadny, cez deň v tieni 37 , teraz 25. Úžas k nedýchaniu. Ale v chalupe ujde - dokonca sa občas cez deň idem zohriať von :cry:

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Obyčejná piškotová pochoutka pro děti...

Rychlý nepečený jahodový dezert

24 ks dětské dlouhé piškoty
    700 g jahody
    1 bal.vanilkový pudink
    1 bal.jahodový pudink
    900 mlmléka
    6 lžickr. cukr

Jahody omyjeme a nakrájíme na malé kousky.
    Vanilkový a jahodový pudink si klasicky uvaříme v mléce - 1 bal. vanilkový (jahodový) pudink, 450 ml mléka, 3 lžíce kr. cukru.
    Připravíme si menší formu, kterou vyložíme potravinářskou fólií. Na dno naskládáme dlouhé dětské piškoty. Navrstvíme vanilkový pudink (1/2), naskládáme jahody, navrstvíme polovinu jahodového pudinku a naskládáme dětské piškoty. Nalijeme druhou polovinu vanilkového pudinku, naskládáme jahody a navrstvíme druhou polovinu jahodového pudinku. Poklademe dětské piškoty a jemně je vtlačíme do pudinku.
    Necháme vychladnout a následně dezert vložíme do lednice na minimálně 3 hodiny. Vyjmeme z formy a podáváme.
    Recept jsem našla na netu, dělala nesčíslněkrát, dětem sedne. Dělám i v
    kulaté formě.

Ano, toto vlákno založila naše klubová mamča - m2707 nebo-li Moni .
    Ještě dodám, že nebýt jejího skvělého nápadu, nebylo by tohle pokecáníčko.

LubicaKrakova ...mě podrž , já myslela, že jsi vyhrála cestu kolem světa..vítej!!
    A víš co ? Halušky jsem neměla už moc a moc dávno..dobrota.

anickamalirka ...čevabčiči to můžu , jejda, to bych mohla také některý den
    udělat..děkuji za inspiraci.

Tak a teď mám z toho všeho mlsno v tlamě, tak jdu obcházet lednici..

P.S.
    Už se cpu , naložila jsem si salám, okurky, chleba ...nějak musím utišit
    hladoleta.
    No a závěr TS je k smíchu či k pláči ?

Naposledy upraveno: 19/7/15
  13. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásný večer,
    to já zítra chystám čevabčiči s bramborem, okurkový salát. Ráno mě čekají odběry dostala jsem totiž dopis :D že jsem deset let nebyla na preventivní prohlídce.. Jenže já bych řekla že max. 5 :D Ona paní doktorka už zapomíná a zřejmě to nedala do PC a teď mám nové koště, pana doktora a bylo hned bububu.. A pak jdu na kafčo ke kamarádce než mi odjede na Slovensko na dovku. Ve dvě budu přilepená k PC.. tentokrát trošku jdu na riziko a místo 120ti obr stromů jsem dala karafiáty na 2x1. No snad to nebude tragédka. Do práce jdu až v půl sedmé a jen do devíti.. Takže akcičku zvládnu v poho ;)

14. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobrý večer,
    u nás budeme mít zítra bramborový guláš, všichni ho mají rádi a já s tím nebudu mít moc práce. Zítra bude asi zase horko, tak se plácneme někde u vody a stejně chtějí všichni jen pít. Na akci si vezmu s sebou tablet, abych mohla sázet a sklízet plaménky a šípky.[​IMG][​IMG]
    Tak přeju krásný zbytek večera a ahoj.

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak se tu převalily černé mraky a pjd, zas to odtáhlo. Ani nekáplo. To snad neskončí :cry:.
    Na ploše ještě tři tajemna a jedno v liště, tak se rozčílím radši až ráno, dneska už stačilo ;)
    Mějte se. Dobrou noc a krásné sny.

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezky se vyspěte.

17. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Tak jsem si početla, krásně se pobavila a teď budu mít díky vám krásné a veselé sny :). Dík a dobrou noc.

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásný nový den a počátek týdne.
    Od rána makám v kuchyni a mohu prohlásit ...ještě pár drobností a mám hotovo.
    Nezapršelo i když je střídavě zataženo a sluníčko a vzduch na zalknutí. Kus dál
    prý sprchlo, nás to obešlo. Jen celou noc skučel vítr.
    Zprávy z farmy : sklízela bych - nelze, možná se ukliknu a sklidím, pak budu čučet
    jak seschlá žába, že mám málo vypadávátek. Další (ne)novinka - zlatá husa je stále
    mimo rajon. Bilance finančních ztrát ..celkem 912 FL v čudicích a jen jeden ledňáček
    z balíčku. Prognóza dalšího financování podobných akcí prozatím nejistá ...do další
    akce se trucuje.
    xDxDxD

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já ztaky skučím. Nejen že je vedro, ale čubinka začala hárat a je to k nevydržení. Nejen, že mám doma nadrženýho čubíka, ale sousedovic Jack Russel terér už dvakrát pobořil plot. Zaplaťpámbu je to babička a nedavačka, takže doufám, ale trávit den s rukou na psím zadku, takhle jsem si dovču nepředstavovala.
    No a všimli jste si prodejní akce ku Dni přátelství? To se ví, že to Varunovi nesežeru. A proč je to Den přátelství, když to trvá šest dní? Co takhle Dny přátelství, pane překladateli?

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Nazdárek všichni,
    nabídka řádku v nebi profičela i kolem mě. Kdo ví, co nakonec bude vlastně dávat.
    Do loterie nejdu a na dobročinné účely řádek nejspíš nebude.
    xDxDxD
    U nás včera zahrádky zalilo, bohužel, i nějaká kroupa byla do kožichu. Au, au.
    :D

Naposledy upraveno: 20/7/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.