ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem si posvítila jinak, kdo neznáte, podívejte se na skoropohádku Coco. Není sice o Vánocích, ale to je fuk, protože je bezva.

EDIT: a taky poslouchejte a můžete se i dívat.

Naposledy upraveno: 25/12/20
  2. astrid888

astrid888 Titán fóra

Drahí priatelia, farmári, moderátori, závisláci,
    prajem vám všetkým príjemné prežitie vianočných sviatkov hlavne v zdraví ;o) ♥

3. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj vespolek,
    chtěla bych Vám popřát krásné chvíle s rodinami o svátečních dnech i mimo ně.

Dnes jsem dostala vnuknutí a jen tak mimoděk vytočila telefonní číslo mé babulenky.
    A asi po třetím vyzvánění mi jej vzala.
    Dostala jsem velmi vzácnou příležitost 57 minut a 13 vteřin si popovídat s mojí babulenkou.
    Pevně doufám, že ne naposledy.
    Zkoušela jsem to několik dní a nikdy bez odezvy.
    posílala SMS a také nic.
    A dnes velmi vzácná a jedinečná chvíle.
    Měla jsem možnost ji poděkovat za vše co pro mě udělala.
    Za její podporu, když jsem se vyrovnávala s diagnózou svého synka.
    Za její slova, když mé manželství procházelo obrovskou zkouškou na pokraji krachu.
    Za dětská léta a úžasné dětství.
    Kdy jsme byly jako děti na prvním místě.
    Za fáče na kolena, použity na dlouhé vlasy krásných princezen.
    Za možnost si vybudovat na půdě obrovský bunkr a nošení jejich svatebních šatů na ples.
    Za její moudrost a lásku a otevřené srdce.
    Za to, že se nikdy neotočila zády.

Lidi mějte se rádi!!! ​

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky všem závisláčkům a trpělivcům nás číst

... hezky prožité svátky jen ten sníh v Brně k tomu nějak chybí ...

Y_n_O ... hudba je moc hezká pro relax a Coca o kterém jsi mi dříve (kdysi) psala,
    jsem zahlédla někde v programu do konce roku.
    Je to moc hezký příběh,
    koukla jsem ho už dvakrát, hodně emoční a roztomilé, člověk při něm i zaslzí :p určitě kouknu znovu.

Dostala jsem zprávu, že Marien je už z nemocnice doma :inlove: zvládla to a co to bude možné,
    se s ní spojím přes internet, no zatím ona nechce - je to teď pro ni složité a tak přeji ...
    a taky všem, co prožívají podobné situace, ať se i usmějí a věří v další ... :p

Tak ještě dva dny flákačky ;) navařila jsem 6 litrů poctivé slovenské kapustnice,
    bez které žádný nový rok nedáme :D a mladej (zeťák) si už pro ni přijel - jen za dveřmi
    - protože se to ani jim nevyhnulo, ale jsou úplně v pohodě a to je moc dobře :inlove:
    Řekl mi, že je tato kapustnice musí vyléčit a tak se jí budu sama cpát o sto6 xD

Nechci tu zahlcovat tím, co je prostě momentálně dané, zlá chřipka a utrpení blízkých,
    ale jsou i dobré zprávy, když mě kamarádka psala, že tradičně chodí s dcerou na půlnoční
    a po cestě domů sebrali na ulici mopsíka - prý špinavého a hodně nepříjemně vlezlého xD

Šel za nimi až domů ... pejska už sice mají, ale jak za ním zaklapli dveře .. no teď je s nimi ..
    a zato ji mám moc ráda, protože je dobrá dušička - tak tedy všem - hlavně relaxovat :p

anickomalírko ... jsem moc ráda, že taky tvoje babulenka je v pořádku .... bych řekla, že ty naše úžasný ženský to dávají s nadhledem :inlove:

