ST: Důchodci závisláci

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by Hrnkajda, Mar 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jana563

jana563 Dozorce fóra

čarodějka007.Jo jasně ale já myslela na tu stranu zátoky jak je mlýn.

2. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Jo, jo, bando, kdybyste dali aspoň trochu na mne, nemuseli jste lamentovat.
    Ó, jak já jsem rád, že jsem žádnou TS nekoupil. Cítím se tak spokojeně.
    xDxDxD

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Mikeši, necítíš se spokojeně, nekecej .... žádná ze závislých důchodkyň tě ještě nepodrbala za ouškem.
    xDxDxD A že jsme děvčata v tomto oboru školená, tuto činnost provádíme několikrát
    denně. :p

Dvě jednotlivky po balíčku : červená králíkárna a žáby.

Last edited: Jul 18, 2015
  4. Baroland

Baroland Ikona fóra

Pak zašel tam jeden a ztratil se druhej,ze skály padal a příšerně řval..veselej Dejvy byl do rána tuhej,zůstal jsem samotnej uprostřed skal.
    Klííídek, to jen navazuji na fóglici.(776)
    Courám po horách,tedy kopcích,tedy místních vrcholech od rána a ač je tu sem tam stín a podstatněji chladněji,přeci jen válení v písku je válení v písku.Co bych neudělal pro huntování zdraví,že jó ?
    TCH mě nechávaj v klidu,po zítřku splním pár úkolů,dostanu budek půl plochy a ono se už něco vyklube.A když néé,nic se neděje,stejně nejdou ani do úkolů -tedy jdou,ale nic za ně není,takže ty úkoly dělat nebudu.

EDIT: Já já jáá,já byl tááák hodný.....a v krmení vynikám xD

Last edited: Jul 18, 2015
  5. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Mikeši, já jsem spokojená - krále rybáře mám a ten zbytek půjde časem do světa k hodným lidem, kteří to budou krmit...to já nedělám a dělat nebudu 8)

6. dododo53

dododo53 Expert fóra

Baroušku, tak teď jsi mně dojal, pamětníku jeden. Hned si to jdu pustit....

7. Simissek

Simissek Pilný autor

Přeji krásný večer - hlásím návrat mezi Vás - "kamarády závisláky" ;)

Teda můžu vám říct, že ten týdenní absťák byl hrůza :wuerg:. Na hotelu byla wifi jen za poplatek a stejně mi farma v mobilu nejede :cry:.
    Ale dovolená byla super. Celý týden bylo nádherné slunečené počasí, díťata řádily buď v bazíku nebo v moři. Až jsem čekala, kdy jim narostou plovací blány. Nejraději by ve vodě i jedly.
    Jeden den jsme se jeli podívat do Marienlandu na delfíny a lvouny - něco nádherného. Děti se s nimi vyfotily (za poplatek,jak jinak :music:). I já je viděla na živo poprvé v životě.
    Jak jinak jsem se hned druhý den spálila (i když jsem byla namazaná - krémem :p) a další den jsem seděla pod slunečníkem u baru s koktejlama (samozřejmě i nealkoholickýma) a hlídala věci celé rodině.
    Letadlo jsem přežila, i když jsem se bála, když jsem při startu (nevím proč) zadržovala dech, že mi rupne cévka a budu tahat nožičku xDxD

Teď jdu přečíst to, co jste tu psali, když jsem tu nebyla a půjdu se zvodorovnit do peří. Přijeli jsme domů dnes ráno ve 4 hodiny a dopoledne jsme jeli k našim na Zámecké slavnosti. Jsem nějaká ucaprtaná....

PS: Evi (Pajaable) - nádherný nový podpis (co jsem tak zběžně jukla ;))

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahojky Simissek , vítej doma ! Jo, všude dobře , ale věz, že mezi závisláky
    nejlépe . xD
    Děkuji, podpis je od Richarda (Bagíra77)...je to umělec , umí nádherné věci.

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Vítám tě zpět mezi námi, o nic nepřicházíš a těch pár báječných receptů si jistě dohledáš.

