ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Peťo, omlouvám se, zas byla hlava rychlejší než ruce. Mělo tam být "každý si tam něco najde." :oops:

vilm4 a Peto121 tohle ocenili.
  2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Dobrý večer ... zase po čase... Toto má sound á la roky osemdesiate,ale verte mi,nemá to ani mesiac.Chlapci z fínska to odpálili...

Naposledy upraveno: 1/3/21
  3. Y_n_O

Tož to je mix elektrikářů od protinožců a nebezpečného hmyzu zpoza západních hranic... Dobrý :) A já jsem si vzpomněla na dobu nedávnou, vzhledem k těm sedmdesátkám, kdy se probouzela k životu xichtokniha...

EDIT: jo, teď jsem si vzpomněla, ještě jsem chtěla napsat, že když jedu na brigádu na ranní, tak porušuju zákon, páč začínáme v pět a já teda musím na MHD po čtvrté ráno; a ode dneška nám v rámci nařízení vlády prodloužili otvíračku do deváté večerní, takže z odpolední zase budu potřebovat papír, že nejsem svévolný narušitel zákazu vycházení, když stihnu tajfl dom o půl desáté a před barákem budu cca ve čtvrt na jedenáct... To jsou věci... :oops:

Naposledy upraveno: 1/3/21
  4. enrikea

enrikea Aktivní autor

zdravim mame nejaky aktivni bonusovy kod?

Jonsdorf a vilm4 tohle ocenili.
  5. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Peto121: dobrý, válej, trochu mi připomínaj ACDC

Jonsdorf, vilm4 a Peto121 tohle ocenili.
  6. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Apachie1 - chlapci sú dobrí!Áno,trochu podobnosti tam je.Som rád,že sa Ti páčia.Ja už roky tvrdím,že rock z fínska je vždy zárukou dobrej hudby. Zaujímavé je,že v tej krajine je najviac rockových kapiel na počet obyvateľov!:)

Naposledy upraveno: 2/3/21
    vilm4 a Apachie1 tohle ocenili.
  7. BAMBULKAJIŘINKA

BAMBULKAJIŘINKA Pisálek fóra

Po dlouhé době Vás zdravím farmářky a farmáři. Měla jsem dlouhou pauzu, ale koukám, že se skoro nic nezměnilo (jen já stárnu). Píši skoro, protože na začátku farmy byly problémy jako jsou i teď. Přeji hodně štěstí ve farmaření.:D

8. mituli

mituli Polobůh fóra

Ahojky,prosím jak vypadá -sezonní kalich-děkuju:inlove:

Jonsdorf, vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  9. Y_n_O

Ahoj, mituli, je to mrňavec, takhle:

vilm4 a mituli tohle ocenili.
  10. mituli

mituli Polobůh fóra

Díky,jdu proštourat farmu,já ho nemůžu najít. Ynuš,už ho mám,ještě jednou dík.

Naposledy upraveno: 12/3/21
    vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Tak sa aj ozvem,aby aspoň reč nestála.Tento týždeň bol strašný,hrozný,neskutočný,dlhý,vyčerpávajúci . . . . :cry: Konečne,že je výkend.Nestíhal som ani na farmu,jeden zber denne a 5-10 min na fórum,takže ani akcia nejako nenapreduje,asi ju odpískam.:sleepy: Ešte,že aspoň mloky zajtra dokončím.Idem niečo prečítať,aby som bol v obraze,čo ste tu popísali.Gordonka má letný prehistorický podpis,to som si všimol.Tak nech sa Vám darí!

00:00h ? Tak dobrú noc.

Naposledy upraveno: 13/3/21
  12. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Krásný relax na dobrou noc ;)

vilm4 a Peto121 tohle ocenili.
  13. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Když slyším takovouhle kytaru,vzpomenu na Mistra Hladíka.Nádhera.

Peto121 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  14. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

berkaKolchoznice - Už si aspoň v lepšej nálade?Naposledy to bola nejaká depka.

vilm4 a berkaKolchoznice tohle ocenili.
  15. berkaKolchoznice

Peto,nebyla to depka,jen smutek převládal nad optimismem z toho,jak" kovidová zubatá" kosila na chebsku mé kamarády a známé :( na Moravě jsem necelé 3 roky

Edit : dnes bude též něco na dobrou noc ? ;)

Naposledy upraveno: 14/3/21
  16. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

berkaKolchoznice - sorry,ale posledné dva týždne sa sem dostanem málo,tvoj edit som si všimol až teraz.Tak niečo pre tvoje potešenie:

a dnes Ti dám aj bonus:

17. berkaKolchoznice

Peťo,opět uvolňující nádhera,děkuju ...při bonusu se mi pomalu deklíky zaklaply ;)

evainfo, vilm4 a Peto121 tohle ocenili.
  18. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

To já mám trošku jinej relax,musím se zmátořit,všichni kolem mě onemocněli,synovec ač je mladý má velmi těžký průběh sestra s manželem prodělali covid zápal plic,já nikam nechodím maximálně malou prochajdu se psem 3x denně,mě to totiž moc nechodí,takže sem dám něco jiného,méně tvrdého,takovou oddychovku

vím,že mě většina z vás nesnáší,že bych podle vás měla někde hnít,ale snad to v téhle nelehké době,překonáte.

19. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Já se hlásím k těm,kteří tě snáší.Tak pokud jsem jediná,tak máš mne a ostatní se taky přestanou stydět přiznat.Pro začátek dobrý,ne?

20. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

a co toto

tenista99, vilm4 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.