Naposledy upraveno: 26/12/20
  5. Y_n_O

evainfo a Pavlínko, těším se z Vašich dobrých zpráv :inlove:
    Já jsem včera zas zapadla za tu kasu, nestačila jsem se divit, kolik lidí přišlo nakupovat. Sice se postupně bouraly ode dneška ty nepovolené regály, ale rozebírali jim to pod rukama...
    No a protože su vyspaná do zásoby, dívám se na asi nejpopulárnější streemovací stanici (kdyby někdo nevěděl, která to je, vyrobila mi toho Zaklínače se zádelí místo brady xD) na turecký seriál Ochránce. Jo, je to trošku kýčovité, ale zajímavé. Budu to střídat s bondovkama na ejdžbíou a vším, co někde stáhnu... ;)

Naposledy upraveno: 28/12/20
  6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Babulenka bude moci jít vynadat té nezodpovědné staré osobě:p, co ji nakazila a to je důležité, to se nedělá, hlavně když už má nějaký ten pátek za sebou a měla by mít dost rozumu. Jsem ráda:inlove: za babulenku, to mi udělalo moc velkou radost. A ty se Andulí drž, zvládneš vše, jako doposud, nic se nejí tak horké, jak se uvaří, dojem je jiný než skutečnost :)a to už sama moc dobře víš ;)xD

7. Y_n_O

Tak jsem si zas přečetla všechny stěžovatele a vyhrožovatele a je mi tak ňák divno. Vlastním PC dědečka, skříň, kterého jsem před jedenácti lety dostala od mých děvčat předčasně ke svým 45 narozeninám, páč ten služebně starší dědeček dosloužil. Má rozšířenou paměť o nějaké externí prvky, upgradovanou grafickou kartu, silnější zdroj, aby se stíhal chladit, protože kočičí chloupky jsou všudypřítomné, ale zapráskaný je vším možným i nemožným, okna mám furt sedmičky, ale v Unity sklidím, zaseju, chlívky obhospodařím, už funguje i ruční sklizeň jako na flashi, co víc chtít? Dárky pošlu přes lištu, na dárkových farmách mám ostatní sousedy a kamarády v tak vysokých levelech, že je najdu hned i v té smutně hnědé tabulce... Zkoušela jsem bourat, stavět, vyhledávat, nakupovat i prodávat a všechno jde. Občas je to sice jak v té dávnověké jakoreklamě: "Mámo, flek." "Táto, flek." Pořiďte si barevnou televizi.
    No, sklízím s pomocníky, takže nemusím čekat, co se pod flekem skrývá. Ale to jsou prkotiny, hlavně, že nemusím gumáky a vidle zanést do popelnice 8)

Naposledy upraveno: 27/12/20
  8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

evoku a i ostatní, jste si tím jisti? Nikdo z nás neví s kolika potenciálně nakaženými jsme se setkali a mohli se nakazit. Rovněž jestli jsme jen přenášeči bez příznaků. Ale jednoduší je ukázat prstem. U švagra, který taky onemocněl se našel viník. Celá firma zavřená, většina pozitivních a přitom ta dáma, u které se to zjistilo jako u prvé se skoro s nikým s firmy nesetkala.

9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..hlavne každodenne užívať vitamín D3, doplniť zinkom..;)

10. Y_n_O

Gordonko, já i spousta ostatních, jsem se musela od jara při cestě do práce a zpátky, v práci i na nákupech potkat se spoustou nakažených i přenašečů, možná jsem jedním z nich, ale co to znamená? Nic. Prostě musíme fungovat a počkat, jak to bude dál. S námi osobně i celým světem... Snad ty vakcíny budou účinné a brzy bude líp, ubyde smutku mezi námi.

