ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Někdy vypadá divně i ta hlava nad motýlkem.

2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ešte že to je len pre mužov,žééé?

3. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Ta chudák taky nevěděla co vlastně je,ale ten hlas!Kde ty všechny kytky a časy jsou!

4. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

vilm4 - no dobre,tak niečo ''novšie''.

Y_n_O, evainfo a ašada01 tohle ocenili.
  5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

K tomu skloňování - obojí je správně. Založil motýlek i založil motýlka, ověřeno v ÚJP ;). Tvar "motýleka" zatím ÚJP nezná, ale jazyk je jako živý organismus, stále se vyvíjí. Takže kdoví, co bude za pár let :p.

6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

kiki2305 Tak to me picni.... pochopila bych to v odlisnych vyznamech slova (motylek jako maly hmyz vs. motylek coby soucast obleceni), ale fakt je mozne soucast obleceni brat jako rod zivotny? o_O

7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

matlafous123 - no,tak od zajtra všade píš motýleka a hotovo!;)

8. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

matlafous123 - no, já si taky myslela, že rozdíl je v tom, jestli jde o motýlka živého nebo neživého, ale kupodivu není. Proto jsem to taky hledala v tom ÚJP, ovšem skoro najisto jsem čekala, že to bude tak, jak si myslím. A ejhle, překvapení - nebylo :p.

9. matlafous123

kiki2305 Svet se v ..... obraci! To mi reknete, podle ceho uz se ma dneska clovek ridit, kdyz uz ani zakladni logicka pravidla neplati :music: Klobouk dolu, ze jsi po tom patrala az v Ustavu jadernych paliv :D (delam si s nazvem srandu samozrejme) ;)

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jelikož a protože se strašně nudím a mám zbytečně moc času (i když farma odkrajuje poctivý krajíc, větší než za fungování flashe), hledala jsem zase něco na dívání. Na té emerické streemovací stanici byl v nejsledovanějších seriál Bridgertonovi. Mno, přetrpěla jsem to, ale takovou červenou knihovnu snad ani točit nemuseli. Zlatá Cizinka, Poldark a jiné povedenější záležitosti. Jediné, co se jim povedlo, tak vybrat představitele hlavní mužské role. Jednak má roztomilý kukuč a celkově sympatický xichtík a navíc se mu daří často se různě odhalit, nejen při nepřístupných scénách pro mládež, ale třeba v ringu, je na něj příjemný pohled ;) Jdu hledat dál, v hledáčku mám Winx Saga, Prokletá a taky musím konečně dodívat Arrow, Flash, Legends of Tomorrow, dohonit zameškaný začátek Expanse, začali znovu vysílat Legacy a dalšííí xD Westworld jsem taky ještě nedodívala... a Ledovou Archu taky nee a už zas pokračuje... Asi se budu muset vyhrabat z té romantyky a dívat se na normálnější věci (i když jsou to komiksárny, třeba) ;)

Naposledy upraveno: 30/1/21
  11. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Varování!Prokletá je neuvěřitelná slátanina,vydržely jsme s dcerou 2 díly a dál to nedáme ani z lásky ani za peníze.

evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
  12. Y_n_O

vilm4: díky za varování, zkusím, uvidím ;)

vilm4 a evainfo tohle ocenili.
  13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Kubík a motýlek se mi také vůbec nelíbí, ale ty hlášky :), které mne nenechají na pokoji, jsou i další, jedna z nich je: Stisknutím a podržením klávesy Ctrl, položíš pole a stáje rychleji. To má hned dva velké rozpory. Za prvé, na pole to nepotřebuji, ty se mi na myši drží i bez Ctrl a další, že Ctrl funguje na druhý chlívek a strom a dál se musí stiskávat při každém uložení. Druhou divnou hlášku přidám, až na ni přijdu

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. Y_n_O

vilm, měla jsem tě poslechnout a odstranit Prokletou z watchlistu. Na druhou stranu, zase bych nevěděla, že Nimue byla elfka, Artuš s Igrain černoši a Merlin plešatý násoska bez špetky magie... Ten, kdo napsal scénář, musel mít k dispozici skutečně kvalitní matroš 8)

Naposledy upraveno: 31/1/21
    ašada01, vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  15. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O - nechápem o čom hovoríte.A čo tak 30 prípadov majora Zemana?8)

16. Y_n_O

Peťo, ač poplatné době, ty příběhy alespoň dávaly smysl :)

EDIT: nemluvě o tom, že tam hráli tehdejší největší fešáci - Brzobohatý, Kanyza, Jelínek...

17. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

EDIT4, 8. 1.: staré dobré časy, zas si kecám sama pro sebe xD
    Kdybyste někdo měli chuť na dobrou muziku, zkuste tohle. Na Silvestra jsem měla dilema, jestli se zúčastnit premiéry nebo zůstat u programu oblíbeného rádia. Rádio zvítězilo, ale po jedné hodině, kdy skončili se živým vysíláním, jsem si to hned pustila. A pouštím furt a stále dokola, protože tenhle hudební mág prostě nezklame a to nikdy... A ta podívaná k tomu...

To video nejde otevřít,je soukromé.

Naposledy upraveno: 31/1/21
    -samadoma-, .SilverAngel. a vilm4 tohle ocenili.
  18. matlafous123

Dneska dopoledne jsem vyrizovala mladeti novy tarif a bohuzel jsem k tomu dostala zadarmo i TV (marne jsem se snazila vysvetlit pani na druhem konci bezdratu, ze TV nemame,... pocitacu sice plny barak, ale nikdo se na TV nediva), bylo mi dokonce sdeleno, ze aby vlada udrzela lidi doma maji k tomu narizeno pridavat na 2 mesice uplne vsechny dostupne programy zdarma). Tudiz oznamuji diteti, ze bude mit nove cislo, neomezene volani a sms do vsech siti a blabla a k tomu i TV. Podival se na me s vyrazem: "Ty voe, matka se asi zblaznila", cosi zabrucel, tak jsem se marne snazila dal, ze se muze divat na filmy i 7 dni zpetne a on mi povida: "Jenze v TV nikdy nebudou davat Riddicka." Rikam, ze uz ho videl snad milionkrat a davaji tam ale i neco jineho. Nacez se k nemu pridala draha polovicka a dozvedela jsem se, ze vsechny filmy maji na disku. Rikam: "Ale ty uz jste videli 100x". Odpoved: "Jo a proto se na ne muzeme divat znova, protoze vime, ze to neni guano v tekutem stavu." 8)xD

19. Y_n_O

Tak třeba tady...

EDIT: není to jen stará dobrá klasika. Ten koncert... Je to vize, poselství do budoucna. Notre-Dame alespoň virtuálně znovu stála. A bude stát zase, stejně jako celý svět, který se také zničehožnic zřítil...

Naposledy upraveno: 1/2/21
    ašada01 a vilm4 tohle ocenili.
  20. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.