ST: Důchodci závisláci

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by Hrnkajda, Mar 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj závisláčci moji milí,
    dostávám se sem až teď. Dnes bylo podivné počasí, nebyla sice zima, ale každou chvíli pršelo, takže se nedalo dělat nic. Zachránila mě návštěva známých, kteří s sebou přivedli stejně staré děti, jako tady mám já, takže my jsme se bavili a děti si hrály. Zítra bude už snad lépe a radostněji a hlavně budeme moct něco podnikat venku. No a krůtí roládu, které jsem připravila hodně, ta se snědla celé, potom dorty, zmrzlina, meloun.....zítra jedu na nákup, nemáme tady skoro nic. Já jsem vše prokládala svojí oblíbenou kávou s mlékem.[​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG] Zítra budu vařit asi buřtguláš, nebo meruňkové knedlíky, podle toho, jak se děti dohodnou.
    Je to tady jak povýbuchu, jdeme uklízet. Eva

2. Madvo

Madvo Mistr fóra

Hezký večer všem - vrátila jsem se z babince - byla to pohodička jako vždy, když jste s někým, koho máte rádi a je vám s ním dobře,
    stejně jako tady s Vámi. Probrali jsme všechno a taky jsem se dověděla, že už nikde nejsou okurky nakladačky. Všechny porosty jsou nenávratně uschlé. Okurky jsem měla 14 dní objednané. To tady ještě nebylo, aby jsme neměli zavařené okurky.

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Evi, načerpala jsi zde sílu, to Tě nabilo a teď to všechno zvládneš levou zadní. Také počasí u nás bylo skoro aprílové, jenom teplota se blížila té letní. Chtěla jsem pověsit prádlo ven, ale dala jsem si nejdřív kávičku a dobře jsem udělala, protože přišla pěkná průtrž a to bych se asi věšela já, samozřejmě , že obrazně ,zítra bude taky den na žehlení, ale prádlo sundané ze šňůry, to je o něčem jiném!!! Nemám ráda haldy prádla!!! Krásný večer a ráno vyskočíme s úsměvem na tváři! A třeba bude i sluníčko, to je den mnohem veselejší.;););)

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásný večer . Počasí se neumoudřilo, tak jsme hráli kanastu , prší , čučelo se
    na pohádku , hrálo Kloboučku , hop . Pak jsme si dali dobrůtky. Už jsem ty
    zlobidla vyhnala do postýlek. Vykoupaní , nacpaná bříška , čučí teď z postelí
    na bednu a spřádají lotroviny na zítřek . Jestli bude trochu lepší počasíčko, půjdeme
    do toho lesa.
    Tak si užívejte příjemného večera.. já také čučím na telku a žehlím...

5. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Mikešku,vím jak se cítíš.Stalo se mi něco podobného,ale pachatelé byli nezletilí a čapla jsem je přímo při činu u nás na pozemku,vlastně ve stodole.Kradli mi živá zvířata.Vím,že zvířata i mučí a týrají,no prostě mladí darebáci.Jak jsem byla vzteky bez sebe tak jsem šla na Policii a do školy.Tak to jsem si dala.Ve škole jsem byla za tydýt a hned na mě poslali rodiče těch děcek.Na Policii jsem asi dvě hodiny sepisovala protokol a když už mi začalo docházet,že vlastně nic nezmůžu,tak mi jeden z těch orgánů řekl,že ať si uvědomím,že jsem svým udáním těm chlapcům zničila život.Z toho plyne ponaučení,že darebíci jsou chránění.Takže příště bych už jednala úplně jinak.A to jsem ještě byla ráda,že psi,tehdy jich bylo 7 byli zavření na přední zahradě.Je to smečka a nechtěla bych vidět jak by těm klukům třeba natrhli gatě.To už bych seděla za katrem.Pes přeci nesmí pokousat zloděje.:sleepy:S tímhle ti asi nikdo neporadí.Jedině snad je nějaký systém ochrany kdy ti to dá výstrahu na mobil nebo nainstalovat fotopast.Nejsou úplně nejdražší a u nás je používají v sadech na zloděje.

6. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Nás jednou navštívil zloděj v bytě....jenže ta "neohlášená návštěva" neprobíhala podle jeho představ. Když vlezl do obývacího pokoje, přivítala ho Cecilka - sklípkan Brachyphelma smithii, je zvyklá chodit volně a do terária chodí většinou jen spát. Na oranžovočerného pavouka velikosti dezertního talířku poberta nebyl duševně připraven, takže opustil prostor ve značném chvatu a na schodech si zlomil nohu, ruku a způsobil otřes mozku (nebo něčeho v lebce) xD. Pavouci jsou zkrátka užiteční ....

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Půlnoc je tady a já jdu do vaničky, naložit se do pěničky.
    Pak ještě zapluji do ledničky , doplnit na noc kaloričky.

