ST: Důchodci závisláci

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by Hrnkajda, Mar 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak...nakrmila jsem zálesáky a přijala pozvání , zítra jsem hostem zase já u mladých,
    bude se grilovat . Když něco nezapálí , tak proč ne, blahosklonně pozvání přijala jsem
    a jsem dokonce ochotná se přežrat jak čuník.
    Já zatím nevečeřela, je takové horko, že ani nemám na nic chuť , což u žrouta jako
    jsem já, je co říct. Nejstarší vnuk si mě zase dobíral, že prý si šetřím místo na zítřek,
    abych si nacpala žaludek o grilovačce. Had jeden...asi ho vydědím. xDxD
    Tak jsem už osamotě a klidu, lesní potvůrky zalezly k sobě domů....to je balzám
    na nervy. Pustila jsem si bednu a Prostřeno , páč se u toho vždy dobře bavím. xD

evik1016 ...děkuji , jsi zlato.... já zase čtu strašně ráda vás všechny zde, s vámi
    všemi se člověk nenudí . Díky, že jste.

[​IMG][​IMG]

2. mituli

mituli Polobůh fóra

Holcicky,asi jste nak na meko:inlove:,ja vas mam rada(i kdyz vas neznam)vsechny.Radka ctu taky rada,myslim si,ze v tomhle vlaknu snad zadna svin ani neni,odpoledne jsem zalezla do skleniku,no malem jsem vypustila dusi,ale odtucnovak dobrej ,potila jsem se jak vrata od chliva,manza konecne zprovoznil bazen,tak tam budu s vnouckem nalozena jak vokurka v láku,konecne leto.Zitra jedem s dcerou na kontrolu do Jilemnice na chiru,je to uz 6nedel od urazu,toto leti,tak uvidim jak to bude,prosim drzte nam palce,at to ma v poradku

3. Sifion

Sifion Rádoby autor

[​IMG] Já vás mám všechny taky ráda

4. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Pěkný večer Přátelé... Píšu z práce, a chci vám říci že pohodovejší sekci na fóru neznám. Přeji vám všem prima hru, domácí pohodu a štěstí. Zůstaňte prosím takový jací jste. Velmi vám to sluší... Váš Radek..

5. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky sice ještě nejsem důchodkyně(ale jsem závislák),ale i já si Vás všechny ráda čtu a dost se i u toho pobavím :DSnad to nevadí a přeji všem hezký večer;)

6. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Mituli jak jsi mohla!V tomhle parnu do skleníku?o_OTo by mě zabilo.Já jsem jen chodila okolo a slibovala rajčatům,že je rozhodně navštívím,ale někdy za kuropění.Zkusila jsem tam cvičně strčit čumák a vzdala jsem to.Tak jsem aspoň vzala nůžky na ploty a vlezla do přísavníku.Chodím ho stříhat jen v největších vedřinách,protože tam je stín vždycky.Snažila jsem se nemyslet na hmyz co tam bydlí.
    Ryby už neřeším,co vypadne to vypadne.Ať mám kruhy třeba v obilí nebo na sobě tak vypadne čudla,kterou určí náhodné číslo.Už mě ani nerozčiluje zavřený kokos,nějaký ryby mě nemůžou dostat.
    Hezky se vyspinkejte a buďte tu zítra hodní já budu pracovat:p

7. simicka26

simicka26 Rádoby autor

Ahoj milí závisláci, já ještě dlouho nebudu důchodce, ale ráda čtu toto vlákno. Přivádí mě sem pohodička, klid a radost, kterou sem přinášíte a v dnešní době toto už bohužel není běžné. Jste bezvadná parta a jsem ráda, že tady jste.

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký pozdní večer. Vedro babu zmohlo . Usazená v křesle u televize,
    krimi nekrimi , chrápala jsem jak dřevorubec. Vzbudil mě kocour, škrábaje
    mi koleno s řevem, že jsem se nejdřív lekla, že se mu něco stalo. Nestalo,
    vypustil bobek do kočkolitu a proč by se namáhal to uklidit, když na to má
    úklidovou četu (mě). Pak si poručil čistou vodu .
    Do toho začala kecat další číča, že prý ještě granule mám dosypat. To je
    život, už i chlupáči mě prohánějí jak nadmutou kozu. No, alespoň jsem vypla
    telku , sklidila farmu. Počkám na půlnoc , určitě si vybalím něco moc pěkného,
    co dává florenky...xDxD nebyla by to bašta věc? Jé, já bych měla RT tak moc
    ráda. Je to vlastně jediná věc, po které moje farmářské srdíčko horuje.
    Jo, tak jdu zatím do sprchy a až přijdu, bude čas rozbalovat dárečky.;)

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tož vítejte v klubu závisláků ;) (na věk se tu moc nehledí, všici jsme mladí a krásní :inlove:)

Evi, jestli toho medvěda neutopíš, tak ho stáhnu z kůže a z jeho blech udělám bezdomovce >:(
    Mituli, zítra taky jedem do Jilemky, bo mi dochází pilule, a pak do Vrchlabí se svou milovanou felinkou na technickou, tak doufám, že projdu:D A pak sebou plesknem na balkon pod slunečník, bo v tom vedru se toho stejně moc dělat nedá.
    Tak dobrou noc

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Mám podobné tiky po vybrání odměn .

