ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

Simissek- krasnou dovcu,hodne zazitku a navrat v poradku:inlove:,uz se tesime na zazitky,Evi-pajaable,ja si myslela nejdrive,ze slavis narozeniny;)

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Po delší době opět krásný a pohodový den. Bouřka a déšť udělaly své a byli jsme skoro 2 dny bez netu. Kabely opravili a slíbili, že teď už to bude bezporuchové!!! Prošvihla jsem malý BB a tak budu čekat na ten další: Všem , kterým šlechtění udělalo radost, gratuluji. Pro mne bude asi zase platit pouze genetika, ale nechám se překvapit!!!

pajaable - Evi, velká gratulka k magickému to číslu 99 a už Ti ta 100 pomalu, ale pomalu klepe na dveře!!!

simissek a všichni začínající dovolenkáři - krásnou a pohodovou dovču, mnoho zážitků a my závisláci, se moc budeme těšit, až se mezi nás vrátíte odpočinutí a podělíte se s námi o vaše zážitky!!! Šťastný návrat a brzy pa pa Zdena

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No, teď ze mně promluví závist: Když někdo jede do Tunisu atd., tak to může být zážitková dovolená, v jakou nikdo nedoufá (aby bylo jasno, já jsem byla v Egyptě, když tam stříleli turisty u muzeí, takže průvodce občas zařval down a celý náměstí leželo). Teď tvrdnu v příměstské oblasti a chci móře, chci, chci, chci ho mít pod oknem bez ohledu na to, že bydlím ve třetím patře. Ale povinnost mi velí, abych napsala, že vám tu dovču přeju a krásnou, ne připečenou.xD
    pajaable: A vzpomínáš, když jsme byli v 30lvl, jak jsme si říkaly: To bude nádhera, až budu v 60.?xDxDxD

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Po papání , káva a zmrzlinka , chvíle relax ... vždyť tady venku v lesích
    je člověk každý den na dovolené a pokud někam razí do světa , domů
    se vrací si odpočinout od civilizace . Nepoučen, stejně mu to nedá a opět
    se zapakuje, hodiny čeká na letišti , podstoupí veškeré peripetie s ubytováním
    a pak to samé při návratu. Proto letos žádná plánovaná dovolená a až
    na mě přijdou toulavé chvilky, hodím bágl do auta a pojedu . Bez nervíčka,
    kam mě čtyři kola povedou .... nééé, tak zas až ne , trasu mám vytýčenou,
    jen se budu kochat krajinou vábnou i nevábnou . Ale teď to rozhodně nebude,
    teď mám babičkovské povinnosti a tak jednoduché jako zrzka číča to nemám,
    když se ve mě probudí nějaká touha, ať již jde o cestovatelskou ...xDxD

-pechfógl- ...jojo, vzpomínám, soused byl o 5 levelů výš a já si říkala, že ho
    nedohoním a vůbec tehdy to bylo o něčem jiném...dnes už začátečníci nepochopí,
    co to byly "letecké míle" apod. Šlechtěnec byl oproti dnešku za facku i když já na
    něj stejně neměla)...tehdy jsem ani pomocníky nekupovala. Nějakou dobu jsem
    tehdy nehrála (na té mojí původní a první farmě), ještě jsem jezdila vypomáhat
    do " mocnice " , teď farmě věnuji mnohem více času. Ale každá doba má něco
    hezkého v sobě. Když pominu , že už je to hra vlastně za peníze, přece ji
    mám ráda. ;)
    Jdu mlsat zmrzku...
    Také vám posílám líznout..... [​IMG] [​IMG]

5. dododo53

dododo53 Expert fóra

Hm. Já jsem otevřela zmrzku, čokoládovou, a ono tam bylo zamražené maso pro psy.:cry:

6. mirakoud

mirakoud Expert fóra

dododo53 - tak to naštve, na masovou bych asi taky neměla chuť :p:wuerg::cry:xDxDxD.
    Gratulka pajaable k vysokému levlu a simiskovi hezkou dovolenou.
    Já letos pojedu taky dle globusu xDxDxD. Neva, vynahradíme si to příští rok.

