ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamka1111

mamka1111 Aktivní autor

ahoj zavislaci ja tadymoc nepišu ale chodim tady. Jste super parta neměl by nkdo navíc dekorku z rybařeni nevim jak se jmenuje make 1x2 ,ja mam navíc 1x1 moc děkuji milada

2. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

hubabuba1968 .... některé nanuky jsou opravdu o zdraví svým složením.
    Já zmrzlinu buď dělám doma ( když je nálada) , anebo ji beru u ověřeného
    cukráře, u kterého jsem si naprosto jistá, že dává jen kvalitní suroviny.
    Však je to známý naší rodiny a kdyby se rozhodl mě ošidit, žumpu máme
    dost skladnou....xDxDxD

mimochodem...mám navíc dekoraci Rybářská zábava 2x2

Naposledy upraveno: 7/7/15
  4. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky všem vespolek , přeji hezké odpoledne. Tak jsme s manželem učinily dvě opatření pro lepší snášení žhavých ledních dnů.
    Jednak manžel zakoupil kvalitní ventilátor , což ocenili především huňáči a také jsme dnes v poledne navštívili holičku .
    Mám na hlavě skvělé vrabčí hnízdo a muž je ježeček.
    Huňáči přijdou na řadu zítra , ať zapadnou do rodiny.

Ledňáčka by jsem brala nejen tady na farmu , ale i toho v kelímku , co byl kdysi . Ten na klacku , co je teď , to už není ono.

5. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Pajajable (Evka): taky děláme raději doma jak nanuky tak zmrzku :pje to jisté z čeho to je, je to taky určitě zdravější a hlavní věc je že, chutná všem:D

6. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj mamka1111 - dekorace z akce Hrátky s rybkami nejdou zatím měnit. Dekorace 1x2 se jmenuje "Příšera z rybníku".

Přeji ti fajn hru.

7. mituli

mituli Polobůh fóra

Madvo mam jenom rybarskou zabavu,ale ted psal modik,ze nejdou zatim menit i tak moc dik,az pujdou urco se dohodnem,moc dik za rady se slunecnim ekzemem,Evi-eucerin mi nepomaha,zkusila jsem v loni daylong asi zatim nejlepsi co je,ale proc se mi to deje? nikdy jsem nemela tyhle problemy. Mam dobry recept na zmrzku,hlavne rychlej--miska zmrazenejch jahod+obyc bily jogurt+ cukr podle chuti =rozmiksovat a pridat treba cerstve jahody na vrch,samozrejme jde z jakehokoli ovoce a jeste je to dietni:p

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný i když ještě horký večer, hlásím návrat domů, zdecimovaná vedrem, nožky pěkně nateklé, ale byl to potřeba, cestu jsme zvládli. Přečetla jsem si, že jste měli pěkný den a že se těšíme, že nám ze západu pošlou trochu toho deštíčka, ale nevím, nevím, jest-li nejsou moc lakomí a nesyslí si ho tam. Zmrzky od Evy mne pěkně nalákaly a tak prolezu mrazáček, zda po těch svátcích tam ještě něco nezbylo. Teď hodím kopýtka nahoru a ještě trochu zarelaxuji. Pa pa zítra a snad to bude už dýchatelnější.;););)

9. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

.... Baroland, tu legendu si přečti, dočteš se v ní například, proč král jenom rybařil. Je to trošku pikantní.....

-pechfógl- měj rozum a nenaváděj ho....ještě z toho bude růžový baron v depresi xDxD

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No, on je to spíš černý baron, takže ro ustojí.;) A navíc se nám i připovzdělá, zvlášť, když mu prozradím, že tam hraje roli i incest mezi sourozenci.... Teď mě napadlo, že je to vlastně taková Hra o trůny. (nesnáším)
    Jo, k romu slunečnímu exému: Můj táta byl bílej negr, prostě exotcký tip.Když přešel po sluníčku jednou, byl černej. Když podruhé, naskákaly mu puchejře. A navíc neplavec. Dovolenou tedy trávil na židličce pod slunečníkem a zasněně pohlížel na oceán. Za 14 dní ze žudle vstal a my lehly. Byl propečenej tak akorát - ale zadná stranu stehen, kterou spočíval na židiličce měl uplně a naprosto bílou.:D

únesnáším)

11. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

-pechfógl- nic ve zlém....ale když vidím tu grafickou úpravu - kolik jsi toho nakoupila u Vietnamce a kolik jsi "nakoupila" následně? xD

...a baron se spíš připo než by se vzdělal v keltských legendách....

