ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

Ahoj,asi takhle-jste moc hodní že píšete a já mám co číst a i zasmát.Jsem lemra líná,ale nevím co psát(teda ,moc se mi nechce).Ated něco pro zasmání(teda jak pro koho).Dědek musí do Hradce na oční kliniku,blbnou mu oka,tak řek že nebude řídit.A sakra,27 let jsem neřídila jen jsem se vozila(dohoda-dědek šofér z povolání řídil,já kuchař z povolání vařila),a je problém,máme auto tank,tak jsem si koupila ojetou fabijku,je to jedno ,že je malinká,před každou jízdou mám žaludek až v krku a záchod je můj kámoš a to nemluvím o nervech-dědek nasedne a začne,zařad,přeřad,koukej couvej,jedeš pomalu,přidej ,doufám, že vás to trochu pobavilo jak si žiju na starý kolena pá budte na sebe opatrní.

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pechptáče, jak napsala dasa, drž se. Kdybys měla jen ten moderní moribundus, bylo by to jednodušší. Když si vlečeš další neduhy z dřívějška, máš to složitější. Ale to pude, ty to dáš, já tomu věřím a určitě i všichni ostatní, kteří tě znají. A víš co se píše v té tlusté knize o víře a uzdravení... Něco na tom bude :inlove:

mituli, tak to tě obdivuju, že sis po tolika letech sedla za volant. Já jsem před pár lety jezdit přestala, protože jsem měla pár kolizí na dálnici s kamiony, když usnul řidič za volantem, s blbečkem, co mu koupili rodiče fáro a on ho neukočíroval na kruháči a já jsem skákala i s autem přes granec a tak xD Já se mám ráda, a protože ostatním ty předpisy moc neříkají, vyměnila jsem osobní přibližovadlo za hromadnou dopravu. Autobusy a vlaky jedou skoro všude, zbytek dojede místní MHD nebo Taxi ;)

Naposledy upraveno: 4/11/20
  3. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Pech-psalas,že jsi na pokoji s pěti blázny-ber to tak,že je o jednoho míň,takže zatím je to dobrý-jak říkal pán v padajícím výtahu v každý etáži.Spěj k uzdravení,ale sofort!

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

vilm4 je to dost tvrdé, ale máš pravdu :cry: .. no naše pechfóglinko to vše vezmi jak to jde a hlavně neposlouchej co říká každý, koho potkáš i se soplem xD jsi velká holka a odoláš tomu všemu s nadhledem - všichni věříme a věř i ty :p ;)

5. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Právě mi došel mail s výsledkem covid testu - slabě pozitivní. Vůbec mě nepotěšili. Naštěstí mám jen zvýšenou teplotu (37,5) a jsem hodně unavená. Teď bude záležet na tom, jestli se to bude zlepšovat, nebo zhoršovat.

6. mituli

mituli Polobůh fóra

Ynuš,bydlím na konci světa a i k vlaku to máme asi 4km,když jedu na kontrolu do špitálu(na krev)musím vstávat v půl páté.Když jde vše dobře tak jsem v půl jedné doma atd...Jezdila jsem s mamkou do špitálu každý týden a bylo to vo nervy(sanitou),tak mě to doslova dokopalo.A to nemluvím o obchodech. Tak a ted bych prosila o názor na očkování proti chřipce,prosím pište . Holky,držte se!!!!!

7. Y_n_O

mitulko, njn, my zhýčkaní měšťáci si to neuvědomujem... ačkoliv, já bych měla, tata bydlel v dědině dva kilometry od vlaku a autobus tam projel dvakrát za den... xD
    K očkování proti chřipce přispěju jediným - naočkují mne (obrazně) na čtyři druhy, já pak někde chytím ten pátý, případně onemocním hned některou z naočkovaných variant. A ještě za to platit? Nee... ;) Je to můj názor, třeba zcestný, ale požádalas o názor.

ašada01, tak klid a nohy v teple, nenámahat, dopingovat vitamíny a nějakým tím proimunitním připravkem a to by bylo aby nebylo líp :)

8. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

ašada-drž se děvče!Na všechno kašli,najdi si nějakou veselou četbu,třeba Saturnina nebo Zahradníkův rok,práce nemá nožičky,ta ti neuteče,dej si tresčí játra,je v nich hodně vitaminu D a ono to bude lepší.A ještě něco-máme tě rádi a přejeme ti zdraví.

9. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Moc vám holky děkuju. V posteli se válím už od pondělí, tajně jsem doufala, že je to jen nachlazení, které jsem si uhnala při obstarávání hřbitova. Když teplota pořád neklesala, nechala jsem se objednat na testy.
    Dopuji se zeleninovými saláty, ovocem a bylinkovým čajem s medem a citrónem. Potíže s dýcháním zatím naštěstí nemám. S rodinou jsem byla v kontaktu naposledy před 10 dny, všichni jsou díkybohu zdraví. Vypadá to, že z domu se nedostanu min 14 dní, tak k maminkám holt budu muset poslat nějakou donáškovou službu.
    Četby mám dost, ale jak jsem unavená, moc mi to nejde, víc čučím na bednu. Na štěstí mám kabelovku s dokumentárními kanály, tak je na co koukat. A samozřejmě hospodařím na farmě.