Tak se tajné přání opět nevyplnilo, "florenáček otřes se " nebude a já tajně doufala,
    že bude schovaný a tulit se bude v posledním balíčku spolu s řádkem nebeským.
    Jak jsem stará, tak jsem snílek praštěný....ale alespoň se člověk zabavil , když si
    představoval floreňák na ploše, jak tam kraluje na čestném místě. :p:p

Půjdu do hajan. Přeji dobrou noc, krásné sny a pohodové ráno.

11. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Krásné dobré ráno, máme tady další slunečný den, tak si ho užijeme. Já jsem vstala brzo ráno, dokud jsem ještě schopná nějaké činnosti a až bude to vedro, budu se povalovat, farmařit, požívat tekutiny a vynechám jakoukoli fyzickou aktivitu (kromě plavání), abych ve zdraví přežila.
    Hezký den Eva

12. burds

burds Titán fóra

Přeji krásné ráno.Doufám,že vedro všichni přežijeme v pohodě.Pidi zahrádku už jsem zalila a ted mne ven nikdo nedostane.Přesně jak jsem čekala poslední dárek žádná zvláštnost a tak mne ani nevadí že ho nemám.Přece by RT nedalo florenovník ,to by jim pak lidé kupovali míň floreny a rt by bylo škodné.Hodně úspěchů při rybaření

13. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Krásné a pohodové ráno.Akce hrátky s rybami hotova.Už se těším na šlechtění hus

Farmerama 96+ *** Bahamarama 252+
    říjen 2010

14. babioli

babioli Stará škola

Krásný a sluneční den přeji všem.Pořádně si zaplavte, osvěžte se a nezapomínejte na pitný reži. Užívejte si farmu v klidu a pohodě.

15. surikata47

surikata47 Pisálek fóra

Ahojka zlatíčka důchodcovský, já jen žasnu, jak se vám to vše daří a vzkvétá!!! Já se tu pinožím, co mohu, ale zatím nic moc, ani kolo štěstí mne nemiluje. Jinak je tu vedro,jak v peci, nejraději bych byla zalezlá pod sprchou, bohužel v paneláku, byť starší zástavby si bazén postavit nemohu. Ale bodl by, to bych se do něj ovšem naložila a po všem by byla veta!!! Jinak jsem ráda, že jsem se dostala do tak prima party, jak už bylo řečeno, doufám,že zde nejsou žádní podrazáci.Bojím se psát něco více, neb nevím, zda by to modíci akceptovali! Stále se učím a učím...ale jde to velmi pomalu. Přežití všech "horúčav", či jak se to píše, přeje naprosté trdlo - lama....atd Malý dotazeček, kde se sežene floreňáček a jinak bojuji s tím, abych se dostala na Bahu - je to pro mne nadlidský úkol - no prostě trdlo!!!!:music:

16. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Hotova Johnny? Já lovím stále když je co.

:D
    Zdravím všechny přítomné i nepřítomné, i ty, kteří se ještě choulí v pelechu.
    Tak jak to jde...
    Myslím to rybaření?
    A co budete dnes dobrého vařit?
    Já tedy nic, myslím že dospím nočník, pak osedlám taxi, vezmu prcky a vyrazím k vodě.
    Někam sebou plácnu, a dám si dobrý drink!
    Snad nedopadnu takto!

Přeji prima vstávání a veselý den v rámci možností...
    Váš Jonsdorf.

EDIT:
    surikata47 Florenovník jen tak neseženeš, vlastně vůbec! Byl v akci, těm šťastnějším ho dovezl vláček...?
    Tak má pravdu asi Předseda, byl v TS?
    Dodnes si RT rve vlasy!

Last edited: Jul 3, 2015
  17. Simissek

Simissek Pilný autor

Zdravím vás lidičkové ;),
    tak jsme zdravě posnídali a vyrážíme k holiči - ať jsme na tu dovču krásní.... :music:
    Píďa už konečně dobral léky, tak můžeme odpoledne vyrazit k vodě a na něco dobrého, jak píše Radek :p

Rybky a medvěd se trošku vytáhli a pustili další dekorku, tak už jen jedna a řádek bude hotový. Snažím se přes den nasbírat ingredience na návnady a lovit až večer, když jich je víc......

Milí závisláčci, mám vás ráda, je to tady fajn. Taťka občas nechápavě kouká (a pokyvuje hlavou ve stylu - no jo blázen), když prskám smíchy, ale co už :D
    Užívejte si krásný den a sluníčko

18. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

A když florenovník neseženeme, tak si ho nadělíme alespoň sem.

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Krásný den, až moc krásný, zdá se. Je 9.30 a na teploměru ve stánu 35°C. Takže, kdo se večer neozve, patrně nepřežil. Já uvolnila rychlodráhu do sprchy a k jídlu plánuju jen ovocné šťávičky.
    Co se TS týče, byly docela milé, ani jednu stáj neodmítám. Výhrady mám jen ke pštrosům, ale kdo by odolala jejich převleku za růžové plameňáky?xD

20. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Ahojte všetci, ranné vtáčatká i sedmospáči, čo si len teraz pretierajú očká a tešia sa na posledný kokos.

Jonsdorf, ďakujem za privítanie a máš pravdu - na farme mám trošilinku iný nick než tu na fóre, samozrejme, že vďaka mojej rozlietanosti a nízkemu stupňu sústredenia. Takže ako farmárka som Milka/66, a tu na fóre Milka66, čiže to lomítko mi "uletelo".

Zdá sa, že aj dnes sa trópy nasťahovali do našich zemepisných šírok a tak nezabúdajte na pitný režim. Neuveríte možno, ale hlavne voda do neho patrí xD a len pivko to nezachráni.

Thread Status:
Not open for further replies.