ST: Důchodci závisláci

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by Hrnkajda, Mar 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. babioli

babioli Stará škola

Simissek blahopřeji a oběma holkám přeji zdraví a jen to nejlepší.

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Simissek: Velká gratulace. Holčička je přiměřená. Ta naše sice měřila taky 48 cm, ale měla 3,69 kila. na váze jim přetejkala, mám foto.
    A to nevlastní babičkovství - já jsem vlastně pětinásobnou nevlastní babkou a jednou i prababičkou....
    Může mi někdo vysvětlit, co jsem tady proboha dělala už v 6.50 ráno (v noci)?
    Radku: Dobře víš, že zrovna tahle slova jsem zrovna nemyslela.xD
    Opsaný, ale dost dobrý:
    Učitelka náboženství se v hodině ptá dětí: Co myslíte, že toje? Lítá to po stromech a žere oříšky.
    Přihlásí se Pepíšek: Podle mně veverka, ale jak vás znám, tak to bude Ježíš.

3. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Simissek: velká gratulace k narození miminka [​IMG]
    Hlavně, aby byla holčička zdravá a veselá, ať se vám daří

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásnou neděličku přátelé vodních sportů a rybolovu.
    Asi před půl hodinkou jsem se dovlekla domů, od 5.30 makám na zahradě.
    Vnoučata , včera dorazivší vstávala v 9 , letěla jsem jim udělat snídani, ale
    už je měla u sebe snacha a postarala se o žaludek všech. Tak jsem vypila
    kávu, dala jeden bazén a šla makat dál. Včera jsem nestačila otrhat hrušky,
    vnoučata se obsluhovala sama, dnes jsem našla na stromku jen dvě. Ale
    teprve začínají, bude jich dost a dost. Otrhala jsem borůvky, ostružiny, ještě
    probrala jahody, vyplela a teď jsem já ale vyplivnutá. Do oběda si dám oraz,
    pak si budu hrát s dětmi a plodiny mě až do večera budou zajímat jen ty z
    farmy. Tak se opatrujte .

Simissek ... bábinko, velká gratulace !!Hodně zdravíčka mamince i mimču!

5. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Simissek

Velká gratulace k narození holčičky a přeji hodně zdraví:)

6. lacrima

lacrima Ikona fóra

Zdravím všechny vespolek, přeji hezké poledne ...je to děs takové vedro a to hlásili na víkend bouřky .
    Nikde ani mráček , na tož aby sprchlo. Takže "vydžať " ! Místo obědu sprcha a pak ledový meloun .

Simissek , gratuluji babičko a přeji hodně štěstí a zdravíčko.

Ahojky *Kuliočko* ty se máš ...u tebe sněží , paráda...

7. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Tiež gratulujem k novému (a radostnému) titulu "babička". Nech celej rodine robí malá Klárka len radosť a želám veľa šťastíčka do života.

8. jana563

jana563 Dozorce fóra

Simissku i já gratuluju.Děti jsou vždycky dar.Díky bohu za ně.

9. Sifion

Sifion Rádoby autor

Taky se připojuji s gratulací, hodně radosti z holčičky.

10. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Simissku, veliká gratulace celé rodině, děti jsou dar. Tak hlavně hodně zdraví a jenom samé usměvavé dny, Vám všem.

Akce, posledních 6 premium nástrah, žádné překvapení se nekonalo = opět 4 banány (celkem jsem dostala 20 ks, nemohu říci, že mě RT nemá rádo. Na druhou stranu jich teď mám 169, vše otevřené kromě startovacích balíčků a zákazníků), a 250k BBZ, BZ , krejcarů a 4 SH (z nich obzvláštní radost mám jich hafo) a 8 SK (hodí se vždy).
    Přeji všem krásnou sobotu a u nás spadlo před polednem pár kapek a máme zataženo. Doufám, že léto už neskončilo.

11. Madvo

Madvo Mistr fóra

Simissku, připojuji se ke gratulování Tobě, mamince a holčičce, přeji hodně zdravíčka a štěstí. Znám to štěstí, Jsem druhý měsíc prababička a přeji ho všem.

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

U nás už 51,5 stupně na teploměru . To se nedá vylézt . Ve stínu 37 a nedýchatelno.
    Extrém na extrém. Nedávno se nadávalo na déšť a zimu , vzápětí na to přijdou tropy...
    Chvíli jsem byla plavat a šup domů , tady je krásný chládeček .

13. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj a krásné odpoledne, to je to moje oblíbené místo, kde trávím většinu svého času, když jsou taková horka jako dnes. Chodím sem plavat každý den, pohovořit s místíma - už se skoro taky tak cítím a potom si sednu na terasu, dám si kombajnérku(limonáda). A krásně osvěžená jedu na chalupu. Jsem tady hodně ráda. Je tady i WI Fi, a tak si s sebou beru tablet a sklízím a sázím......... Eva

14. lacrima

lacrima Ikona fóra

Juchuu, zabouřilo , je šílený vítr a lejee ...

15. Madvo

Madvo Mistr fóra

Normálně nejsem závistivá, ale všem, kde prší závidím. My tady fakt uschneme. Tady to praží, na teploměru ve chládku 40. Hezké nedělní odpoledne z jižní Moravy.

16. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

a my na juhozápadnom Slovensku sme už tiež úplne sušienky, mám taký dojem, že ten africký vzduch sem ide ako predvoj migrantov

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ježkovo bulva ! A kde prší ? Já chci taky ! U nás výheň , kolem dokola
    bouřková mračna, jen nad námi sluníčko pálí a pálí.

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Moc děkuji za krásné přivítání doma a za gratulky. Bylo to jako tajfun!!! Ještě mi přibylo 15 TS a 16 sazenic. Na ty dojde až zítra. Teď jsem hodila kopýtka nahoru, měli jsme tu na obídek vnuky a vnučku s rodičema. Tak se musela udělat svíčková, talíře vymeteny, bublanina skoro snězená , tak asi chutnalo!!! Přišla malá sprška, ale ta jen zasyčela. Budeme muset vvmést sudy a posledním zbytkem vody zalít, aby to vše neuschlo.

Thirtty Three - byla jsem také v Teplicích v Čehách v LD Beethowen. Bylo tam fajn, ale doma je doma. Výborně vaří a jídla je dost a dost. Právě se upravují cesty v celém parku, bude tam zámkovka a v kavárně v Císařských lázních dělají výborné bombardino a kávy. Cítím se mnohem lépe, ale ještě to není na velké vyskakování. Přeji Ti krásný pobyt, ale s internetem to tam bylo na mrtvici. Také se mi za celý den nepodařilo se připojit, ale třeba na tom budeš lépe a signál bude OK. Krásný den všem mojim milým kamarádkám a kamarádům!!! Zdena ;););)

19. Simissek

Simissek Pilný autor

Všem děkuju za přáníčka - je to milé, moc mě to potěšilo. Už se těším, až si jí pomačkam. Je to takový zvláštní pocit, nádherný...:inlove:.

Tady je taky vedro, i když už se začíná zvedat vítr a jdou mraky, tak snad pustí trochu té vody, ať se vyčistí vzduch :p

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

lacrima to je úžasné osvěžení, alespoň se podívat na ty krásné kapičky. Hned je člověku lépe dýchá a tiše jenom závidí!!! ;););)

Thread Status:
Not open for further replies.