ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jůůů, chytla jsem zlatou rybku a ta mi nadělila 250 tis bz, tož jsem postoupila do 92. levlu :D Ale stále nemám kámoše :(
    Ještě, že mám vás tady všecky :inlove:

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Evi, moc děkuji a musím se podělit o velikou radost, z 26 lepších návnad: řádek je hotový, navíc 4 banány, nějaké chlívky a stromy, jedna návnada , asi 44000 penízků, tak jsem jednou měla opravdu štěstíčko!!! Moc vám to všem také přeji moji milí závisláci. Krásný zbytek akce a lovu a rybám zejména ZDAR!!! Zdena ;););)

3. ThirtyThree

ThirtyThree Pilný autor

mamča50 kde jsi byla v lázních? mě čekají od 20.8. na tři týdny Teplice v Čechách, taky s kyčlem, zatím ale ne po totálce.

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

skalara.v a mamča50 ..... velká gratulace !!!

Děvčata, mě schází něco přes 5 mega do 99. levelu a myslela jsem, že to dám dnes, ale nedám.
    Snad zítra .

5. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Vitaj doma a hlavne u seba na farme, mamča50. Rybačku si zobrala útokom ako Napoleon za svojich najlepších čias ;), hlavne že si to stihla s návratom.
    V Bratislave síce ešte tých 38 stupníkov nemáme, ale susedka ma potešila, že by sme sa mali aj my dočkať :eek:. Mne veru úplne stačia aj tie doterajšie trópy.
    Manželík znovu odcestoval na chatu opatrovať naše sliepočky. Je to síce údolíčko medzi kopcami, väčšinou tam býva oveľa príjemnejšie než v meste, ale teraz aj tam má horúčavu. Na mne zostala starosť o našu mestskú "farmu" - 20 minút električkou máme záhradku a tam treba polievať a polievať, ak nechceme Saharu. Dnešok bol krutý, do polnoci som presviedčala môj kompík, aby začal fungovať normálne a ráno o piatej budíček, aby som to polievanie stihla, než udrie horúčava. Že sem píšem, znamená, že kompík podľahol mojej snahe a všetko už šlape ako má - to je zas moje veľké víťazstvo.

Dnes sa aj mimoriadna udalosť stala - "naša" mačka záhradná (láskavo nám dovolí občas jej niečo podšupnúť na papanie) priviedla prvýkrát svoje malé potomstvo ukázať. Vraj boli štyri mačiatka, ale doviedla len dve - tak veru neviem, kde sa podeli ďašie. So psami tam chodia ľudia na prechádzky, tak sa mohlo veru všeličo prihodiť ...:(

6. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Ahoj,zítra mám poslední 12 před dovolenou.Tak ráno zkusím štěstí na rybách,ale obávám se,že poslední dekorka nebude.No co se dá dělat.Škoda,že akce nekončí až ve 22hod jako BB.Takhle už přes den nesklidím.:oops:No tak co už.Hlavně abych přežila v práci.To bude docela děsná služba.To vedro je úmorné.
    Dnes ještě musím odvézt mladou poštolku.Narazila do okna a tak nám lidi volali abychom pro ní přijeli.Pár dní u nás pobyla,sežrala kuře(po kouskách)a protože je v pořádku tak jí znova vysadím poblíž hnízda.Už pěkně lítá,ať si malého nenažrance krmí rodiče....:)

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Evi, děkuji za gratulku

Teploměr ukazuje ještě pořád 35°C ve stínu. Fujky. Marně vyhlížím mraky

8. ThirtyThree

ThirtyThree Pilný autor

u nás na západě mraky jsou, hrají i temnějšími barvami, ale nějak zatím mimo sluníčka.. i papouškům už je vedro :D :D

Edit: skoro po 3 hod nikde ani mráčku. dnes ráno v 5, když jsem jel pro čerstvý rohlíky na snídaně, bylo 22 stupňů, jsem zvědav zítra.

Naposledy upraveno: 4/7/15
  9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Bubák: A vezmou ji rodiče zpátky? Já jsem taková lama, že když najdu ptáče (zatím byla tři, poštolka, hřivnáč a kavka), volám záchrannou stanici zvířat. Pochválí mě, fógla si odvezou a pak mi s děkovným dopisem pošlou složenku, jestli enchci přispět. No, nechci, vždyť jsem jim darovala ptáka, ale vždycky přispěju...xD