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný dníček závisláčkům a přihlížejícím :)

mituli no já už měla nabídky na očkování proti chřipce, ale zase jsem to odmítla ;) nejde ani o ty peníze, ale těch pár známých, co se nechali i v minulosti očkovat, byli pak všichni nemocní, ale prý si tím rychleji získají imunitu. Já na ni beru léky, chřipky se mě vyhýbají a já se snažím vyhýbat jim. No pokud se teď nechám očkovat, hodně to prý se mnou jako astmatikem může zacloumat, než se vytvoří protilátky - takže asi ne :sleepy: tě určitě neodrazuji a pokud jsi zdravá, máš lehčí rozhodování.
    ašada01 drž se, odpočineš si a budeš to mít už taky za sebou :p

A teď trošku legrace :p

jsem zjistila, že mi opičky na bahamce otravují zákazníky
    a snaží se jim vnutit svoje služby xD
    [​IMG] to bude stát hodně zlatých banánů xD

Přeji hezký dník všem, jsem taky dva dny doma, musela jsem nečekaně na preventivní testy na plicní, ale všechno je v pořádku, taky mám ještě nedobranou dovču a zbytek volna ráda proležím u filmů a krimi, už to není kam nahrávat :D :p

Naposledy upraveno: 6/11/20
  11. mituli

mituli Polobůh fóra

No,já zato platit nemusím,páč mi to doporučili . Prý spadám do skupiny(lékařské)kde to nemusím platit,prodělala jsem pravou chřipku před dvěma roky s následky.Ikdyž já tvrdím ,že jsem zdravá,teda až na tu hlavuxD,evainfo,prosím aspon jednu opici,potřebuji uklidit.

12. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Když vím,že mi to pomůže,tak o peníze zase tak nejde,jsem také astmatička a ještě s CHOPN a nárok bych na očkování měla,ale přesně jak píše evainfo,všichni ,včetně syna když se nechal naočkovat,tak ji dostali a né slabou.Proto já bojim bojim,všichni ji mají týden a já pochopitelně dva. Také jen můj názor,tak to berte s respektem a držte se pokud možno zdravé.Ahojky

13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Jenom můžu potvrdit. Kdysi jsem chtěla nechat naočkovat dítko, nebylo mě to dětskou lékařkou doporučeno. Prý si tím má projít a získat imunitu. Tak když mu bylo 2, tak si prodělal chřipku a pochopitelně i já s ním. O té doby jsme ji ani jeden neměli. Než byl po více 20 letech firmou naočkován a lehl. Já si koupila jen krabici kapesníků. Maminka, diabetička, hypertenze se nechávala očkovat a nežádoucí účinky neměla. Takže je to individuální a proto až jednou bude vakcína proti Covid, tak si nejsem jista při té "nepromořenosti" co by to mohlo i s jedinci, kteří by si sním poradili v pohodě, udělal:)

Naposledy upraveno: 6/11/20
  14. Y_n_O

Peťo, ty už čteš jak matlafouska, jen začátek a zbytek domyslíš xD Já jsem napsala "fešná" :)

A teď se přiznejte, kdo se zase dnes ulil z lampionového průvodu? 8)

15. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Jáááá ...nemám lampion,shořel mi před prvním májem a co kdyby Aurora znovu vystřelila xD střelená už jsem dost

16. Y_n_O

Tak to jsi v průšvihu, Beruško, výmluva se nebere, na prvního máje jsou mávátka a dělo na Auroře dávno zrezavělo :mad: 8)

EDIT: tak ale teď vážně, kde zase všichni jste? Je víkend, venku hnusně, hospody, stadiony, kina, divadla, bary, kluby, všechno zavřený... :oops: Sedíte doma u rodinného krbu a trénujete už koledy? :)

Naposledy upraveno: 7/11/20
  17. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O - Teda,tu to dýcha životom!

18. Y_n_O

Njn, jsou i jiné Závislákovy, než farma, co už :cry: :)

astrid888, Peto121 a vilm4 tohle ocenili.
  19. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Inuš, nevím proč bych měla slavností výstřel z Aurory oslavovat někdy v listopadu? Podle mého jsem si ho připomněla správně už koncem října. :)

20. Y_n_O

Gordonko a to se pleteš, VŘSR byla podle jejich kandeláře, (Juliánského) tenkrát platného, 25. října, ale podle našeho (Gregoriánského) to bylo tenkrát i dnes v listopadu... i když byla říjnová ;)

EDIT: ale co jsem měla nejraději z oslav, tak náš překlad zkratky. VšechnyŘízkySežraliRusi. Njn, měli to s náma stejně těžký, jako západní sousedi za války... 8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.