11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

To ste stále všetci pod stromčekom,alebo za stolom???8)

anickamalirka, Y_n_O a evainfo tohle ocenili.
  12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer všem :) se musím přidat a souhlasit s gordonkou že nevíme a jen předpokládáme. Dnes mi šéfka Alenka řekla, že už pár holek to chytlo (asi) od zákazníků a dušovala se, ať se teď nenavštěvujeme ... jsme se občas rádi sešli někde na pivku a podobně xD no teď ani pomyšlení :p ale je toho názoru, že bychom mohli mít už nějakou imunitu ... z těch bankovek, zbožího a různých typů lidí, co denně a celé měsíce teď přes nás prochází. No těžko na to odpovědět ....

13. Y_n_O

Peťo, stromeček nemám, na stole mám akorát křížovky... Momentálně bojuju s Nesmrtelnými v Istanbulu, je to švanda 8)

EDIT: a omlouvám se sousedům a přátelům, dárky neposílám. Sirek padají kvanta a kromě nich není v podstatě co nabídnout... Jakožto záhumenkář samozásobitel ani ty blbé marmelády nemám na rozdávání...

14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Inuš, stačí naznačit.... jaké blbé marmelády by jsi potřebovala doplnit? :)

15. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Peto121 Na lezeni pod stromeckem 4 dny v tahu u nas neni dost alkoholu :D Sosam momentalne *** a dloubu lvovi do voka puzzliky rychlosti vetsi nez malou (tenhle obrazek je fakt faraonova pomsta) xD
    Y_n_O Kdyby se ti nechtelo naznacovat, tak to na nas proste narovinu vybal a je to ;)

16. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

matlafous123 - dobrú značku si zvolila,len to zmaž! Puzzle milujem aj ja.

Y_n_O - nemému decku ani..... Tak na rovinu!;)

A čo nejaká sojka?

17. Y_n_O

Jejdamane, vy ste chytlavější než troud xD Já nic nechcu, děkuju, jen naznačuju, že si tak akorát vystačím napěstovat a uvařit co potřebuju, takže na další už se nedostane. Nezapomínejte, s kým máte co do činění - Hanácké Hamón se vším všudy 8)

18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Z te baby neco vyrazit, to je umeni! :music: Y_n_O Ty bys mela jit do politiky.... to je zas odpoved za vsechny prachy! :D Hele, hamone, my se te neptali na to, co chces, ale co doplnujes za marmelady a ty nas tu krmis tim, co nechces a my nepotrebujeme vedet xD;)
    Btw svatecni atmosfera u matlafousu: jednu stranu obyvaku okopuju ja, druhou chlapci (ty jejich puzzle to je simulace auta resp. kompletni autoelektrika k motoru vc. turba, kterou clapci uci spravne se chovat v uplne jine znacce auta, nez ze ktere ji vyvrhli).

EDIT: Peto121 Jj, ma to i sled: ridici jednotka, pojistkova skrin, pred bednou turbo, v bedne cerpadlo a misto bloku motoru diagnostika na gauci ;)

Naposledy upraveno: 29/12/20
  19. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Naposledy upraveno: 29/12/20
  20. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Škoda, že neumím vytáhnout fotky z mobilu, i když.... poslat si je přes gmail do PC by asi kovbojka nebyla, ale z toho mejlu je dostat sem. Bych ukázala svoje puzzle. Hlavně Eifelovku, to je pomsta.
    Jinak dobrý chaos Matlafous123 s těmi díly .... a to jsem si před chvílí vyčítala, že jsem dnes nevyluxovala chodbu.... už jsem v poho. :inlove:xD
    Peto121: Ta kočka je božíííí..., medvídci krásní, velrybu nevím, zda by neskončila u té Eifelovky pod postelí se slovy, až budu mít na to trpělivost ...
    Covid... no u nás byl na testech malý Jiříček, školka skončila v karanténě. Naštěstí nic domů (k bráchovi nedonesl). No a ani brácha ke mně, že.
    Noo a máme veselo, Adélka chce nějakou mašinku, nikdo neví jakou a slečinka řve a řve... super. Je skoro 8, tak půjde chrnět bez mašinky.:sleepy:-.-

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.