ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pavlínko, máš to těžké, ty jsi anděl, procházející se po zemi, protože jinak to není možné, abys to všechno zvládla. Hlídej si křídla, ať neskončíš jako minule, ovečko milá.

2. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

Počas týchto sviatkov nech si užijete pokoj, oddych a spomalenie z každodenných stresov.
    Nech sa tento úžasný čas dotkne vašich sŕdc a naplní ich niečim špeciálnym.
    Želám vám toľko šťastia a odhodlania, ako si želáte v tých najodvážnejších snoch.

3. Y_n_O

Tož sem zas skončila u Lásky nebeské. Hodně dlouho jsem se na ni nedívala, dřív jsem ji měla jako ukolébavku před spaním, pustila jsem film, odříkávala si dialogy s postavami a pozvolna se přesouvala k Morfeovi. Potom nějak nebyla nálada na romantično, ale dnes mi to tak nějak seplo znova, že to chce klid. A tak připomínám úvodní monolog: "Vždycky, když si začnu zoufat nad stavem tohoto světa, vzpomenu si na příletovou halu na letišti v Heathrow. Většinou si říkáme, že žijeme ve světě nenávisti a chamtivosti, ale mně to tak nepřipadá. Mně se zdá, že láska je všude kolem nás. Často není zřejmá nebo zvlášť významná, ale vždycky je tu s námi. Otcové a synové, matky a dcery, manželé a manželky, milenci, milenky, staří přátelé. Když do New Yorkských věží narazila letadla, žádný z telefonátů lidí před smrtí nehovořil o pomstě a nenávisti. Byla to samá poselství lásky. Když se rozhlédnete kolem sebe, tak zjistíte, že láska je skutečně všude kolem nás."

Naposledy upraveno: 23/12/20
  4. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Já vám lidi vůbec nemám náladu cokoliv doma dělat.
    namočené hrozinky v rumu na mě koukají ze sklénky, jako že bych mohla jít už konečně dělat tu vánočku.
    Maso si oddechuje na pultu a také čeká až se k němu vrátím a něco s ním udělám.
    Už od časných ranních hodin jsem prolétala půl okresu, ale to zpropadené dochucovadlo polévek jsem nekoupila.
    Mám jen pár hodin vše nachystat, zítra už nic nestihnu, bo práce volá.

Včera jsem dostala zprávu že se nám už babulenka na 99,9% nevrátí
    a já jsem tak rozezlená a zazlívám dámě, co mi bábinku nakazila, tu její lhostejnost.
    Ta parodie, že se starám o cizí bábinky a na které rodina nemá čas nebo nemají tolik možností být s nimi a k té mé mě nepustí.

No nic promiňte. Jdu něco dělat.

5. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

anickamalirka je to smutna sprava v tomto vianocnom case,ale ty musis byt silna ,verim,ze to dokazes
    uz velakrat si nam dokazala aka si silna osobnost,drz sa dievca

6. Iwuska

Iwuska Stálice fóra

Ahojky důchodci závisláci. Krásné prožití Vánoc přeji.

7. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

[​IMG][​IMG]
    Krásné a pohodové svátky a hodně zdravíčka všem závisláčkům přeji,držte se :)

8. majcinka007

majcinka007 Pisálek fóra

Přeji Vám všem krásné svátky vánoční.

9. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tiež prajem šťastné,veselé a v zdraví prežité Vianočné sviatky!

10. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Každý strom i střechu zdobí bílá čepice, rampouch o rampouch si cinká, budou Vánoce, vločky nám napsaly přes celou oblohu, že přejí všem jen štěstí, klid a pohodu. I já přeji Vánoce krásné jak padlý sníh a příští rok zdraví, radost, lásku a smích.

11. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Sakra,Peto,to je přáníčko!Vypadat takhle Santa tak na něj budu věřit.

12. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

vilm4 - to je predstava,skutočnosť je však trošku iná!(viď môj avatar!)xD;)

13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

vilm, věřit můžeš, ale dovolila bych si upozornit: reklama na tabákové výrobky je zakázaná. Tudíž místo merry christmas tam mělo být kouření doutníků škodí zdraví.:)

14. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

:music: Ak to prekáža,kľudne odstránim,stačí povedať!!! 8)

15. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pekný deň prajem. Dovoľte, aby som vám všetkým zaželala...