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak a už jsem to vzdala, to vedro je k nevydržení. Počkám tak do půl deváté a
    ještě si pak půjdu zaplavat. Ale i přes to vedro mám vynikající náladu. Milí farmeráčci,
    já jsem tak škodolibá bába ...xD Přišel totiž na grilovačku i dědek myslivec , co
    ode mě dostal košem a přivedl sebou tu megeru, co si ji nedávno namluvil. Ona
    navlečená v nějakým divným tubusu , vypadala jak přiškrcenej hroch , já v plavkách
    v bazénu s dětmi . Tak jsem vylezla, šla je přivítat, jak se sluší. Z ní lil pot, já
    osvěžená, naložila jsem jí talíř, nabídla pití a pravím, jestli jí náhodou není vedro.
    Ona, že je jí akorát a přitom už pod sebou měla kaluž potu. Já na to, že bych snad
    jí půjčila plavky, ale jí i mě bylo hned jasné, že to bych asi nenašla , já horní díl
    čtyřky, ona asi desítky. Dědek se všelijak ošíval, zřejmě mu bylo trapné, že jeho
    dáma není schopná normální konverzace , při jídle mlaská , jídlo jí lítá od úst...no,
    prostě já se skvěle bavila. Tak se ptám jeho, jestli se nechce jít osvěžit , že mu syn
    nějaké plavky půjčí a ona dáma se naježila, řekla domů ! a bylo to... mě řekla, že se
    nepřišli koupat a já jí na to, " ale proč ne, to je škoda, vždyť pořádáme bazénovou
    párty, to zahrnuje samozřejmě hlavně koupání, až pak papání ". Baba zavelela odchod,
    dědek zatáhnul uši a šel . Samo, že se tím všichni dobře baví venku ještě doteď a já
    jsem se už dlouho také tak nepobavila. To je páreček k pohledání. Myslím, že jí hodně
    dlouho nikam nevezme. Tak a teď to víte ... jsem nestvůrka k pohledání. xDxDxD

skalara.v ....pracovitým farmářkám , gratulku já ráda posílám ;)

Něco se asi bude dít. Kolem dokola zataženo, takové to bouřkové,
    zdáli je cítit voda a vzduch se nehne i ptáci ztichli ...že by ? konečně ?
    Hlásili přívaláky .

11. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj ve spolek, nevím jak vy ale já jsem umřela a teď tady píše má upečená pozůstalost sic máchajíc nohy v kýblu pod stolem v ledové vodě ale i tak stále mrtvola.
    Stone jsem zkompletovala a právě si dělám sčot, asi jako pajaable mě dlouho trápila příšera, jestli to nebude tím že jedna sedí v zrcadle a kdykoliv projdu tak po mě kouká :D
    Už ať zapršííí An.

12. Baroland

Baroland Ikona fóra

Čáááukýý holkýý,to sou vedra co ?,normálně jsem musel odložit i flanelové pyžamo. xD
    Jinak nic novýho,poslední tři dni jsem napůl pod a zbytek nad hladinou,co se děje doma nesleduji (vono taky není co,když jeden domov už nemám a druhej ještě nemám),snad jeden detailík stojí za zmínku,žena přitáhla dvě štěňata.Jelikož mají necelého půl kila dohromady,měl bych snad napsat koťata.
    Zítra jedu na pevninu,tak se mrknu co nosí místní pod těmi burnusy,že jim není zima.
    Jinak seji,sklízím,chovám....rybí řádek mám komplet a další 3 dekorky na ostrově -tedy BBZ dávají požehnaně.
    Ježiš,ono ani není o čem psat. Tak zatím pááá

13. Simissek

Simissek Pilný autor

Posílám pozdrav z Tachova ;)
    před chvílí jsme se vrátili z koupaliště, kde můj nový úžasný dovolenkový účes vzal za své xDxDxD

Prcky jsem ještě nahnala do vany a namastila mlékem po opalování. Roztáhla jsem jim gauč a čekají na Harryho Pottera....
    Tatínek po sprše odjel na pánskou jízdu na chatu kamaráda....... já si otevřela vychlazenou lahvinku vínečka, hodím kopýtka na horu a bude mi fajn :p

Ještě včera večer před spaním mi medvídek ulovil zlatou rybku a ta vydala poslední dekorku, takže stonek hotový :D. Ještě mám navíc kamarády a zábavu, takže pokud to při O+D půjde, kdo bude potřebovat má jí u mě.......;)

14. dododo53

dododo53 Expert fóra

Tak já už taky pomalu vypouštím duši, bohužel pneumatika kol pasu to není. Dneší vedro mi zpěstřovala maminka, která mi v pravidelných intervalech sdělovala, že je vedro a že nemůže nic dělat, především pracovat ne. Což po ní jako po bujaré pětaosmdesátnici nikdo nechce. Čekala jsem návštěvu syna s kočičkou holčičkou, ale raději ji vrazili do bazénku. Ta malá má zdravé instinkty po mně, řvala jak hyena (chtěla za babičkou). Teď už jsem tak zmožená, že jsem před chvílí řešila problém,kam dát kafe, když pravačkou musím klikat myší. Že ho můžu přendat do levé ruky, mě ani nenapadlo.

15. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Pechfógl,vezmou.Mám to prokonzultované právě se sokolníkem ze záchranné stanice.Kromě psů a koček nás lidi zásobují i ptáky.Proto mám vždycky v zásobě mražené kuře.Tahle byla zdravá tak šla zpět k matince.Horší jsou ty co se potkají s el.vedením.Jednou nás volala paní ke krkavcovi.Byla z něj nešťastná,vůbec neměl chování.Udělal jí binec na zahradě a ještě jí chtěl sežrat.Byl jak ta koza rohatá do půl boku odratá,ale místo včely jsem musela nastoupit já.Téhle mladé poštolici taky pěkně stouplo seběvědomí.Už byla pěkně hubatá.:)
    Už jsem se chtěla pídit jak to,že nepíše Baroland.Tak je vše v pořádku,už píše....:pAť se psíčkům nebo kotískům nebo co to máš za mimina daří.
    Dekorka zatím nevypadla,asi zůstane řádek šedý:oops:

16. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Teda Pajaable, ty jsi číslo, málem jsem pukla smíchy.
    Tady u nás je už teď příjemně, na bouřku, nebo déšť to nevypadá. Zalila jsem celou zahradu a venku to tak krásně voní, že si půjdu ještě na chvíli sednout ven, abych si ten krásný večer užila. Odpoledne jsme si byli zaplavat, bohužel bazén nemáme, ale máme blízko krásnou plovárnu se starou dřevěnou restaurací, připadám si tam jako za mlada, nic novodobého tam není a to mám moc ráda.
    Všem krásný zbytek večera Eva

17. flexka

flexka Hrabě fóra

Tak přátelé já blbnu normálně a teď ještě z horka víc. První příznak choré mysli byl, že jsem nekoupila pomocníky na měsíc, ale floreny a za ně červy. A co myslíte? Ze 73 pokusů akorát 1x příšera, 3x nejlepší kamarádi a stonek. Proč jim ty peníze rvu, když za ně nic nedostanu? Jinak jsem ráno čistila kanáry a myši a přitom se orosila úplně po celém těle - další činnost jsem vzdala. Na oběd jsem přihřála vlastnoruční směs na topinky a opekla ty topče. Pak jsem spala v lenošce a kdyby ti psi na klíně tak nehřáli, tak tam spím asi týden. K večeru jsme šli pást morčata na dvorek a teď peču. Druhý příznak nedobrého duševního zdraví - udělám korpus, dám ho předpéct, na něj pak čepici z rybízu a bílků a co myslíte? Když jsem na to tak hezky dala to studené, chytla jsem formu do paciček a chtěla nést do trouby. Naštěstí jsem to pustila včas a vzala si chňapky. Svádím to na překrvený/nedokrvený mozek, páč mám kolísavý tlak a doktoři tvrdí, že s tím nic nejde udělat. Tak se akorát prolívám kafem od rána do večera a to mě drží při smyslech. I když teda fakt jen základní vegetativní funkce, na vyšší mozkovou činnost se nevzmůžu. Jinak pozor pozor na jihu Moravy - vzhledem k problémům s močákem nosím jen titěrné mikroplavky na ohromné hroudě sádla. Dámy to pohoršuje a páni jsou z toho pohledu minimálně půl roku impotentní ;).
    P.S. Zalívám ráno a večer a rajčata vypadají, že to zabalí a snad poprvé v životě jsem viděla zalívat pole! Normálně tam mají takovou trysku, co se točí a chudáci zemědělci se snaží něco zachránit.

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zataženo, voda cítit , ale nic , zase nás to asi obejde . Byla jsem dát jeden
    bazén a je mi líp.
    evik1016 .... já a číslo....nééé , :p jen nesnáším tyhle namyšlené nány , a největší
    for na tom je, že většinou jsou to takové husičky, co ze sebe dělají dámičky a
    neumí v tom chodit , hrají si na něco extra a vychování mají horší jak neandrtálec.
    U mě mají zelenou lidi , co nezkazí žádnou srandu, postaví se za člověka, když to
    potřebuje a podají pomocnou ruku a i když jsou velmi vzdělaní, nic ze sebe nedělají.
    Pro takové bych se přetrhla. Ale šíleně nesnáším a provokují mě namyšlenci a
    pitomci . xD A to jsem pak taková malá nestvůrka...xD

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

bubák1960: Však mě ta poštolka taky prohnala. Napřed ležela zvadlá jak leknín, tak jsem jí stříkačkou krmila vodou, když si sedla, nabídla jsem jí kousek masa - a vona, potvora, na mně začala sípat, máchat tím, o čem si myslela, že jsou to křídla, a vykřikovat: Bacha na mně, jsem vorel! No a kavka, ta byla sice hodná, ale to její příbuzenstvo! Celou dobu, co jsem ji nesla domů, nade mnou kroužili a útočili. Tleskání a máchání igelitkou na ně nezabíraly, prostě banda. Já bych jim to zvíře nechala, ale vážně potřebovalo lékařskou pomoc. Takže nejraději jsem měla holoubka hřivnáče, ten jenom seděl, kulil oči a nechal si čechrat peříčka.
    Co se počasí týče, tak nevím. Kanály smrděj, od Vltavy se taky něco line, větřík se nepohne... Menší slejvák by neuškodil, ale jen pokud to kanály poberou. Tady v okolí je jich většina ucpaných, protože do nich lidi házejí igelikty s psími hovínky.

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Bubáku, neboj, ještě je čas. Dekorky můžou ještě dorazit ;)
    Už to sem leze, snad sprchne. Tohle vedro se fakt nedá :oops:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.