ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak mám stonek, jednu dekoraci, nálepku a 60 000 BBZ. Jen díky tomu, že mám na Baha
    11 kouzelných stromů (zbytek napadal ze všech ploch) , a díky dárkům od sousedů,
    jsem mohla udělat další dvě premium krmiva. Tedy padá to na dvě věci. Jestli udělám tak
    8 krmiv, možná ani to ne, za den, tak se asi k dalším dvěma dekoracím nedostanu. To by
    mě tak moc nevadilo, kdyby neobsazený stonek zmizel a nepřekážel v nebi.
    Jinak, zdravím a moc děkuji všem kamarádům , kteří přišli do klubíku později a byli na babušku
    hodní. :p[​IMG]

Nejraději bych rybičky přenechala pomocníkovi..tedy, ne, že by mi nešlo chytání
    přímo mistrovsky, ale nemám čím rybky krmit.

Naposledy upraveno: 29/6/15
  2. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dodrý večer, všechny vás zdravím.
    Evi, prima, že jsi zase zpět, chyběla jsi.
    Ryby mi moc nejdou, mám dojem, že jsem zatím chytla jen několik podřadných ryb, prostě nejsem rybář.
    [​IMG]Počasí bylo dnes docela dobré a bylo teplo, takže možná u nás už to léto konečně nastalo. Vyrazili jsme na výlet po okolí, v jedné restauraci jsme si dali limonádu a bylo to pohodové odpoledne. Eva

3. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj pajaable - určitě jsi měla na mysli dekorace, že? Nálepku z této akce můžeš získat pouze 1x...

Přeji všem hodně úspěchů při rybaření.

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Natali1465 ...děkuji mnohokrát za upozornění. Jasně, že jsem myslela dekorace , ale
    nějak mi to dnes nemyslí a chybička se vloudila. Díky ti.Již opraveno...

evik1016 ...ahoj, děkuji ti za přivítání.

Jinak , zlatíčka, můžete sem průběžně dát info, co ze sezonních dárků máte v minusu...
    to, aby jedna důchodkyně věděla, když jí dáreček zbyde, co komu má poslat. Děkuji.

A já si jdu udělat kávu , mám divnou náladu , tak si asi dám něco na zub k tomu.
    Hezký večer.

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak mi padlo 48 péří a světe div se, 48 žížal. Zubiska jsem nepočítala, ale něco popadalo. Pomlít jsem nestihla a lovit už vůbec ne. Tata zase mlel a mlel a potřeboval posluchače :D. Koupila jsem mu tričko v kaufu, byl poprděnej celej xD Porád tvrdí, že se mu nevěnuju, bo farma je na prvním místě. No, za chvíli jde chrupat (konečně :D) tak budu moct rybařit a vám se taky věnovat ;)

6. Simissek

Simissek Pilný autor

Mě teď padl ze 4 XXL stromků (2 pinie,buk a datle) celý jeden hřebík :p. No nevim, nevim, jestli na něj něco chytnu :D.
    Taťka se rozhodl, že v rámci rybářské akce na farmě vyrazí zítra na ryby, jakožto vášnivý rybář - tak doufám, že bude mít více štěstí a nebude muset běhat po poli kolem rybníka aby našel červa :p.
    Taky si dnes cestou z práce koupil nové botky (prý taky potřebuje něco šik na dovolenou). Jenže mi je cpal před nos zrovna ve chvíli, kdy jsem se snažila trefit návnadou rybu. Takže byl zprvu nakrknutej, že jsem neprojevila nadšení, jak mu to bude slušet xD. Musela jsem mu udělat k večeři kus masa se zelenýma fazolkama, abych si ho udobřila :D.

7. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

[​IMG]Jsem poněkud v rozpacích. Jako první věc, kterou jsem chytla byl stonek, samozřejmě na tu lepší návnadu. Teď na mě zírají ty šedivé obrázky. Jsem zvědavá, jestli se mi podaří získat i to, co do toho stonku patří. Nějak mi toho moc nepadá, ale je teprve začátek akce, tak uvidíme, nebo[​IMG] . Eva

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Taky jsem získala stonek, leč bez radosti, protože je nesbírám. Vyskočil na mně sám od sebe, aniž bych po něm toužila. Já si chtěla otevřít bednu sama.-.-

9. jana563

jana563 Dozorce fóra

Ano pan Chudík umřel,taky jsem ho měla ráda.Ale 91 let...požehnaný věk.

10. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Tak já se rozhodla raději nelovit, neboť je to za jedno hlavně o náhodě, za druhé se dá denně umlet tak málo návnady, že to snad ani nestojí za to snažení a kupovat červíky nebo pírka, ani košíky nemíním, Bylo by to strkání peněz do něčeho, co člověk ani neví do čeho vlastně - co vypadne z bedničky.
    Aby nebylo toho blbýho málo, tak jsem jela z práce na prázdným předním kole (na kole, nikoli na autě), takže až to zítra manža uvidí, bude mít "radost". Jestli byla v duši jen jedna malá dírka, tak po té jízdě bude duše rozšvihaná na cucky. Ale komu by se chtělo v jedenáct v noci jít dva kilometry pěšky, že? Stejně celé dny nic moc nedělá, tak jsem mu připravila zábavu. xD;):p

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Asi jsem nějak usnula v křesle. Koukám , z kalendáře vypadlo 100 000KR.
    Co však nepadá , to jsou akční proprietky . S takovou se těch dvou zbylých dekorek
    nebo vůbec něčeho pěkného asi nedoberu. Je hodně přitažený kohoutek.
    Velikonoční akce byla mnohem lepší . No, uvidíme až ráno sklidím medvídky,
    světlušky a žabičky a stromy. Také jsem dala nějaké růžovky a želvy..budu to
    zkoušet a uvidím, z čeho bude padat to či ono.
    Jinak, papoušek už se otrkal, papá, koupat se byl, zpívá a je vidět, že je šťastný,
    že mu někdo dělá společnost. Je to agapurnis škraboškový a až se úplně uzdraví,
    bude to fešák.
    A půjdu se sprchnout a hajčat. Přeji krásné sny .

Sedí smutně pán u jídla. "Proč nejíte?" - "Ztratil jsem zuby!" Druhý pán sáhne do kapsy, vytáhne hrst protéz, pán si je vyzkouší, jedna pasuje, tak si ji nechá a nají se. "Děkuji, kolik za ní chcete?" - "Nic!" - "Vy jste zubař?" - "Ne, hrobník!"

Sedí malomocný a koktavý v blázinci.
    Malomocný si utrhne ucho a vyhodí ho oknem ven - utrhne si nos a vyhodí ho ven - utrhne si prst a vyhodí ho ven.
    Koktavý se ho ptá: "Z-z-zdrháš co?"

12. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Pěkný den, nadšení z právě probíhající akce velice vlažné (pokud je). Ryby nelovím, návnady nemelu (zatím), ale až se do toho dám, to bude "smršť". Ovšem jak čtu o Vašich výhrách o nic moc nepřicházím.
    Tak ať se Vám všechna vypadávátka nevyhýbají a máte jich co nejvíce a medvěd Vám uloví to, co si přejete nebo potřebujete.

13. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Dobrý den vám všem. Já ulovila řádek v nebi, 2x 30 000BBz a 3 taj. stáje Orion.Ráda si pročítám vaše psaní. Mějte se hezky a já si jdu pro vysvědčení a v sobotu jedu do Chorvatska na tábor, byla jsem tam už v loni a bylo to super. Ahoj a bezva hru vám přeji a taky štěstí při lovu ryb. Tera:)

14. burds

burds Titán fóra

Tak ráno 100000 krejcarů.Ty pírka moc nepadají.Ráno jsem vyměnila výrobny za stáje třeba ty pírka budou padat líp.Kouzelných stromků mám 5 to je akorát na jednu návnadu.Asi budu mít stonek prázdný.I když uvidím akce začíná.Ale tato akce skutečně nic moc

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji krásný den , slunce , pohodu , co nejméně stresu a dobré papů po celý den.
    Já musím na ORL na kontrolu, přivstala jsem si tudíž, abych sklidila a něco namlela
    a vylovila sólo kapra. No, výkřik " fantastické " u toho byl , ale odměny žádná sláva.
    Ale BBZ beru, jen ty dvě dekorky musím získat a ono prý zrovna ne, zatím nemám
    dle rybářského svazu nárok. xD
    Tak si užívejte rybaření, já pomalu a jistě připravím několik dní trouchnivějící tělo
    na cestu . Eva

burds ...myslím, že v ofiku je psáno, že akční padá jen ze stájí...z výroben ne.

16. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahojík, tak mi chybí poslední dekorka příšera z rybníku... a obávám se že toto bude můj bájný florenovník. Né a né padnout. A existuje vůbec? :D Když já ji moc chci (kurnik teď se chovám jako mé děti.. a chci a chci a chci....)

Vlastně už nechci... přečetla jsem si znovu ofiko a bylo upraveno co bude řádek dávat, místo 2 náhodných produktů jsou z toho přísady. (tedy alespoň myslím že jsem četla produktů - kdy jsem uvažovala co to asi bude zda mrkvový chléb s levandulovou marmošou nebo něco hodnotnějšího) ale přísady? co si mám pod tím představit? to jako může být i lískový ořech protože to je taky přísada ve výrobě MJS... nebo voda, hnůj a jiné...

Takže ač bych chtěla mít komplet řádek, tak vlastně ani nevím zda ho chci doopravdy. Kdyby alespoň platilo trefa na pulzující kruh = lepší ryby.. Ta minihra je opravdu nepovedená. To i Valentýnské šípy když člověk mířil na střed tak se trefil. toto je "hnus velebnosti"

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nástraha z peří bude vyskakovat pouze při sklizni stájí a nikoliv výroben!
    !!!!! EDIT: Technicky není možné kvůli zařazení ovlivnit padání z těchto výroben a proto z těchto vyjmenovaných výroben vám bude vypadávat nástraha z peří
    - výrobna arašídového másla
    - stanice papouščích pírek
    - bobří pila
    - všechny strašidelné upgrady výroben
    Nástrahy z peří budou vypadávat ze všech pěstovacích herních ploch (včetně bahamaramy)

pajaable: Pravdu jsi sice měla, ale ona ta pravidla se zase trošku změnila.

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Dobré ráno, milí závisláci, budu muset nechat lovení rybiček až na víkend V pátek končím v lázních a tím i s tím hrozným netem. Netroufla bych si zkoušet chytat, protože mně to každou chvíli vyhodí a tak nebudu zbytečně plýtvat návnady. Přeji krásný den a hodně úspěchů při rybaření. Ať se řádky rychle plní a přání všech ať se splní!!!

anickamalirka - vnuk florenovník má a je to už hodně dávno , co mu vyrostl z TS. Myslím si, že dnes v nich už ani není. Třeba se jednou dočkáme a v odměnách ho dostaneme ???;););)

19. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Ahoj,florenovník dali jednou jedinkrát v nějakém pominutí mysli a už ho asi v nabídce nikdo neuvidí:sleepy:
    Lovení rybiček je teda legrace.Nechce to padat a když už namelu 5 kousků tak i když se náhodou strefím kroužek na kroužek tak se vyloví stejně co chce.o_OStonek zcela jistě vypadl všem hned v začátku aby závisláci s vyplazeným jazykem a vytřeštěnýma očima lovili jak o závod dekorky.Mě teda nevypadla ještě ani jedna.Se vsadím,že až teď vyšplícháme hnojivo na stromy abychom je popohnali k rychlejšímu růstu tak dají šťastný den stromů:p

20. mirakoud

mirakoud Expert fóra

anickamalirka - příšerku mám, padla mi hned jako první ze stříbrné bedny zároveň s nálepkou. Rada na stonek? - nechytejte zlatého pstruha, dokud nebudete mít doma dekorky ze stříbrné a bronzové bedny. Pak se teprve soustřeďte na zlatou a doufejte že vypadne dřív dekorka, než stonek.;).

Ty vypadávátka padají tak málo stejně jen proto, aby z nás zase vytahali peníze. Kdo má stonek a nemá dekorky, bude se na poslední chvíli snažit je mít za každou cenu a tudíž koupí červy, pírka, nebo košík. Proto mlýn návnady mele tak rychle. To RT není blbé - mají dobře spočítáno, jak na nás závislákyxDxDxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.