ST: Důchodci závisláci

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by Hrnkajda, Mar 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

To už se zase změnila odměna z řádku - v průběhu akce? A co se vlastně divim, to je napjosto nojmální :oops:

Dámy (a pánové samo taky) - co melete za nástrahy ty základ nebo premiové ? Nebo je to fuk?

2. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobré ráno,
    já jsem stonek vůbec nechtěla, ale dostala jsem ho, když jsem nějakým omylem ulovila [​IMG] zlatou rybu.
    To byl jediný úspěch, ostatní nestojí za zmínku. Budu to zkoušet dál.
    Přeju vám krásný den a hodně úspěchů při lovu. Eva
    skalara: melu všechno

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ještě mi chybí nejlepší kamarádi a bude stonek hotov

4. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Chtěl jsem přijít na jiné myšlenky a koukám, že u důchodců se řeší totéž, co v diskuzi.
    Ryby, ryby, všude samé ryby, už se mi z nich dělá ouvej. Není mi pomoci!
    :D:D:D

5. jana563

jana563 Dozorce fóra

Přestala jsem se unavovat.Pírka nepadaj,tak kašlu na akci a budu v klidu pěstovat do stodoly.Potřebuju slepice a králiky.Ta plazivá potvora jich sežere.Jo a kukajdy do výrobny.Abych kupovala koše,na to kašlu.Zas tak chtivá nejsem.Stonek,který jsem nechtěla a dostala holt zůstane šedivý.

6. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Mikeši - neboj, také zatím stále odolávám... a také chodím sem do důchodců abych přišla na jiné myšlenky, ale asi jsme víc závisláci než důchodci:p

7. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Tak jsem chtěla změnit téma.Co bude dnes k obědu?Je to v háji,já jsem vytáhla z mražáku makrelyxDJsem si říkala,že je mrsknu na pekáč se zeleninkou,okořením a jako přílohu chleba.Je to rychlé,nechce to po mě příliš akce v kuchyni a navíc to bude spíš večeře,protože se válím se zvířenou sama doma...:pdnešní výběr poživatiny to už je dvojnásobná závislost.Je dobře,že se na farmu nemusí tak často,tráva roste jak zběsilá a budu muset mezi službama osedlat sekačku a tradá na traviny.A příští týden-hurá,děcka já mám dovolenou....:D

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, kašlete na lovení, na to je samostatné vlákno . Co je nového u zvířat, dětí, vnuků, záhonků atd.?

Potká babička plačícího chlapečka a ptá se "Copak se ti stalo?"
    "Já jsem se stlatiiiiiiil "
    " A adresu neznáš"
    "Znáám Flanta volný zavináč.cz";):)

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezké odpoledne. Tak změnit téma, tak změníme téma. Tak vám povím, co jsem
    dnes kde pochytila a viděla. Huž jsem doma z ORL , prý bych teď měla slyšet jako
    mladice, zánět pomalu ustupuje. Teď už uslyším i trávu růst nebo snad
    také koněčně uslyším nějaké to tokání , pokud sem mezi lesní tvory zabrousí
    nějaký nápadník. Stavěla jsem se ještě u známé a ona má ve svých 70 letech
    45letého přítele. Já se zcvoknu ...ta má sebevědomí. Tedy, já jsem pro každou
    blbinu a lumpárnu , na dovolené také nemusím být za jeptišku, ale takového
    mlaďocha , to bych si nelajzla. Ale každá z nás má jiné choutky a na něco jiného
    se cítí. xDxD
    V COOpu jsem potkala zhrzeného myslivce a k mému potěšení už ulovil babu .
    Co vím, tak je to pěkná semetrika , ta mu dá záhul .
    Nakoupila jsem si pro papouška...mimochodem jmenuje se Kubíček...tedy nakoupila
    jsem mu papání přímo pro jeho druh, hračky, koupelničku a novou klec . Syn
    to se smíchem komentoval slovy .." a budeme mít dalšího rozmazlence".
    Ale Kubíček už zpívá jak o první místo v soutěži , raduje se , je vidět, že je šťastný
    v novém domově.
    Tak, teď mírně zabrousím k akci : po sklizni všech druhů zvířátek , nic moc , akční
    nějak nejdou. ze stromů také nic moc. Uvidíme.
    Tak úspěch... za zlatou nebo jaká to je ryba, jsem dostala pokus premiový
    navíc, a ze třech pokusů něco lapnout mám další dekorku. Tak schází už jen jedna dekorka a stonek bude komplet (nebo také ne)... ale zatím nebyla žádná TS .