Nech tohto ročné sviatky vianočné,
    prinesú nám všetkým - konečne,
    pokoj, lásku, šťastie, ale hlavne zdravie.
    Nech konečne nad nami zmilujú sa nebesia
    a hnusný Covid obesia.
    Nech konečne sa všetci ľudia dobrej vôle,
    môžu stretať v ľubovôle.
    Nech tí naši milí, čo sú už tam hore,
    spoja sa v tejto chvíli a držia nad nami stráž,
    aby sme to svinstvo porazili,
    o chvíľu rúška nenosili...
    Nech nie je problém objať sa,
    nech by sme už znovu dobre žili!
    Krásne, pokojné a hlavne zdravé sviatky zo srdca praje všetkým farmárkam, farmárom i farmárikom
    Ľubica

16. Y_n_O

Ľubinko, krásně jsi to napsala. A snad nám svítá na lepší časy s tím očkováním, i když ten neřád tu bude pořád s námi a bude se snažit kazit všechno, co se dá, bude mutovat a trápit, ale my se nedáme.
    No a já du spat, nerada bych zaspala matlafousku, až mi zatroubí skoro pod oknem s těma dobrotama :)
    A pro všechny - dnešek si užijte podle svého gusta, přejezte se, přepijte se, pohádejte se, usmiřte se, poplačte si, to všechno k Vánocům patří. 8) Hlavně přeji - buďte zdraví a nebuďte smutní. :inlove:

A já jdu opět vyměnit avatara a podpis, jdu sněžit a ledovět, když sou ty Vánoce :)

Naposledy upraveno: 24/12/20
  17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Všichni farmáři a farmářky, závisláci a důchodci, užijte si dnešní den v klidu a pohodě, ať se Vám splní všechna přání :inlove:

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

;) Krásný vánoční dníček všem závisláčkům a přihlížejícím :D

Přestože se snažím na foru všechno číst, občas nestihám a nějak zabloudím jinam, či nikam :p

Peťulko ... ten tvůj Santa mě asi bude v noci budit ze spaní ... xD ;) :inlove:...

Moje skvělá , hodná a trpělivá ke všem ... aničkomalířko ... moc s tebou soucítím a boj s touto neřestí je vážně nefér! ...
    že když to někdo nezodpovědný nebere moc vážně a ohrožuje (přímo nabízí) ... není na to slušná odpověď 8)
    Taky prožívám podobnou bolest a stále jsem ve fázi překvapení, taky naštvaná a nakonec zlomená
    a už teďka nevěřící v dokonalost zdravotnického systému. Už jsem kdysi psala, že jsem žila na
    Slovensku hodně roků (asi 16)
    a poznala úžasnou rodinu která se mě ujala a pomáhala v začátcích.
    Byla mě časem víc jako moje vlastní rodina, naše děti vyrůstali jak sourozenci, společné dovči,
    trápení i radosti ... no po převratu jsem se vrátila zpět na Moravu, ale každoročně se navštěvujeme.
    Takže Štefan (strejda pro moje děti) šel do nemocnice na běžnou (pravidelnou) kontrolu a domů si přinesl
    dáreček na vánoce! - předal ho i Marien (jeho ženě) a taky všem dětem a vnukům 8)

Mladí a děti to zvládají dobře, ale on to už nezvládl a Marien bojuje v nemocnici na přístrojích ...

No jsou to ty situace, kdy si člověk říká - ať je ona v pohodě, já to vezmu za ní ...
    je to neskutečný člověk, pracuje celý život pro nadace, dává hodně druhým
    a já jen chodím do práce ... není to fér a teď se s tím momentálně nedokážu smířit :sleepy:

Přesto přeji všem :) moc a moc krásné vánoce, hodně dárečků, pohodičku
    a hezké úsměvy pro všechny kolem s citem, obětím a láskou :inlove: :inlove:

... a taky ať si na naší závislácké farmičce ještě nějaký růček - krůček zařádíme - postěžujeme - a získáme to svoje závislácké nejvyšší nej ;) to vám přeje vaše opice Eva ;)

19. maruska1955

maruska1955 Pisálek fóra

Přeji všem závisláčkům klidný a pohodový svátky vánoční Maruška

20. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Mrazivý vzduch, sněhobílé vločky, ledové květy na oknech, vítr co hladí třpytivé rampouchy.
    Čas, kdy se hluk, ruch a neklid mění na vzácné ticho.
    Kdy dobro naplní naše srdce a mysl otevře náruč klidu.
    Vůně jehličí, nostalgické blaho, jas a třpyt.
    Vstupte do kouzelného světa, dopřejte si pohodlí a splňte si všechny sny.
    Láska ať zaplní vaše srdce, povzbuzující a přitom hřejivá.
    A věřte, bude i lépe...

Krásný Štědrý den přeje věčný optimista Jonsdorf.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.