ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Už je sice po svátcích, kvůli kterým tenhle song vznikl, ale protože se povedl, tak ho sem klidně jako multipost pošlu (ale zábavnější je ten z Lásky nebeské xD)

2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O to máme z každej strany teraz.Treba trochu gitár..;)

3. -ponny123-

-ponny123- Zelenáč fóra

Strašně dlouho jsem tu nebyla asi 6let,tak nějak začínám od začátku :Dmožná si mě někteří i pamatují.Přišla jsem vám tu popřát krásný Nový rok 2022 a jak poslední dobou říkám SPOLEČNĚ TO ZVLÁDNEM :inlove:

4. veverka61

veverka61 Perspektivní autor

Přeji všem farmářům a farmářkám šťastný nový rok - ať je ve všem lepší než ten loňský. Hodně zdraví a splněných přání a hodně úspěšně dokončených akcí :)

5. Y_n_O

Vilmuško, asi si koupím toho medvídka mývala, stejně mám málo masek... xD Oddívaný všechno možný aj nemožný, momentálně sleduju Řád, takovou slátaninu o čarodějích a vlkodlacích mládežnících... To už i Shadowhunters vyšli líp. Ale co už, aspoň se něco děje xD Jo, ještě jsem dosledovala nové díly Ztraceni ve vesmíru. Překombinované, ve výsledku čekám, že bude další řada. No a jdu lovit něco dalšího na nudu, zkusím tu druhou placenou stanici... Teda až dodívám pokračování Karate Kida. ;)

-Jara05-, davidson00 a vilm4 tohle ocenili.
  6. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Děvče moje,je to bída!Ze zoufalství sleduju Mrňousky!A ke všemu teď začalo pršet!Asi zase začnu háčkovat záclonky-některé nevydržely předvánoční praní.Ach,jak hluboko jsem klesla!

-Jara05- a Y_n_O tohle ocenili.
  7. Y_n_O

Tak k háčkování bych už se asi neodhodlala, mám zamrzlé dva prsty, každé očko i sloupek by vypadaly jinak xD Ale zkusit bych to mohla, koneckonců móda se vrací, dceři a vnučce by se na jaro šikla slučivá ponča... Dík za nápad :inlove:

-Jara05- a vilm4 tohle ocenili.
  8. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Nápady bych měla-jenom ta realizace a odhodlání mi letos nějak chybí.Ale mohlo by být hůř,kdyby naši koupili místo chalupy zámek.Když si představím ta okna a stóry na ně-brr!Naštěstí na zámek neměli prachy.

9. Y_n_O

Ještě neháčkuju, musím počkat na výplatu, abych zakoupila klubíčka. Ale neva, na flixu jsem objevila loňský projekt, Arcane, je to před hrou League of Legends. I když ji asi neznáš, je to festovní podívaná. Zagůgli nebo se zeptej ňoučat, je to taková kombinace scifi a fantasy. Chvíli mi trvalo zvyknout si na animaci, je rozdílná od hry i od jiných mnou sledovaných anime (povětšinou japonských), ale líbí se mi to. A hudbu pro ně nahráli Imagine Dragons...:inlove:

Naposledy upraveno: 9/1/22
  10. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Jdu do toho.Muzika mi způsobila slastnou husí kůži,to je dobré znamení.

-Jara05- a Y_n_O tohle ocenili.
  11. Y_n_O

Snad se bude líbit :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Tak som dnes otvoril 3x picolo a.... bol konečne tam!

[​IMG] Už mi nechýba do zbierky. ;)

13. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

14. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Peto-moc ti to přeju.

15. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Peto posielam gratulku :inlove:a ticho zavidim :) Ku mne este stale hlada cestu :oops: no vedlajsia bosorka uz ho ma :mad:xD

16. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Peto moc gratuluji :)

17. Y_n_O

Peto, gratuluji, moc moc moc. Já jsem ten strom dostala na dvou dárkových farmách z nějaké kompenzace, ale u mne nebyl; když se dal vyhrát v Honičce, neměla jsem net a pak mne z Piccolek dlouho míjel. Přeji ti ho, zasloužil by sis ho i několikrát za rady ve Farmorákulu :)

Naposledy upraveno: 19/1/22
  18. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Ahoj Peto121 velká gratulka a pak že nebude, on někde asik bludil a už sa vynořil a máš ho,super.

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Peto121 taky gratuluji :) je mladej, čerstvej, tak ať se ti to z něj hodně sype xD ;)

20. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Všetkým Vám ďakujem!Keď som to čítal,pripadal som si,ako keby som mal narodeniny!:D (Aj keď tie som tiež mal:p)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.