10. Mikeš

Mikeš Titán fóra

pajaable - prosím tě, jak to můžeš vědět, že nepodrbala? To bys teda koukala!
    Už mi vážně ke spokojenosti nic nechybí.
    :D

čarodějka - jen jestli ty náhodou trochu nekecáš. To ledňáčka necháš umřít
    hlady?
    xD

Edit
    Teď si říkám, jestli jsi neměla rovnou koupit ty balíky 2, aby tomu chudáčkovi nebylo v liště smutno. Co ty, prosím tě, víš, co mu chutná. Třeba i třešně s pivem.
    xDxDxD

Last edited: Jul 19, 2015
  11. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

xDMikeši a to mám chudinku zvířátko krmit třešněma s pivem? Ty následky nespraví ani fialkový parfém...xD

[​IMG] fakt je v liště...

EDIT: Mikeši, nenaváděj stařenku k nepředloženostemxD další balíček nekoupím určitě a z nákupu jednotlivých TCH vyleze tak akorát další žlutá mlíkárna nebo peří....

Last edited: Jul 19, 2015
  12. mituli

mituli Polobůh fóra

Simisek-vitej doma,jak jsem cetla dovolena klapla a jste vsici v poradku,to je hlavni a tak ted sup holiny a makat;)

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Evi, podpis je moc hezký, takový svěží, letní. Hned bych tam hupsla k těm delfínům :D

Teda přátelé, udělala jsem to vepřové v mrkvi s brambůrkem. A musím konstatovat, že to bylo naprosto fantastické. I můj málocožravý, rozcapený potomek měl boule za ušima. Tata také chválil. Zařazuji ho tímto do jídelníčku (to vepřové). Lehce jsem to dochutila (masíčko zakápla sojovkou, přidala kmín, pepř, lahůdkovou papriku, muškátový oříšek, žďabec cukru a citronu, trochu smetany, no a vývárek z masoxíčku, bo ten se u nás může)
    Eňo ňuňo [​IMG]

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Další ledňáček není , vyklubal se ježek, pštros žlutý, mýval a želva. Koupím možná jěště něco zítra ...možná také ne a spokojím se jen s jedním modráskem.
    Dneska jsem pěkně ospalá, jdu si dát spršku, asi nevynechám lednici, zřejmě něco ještě
    vyšťourám a pak zalehnu.
    Přeji dobrou noc a sladké sny.

15. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásnou dobrou, mám trochu splín, děti na táboře a doma takovej klid, no moc mě to nadšení dlouho nevydrželo... a tak jsem měla psavou... jak jsem se zmínila, poslední dobou mě to chytlo a píšu a píšu :D Omluvte né zrovna dvakrát dobře naladěnou závislačku ;)

Novinky se v dnešním světě šíří rychlostí světla. O to rychleji, když se jedná o špatné, tragické nedej bože vražedné "horké info".
    Zpráva, že náš syn je autista proletěla naším malým městem jako lavina a přinesla s sebou různé situace... Ale především byla odhalena skutečnost, jak to máme s přáteli....

Okruh "přátel" se zúžil na "známé". Okruh "známých" se rozrostl o "zvědavé". Všudepřítomná šeptanda, kdekoliv jsme se vyskytli, nám byla v patách nebo přispěchala po našem odchodu. Horší než-li šeptanda bylo hrobové ticho při našem vstupu do společných prostor hojně osazen "přáteli" .

Nejen že se musíte vyrovnat s novou situací v rodině, připustit že Vaše dítě je postižené. Opustit svá očekávání ohledně budoucnosti, nejen své ale i syna. Fakt že se posouváte na okraj společnosti a jste "poškozené zboží", Vám otevře oči. Teprve v těchto chvílích zjistíte, kdo je přítel a kdo byl jen "odběratel". "Odběratel" co těžil z Vaší životní energie. Energie, která při nově získaných informacích, klesla na bod mrazu. A tak se odpojil... A dobře mu tak, není důležitý počet, ale vřelé srdce s nataženou pomocnou rukou. A tak se náš seznam přátel vyselektoval. Je sice menší, ale stojí za zmínku. Děkuji Vám co jste to s námi nevzdali :) A jste nám oporou.

