ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. filipkh

filipkh Rádoby autor

Ahoj, všechny vás zdravím,
    počasí je přímo aprílové,chvílí prudký liják, potom slunce. Jediné, co se dá v tuto dobu dělat, je šlechtit. A tak šlechtím.

2. burds

burds Titán fóra

Tak před chvíli lilo jak z konve a ted svítí sluníčko.Počasí spíš dubnové než červencové.Husy mám hotové.Ještě jsem udělala červený chlívek a výrobnu.Růžové husy nechci nelíbí se mi.Ted dodělám růžové včely a pak se vrhnu na růžové ryby.Vždycky si říkám,že budu dělat oslíky ale nějak se mi do nich nechce

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Zatím BB nic moc,přeskoky jen o jedno místo

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké odpoledne, taky jsem si ten dnešek malovala trochu jinak, ale počasí je opravdu aprílové a tak nemá cenu venku něco začínat. Husy mám došlechtěné, vyrábím zavazadla a nemám superkrmivo, takže na farmě se nic neděje a nešlechtím další zvířata. Nic se mi nechce dělat, jen si[​IMG]čtu, konzumuju vše, co mi přijde pod ruku a pod. Docela se mi to líbí. Jednou za čas je to docela příjemné.
    Tak se mějte krásně. Eva

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Senza odpoledne. Jsem konečně doma. Z tulidomků nic moc , prostě jen
    narýsováno a žádný přeskok. Jednou jedinkrát bych ráda zažila šlechtění
    jako se povede jedné mojí známé. Dá kus obyčejnýho dobytka a vyleze jí
    nejvyšší šlechtěnec. Co šlechtění provozuji, nezažila jsem něco podobného.
    Až někdy potichu závidím ( ale jen v dobrém) úspěchy, které tu někteří
    ukazují. Ale není mi dáno, nedá se nic dělat , jen ostatním přát a kochat se
    jejich krásnými obrázky šlechtěnců.
    Na trhu se mi podařila koupit jedna zlatá hus , ale potřebuje sourozence a
    kde nic, tu nic.
    Držím pěstičky, ať se vám daří...

6. lacrima

lacrima Ikona fóra

Malinko by jsem si dovolila tuto odpověď upřesnit . Máme runu na zvýšení počtu sousedů o +6 , nikoliv na zvýšení počtu přátel .
    Přátel můžeme mít kolik chceme .
    Hráčka Milka66 je téměř nováček a odpověď , která ji byla poskytnuta je pro nováčky dost zavádějící a matoucí.
    Nic ve zlém a pěkný den .

7. mituli

mituli Polobůh fóra

Je mi:(,tak jsme s dedou odvezli bratolesti na Kladno,ted jsme prijeli a je tu neskutecne prazdno a ticho,preci jenom tady byli sedm nedel,strasne to uteklo,jen doufam,ze to dcera zvladne,:cry:

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mituli neboj, naše ratolesti zvládnou víc než si myslíme.,to jenom my se o ně budeme bát a bát pořád.;):)

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

mituli.... klídek, určitě je po mamince , tak to zvládne ...a vůbec, my ženy dokážeme
    zvládnout neskutečné věci , na to my jsme dobře skonstruované , šikovné hojky...;)

k té zlaté huse partnerka nepřibyla, nejni na trhu . Tak je chudinka malá v liště
    osamocená, aby jí tak klofnul kačer a budou z toho mutanti ...xDxDxDxD

10. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

mituli - jsem na tom stejně. Dcera si dnes odvezla Johanku a je tady najednou ticho a klid. Vím, že zítra už bude vše ok.
    Šlechtění jsem zatím ukončila, přeskok max. ze základu na kanadskou.
    Obchod se zavazadly postaven 2x, jsem zvědavá, kdy a zda se produkt použije jinam než do úkolu v družstvu nebo ve farmářském domě.
    Radku - gratulka k růžovému chlívku a už se těším na hádanky. Až se vrátíš z dovolené, budeme opět na chatě a hlídat 4 "malá" vnoučátka. Tak nevím, nevím zda bude na nějaké hádání čas. Ale určitě, pokud to jen trochu půjde, se budu snažit.
    Všem přeji krásný večer a dnes se už s Vámi loučím.

11. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Táto husacia akcia mi pripomenula rozprávanie mojej mamky.

