ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

matlafous123 - potom,ak Y_n_O prijme návrh,daj vedieť,ako ste sa vysporiadali s tou šípkovicou!:p;)
    (Je to od Teba milé)

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

matlafousko, beru fšema dvaceti, ty jsi neskutečná ženská :inlove: Ale klidně se můžeš obtěžovat kdykoliv jindy, i po Novém roce, nezkazíš si přece cestováním sváteční den.

Naposledy upraveno: 19/12/20
  3. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Y_n_Očko,neodkládej to!Jsou věci mezi nebem a zemí,které nepočkají!
    Matlafousko,tys měla být doktorem nebo inseminátorkou-to nejdůležitější dokážeš předat promptně a s elegancí.

4. Y_n_O

Neodkládám, jen odklad nabízím, s matlafouskou se velmi velmi, vilmi, ráda potkám a dárkem nepohrdnu.
    Já už ani nevím, jak se menuju, protože dnes byl spuštěn bonusový program pro zákazníky - při nákupu za 2.999,- Kč bez DPH kapr a šampáňo po pětikoruně. Akorát problém je v tom, že třeba v nákupu nesmí být alkohol ve většině, že se nedá udělat několik nákupů na jednu registraci, já, matematický neandrt, musela z hlavy počítat, aby jim to vyšlo, furt jak papoušek na pouti opakovat kolem dokola to samé. Třeba to, že kapra dostanou živého. Většina zástupců silnějšího pohlaví toho kapra nechtěla xD Když měli v povolené dvoučlenné skupině i zástupce toho slabšího, měli smůlu 8)
    Fujky, dnes jsem měla jen sedmihodinovou směnu od tří do zavíračky, po půl deváté se zklidnil provoz, ale zítra, teda dnes, si to vyžeru dokonale, od jedenácti do sedmi, to bude řežba 8) Takový shopping fight, abych neporušila pravidla, nakupovací boj, zápas, no prostě utkání, kdo z koho ;) Já přežiju :)

Naposledy upraveno: 20/12/20
  5. maruska1955

maruska1955 Pisálek fóra

krásnou adventní neděli píšu sem poprvé a tak si trošičku ulevím již 3 týdny mám z bytu staveniště hupsla mi voda, nevím kam tak vše rozkopané ale pozitivum nová koupelna,záchod a kuchyň a uklízet se bude až na nový rok ráda vás tu čtu potěším se že nejsem sama smolař ale mohlo být i hůř. Jste skvělá parta.Maruška

6. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Ahoj Maruško,no vidíš,stačí přidat příspěvek který potěší(aspoň ty,kdo nemají koupelnu v rekonstrukci) a jsi v té partě taky.A vydrž,každá kalamita má svůj konec.Hezké svátky ti přeji.

7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Peknú sviatočnú nedeľu.Idem trochu počítať,čo nové.Ja už štvrtý deň ležím doma s tou pliagou!Nejako ma nevynechala zo svojho diára,tak oddychujem a patrične to ''zapíjam'' čajom od výmyslu sveta.:) (čaj pijem len zriedka a teraz si nadbehnem na rok!) Bolí ma celý človek,hlavne hlava a krk,ale to prejde!Najhoršie je,že sa nedostaneme z domu ani do obchodu,tak som vďačný,že mám susedov a kamaráta,ktorý nás zásobujú tým najhlavnejším. Je dobré vedieť,že sa môžeš na niekoho obrátiť,keď potrebuješ pomoc. Opatrujte sa ! Nech sa Vám darí.;)

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Peto: A do frasa, kde na tebe skočil? To kdyby člověk tušil, že? Každopádně ho zkus vyležet ať se nepřemístí na plíce.
    Zahoď kosu, dej zimní podpis a bude líp. Hodně síly přeju. Kamarádi pomůžou.

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Peto121: To je mi moc líto :(. Držím palce, ať se co nejdřív vykurýruješ a ty průvodní jevy (bolest hlavy, kloubů) rychle přejdou. Pro povzbuzení - já to chytla na jaře, horečky, bolest a potíže s dýcháním trvaly necelý týden, ale měly ustupující tendenci, takže už ten třetí den to bylo spíš jako chřipka. Hlavně ale opravdu ležet a šetřit se co nejvíc. Spolehni se na kamarády, určitě rádi pomohou.
    Tak ať to u Tebe má taky takový průběh (nebo i lepší :)). Jen počítej, že dalších asi 14 dní budeš jak po velkém flámu, ovšem bez předchozích veselých zážitků :p.

10. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Pitrýsek47 - Vďaka.Zimný podpis mám tiež podobný xD Chytil som to doma,manželka to nechtiac a nevediac priniesla pod stromček z práce a keď sa to dozvedela,už bolo pozde.

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný dníček u závisláčcích :) Peťo drž se, to jasně zvládneš ... matlafousko a Ynočko jste supr IN tak jděte do toho :inlove: a já už dva dny soplím, není mi dobře, hlava se mi motá, ale chuť na dnešní naprudko masíčko je, tak asi to je jenom únava ... jiné si určitě nepřipouštím :p
    Ve čtvrtek (poslední den kdy se vše zavíralo) jsme s mladými měli hezké a poslední posezení v tomto roce ve Steak klubu .. ale zeťák teď musel zůstal doma, to prý asi chytl od zákazníka v bance, no cítí se dobře a jede dál s prací z domova a moje sluníčko Áďulka je s tím naštvaná, že musí zůstat taky doma xD
    že mě není dobře nijak neřeší ... no určitě to nechci a všem držím palečky, ať jsou zdraví :p

12. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Peto-ach ty ženy!Jistě ji to mrzí,možná že i víc než tebe,má teď příležitost využít tvojí bezmocnosti a rozmazlovat tě.Rychle se uzdrav bez následků,držím ti palce a těším se,že ti bude brzy lépe.

13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

vilm4 - s tým rozmazlováním to nie je také ružové,lebo ona má o dosť horší priebeh,ale už sa to aj u nej lepší!Ďakujem a jasne,nejaký bacil ma nezlomí!;)

14. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

A pak ,že neštěstí nechodí po horách,ale po lidech ... dohonilo i našeho "smrťáka" :(
    opatruj se i s manželkou,na Štědrý den si koledu zazpíváme ,držím všechny své tečky ;)

15. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Doporučuji jít na test, u mě to začalo přesně takto, taky jsem si říkala, že je to jen nachlazení. S dýcháním jsem neměla vůbec žádné potíže, jen teplota a únava. I když jsem už dávno negativní, zůstaly mi jako následek ataky únavy a teplot, naštěstí frekvence se snižuje, teď je to tak jednou týdně, ale stejně musím být na neschopence.
    V nemocnici pravili, že to má hodně lidí, že se s tím nedá nic dělat, jen doufat, že to co nejdřív přejde.
    Přeji všem, aby svátky přečkali v pohodě a ve zdraví, těm, co to chytli bezproblémový průběh a rychlé uzdravení a hlavně ať ta třetí vlna je pokud možno poslední.

16. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

Peto121 skore uzdravenie,tebe aj manzelke

17. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

18. Y_n_O

Peťo, držím pěsti, ať je co nejdříve dobře tobě i manželce.
    BTW, pěkný avatar 8)

19. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O - Ďakujem! BTW,vedel som,že aspoň Ty ho oceníš!;):)

20. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj vespolek,
    jen si povzdechnu a zase půjdu.
    O babulence žádné dobré zprávy,
    stále oboustranný zápal plic, stále na JIPu,
    spíše apatie a beznaděj.

V práci taky na pikaču
    1z8mi s dcerou co je v karanténě
    +2z8 v karanténě
    čili je nás 5, z toho jeden má nucenou dovolenku... bo přišel o matičku v požehnaném věku
    a tak jsme 4.... a jedna další musela odjet za dcerou, dcera v karanténě, postarat se o vnoučata
    takže 3... a jedna z těch 3 jsem já... čili sloužím jako divá, Vánoce, Silvestr aj Nový Rok, včetně obou víkendů...
    letošní Vánoce budou stát za starou belu....

jen jedno zůstává stále stejné
    A to jak mě Pepča neustále překvapuje...

To si takhle koukáte z okna a venku poletují papíry. Co je to za papíry?
    Vyběhneme s manželem ven a ony to domácí Pepíkovy úkoly.
    Proletěly se oknem aby se lépe vyplňovaly! Prý čistý a čerstvý vzduch především!

Krásné svátky přátelé jdu na kutě ráno letím do práce

pa Andulíííí​

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.