ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nevermore, když jsi doteď zvládla všechno, co ti život na bedra naložil, nějaký kulatý darebák u tebe nemá šanci. Nakopneš ho jako mičudu. Držím pěsti a přeji pevné nervy v izolaci :inlove:

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ale notáák pechfóglinko :inlove: to přece jasně zvládneš ... a těm cvokům dej šanci - ne každý je tak silný, vyrovnaný a dobrý v řešení problémů jako ty a neumí se s tím poprat :p držím palečky a hlavně ať jede farmička, takže nám máš dávat pravidelné dění xD :p

3. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Pechfóglindo,ty taky musíš mít od každého průšvihu kousek.Žeň toho hajzla,co mu nohy stačí,držíme ti palce,aby to bylo rychle.

4. mituli

mituli Polobůh fóra

pechfogl-no tak,pošli ho někam-třeba do Číny.Prosím drž se:inlove:

5. Y_n_O

Trilian55, ty jsi teda... Stáhla jsem si celou ságu, ale ten, kdo ji nahrával, dal některé díly dvakrát a dva chybí. Tak jsem si přečetla ten první a teď si přečtu Mladého Kedrigerna a budu doufat, že se brzy otevře knihovna... Kvááák :cry: :cry: :cry:

Naposledy upraveno: 30/10/20
    vilm4, astrid888 a Trilian55 tohle ocenili.
  6. Trilian55

Trilian55 Pilný autor

Y_n_O mám to vo formáte pdb ak by si chcela, môžem poslať na mail.

7. Y_n_O

• Nepiš více příspěvků pod sebe. Použij možnost "upravit". Děkuji Skali
    Trilian55, jsi zlatá :inlove:, holubem posílám emila, nebudu mít absťák 8) Čítanku na pdb mám, Palm Reader.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Aaaaa, zase bude multipost, nikdo nepíše do Závislákova, řeší se podpisy a tak xD
    Spoluúčastníci těchto bláznivých omalovánek, ozvěte se s jakoukoliv zprávou.
    A kdyby to někoho zajímalo, Trilian měla stažený stejný soubor jako já, tož si počkám na tu knihovnu, do jara, možná... 8)

EDIT: a kdyby někdo taky potřeboval "odmastit" z reality, momentálně sleduju Papírový dům, dokonalá záležitost.

*** jojo, multipost. Sloučila jsem ti oba příspěvky. Příště použij raději tlačítko "upravit". Děkuji Skali

EDIT: Skali já vím, že upravit, ale to nikdo nezareaguje, za ty roky jsem si tu povídala sama pro sebe hodněkrát ;) Děkuji.

Naposledy upraveno: 3/11/20
  8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Aaaaa,tu si nechce nikto pokecať! Y_n_O,aspoň Ty sem zablúdiš.Mimojiné,dlho sa neozvala pechfógl,ako sa má??!

9. Y_n_O

Peto, já doufám, že pechptáče se v rámci možností má dobře a toho zmetka zvládá jako všechno ostatní ve svém životě.
    A já sem zabloudím každý den několikrát, jen od pátku sem nikdo jiný nic nenapsal...

10. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Nikto nemá čas,toto je strašná doba!:cry:;)

11. Y_n_O

No já mám času habakuk, jen bych ho raději strávila v nějaké práci, kde budu užitečná, než tady u omalovánek. Ale každé "zabití" času má svá plus, mám Vás tady, spolufarmáře.

12. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Obchází tu zubatá s kosou ,možná proto ;) :D

13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tú si nevšímaj,tá tu behá od jari!

14. Y_n_O

Peto a Berka, tá čo tu behá od jari a dřív, není tak fešná jako ta, co Astridka dala Petovi do podpisu. A já to říkám furt, smrti se nemáme bát, není to konec všeho, ale začátek něčeho nového, o čem jen nemáme informace ;)

Naposledy upraveno: 3/11/20
  15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Nejhorší smrt je z vyděšení, a ač se Astrid snažila jak mohla, tak ji Peto ji vyšel jako příjemný parťák. Takže snad... nashledanou v lepších časech... ten nevítaný host jednou odtáhne :)

16. Y_n_O

jj, ale ty vršky trpaslíkům jako klapky nech, jsou to ku..., přeslečený za kamarády, no prostě taky zmetci a nemusí být u všeho xD A zubatou necháme jet na volnoběh...

17. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

jsi na špatné adrese, Astrid slíbila trpaslíkům čepičky, ale o klapky na oči jsem ji nežádala, ale děkuji za inspiraci. Zítra ji tento požadavek na Tvůj popud předložímxD

vilm4, astrid888 a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  18. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O - no,ja sa radšej bojím,ako sa mám zľaknúť!A v tomto smere radšej ostanem nevedomý!
    GordonSargent - som rád,že berieš zubatú,ako príjemného spoločníka! A tie veci pre trpaslíkov,no to už je moc!Služobníctvo (ti zmetci) si hovie v útulnej cimre a ešte aj klapky!Asi poostrým kosu a nabehnem do tej tmavej diery....

Edit: Y_n_O - aká ''falešná''??? Tak tá moja Ti nie je dosť dobrá??!o_O

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Zatím žiju, ale jde to ztuha. Nic se nelepší - spíš je hůř. Moc se mi nechce psát, například o úmrtí na pokoji s tím, že zesnulou nechali ležet přes celý den až do pozdního večera a k tomu vyhrávala televize. Vypadá to, že přeháním, ale bohužel ne.:oops:

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojky, k tomu není co říct, snad jenom DRŘ SE bude líp:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.