Jsem unavená, bylo toho celý den až dost...a kukadla mám vyvalená
    jak balony, jak stále vejrám na trh, jestli se přece jen nezjeví ta husa
    jedna hloupá, zlatá. Ne, nezjevila a už jsem z toho tak otrávená, že na
    ni nemluvím a budu si hodně rozmýšlet, jestli ji zaměstnám, kdyby se
    náhodou rozhodla jít pracovat. Tak moc se na ni hněvám....xD

V Renzovi jsem si nějak nemohla vybrat, tak jsem si vzala další moringu XXL.
    Co také jiného...moc velký výběr není.
    Tak , jdu... vyspěte se nádherně do růžova . Dobrou noc. Eva

8. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Krásné ráno :):):)

9. babioli

babioli Stará škola

Přeji krásný a pohodový den vám všem. Dnes vykukuje sluníčko, tak snad bude hezky, včera to byla samá přeháňka, což příroda potřebovala vodu. Dnes budu dělat malinovou šťávu a tak musim vyslat muže na malinové listí a na maliny. Přijede vnučka a ta ji má ráda. Mějte se moc primově. Ola:)

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno moji milí závisláci a nejen ráno ale celý den. U nás je po dešti a kosové si štěstím pletou noty, už je po dešti..... Ale černé mraky nás stále neopustily, tak si myslím, že další přeprška asi ještě dojde. Tak jak jsem slíbila, odcházím vyžehlit prádlo, ať to mám za sebou a pokud to počasí dovolí, tak bych ráda už konečně dorazila ke kadeřnici. Už to potřebuji jako koza drbání!!! Tak krásný den bez nezvaných osob v našich bytech, chalupách a zahradách!!! Zdena;););)

11. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Dobré ráno. Zdeno u nás to je podobné, je po dešti, ale sluníčko se snaží prodrat zpoza černých mraků. Na zítřek už slibují léto, tak se určitě dočkáme.
    Přeji všem pohodový, klidný den.

12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, zdravím všechny závisláky a příznivce. Nestrašte s deštěm, potřebuji konečně pověsit prádlo na vzduch. Minulý týden mi dvakrát zmoklo.

Po návratu se setkání maturantů po čtyřiceti letech se ptá manželka "Tak co, jaké to bylo?"
    Manžel na to " Ale to víš, kupa starých tváří a nových zubů":p

13. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Přeju hezké dopoledne z jižní moravy,tady je počasí dobré,včera docela pařák,dnes se honí po obloze mráčky,ale ne ty děšťové.Je to fajn,že se aspoň sem tam to sluníčko schová.Tak vám v čechách přeju víc sluníčka,ať vám hezky schne prádlo. ;)

14. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Ahoj,co bych dala za déšť.U nás už začínají žloutnout listy na třešních a to je teprve červenec.Zalívám aspoň mladé stromky,aby to sucho vůbec přežily.Klidně bych dala prádlo na půdu,jen aby zapršelo.Jsme zde v nějakém dešťovém stínu či co.
    Dnes mi přišel dopis od ČEZu.Před měsícem nám tady zlikvidovali elektrospotřebiče,teda jen některé.Shořelo jim uzemnění na sloupech.Po měsíci chtěli vědět jak jsme spokojení s vyřízením reklamace.Tak jsem jim odepsala něco v tom smyslu,že žádná reklamace není vyřízená tudíž není co hodnotit.Dnes mi sdělili,že mám navalit opravenky,doklady o neopravitelnosti přístrojů,doložit věk ,ještě že ne můj,ale těch rádií co zrušili.Také by rádi znalecký posudek od poškozených přístrojů.Také budou muset udělat kontrolu odběrného místa.Co si myslí,že to přepětí nebo podpětí na vedení provedly asi naše elektrohodiny.Nebo,že tady pěstujeme trávu ve velkém a krademe jim proud přímo ze sloupu.Konečné písemné vyrozumění obdržím do 60dnů.S pozdravem Váš ČEZ.No to je na ránu.Ještě,že toho Broskeviče co to vyřizuje nemám po ruce.Milá rádia půjdou do opravny a pak jim pošlu ty papíry.Tak tohle bude ještě zajímavé,chtějí mě unavit a otrávit,to se jim povedlo,ale pokoj jim nedám.Chtěla bych to napsat jak to cítím a vyjádřit se pěkně jadrně k tomuto problému,ale to nelze,to bych byla hodně dlouho bloklá.:p

15. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Zdravím všechny závisláky, právě u nás na sev.moravě prší. Vrátila jem se z trhu,nakoupila okurky,tak mám o zábavu potaráno.Velká gratulka všem co postoupili do dalšího levlu-patřím k nim i já-jsem lev.96,Ba-270-hraju už přes 4 roky.

16. mituli

mituli Polobůh fóra

Tak co pak jste dnes varili?? je poledne a zadna inspirac se tu nevidi,tak takhle by to neslo devcata;),my dnes a i zitra mame paprikosmetanove maso s houbami+testoviny,docelo se to dalo,i psovi to chutnalo,tak piste zlaticka

17. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Na oběd byly plněné papriky s rajskou a čertvý chlebík

18. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Dnes jsme měli k obědu vepřo knedlo zelo, zítra naplánován zbytek pečeného masa, bramb. knedlík, špenát. Jinak mi vnuk naplánoval na další týden krůtí játra na roštu s hranolky, boloňské špagety, rizoto.........
    Počasí všelijaké, ani hezky, ani škaredě. Teď si dám oraz u kafíčka a pak se pustím do zbytku úrody meruňek. Většinu jsme rozdali sousedům, od loňska mám dostatečnou zásobu kompotů i marmelád a nějak se mi letos do toho zavařování ani moc nechce.
    Tak hezké odpoledne a nezapomeňte se připravit na zítřejší děsivku.

19. sasasa

sasasa Stálice fóra

Plzeň - neprší a neprší, mraků je hafo, ale ani jeden se nesmiluje a nepustí ani kapičku. Obědem byl letem světem - lečo a pečivo.

20. Madvo

Madvo Mistr fóra

Tak u nás byly na přání vnučky langoše - s česnekem, kečupem a sýrem a byla to mňamka.

Thread Status:
Not open for further replies.