-pechfógl- ... děkuji za opravu, četla jsem v ofi, že z výroben vyskakovat nic nebude,
    později jsem se již nekoukala, jestli došlo ke změně...půjdu se tam mrknout

P.S. Už jsem se byla v ofi mrknout, ano, je to změněné, včera, když jsem tam byla, to ještě nebylo.

Mikeš .... drbala bych tě za ouškem , nebo raději na bříšku ? ...když se nudíš ..
    xDxDxD

Last edited: Jun 30, 2015
  10. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Tak mi právě přišel manžílek oznámit že v rádiu předpovídají tropická vedra, která se k nám ženou za Španělska. Bude prý až 35°C, no tak jestli ta předpověď tentokrát bude platná, tak se máme na co těšit. To nám chcípnou i ty ryby - co si potom počnem??? xDxDxD
    Tak honem všichni lovte, dokud jsou ještě čilé.
    V sobotu odjíždíme do Olomouce - maminka má krásných 90 let, tak to ta cesta bude teda úmorná. Ještě že máme v autě klimku. Neljíp bude našim mladým, ti se zrovna vrátěj z Tunisu, tak na ty horka budou zvyklý.
    No nic, odlepím zadek od počítače a jdu to zkontrolovat ven.;)

11. Mikeš

Mikeš Titán fóra

pajaable - já a nudit se? Kdepak, to já jen nemohu cítit ten rybí pach všude kolem.
    A pokud jde o to drbání, to já raději za ušima. Na bříšku, to už by bylo trošku intimní
    na to, že se moc neznáme.
    xD

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ale neboj....já bych to vzala od oušek , pak bradičku a trochu hruď, to mají
    kocourci rádi ...dál bych si netroufla...já jsem slušně vychovaná důchodkyně.
    xDxDxD A pak bych ti kožíšek pěkně vykartáčovala. Mimochodem, moji
    kocourkové mají rádi kartáčování nahoře nad zadečkem, to ho pak špulí a
    nakrucují. Jak jsou na tom Mikeškové, to já nevím. xDxDxDxD

13. mituli

mituli Polobůh fóra

Teda Evi,no je videt,ze ti je uz lip;),hele,nevim jak vy,ale me ty pera vubec nepadaj,to je asi dlouhodoby ukol,pocitam tak do vanoc>:(,venku je docela fajn ,skoncila skola ,tak jake pak jste meli vysvedceni a co z chovani ??

14. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Nádherné, zábavné čítanie ste pripravili v tomto vlákienku "závislákov". Ešte síce nemám nárok na titul "dôchodkyňa" (ach jaj, teraz by som si ten dôchodok vedela užívať), ale snáď to tu až tak nevadí. Mačiatka, kocúrikovia, cicušky, micky a malé i veľké šelmičky tu majú veľkú prevahu, tak moji prekrásni Jednorožci rozšíria počet zvieracích zastupiteľov. Tento podpis i avatara mi pripravil iste i vám všetkým známy farmár Bagíra77, za čo mu veľmi ďakujem. Na akciu s rybolovom som sa tešila, kým som si neuvedomila, že som tu len nováčik a zásoby všetkého možného sa rátajú v tom lepšom prípade len na desiatky, určite nie stovky a tisíce ako u "starých" farmárov. Tak si pomaličky zbieram červíčkov, občas uchytím aj nejaké pierka a tie zubaté kolieska naozaj skáču o poznanie lepšie než pred akciou. Uvidím, na koľko rybičiek sa mi k záveru podarí urobiť návnady (len tie obyčajné) a potom si s veľkou slávou pôjdem posedieť k mackovi s udicou. V živote som nič na udicu nechytala, tak by sa mohlo prejaviť to začiatočnícke šťastíčko ...