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak kolem nás se rozpoutala nebeská nádhera. Zatím neprší , ale na nebi
    střídá jeden blesk druhý a třetí...je to krása. Ale počítám, že až to sem dojde,
    bude to pěkný nášleh a možná zase nepůjde net.
    Kdyby ne, tak přeji dobrou noc, pokud ano, ješte vás přijdu pozdravit.
    ;)
    Tak zatím bez deště, na nebi se čerti žení .
    Přeji dobrou noc a krásné sny.

Turista s potápěčským instruktorem narazí pod vodou na velikého žraloka.
    „Není doufám lidožravý?” drkotá zuby sváteční potápěč.
    Instruktor chladným hlasem odvětí do vysílačky: „Myslím, že je. Ale nikdo, kdo na něj narazil, to už nemohl potvrdit.”

„Jak jste mohl dělat plavčíka, když neumíte umělé dýchání?”
    „Stačí, když si ráno nevyčistím zuby a probudí to i toho největšího utopence!”

Protrhne se hráz a voda rychle zaplavuje přilehlou vesničku. Všichni už jsou pryč, jenom farář stojí na věži kostela a modlí se. Přijede k němu člun požárníků: Pojďte otče, odvezeme vás. Ne, já tady zůstanu, Ježíš mě zachrání. Člun tedy odjede. Voda už dosahuje až nahoru na věž, tam stojí farář, drží se kříže a modlí se. Přijede k němu loď domobrany: Pojďte otče, odvezeme vás. Ne, já tady zůstanu, Ježíš mě zachrání. Loď odjede. Vesnice je už skoro celá zatopená, z vody kouká jen farářova hlava. Přiletí helikoptéra: Pojďte otče, hodíme vám lano. Ne, já tady zůstanu, Ježíš mě zachrání. Helikoptéra odletí a farář se utopí. Potom v nebi potká Ježíše a ptá se ho: Proč jsi mě nezachránil?? Co bys ještě chtěl, vždyť jsem ti poslal dvě lodě a helikoptéru.

Naposledy upraveno: 7/7/15
  13. Baroland

Baroland Ikona fóra

Dámy,s rozšiřováním mých obzorů si starost nedělejte.Na pěstování mrkfe mě mé moudro stačí.V nejhorším případě zafungují oba instinkty,takže nažrat se a zalehnout vždy zvládnu.Su přece dokonalej chlap.!
    xD

14. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj a dobré ráno,
    tak jsme se knečně dočkali, venku prší a je tam nádherně [​IMG] .
    Včera jsem po tom sportovním odpoledni odpadla tak, že jsem nebyla schopná vás ani pozdravit. Jó, je to prima mít tady vnouče, zvláště, když je nadšený sportovec a prohání babku, člověk duševně omládne, ale nemůže se ani hnout.
    Díky tomu, že prší, nebudu asi dnes jezdit na kole, skotačit v bazénu, ale budu šlechtit husy. Eva

15. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Dobré ráno, i u nás něco málo napršelo, ale teď je zataženo, neprší, ale sluníčko se snaží přes mraky vykouknout. Zatím se neochladilo = asi 24 st. Za chvíli jedeme na výlet do Jilemnice, tak jen doufám, že nás to už nespláchne.
    Pěkný den všem a ať se Vám při šlechtění daří tak, jak si přejete a hlavně co nejvíce super přeskoků na nejvyšší šlechtěnce.

16. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Hezké ráno.To byla zas noc.Já nevím co to s těma kočkama je,že musí člověka tak tejrat.Večer okna dokořán a stejně se nehnul vzduch.Kolem druhé mě probralo vyřvávání kočky v kuchyni.Tak jsem si říkala,že tam nepůjdu ať si řve.Šla jsem.Kamila dotáhla myš a měla potřebu to ventilovat.Tak jsem jí pochválila a zalehla.Kamilu to evidentně neuspokojilo a vykřikovala do tmy ta svoje hesla dál.Po čtvrt hodině jsem to nezvládla zas já a šla myš uložit na patřičné místo.Kamila zmlkla.Konečně.O půl čtvrté začalo hřmít a zvedl se vítr.Zvedla jsem se i já a šla pozavírat okna,konečně začalo pršet:)Tak jsem čučela na blesky,moc se mi to líbilo.Pak zhasli elektriku a byl konečně klid.Ale ne dlouho,protože před šestou si pan domácí vzpoměl,že než půjde do práce tak mám uvařit kafe.Asi na čem když nejde proud>:(A to mám dovolenou a pořád někdo prudí.Než konečně odjel do rachoty tak zapoměl kam dáváme klíče od garáže,to je fakt na ránu.:wuerg:Raděj jsem vstala a očichávám ten krásný vzduch venku a to kafe si už posrsávám,protože ta elektrika už jde;)Tak mějte závisláčci krásný den....:)

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, konečně trochu napršelo, noční obloha připomínala malý silvestrovský ohňostroj. Poválené květináče, z rozkvetlých kvítků jenom lodyhy, tak to u nás pěkně fičelo. Ale za to se lépe dýchá a tak všem milým pěkný a pohodový den. Sluníčko se snaží udělat kuk, tak mu to snad vyjde!!!;););)

18. Sifion

Sifion Rádoby autor

Zdravím všechy závisláky, v noci pršelo a po těch vedrech je u nás velmi příjemně. Krásný den.[​IMG]

19. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Krásné ráno závisláci,už se těšíte na pěstění hus?

20. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Dobré ráno vespolek. Noc pohodová, až na to, že jsem o půl třetí zavírala všechna pootvíraná okna. Začalo fučet a konečně přišla bouřka i sem. Zalehla jsem a okamžitě usnula a probrala se za hodinu zase všechna okna otevřít, protože bouřka popolezla kousek dál. Doufám, že tentokrát e dostane až na Moravu, k dceři, nemají už pomalu čím zalévat zahradu. Ráno mne probudili dělníci, co na sousedním domku dělají novou pokrývku střechy. Rambajs jako hrom, ale to se nedá nic dělat, občas je potřeba těm našim starým domečkům dopřát trochu kosmetických i zdravotních procedur. U nás to vypukne v půli září, jak jsem tu už jednou zmiňovala.
    Dneska doufám vydrží pod mráčkem, protože vnouček bude mít narozeniny (15), tak bych s ním chtěla vyrazit dopoledne do města, aby si koupil něco na sebe - babička zaplatí. Předvařeno mám od včerejška, tak bude oběd rychle hotový, a odpoledne bude siesta u PC a budou se šlechtit husky.

Žili dva sousedé, kteří prodávali husy. Každý chtěl prodat a mít zisk co největší, ale komunistický zákon jim dal kvótu na maximálně 100 Kčs za kus. Proto si první dal inzerát. Druhý den přišlo mnoho lidí a první soused se chlubí druhému, že prodal husy po 200 Kčs. Druhý se naštval a také si dal inzerát. Také měl druhý den dobrou tržbu, ale další den přišel kontrolor a dal mu pokutu pět tisíc. Když to povídá prvnímu, ten se ho ptá: „A jak jste napsal ten váš inzerát?” Nešťastník povídá: „No, že prodám husu za 200 Kčs.” První se usměje: „Vy jste ale trouba!” „A jak jste teda napsal ten inzerát vy?” vyzvídá druhý. Úspěšný soused prozrazuje: „No, že jsem předevčírem ztratil 200 Kčs a poctivému nálezci daruji husu!”

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.