ST: Důchodci závisláci

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by Hrnkajda, Mar 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

Prajem krásnu prvú adventnú nedeľu

2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Pekný 1.advent prajem.

3. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím všeci,tak už sa nám to blíži a herne se to pod tlakem, myslím vánoce to sa zasejc na štědrý den přejím a budu jak puk který sa valí po ledě a hopla hodíme sem českého kmotra.

4. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

smoulinek123 - tak toto (nie túto pesničku) som počúval už ako chlapec,album Radegast som mal na magnetofónovej kazete - originál a bola to pecka!Pozdejšie som mal aj Kreyson,tiež dobrý album.S Tanjou mali už vtedy nejaký singel,tuším „Kam jen jdou lásky mé“,no a to bol hit. Takže za mňa chválim,dobrý výber a toto je tuším nové?

Edit: Tie MG kazety mám dodnes.

Last edited: Dec 1, 2022
  5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Peťo, to je Tanja, Tarja je taky bezva, ale z trošku jiného hudebního i časového šuplíčku ;)

moncicak7070, -Jara05- and bačkora85 like this.
  6. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O,to vieš,hlava plná Nightwish a potom.... ;) A napokon,sú to už roky.

7. smoulinek123

Zdravím,dneska je den na nic.

8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

smoulinek123 Noora z Battle Beast je pani speváčka,tento song môžem. ;)

Edit: 4.12. Pekný 2.advent prajem.

Last edited: Dec 4, 2022
  9. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

smoulinek123
    Všechny tři písně, cos sem dal, jsou super. Ale trochu smutné, takové si pouštím, když se chci vybrečet ..... a tuhle k tomu účelu naprosto miluji

10. smoulinek123

Zdarovoje všeci,tutaj co tohle jukáte,já aj to to kládo hodím do 50W beden u pc a hodom volum do práva.

11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Pekný 3. advent prajem.

12. Y_n_O

Co furt máte s tím Adventem? Už aby bylo dvacátéhosedmého prosince a byl zas na rok klid... :oops: 8)

EDIT: Peťo, Ty jsi někde psal, že ABS připomíná niečo z auta. Trefil jsi to. Taky je to blokovací systém ;)

Last edited: Dec 12, 2022
  13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Na fóre je nejaká ponurá nálada?

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Peto: jako celkově nebo jen tady? Tak sem střihněte něco od podlahy nebo k jídlu :D
    Edit: smoulinkek: Hmmm, to vypadá pěkně, na mě až moc zdravé;), ale ne, může být i chutné. Hlavně, že se to dá jíst i očima.

Last edited: Dec 15, 2022
  15. smoulinek123

Zdravím,tož hopnem něčo až to tu rozhébéte.

16. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

To je na mňa moc zdravé.Ale ochutnal by som.

Last edited: Dec 16, 2022
  17. Y_n_O

Kua, zlatá benzinka, tam si pustím rádio a poslouchám si svoje. Včera od osmi do osmi a dnes jsem zas od šesti do jedné byla na baráku za kasou. Jo, sou Vánoce za rohem, ale jen ty české? Už jsem z těch odrhovaček měla tik. Proč nepustí občas ve firemním rádiu nejkrásnější vánoční... asi by je to moc stálo xD Naštěstí jsem odpoledne byla u nás na náměstí s dcerou na punč a hrála tam kapela samé osmdesátkové hity. Bomba, pecka, raketa, už mám v hlavě skorojasno :)

Podle mého jsou top tyhle songy...

18. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

;) a takto vyzera moj list jeziskovi

19. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Přeji Vám všem krásné Vánoce a do nového roku vše dobré a hodně zdraví! A hlavně, nezapomínejte na farmu, i když mně se to v poslední době občas stává, ale snad to bude pouze přechodný jev.
    Mějte se a užívejte života!!

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Přeji všem farmářům krásné a pohodové vánoční svátky, užijte si to s rodinou ve zdraví ;)

Thread Status:
Not open for further replies.