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Ano, začátky na farmě byly úplně jiné, bodíky nešly tak rychle a souhlasím s pajaable, mám ji taky moc ráda, i když je to i o těch kačkách . Dnes už máme krejcárků více, ale ceny na trhu se tomu přizpůsobily. Je to tak jako před sametovou a dnes. Tehdy bylo všechno také jiné než je to dnes. Ale neměnila bych ani za nic!!! Kráásné odpoledne a připravuji se na večerní šlechtění. ;););)

8. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

pro dododo53
    bud v klidu já zase takhle vyndala z mrazáku knedlíky s merunkama,můj chlap je má rád tak jednou max dvakrát do roka je jinak masovej no a co myslíš ohřála jsem mu je dala máslo, pocukrovala a s láskou podala na stůl....on zakrojil a bylo v tom uzený.......nenaděláš nic
    dal si pivko
    pro -pechfógl-
    u nás domácí mazlíček je kočka Rozárka ale tu mám ráda tý bych to nedala - hlavně je inteligentní poznala by že tam něco nehraje
    no co bych s tím udělala - hodila jsem to slepicím:)

Naposledy upraveno: 10/7/15
  9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG] Tak ono to nebere konce....zemřel další ze skvělých herců Omar Sharif.

Toho jsem zbožňovala . V roli doktora Živaga , či jako Lawrence z Arábie
    nebo jako kapitán Nemo, byl fantastický.

10. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

pajaable, to máš pravdu, také to byl kdysi můj favorit.

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

• Nevkládej prosím dva příspěvky pod sebe. Pokud chceš něco dopsat tak používej tlačítko upravit. Děkuji
    Byl to milej grázlík, taky prý závislák, Monte Carlo by mohlo vyprávět. Ovšem dámy, kdo nejsme na lumpy, že. V mých třinácti to byl Čingischán....

Mahra72. A kdo to naknec snědl? To moje maso se nakonec dostalo čubíkům, ale slazený uzený....
    proboha, modíci, nemrskejte mně, ale ono vrazit blivajz hned za nekrolog, to nešlo sloučit,

Naposledy upraveno moderátorem: 10/7/15
  12. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Kapitán Nemo.To jsem žrala hodně.I když jsem v tom měla trošku guláš,protože moje oblíbené knihy byly od Trosky-Zápas s nebem a tam jsem se setkala poprvé s kapitánem Nemem,ale ten byl spíš přes rachejtle.Ale tenhle v ponorce byl zas velký fešák.
    Tak na mě nějak padla depka.Nepomohla ani další ještě teplá myš od kocoura Elišky ani krásný šutry co mi kluci z Karety bagříkem šoupli za vrata.Nějak to není ono.A to se bojím jít do BB,protože to asi bude další propadák.:wuerg:Nepřesvědčivé husí výsledky mě odradily.
    Ještěže holky umíte pobavit s tím žvancem.:)

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji pohodu a skvělou večerní náladu.
    BB nic, co si nenachytám na trhu a nutně potřebuji či chci koupit, to
    nemám. Na šlechtění prostě nemám to potřebné štístko.
    Zjistila jsem, že ani postupem se mi kolo štěstí nijak nepřiblíží .......
    vytočený dárek je nejhorší za posledních půl roku. Hrušeň xl, to je
    úplně k smíchu. Přestože, jestli mě paměť neklame , velký šéf RT sliboval,
    že udělá něco se spravedlivými odměnami pro hráče ve vyšších levelech.
    Hahaha...to je srandista.
    Je mi nějak chladno....vůbec tady bylo po celý den nějak lezavo ...nemožné
    extrémy - buď vedro nebo zima. Jdu si udělat kávičku a pak budu projíždět
    TV a když nic nebude pěkného , projdu net. Hezký večer.

14. mituli

mituli Polobůh fóra

Nevim,ale to BB se mi nejak vyhyba,jestli to je vekem? jinak si to neumim uz vubec predstavit,delam snad vse spravne a NIC,koupila jsem ten nejvetsi balik( v tomhle pripade jak to vypada jsem balik ja),tak ze spravna krme a nic,genetika jako prase>:(

15. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

mituli to víš...kupovaný žrádlo, kdovíco do toho dávají, jestli jsou v tom samý éčka a SH, tak se nediv, že z domků lezou mrzáci....
    Já uvažuju, že se pokusím dodělat kukačky, ale to bych taky musela koupit - zbyla mi asi stovka SK, to určitě stačit nebude...asi mi taky vypadnou chcípliny a žádná účastnice karnevalu...

16. mituli

mituli Polobůh fóra

čaro-taky se lopotim s kuknama,a je to hruza a leze jen genetika asi na ne hodim bobek a jdu koukat na pohadku

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jsem koupila superbalík a zatím vélkej pjd :(

18. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

holky a není to náhodou tím, že na ně furt čumíte? xD
    ....nasázejte kolem domků nějaké křoví, ať na to mají klid....třeba to pomůže ;)

EDIT: skalara.v to máš těžký, to je runa, stonek, želé, parfémy....mají na to chudinky 6 minut, to pak není ta kvalita....

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Nečumim, odbíhám, peču karboše o_O

20. mituli

mituli Polobůh fóra

Taky na ne necumim neb je to neslusny a dnes uz i trestny:Dcumim na pohadku

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.