Ani si nevybavuji, kdy jsme měli doma návštěvu, mimo vlastní rodiny. Abych nebyla nespravedlivá, tak jednu návštěvu máme pravidelnou. A to úžasného človíčka co pracuje v sociální oblasti docházející do rodin dětí s postižením. Pomocná ruka, která přinese nové pomůcky pro Pepíka, literaturu pro mě a hlavně novinky co se kde šustne ohledně informací jak postupovat nebo co se osvědčilo. Zde jsem za "odběratele" zase já a odnáším si novou sílu zkoušet to znovu a znovu. Ono se to prostě poddá ;) Dřív nebo později určitě.

Přitom já návštěvy miluji, za prvé mě to donutí uklidit ten náš obrázkový, strukturovaný chaos. Za druhé, nejraději uklízím, právě když mi sedí návštěva v kuchyni. A prostě musím uklidit :)) A za třetí se držím pravidla.. bordel v bytě - šťastné dítě... Ale všeho s mírou ;)
    Nebuďme pouze "odběratelé", Váš zdroj se může vybít a hned tak nenaskočí.....

16. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj a dobré ráno,
    u nás v noci docela hodně pršelo a teď je krásně chladno. Musím si toho užít, než začnou ty pařáky.
    pajaable: tvůj nový podpis je moc hezký, jen jsem se ze začátku lekla, že nepíšeš.
    Simissek: je dobře, že jsi zase zpět a pěkně odpočatá
    [​IMG]ledňáčka nemám a už to ani zkoušet nebudu. Někdy ho třeba získám.
    anickamalirka: nebuď smutná, splín přejde a potřebuješ si odpočinout i ty a bez dětí, abys mohla dál fungovat.
    Dnes budu vařit hovězí s mrkví a bramborama. Inspiraci mám od vás[​IMG]a jsem ráda, že nemusím nic vymýšlet.
    Přeju vám všem krásný den, já ho asi částečně strávím s vnoučatama u vody. Eva

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, sluníčko už zase hřeje a tak se Zdenda na vás směje a přeje pohodovou neděli a nabrání sil do zítřejšího maratonu pěstování. Pajaable inovace Tvého podpisu je kouzelná, Richard je šikulka. Také vítám naši milou závislačku simisska - ahojky jsme rádi , že jsi zase mezi námi. Chyběla jsi tu!!! Odtajnění: žlutý králík, hodí se vedle těch včerejších žlutých slepic a světě div se, zavítala ke mně také želvička, ten modrý pták uletěl zase někam jinam, ale dobře mu tak, u mne se mohl mít dobře!!!;););)

18. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Dobré, krásné, slunečné a teplé nedělní ráno.
    simisska - dovolená i návrat se vydařil = super, že jsi zase mezi námi
    anickamalirka - vem to z té lepší strany = aspoň víš kdo je Tvůj přítel a ne pouze někdo kdo k Tobě přijde na návštěvu, protože super vaříš a nakrmíš ho k jeho spokojenosti. Děti se Ti brzo vrátí z tábora, čas letí jako voda a je nejlepší lékař.

Tajemné stáje - koupila jsem 5 , zatím odtajněny 4 = ptakopysk, kohout a 2, slovy dvě žluté mlékárny (trochu zamrzí v mém levelu a když je v liště spousta stromů s mlékem), ale nehroutím se z toho a třeba ta poslední..... xDxDxD

Krásnou neděli Vám všem.

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

anickamalirka: Píšeš krásně a tvůj text se sem sice hodí, ale žádal by si větší rozšíření. Kdyby jen pro informaci a k tomu, že pěti ze stovky to zapálí.

20. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

anickamalirka:nesmutni.To je přirozené,takhle se lidi prostě chovají.Máš jiné priority a těch se drž.To,že nejsi ve škatulce mladých,krásných,úspěšných,zdravých a dokonalých neznamená,že ti co si to o sobě myslí jsou plnohodnotnější lidé.Tohle už dávno neřeším,život se svou rodinou žiješ ty a falešní přátelé tě opustí pokaždé když budou mít pocit,že je dobře nereprezentuješ.Někteří možná neví jak se s touto novou informací srovnat.Možná se ostýchají,nevědí jak s postiženým člověkem(dítětem)jednat.Pracuju v domově důchodců a vidím jak jsou někdy příbuzní neohrabaní ke svým imobilním rodičům.Dej tomu čas.:)

Thread Status:
Not open for further replies.