Keď bola malá, žila s rodičmi v bývalej Juhoslávii a mali malé gazdovstvo. Našlo sa tam miesto aj pre pár húsok a mamka si počas prázdnin jedno malé húsa vypiplala, všetko robili spolu (no, robili je asi trošku silný výraz, to húsa mamku len pozorovalo). Prázdniny skončili, začala škola (aj keď bol asi druhý rok vojny) a húsatko do školy s mamkou nemohlo. To mu však nebránilo, aby nechodilo mamke oproti a vždy ju čakalo ešte kus pred domom. Vyrástla z neho celkom súca hus a iste vám nemusím veľmi pripomínať, čo hlavne v tých časoch znamenalo byť husou. Posledný októbrový deň školy pred víkendom raz mamku húska pred domom nečakala. Doma sa dozvedela, že v nedeľu príde na návštevu farár a že bude husacina.

Nie je to veru veselé rozprávanie, a aj keď rodičia tvrdili, že ma nepokrstili kvôli tomu, aká bola doba, ja si stále myslím, že v tom bude určite aj istá zášť voči farárom, ktorí pojedajú husacinu.

12. mituli

mituli Polobůh fóra

ukol s husama mam hotovej,ale je pekne vydreny i kdyz byl BB,vse genetika,ja holt nemam stesti:mad:

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já pár přeskoků měla. Nejlepší byly na strážkyni a cestovatelku. Pár bernešek a kanaďanek. Ale to přišlo až po půlnoci, do té doby bída. Takže kolem 200 SK v čudu. Zvažuju koupi velkého balíku, ale abych nebyla pak nasyčená jak minule. Do honby za růžovkou se mi moc nechce (s ohledem na krátkou dobu zrání).
    Dneska aprílové počasí. Pěkně se ochladilo, což vítám. Ale jak houpe tlak, tak se motám jak nudle v bandě. Na rehabce jsem jim málem vyvrátila futra. Půjdu si uvařit kafíčko (dá- li se té mé žbrďole tak říkat), třeba mě trochu vzpruží. V noci ne a ne usnout. Zatím papa

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Milka66: Moc veselý to není, stejně jako můj příběh: Babička nechtěla domů žádné zvíře. V létě 1968, když nesla z krámu mlíko (tenkrát ještě nalévané, v bandasce), se k ná připojila kočka. A cupala za ní, až k chatě. Babička se naoko čílila, ale tajně kočce dala mlíko. A kočka zůstala. Byla u nás dva měsíce, pak přišel srpen a pod chatou se nám utábořily tanky. Kočka dál chodila s babičkou pro mlíko, Rusáci v koloniálu nic nedostali. Měli hlad. Tak jednou kočka domů nedošla. Může se někdo divit, že nemám ráda určitá etnika? A od té doby se u nás střídají pejsci a kočičky. Teď jsou tu Kašpárek(špicovčík) a Ťapinka(teriérovčík) a v garsonce Boženka Konvičková, mourinka.
    Hele, lidi, ale ten BB, to byla zase pěkná podrazárna, co? Varun se čile ohání.

15. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

aj u mňa fungovala genetika, až na jeden prípad, keď som čakala na poslednú hus bielolícu, tak sa zadarila o dva stupne vyššia strážkyňa- a tak nemám ešte hotovú úlohu, vyčkám na BB cez víkend. Dovtedy ešte domeliem nejaké SK a vypestujem parfémy, tie husi na seba povylievali všetky voňavky, ktoré kde našli.

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG] [​IMG]

Ale kam to jdou ? Haló ...ke mě na farmu...stále čekám zlatou husí návštěvu a tím
    prckem také nepohrdnu !!

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jo, takový housátko, do zlatova pečený... Taky bych nepohrdla, ale muselo by to být ze supermarketu, mražený a sobě nepodobný. Nikdy jsem nic zamordovat nedokázala - tedy sršně a slimáky jo. I ty mravence, co nám žrali chatu, jsem se snažila navigovat jinam.

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

A je to tam ! Ale těch posledních dnů mi dalo zabrat. Stovka to sice ještě není,
    ale takové pěkné Baťovo... Ještě necelých 104 a půl mega a bude 100vka , jak
    vyšitá..:p:p

Tak už můžu jít do hajan. Přeji krásné spinkání , blešky ať vás nezlobí xDxDxD.

Simissek, Jonsdorf a ostatní, kdož nás opouštíte a jedete se dovolenkovat...
    odpočiňte si, užívejte si, krásné počasí, ať vás provází...co nejmíň blbců ať
    potkáte ...opatrujte svoje tělo i duši (a prachy) a pak se k nám hezky vraťte,
    ať je tady zase veselo. Krásnou dovolenou !!!

19. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

pajaable moc gratuluju k postupu, 99 je nádherné číslo, až z toho mám mindrák - já nějak nejsem schopná se dohrabat ani do 95....
    A ten jeden floren a hvězdičku ti skoro závidím xD

20. babioli

babioli Stará škola

Dobré ráno a hezký den přeji vám všem.
    Pajaable gratuluji k postupu.:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.