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

mituli ...ahojky. U nás vystrko u všech rošťáků s vyznamenáním . Už jsem to tu
    psala, to budou mít po babičce .:p A babička dostala od rodičů dobroty, diplom
    a novou sakuru na zahrádku ,za to, že vnoučátka celý školní rok tak dobře vyučovala.
    Diplom dělala vnoučata. Tak jsem dostala také něco jako vysvědčení a proto mohu
    hrdě prohlásit, že jsem zvládla další školní rok na jedničku. xD
    Jinak, trochu líp mi je, nejsou už horečky. I když díky těm zánětům v uších mám slabou
    motolici, že chvílemi jdu jako násoska.
    A jaké vysvědčení bylo u vás dámy a pánové ...;)

Milka66 ...hlavně, že jsi závislák a pak patříš k nám ;)

16. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

Aké boli vysvedčenia, milí dôchodcovia a dôchodkyne? Nie, nemyslím teraz na vnúčence, ale musím sa pochváliť, že aj ja som dostala dnes vysvedčenie, samé jedničky 8). Navštevujem totiž výtvarku pre dospelých a tam nám vydávajú aj vysvedčenie. Deti sa mi smejú, ale môj 92 ročný tatko si ho so záujmom preštudoval. Ešteže mi nedal za to čokoládu, lebo by som jej musela odolávať. A tiež neviem, čo s tými prázdninami, lebo ich mám teraz vlastne stále....

Inak pokiaľ ide o lásku vo vyššom veku, čo tam vyššie spomínala pajaable aj ja poznám peknú historku, ako kvôli 80ročnej vdovici opustil svoju vari 60ročnú manželku jeden zaľúbený sedemdesiatnik. Nuž, láska je mocná čarodejka, netreba podliehať skepse.
    Pekné prázdniny všetkým

17. dododo53

dododo53 Expert fóra

Mikeši, každému normálnímu kocourovi je jedno, jestli se znáte nebo neznáte. Prostě tady jsem a drbej. Pak něco na talíř, šlofík a zase drbej.

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak jo, já to vzdávám budeme lovit a lovit dál. Mého kocoura i psa to vůbec nezajímá, jeden leží v kuchyni na zemi a druhý na pohovce v obyváku. Oba spí a ryby jsou jim šumafuk. Snad by je brali na pánvi, nevím.

Policista zastaví auto "Pane řidiči už popáté vám říkám, že vám z auta teče voda"
    Řidič nato "A já vám popáté říkám, že jsem kropicí vůz!";):)

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

pajaable: S tou sedmdesátnicí to není žádná novinka. Třeba ve Francii žila v 17. stoleí jistá Ninon de Leclo, vyhlášená krasavice - tedy pánové si to mysleli, dámy se spíš divily, kam dali oči. No a ta sváděla až do požehnaných 80 let. Jejím posledním úlovkem (jestli tu smám použít to sprosté slovo), byl jednadvacetiletý koloušek. Laškovali, laškovali, až dáma ke své hrůze zjistila, že j to její nemanželský syn. Ihned ho krutě a z jeho hlediska bezdůvodně odmítla a hošík si hodil mašli pod jejím oknem. To je teprve drama. (P.S. Píše se o tom ve třetím dílu Tří mušketýrů).

20. mituli

mituli Polobůh fóra

Pevne doufam,ze az Evik-pajaable ulovi nejakeho frajera,tak nas pozve na veselku:music:tak sebou koukej hodit,ja uz ted chodim jen na funusy:cry:

Thread Status:
Not open for further replies.