ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Ahojte, neporadi mi niekto ako urobit Tzatziky? Mam biely grecky jogurt, cesnak, citronovu stavu, uhorku, ale v niektorych receptoch je aj kopor, v inych mata....Nema niekto vlastny odskusany recept prosim? Budem vdacna za kazdy napad. Dakujem

danielka0000 a vilm4 tohle ocenili.
  2. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

ja kopor nemusim,radsej matu
    ale zalezi co komu chuti
    rozdel si to na dve casti a oskusaj s koprom,druhu cast urob s matou

3. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

vilm4
    Ahoj a moc děkuji,jsi zlatíčko:inlove:

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Nechtěl jsem už sem nic dávat ale tohle musím, kdo má rád Ozzy Osbourna tak ocení tohle.

5. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

No páni!To mám dneska krásný den!Pěkná muzika a ještě pochvala od Modroočky.Už mi,díky vám,nevadí ani ta naše zasněžená zahrada,na kterou mě svrbí ruce.Mějte se hezky a buďte zdraví!

6. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Já teda nejdu se žádnou muzikou :D I když spíš poslouchám novější písničky a hlavně rap, pop a taneční. Na druhou stranu rád si poslechnu i starší některý písničky. Co jsem měl hodně rád i jako ještě mladší byli Pet Shop Boys :D
    Jinak Rybaka znám nebyl i v eurovizi? :p

Jinak jen jsem chtěl ukázat že u mě probíhá nějaká speciální akce :D

7. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

tenista99 uz niekolko dni u mna ta znacka uz nie je,ale rusilo to poriadne,a dokonca hra ide celkom fajnovo ;),len dufam,ze to nezakriknem :)

vilm4 a tenista99 tohle ocenili.
  8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

tenista99, a co takhle něco staršího s něčím novým?

Skvělé spojení jedné z mých nejoblíbenějších kapel a podle mne nejlepšího DJ, co je v současné době na scéně.

Naposledy upraveno: 21/3/21
    blanirag, vilm4 a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  9. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Moc hezké,že?;)

evainfo, jirinka39b a vilm4 tohle ocenili.
  10. Y_n_O

Tohle je naprosto, ale naprosto, stoprocentně super xD

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

No super, kde má ty davy lidí co tam teď lezou xD to je šílený, já už tam taky nevlezu, ať si chodí, ale chovají se slušně ....fakt nechápu. V příkopech odpadky z "okýnek" otevřou okno v autě a šup kelímek letí, krabička z mekáče atd.
    Vážně, už i mě přechází humor, ať už otevřou obchoďáky a zalezou tam :p.

Naposledy upraveno: 28/3/21
  12. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

No vidíš Inuš jak je Pokáč nadčasový. Tuto písničku natočil 2.11.2O18. Není on vizionář? :oops:

Naposledy upraveno: 28/3/21
  13. Y_n_O

Njn, já se nedívala na datum, já ty český písničky moc neposlouchám, ale tuhle jsem zaslechla v rádiu v trolejbuse...

vilm4 a GordonSargent tohle ocenili.
  14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

No nevím Inuš, vzhledem k tomu, že Cecilku vychováváš na nějakém yotubu a na cizojazyčních stanicích, tak se ani nedivím, že byla zalezlá měsíce v koupelně. Něco pro Cecilku:inlove:

Naposledy upraveno: 30/3/21
  15. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

K novej jari veľa sily,
    aby ste vy dlho žili.
    Na Veľkú noc veľa vody,
    spokojnosti a pohody.

Príjemné prežitie veľkonočných sviatkov.

16. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Všem závislákum na foru, přeji Lída​

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Krásné a pohodové velikonoce přeji všem :)

18. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Málem jsem,já bezvěrec,zapomněla,že se přeje k velikonocům!Tak teda všem,kdo je slaví,přeji hezké svátky,dodržujte striktně všechna povinná opatření proti nákaze,seďte doma a jezte beránka!

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Slavím, pro mě jsou to nejkrásnější dny, po zimě. Barvy, slunce, volnost to je hlavní. Tradice taky dodržujeme, ale jen doma nebo po sousedsku.
    Tak se mějte hezky, věřící i bezvěrci a hlavně dobrou náladu, veselé velikonoční svátky :).

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky a taky přeji všem hezké, pohodové velikonoce :) pro mě úsměvné, protože jsem dostala od zákazníka narcisky v malém kelímku. Prý je mám přesadit a až odkvetou sestříhat a nechat, že pokvetou znovu. Tak jsem je přesadila, láskyplně na ně koukala a po dvou týdnech je z nich pometlo xD .... kdo mě zná ví, že kytičkám moc nerozumím a oni mě to dají vždycky najevo :oops: tedy kromě tahaček, těch mám plno a v pořádku.
    Mají prostor, hodně světla a jim se to vůbec nelíbí, tak prosím farmáře a farmářky o radu, třeba je ještě ukecám ke spolupráci ;)

[​IMG] ....... [​IMG]

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.