ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Vzpomínková na Andrewa Fletchera, furt se mi tomu nechce věřit, však byl jen o pět let starší, než já... :cry:

Naposledy upraveno: 27/5/22
  2. moncicak7070

moncicak7070 Vévoda fóra

Tak jsem se po delší době dostala k přečtení vašich příspěvků a normálně se stydím :p. Recepty jsem si s dovolením uložila a teď najít čas na realizaci. U nás sladké jí jen manžel (denně musí mít alespoň sušenky),takže už moc často nepeču. Jinak on by neustále jedl mramorovou bábovku nebo domácí štrůdl. Občas upeču i něco jiného a pak rozdávám v ulici sousedům - důchodcům, aby to neskončilo u slepic :). Ještě miluje Krtkův dort a teď se mu malinko vymstil. V pátek měl narozeniny tak jsem vyjímečně na krtka koupila směs, protože byla k dostání limitovaná edice - zelený :wuerg: a aby to neměl tak "obyč", ozdobila jsem mu ho tyrkysově modrou šlehačkou :D. Koukal na to jak z jara xD. Vypadalo to opravdu jedovatě xD. Dala bych foto, ale ke konci si ta šlehačka dělala co chtěla tak to moc dobře nevypadalo. Nicméně se snědl a to je důležité.
    Jdu kouknout na zahradu a budu se těšit na vaše příspěvky :inlove:

Peto121
    A co tahle hudba ?

Naposledy upraveno moderátorem: 31/5/22
  3. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

moncicak7070 - ale áno,môže byť. Je to štýl,blízko toho môjho,takže áno.Brazílčania? Neskúmal som.

4. moncicak7070

moncicak7070 Vévoda fóra

• Nepiš více příspěvků bezprostředně za sebou. Pokud chceš ještě něco doplnit, použij u již napsaného příspěvku možnost "upravit". Děkuji Skali
    Peto121

Dark Moor je španělská heavy metalová kapela s prvky neo-classical metalu, power metalu, progressive metalu, symphonic metalu z Madridu která vznikla v roce 1993.
    Zkopírováno z netu :music:

Jonsdorf
    Ve čtvrtek jdu na Beatles revival a host je Petr Janda. Už se moc těším .... když spustí a člověk zavře oči, ani nevěří, že to není ta stará dobrá kapela ;)

Naposledy upraveno moderátorem: 31/5/22
  5. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

A co toto.

6. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

vilm4, -Jara05- a moncicak7070 tohle ocenili.
  7. Y_n_O

Stará, ale dobrá, poslouchala jsem ji před chvílí z rádia u řidiče v potupáku, po cestě z práce...

EDIT: na placených službách čučím, na co se dá. Občas i nedá xD Ale teď jsem narazila na korejský počin, Moře klidu, který budu sledovat už jen kvůli hlavní postavě, je to herečka, která hrála v mnou vzpomínaném, ale v česku nevysílaném, Sense8.

Naposledy upraveno: 1/6/22
  8. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Peto121 mě když to chytne tak aj techno jede ale ne jen tak potichu, to mám volume do prava a to je rachota ,u Pc mám bedny a výkon 60W a to je pohodička.Posluchám vše co se mě páči,docela ted mě osnil nové album rammsteinu,byli v Prágu a super,jo u mě jede vše aj tohle klidně,tohle je fakt pohodička,jukni na ňu.

9. Y_n_O

smoulinek123, super, po Divokým Billovi asik nejpovedenější kapela u nás...

EDIT: no a Jelen... ale to se taky nemusí líbit všem...

Naposledy upraveno: 1/6/22
    vilm4, -Jara05- a moncicak7070 tohle ocenili.
  10. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

smoulinek123 - zvládol som si to vypočuť,ale sám by som na to asi neklikol. ;) (myslím tú prvú v nemčine). Rammstein môžem.

11. Y_n_O

Já mám dnes relaxační program, páč v procesu byl blázinec, asi fakt bude třetí světová, podle toho, jak všichni nakupovali :) tak odpočívám u osvědčené klasiky, jako je třeba

EDIT: Dnes přidám ještě jedno retro, netuším, kde jsem k tomu přišla, ale celý den si to pobrukuju...

Naposledy upraveno: 10/6/22
  12. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

No a jaké to bylo?
    Já bych je tedy vždy poznal, myslím tedy od originálu, ale máš pravdu mají to zmáknuté skvěle.
    Já jsem s nimi dokonce seděl u jednoho stolu v restauraci když byly tady u nás.
    Ale nejraději jsem je viděl v Praze když spustily i skladby co mám od Beatles raději než ty jejich prvotiny.

Jinak zdravím všechny sousedy a omlouvám se za již přibližující se výýýýlet na druhou polokouli zeměkoule.
    A tak pravděpodobně budu sem-tam bez možného připojení, neb tam kam letíme asi moc internetu nebude!
    Plním si sen a tak držte palečky, určitě si na vás vzpomenu a minimálně fotička bude.
    A Holky nemusíte být smutné neb k moři to není...
    ;)
    :inlove:
    Krásný den přeji...

13. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Radku, moc Ti ten Tvůj vysněný výlet přeji, ale hlavně se nám ve zdraví vrať zpět.

14. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Jaruško budu se snažit!
    Pokud tedy nepotkáme pumu, grizzlyho, barubala, vlka či rysa?
    Zatím sem je viděl leda v zoo ale kožíšek by se hodil..!
    :D

15. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

moncicak7070 kurňa, proč nejsi blíž, já chci taky sousedské rozdávání, víš jak to mám s pečením

INČUČUNA1959, vilm4 a -Jara05- tohle ocenili.
  16. Y_n_O

jonsdy, posílám na cestu, a už se těším na nějakou fotku

17. moncicak7070

moncicak7070 Vévoda fóra

Jonsdorf

Bylo to super a máš pravdu - druhá polovina koncertu byla lepší, když hráli ty známé pecky jako Hey Jude nebo Let It Be - moje nejoblíbenější :inlove:. Přidali i jednu od Queen ..... Mama. Trochu parodie, ale Luděk se fakt snažil :music:. Celé to trvalo skoro tři hodiny.

18. Y_n_O

Bítlsáku, jak je na jiné polokouli? Nebo už jsi zpátky? To by byl sakra krátký výlet za snem :) Letadlem tam a zpátky by to vyšlo. I s malou procházkou... ;)

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jen jestli ještě nesedí na letišti, jedno které :D zpoždění jsou velká.
    Edit: Jonsdorf, tak to máš velkou odvahu, ale sny se mají plnit, v letadle to ujde, pokud ti cizí děti nekopou do sedadla ;). Šťastný let, hezké zážitky a bezpečný návrat zpět.

Naposledy upraveno: 16/6/22
  20. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Já sice nepsal kdy ale pokud to potřebueš podrobně zítra už budu na cestě do US
    Letím z Frankfurtu kolem druhé odpolední.
    Asi 14. hodin v letadle a jsem v New Yorku, odtud už jen pár hodin do Ria.
    No držte palce protože já nemám letadla rád, tedy přesně když v něm sedím!
    :eek:
    Tak se tu opatrujte a zatím ahojda za měsíc...
    :inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.